Articole de Craciun din hartie, fire, conuri si ploaie

Anul Nou este un moment de minuni și aventuri, este așteptat cu nerăbdare. Nici o altă vacanță nu poate fi comparată cu astfel de magie. Cei mai mulți încep să se pregătească pentru Revelion și să încerce să-l aducă mai aproape, făcând meserii lor de Anul Nou.

Șosete amuzante de zăpadă

Este ușor și rapid să faci mici oameni de zăpadă din șosete vechi. Alege o ciorap alb mai bun, astfel încât oamenii de zăpadă să iasă așa real.

Torsul și capul

Pentru a crea o meserie de trunchi tăiați călcâiul și partea superioară. Veți primi un fel de sac, pe care îl umplem cu cereale.

Puteți umple un om de zăpadă cu mai multe opțiuni. Miez adecvat, fulgi de ovăz sau orice granule medii. Dacă nu doriți să stricați stocurile de cereale și doriți să folosiți omul de zăpadă de ani de zile, umpleți-l cu vată de bumbac sau țesuturi moi.

Cum să umpleți corpul, coaseți partea de jos. Se va transforma o bucată mare, pe care o împărțim în două sau trei, pentru a obține cel mai credibil om de zăpadă.

Împărțirea corpului în bile poate fi un fir dens. Am adunat o torsă într-un cerc și am strâns-o. După finalizarea imaginii. Ochii vor servi butoane.

Spoutul este ușor de făcut dintr-o scobitoare. Desprindeți un segment mic și pictați-l cu vopsea, cum ar fi acuarela, în roșu. Gura poate fi brodată cu fir negru sau desenă un marcator. Cum să pregătiți fața, să faceți haine.

haine

Pentru haine se potrivesc cele mai strălucitoare și cele mai frumoase șosete. Cu cât modelul este mai luminos, cu atât mai interesant va fi rezultatul. Tăiați un inel de la o ciorap și puneți-l sub forma unui sacou. Dacă tăiați în mijloc, veți obține o vesta spectaculoasă. Jacheta și vesta pot fi legate cu un fir gros și veți obține o centură interesantă. Din aceeași șosete face o pălărie luminată.

Puteți să experimentați și să încercați să faceți o varietate de modele. Folosind fantezia, avem o mulțime de oameni de zăpadă amuzanți și amuzanți.

video

În funcție de dimensiunea lor, le punem pe pomul de Crăciun, decorăm biroul și le așezăm pe raft. Familia de oameni de zăpadă va decora cu ușurință nu numai casa dvs., dar va fi de asemenea un cadou excelent pentru Anul Nou de a închide oamenii.

Bile neobișnuite de fir și dantelă

Îmbrăcăminte de Anul Nou de Anul Nou - bile. Cumparam baloane, fire intinse si dantele. Baloanele se umflă la o dimensiune mică, cu un diametru de până la 15 cm.

Baloane o cravată bună, astfel încât în ​​timpul pregătirii lor nu a părăsit aerul. Dacă pregătiți bijuterii din fire, le vom înlătura în adezivul PVA. Adezivul se poate lua diluat cu apă. Sunt admise trei părți adeziv și o parte apă. După aceea, începeți să înfășurați balonul. Strat de strat. Noi impunem firului liber să lase spațiu liber. Este mai bine să aplicați aproximativ 4-5 straturi de fire, astfel încât mingea rezultată să arate bine și să nu se deformeze.

Lace Balls

Pentru a face bile de dantelă, facem același lucru și cu dantele. Aplicăm materialul în clei și împachetăm balonul. Semnele se lasă să se usuce. După ce lipiciul este complet uscat, vom străpunge un balon cu un ac. Cochiliul va rămâne, iar interiorul se va sparge. Extrageți resturile bilelor din figură.

Pentru cifrele uscate le legăm șirurile, pentru care le suspendăm. Jucăriile se lasă în această formă sau sunt decorate cu paiete, butoane, arcuri, vopsea cu vopsea din cutii.

Dacă încercați, în centrul mingii va fi capabil să atașați clopotele mici.

Amuzante de Craciun meșteșuguri din conuri

Sunt necesare conuri și diverse decorațiuni. Legați un con să vă atârnați pe pomul de Crăciun. Lipiți butoanele atașate, butoanele, panglicile. Tot ce este la îndemână este util.

Acest tip de meșteșuguri implică toate dulciurile mici care există în fiecare casă. Copiii mici vor putea să participe activ la pregătirea vacanței mult așteptate.

Decorațiuni de Crăciun neobișnuite din sticlă

Luați un borcan de sticlă mic, cu un capac bine fixat, spălați bine și uscați.

Căutăm bijuterii potrivite. Potrivit pentru cifrele mici pe tema Anului Nou. Animale, pom de Crăciun, oameni de zăpadă.

