Vânzarea mașinilor: instrucțiuni pas cu pas, capcane, pregătire

În timp, mașina încetează să mai aranjeze proprietarul - familia a crescut, nu există suficient spațiu în cabină, cabana este cumpărată sau este necesară o mașină cu un compartiment de bagaje spațios. Apoi trebuie să vinzi cel vechi și să cumperi o mașină nouă. Toată lumea vrea să vândă o mașină scumpă, dar rapidă. Compatibilitatea acestor concepte este un noroc bun.

Cum sa pictezi masina in garaj - instructiuni si video

Orice mașină are nevoie periodic de pictură și asta este un fapt. Chiar și deteriorarea ușoară a stratului de acoperire duce la coroziune, care distruge corpul. Prin urmare, șoferii sunt interesați să picteze mașina în garaj. Plan de acțiune pas-cu-pas Pregătirea vopselei de înaltă calitate se va produce dacă mașina se află într-o stare dezasamblată.

Cum să eliminați zgârieturile: pe caroserie, în cabină, pe parbriz

Corpul mașinii ca operațiune este acoperit de zgârieturi, care acționează ca o surpriză neplăcută. Este posibil să vă întoarceți strălucirea pe transport, învățând cum să îndepărtați zgârieturile de pe mașină cu propriile mâini fără a picta. Cum să înlăturați zgârieturile în interiorul mașinii Chiar și cel mai corect și mai atent proprietar al mașinii se confruntă cu zgârieturi în cabină.

Ce fel de mașină să cumperi pentru 500.000 de ruble

Autovehiculele novice se întreabă ce fel de mașină să cumpere pentru 500 000 de ruble. Suma de jumătate de milion de ruble este un fel de barieră psihologică pe care novice nu ar vrea să o depășească. Lista aproximativă a automobilelor Masinile oferite de piață pentru 500 de mii de bani sunt sedanuri compacte sau hatchback-uri mici.

Cum să conduci o mașină cu transmisie manuală și transmisie automată - instrucțiuni pas cu pas

Printre drivere se numără transportul popular cu transmisie automată. Dar informațiile despre cum să conduci în mod corespunzător o mașină cu o cutie de viteze manuală sunt încă relevante, în special în școli de șofer din Rusia, mai ales mecanici de master. Informații utile Atunci când conduceți mecanica necesită un răspuns excelent și dezvoltați succesiunea automatizată a acțiunilor.

Ce fel de mașină pentru a cumpăra un șofer novice

Începător greu pentru a alege prima masina. Mașina trebuie să fie fiabilă și să respecte cerințele de siguranță. A găsi o astfel de mașină este dificilă, mai ales dacă bugetul pentru cumpărare este limitat. Prin urmare, în articol vă voi spune ce fel de mașină să cumpărați pentru un șofer novice pentru o femeie și un bărbat. 7 puncte importante în alegerea unei mașini noi.

Cum sa alegi o baterie pentru o masina

În articol, vă voi spune cum să alegeți o baterie pentru o mașină, cum să o încărcați și să o recuperați în mod corespunzător. Nu este ușor pentru consumatorul mediu să facă o alegere în ceea ce privește o gamă largă de produse. Aceasta se aplică nu numai bateriilor, ci și altor componente. Cum se încarcă o baterie de mașină Umanitatea nu a creat încă o sursă de energie inepuizabilă, iar bateriile și acumulatorii trebuie să fie reîncărcate.

Cum să scoateți mașina din registru dacă nu este în mișcare

În articolul de astăzi vă voi spune cum să scoateți mașina din registru, dacă nu este în mișcare. Această procedură este simplă. Dacă intenționați să vindeți sau să donați o mașină, nu este nevoie să vă deregistați dacă nu există un conflict cu legea. Sfaturi utile În cazul în care mașina nu este în mișcare, pregătiți un pachet de documente, inclusiv originalul și o fotocopie a pașaportului, originalul și o fotocopie a pașaportului, numărul, certificatul de înregistrare de stat, primirea plății datoriei și declarația.

Car DVR: cum să alegi aceste. caracteristici, clasificare

Conducătorii auto sunt din ce în ce mai convinși că un dvr de mașini a devenit o necesitate. Tot felul de situații și incidente asupra proprietarilor mașinilor de forță rutieră să recurgă la utilizarea unui sistem care produce înregistrarea video în jurul vehiculului și în cabină. Prin urmare, întrebarea cum să alegeți un DVR pentru o mașină este relevantă.

Cum sa alegi o masina pentru tine si pentru sotia ta

Decizia de a cumpăra un vehicul are loc brusc, dar de multe ori oamenii vin la ea treptat. În orice caz, vă întrebați cum să alegeți o mașină bună pentru dvs. sau pentru soția dvs., astfel încât să nu dezamăgească. Cum sa alegi o masina noua pentru tine si sotia ta Cumpararea unei masini noi este o vacanta pentru proprietar. Adesea abordarea greșită a alegerii răsfoiește sărbătoarea.

Ce mașini au galvanizat corpul

Corpul galvanizat nu corodează și durează mai mult datorită unei acoperiri speciale - zinc. Nu toate mașinile sunt galvanizate, este o plăcere scumpă. Să ne uităm la ce autovehicule au zincat producătorii de caroserii, în special pe autovehiculele mai vechi, folosesc grunduri care conțin zinc. Este mai ieftin și mai ușor.

Cum să cumpărați o mașină în Moscova

Înainte de a căuta o mașină nouă, adresați-vă prietenilor și cunoștințelor, poate una dintre ele vinde o opțiune potrivită. Ca regulă, cumpărarea unei mașini de la prieteni este mai sigură. Inspecția vehiculelor și verificarea documentelor Verificați documentele imediat înainte de inspecție. Afla cine este proprietarul vehiculului. Dacă vânzătorul nu este proprietarul, verificați-l cu permisiunea de a vinde.

Cât de des pentru a schimba mașinile

Odată cu achiziționarea unei mașini noi vine încrederea că mașina va servi mult timp și fără probleme. Unii oameni folosesc mașina timp de una, două, chiar și zece ani. O varietate de indicatori atât de largi și contrastanți nu depinde întotdeauna de aspectul și calitatea mașinii. Cele mai multe cazuri de schimbare a mașinii apar datorită specificului șoferului vehiculului.

Ce fel de mașină să cumperi pentru 180.000 de ruble

Suma de 180 000 ruble este mică, dar nu disperați. Pentru bani puteți găsi o opțiune bună, dar peste 10 ani sau puțin mai tânără, dar internă. Mașină străină pentru 180 000 Dacă alegeți o mașină străină veche, acordați atenție unor detalii. Pentru ca 180.000 de ruble să găsească o mașină care nu este deteriorată este extrem de dificilă, inspectați cu atenție corpul.

Ce să cumpere o mașină sport

Masina sportului este destul de complicata si foarte periculoasa. Înainte de a cumpăra, luați în considerare în prealabil ce este această "fiară". Pentru tuning și curse sau pentru frumusețe, deoarece designul mașinilor sport nu va neglija un singur pasager. Să ne gândim cum să cumpărați o mașină sport și să luați în considerare avantajele și dezavantajele mașinilor sport.