  1. Împingem compoziția și vedem cum arată. Dacă totul se potrivește, nu ezitați să procedați la lipirea compoziției rezultate. Este important să folosiți un lipici impermeabil și să dați materialelor timp pentru a le lipi.
  2. Umpleți spațiul cu apă amestecată cu glicerină. Glicerina este vândută în farmacii, este destul de ieftină. Un amestec de apă și glicerină în raport de 1: 1. Umpleți întregul borcan cu lichid.

După ce adăugăm diverse paiete. Ultimul pas este să lipiți firul capacului cu adeziv și să îl strângeți bine. Un astfel de suvenir simplu și original va decora orice birou. De îndată ce doriți să scăpați de fluxul de lucru, agitați borcanul și urmăriți rotația zăpezii de zăpadă albă într-un vals fabulos.

Ploaia de ploaie

Cu ajutorul ploii și cartonului puteți crea cele mai neobișnuite meserii de Anul Nou. O modalitate simplă și frumoasă de a decora o cameră facilitează foarte mult pregătirea pentru Anul Nou. Poți să faci figuri frumoase din anul care vine. Pentru aceasta, tăiați șabloanele din carton și înfășurați o ploaie în jurul fiecarei figuri cu inele strânse. Începeți și opriți ploaia sigură cu bandă scotch.

O idee interesantă de a scrie dorințe de iubire, bogăție, zâmbete, sănătate și de a le decora cu ploaie. Apoi, cu aceste cuvinte strălucitoare și neobișnuite pentru a decora peretele. Ia un perete de dorințe.

Coroană festivă cu mâinile tale

În filmele americane puteți găsi coroane de conifere frumoase care sunt atârnate pe ușile caselor. Puteți face o astfel de coroană de unul singur. Veți avea nevoie de carton, ploaie, conuri, clopote, fructe de padure, bomboane.

  1. Tăiați șabloanele. Ele vor servi un inel mic de carton, de aproximativ 5 cm lățime și aproximativ 20 cm în diametru.
  2. Înfășurați inelul în straturi groase de ploaie. O ploaie este aleasă cu fibre lungi, astfel încât coroana va deveni pufoasă.
  3. Pânza principală este gata, începem să o completăm. Clopotul poate fi plasat în centru. Lipiți fructe de padure și conuri într-un cerc. Rezultatul va fi o coroană neobișnuită de Anul Nou, care va decora perfect ușile apartamentului.

Jucarii decorative si originale de Craciun

Utilizarea unui bec deteriorat este o idee interesantă pentru a face o jucărie de pom de Crăciun. Aveți nevoie doar de vopsea, guașă sau acril. Pictați o varietate de modele și lăsați-le să se usuce. După ce puteți adera un arc luminos cu clei și lega un fir. Jucaria de copaci de Craciun este gata.

Om de zăpadă pufos din lână

Pentru fabricare, cumpărați lână și carton alb zăpadă. Tăiați două inele din carton. Înfășurați firele strâns pe fiecare inel. Vânt până când nu există un loc în mijlocul firului. Când nu există loc pentru fir, legăm sfârșitul. Acum tăiați marginile lamei și pufului.

Luați bucăți pufoase. Acestea vor fi bucăți de zăpadă pentru corp. Le legăm împreună și corpul omului de zăpadă este gata. Acum, cu fire, pixuri și alte mijloace improvizate, creăm chipul unui om de zăpadă. Acest suvenir drăguț cu blană va încânta orice oaspete din casa dvs.

Ghirlande multicolore

Veți avea nevoie de foarfece, adeziv PVA și hârtie colorată. Pentru început, trageți pe hârtie chiar și dungi, de aproximativ 1 cm lățime. Acum tăiați aceste benzi. Din benzile obținute lipim întregul lanț. Pentru a face acest lucru, luați o bandă și lipiți margini.

Treceți următoarea bandă prin prima și fixați marginile. Facem această procedură cu celelalte benzi. Cele mai multe flori din ghirlanda ta, cu atât mai interesant și mai festiv va ieși. Produsul finit va decora bradul sau camera de Craciun.

Citrus Decorations

Mirosul de mandarine este asociat cu sărbătorile de Anul Nou, deci de ce să nu le folosiți pentru a crea atmosfera de Anul Nou. Pentru această decorare este mai bine să folosiți tangerinele, pielea lor fiind mai groasă.

Luați un mandarin sau o portocală și tăiați o varietate de modele geometrice drept de-a lungul coajei cu un cuțit. Apoi introduceți o garoafă în liniile tăiate. Citrusul rezultat se îndoaie într-o vază frumoasă și se decorează cu fantele mici de pin. Aroma de ace de pin și mandarine va aduce atmosfera caldă de minuni de Anul Nou la casa ta.

Alegeți peisajul în funcție de gustul dvs., faceți meșteșugurile de Crăciun cu propriile mâini, ascultați sfatul meu și plonjați-vă în atmosfera caldă a sărbătorilor de Anul Nou!

Vizionați videoclipul: DIY ROOM DECOR! 10 DIY Projects for Winter & Christmas! Decorating ideas for a Frozen Room (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu