Cum să beți brandy - instrucțiuni și sfaturi video

Mulți caută să arate respectul pentru tradițiile de utilizare a brandy. În același timp, există oameni care nu știu să bea corect brandy. Dacă aparțineți acestei categorii citiți materialul.

Cognac cu Coca-Cola

Mulți folosesc brandy fără amestecare. Cu toate acestea, băutura este populară pentru a fi combinată cu Coca-Cola. Comandați acest cocktail va funcționa în orice restaurant sau bar.

Dacă doriți să știți cum să beți coniac cu Coca-Cola, citiți povestea de mai jos. Îți voi spune cum să amesteci ingredientele pentru a face un cocktail delicios. Va lua răcit Coca-Cola. Nu recomand să folosiți Cola, care a deschis mult timp.

Luați în considerare rețetele pentru prepararea de cocktailuri, care includ brandy și cola la domiciliu.

Cocktail clasic

 1. Pentru a face un cocktail de rețetă clasic, umpleți geamul cu gheață, adăugați cocs și cognac. Raportul dintre ingrediente este de 1 la 1.
 2. Dacă doriți să beți un cocktail pe parcursul serii, micșorați puțin gradul. Pentru o parte din alcool, luați trei părți de Coca-Cola.

Nu toată lumea îi place un cocktail clasic. Unii cred că gustul dă cauciuc. Dacă sunteți unul dintre ei, atunci vă voi spune cum să rezolvați problema folosind ingrediente suplimentare.

"Brave macho"

Acordați atenție cocktail-ului, care se numește "macho curajos". Compoziția include cognacul de cafea instant Coca-Cola.

 1. Într-o sticlă de bere se toarnă 350 ml de Cola, 35 ml de coniac și se toarnă o jumătate de pachet de cafea instant.
 2. Rămâne să se amestece bine și se toarnă în pahare.

Cuban Brandy

Dacă doriți să vă bucurați de gustul unei băuturi mai exotice, acorde atenție cocktail-ului numit "brandy cubanez". Compoziția include suc de lămâie și gheață.

 1. Într-un agitator se amestecă 20 ml de suc de lamaie, 50 ml de brandy și 4 bucăți de gheață. Lichidul rezultat se toarnă într-un pahar și se adaugă 30 ml de cola.
 2. Rezultatul este o băutură răcoritoare, cu un gust echilibrat.

Aceste cocktailuri sunt foarte populare în baruri.

Instrucțiuni video

Aceste cocktail-uri sunt alcool redus, deci nu este necesară o gustare. Dacă aveți întotdeauna o băutură, luați fructe sau ciocolată.

Cognac cu cafea

Combinația de aromă și aromă de brandy și cafea este fascinantă. Băutura se încălzește, la fel ca vinul muls, energizează, se adaptează valului filosofic.

Reteta clasica

Tehnologia de gătit implică fabricarea berii.

 1. În partea de jos a unui filtru mic, se toarnă o linguriță de pulbere de cafea și se tamponează bine.
 2. Se toarnă o linguriță de cafea de casă sau de fabrica de cafea. Deasupra i se toarnă o linguriță de cafea.
 3. Se pune filtrul peste cești și se toarnă încet aproximativ 100 ml de apă clocotită.
 4. Am acoperit paharul cu o farfurie pentru câteva minute. După ce adăugați puțin zahăr și beți imediat.

Africană

Cacao și scorțișoară sunt diferite de prima metodă.

 1. Pentru preparat, iau câte o jumătate de linguriță de cafea, puțină scorțișoară și jumătate de lingură de cacao.
 2. Se toarnă apă fiartă și se fierbe timp de aproximativ 3 minute. Eu nu aduc lichidul la fierbere. Eu iau aproximativ 100 ml de apă clocotită.
 3. După terminarea gătitului, toarn totul în ceașcă, o jumătate de linguri de brandy și niște zahăr.

Drumul vienez

Punctul culminant al băuturii - coaja de lamaie.

 1. O linguriță de pulbere de cafea se toarnă 100 ml apă clocotită. Se fierbe la căldură scăzută, nu se fierbe.
 2. Într-un castron separat, amestec două cuișoare, câteva scorțișoară, câteva bucăți de zahăr și o coajă rasă. Amestecul rezultat se toarnă cu brandy și se aprinde.
 3. Am turnat cafea în acest vas și l-am lăsat câteva minute.
 4. Stropiți lichidul și turnați-l în ceașcă.

Nu toată lumea vrea să stea la aragaz pentru a face o ceașcă de coniac cu cafea. Puteți face mult mai ușor - încălziți cupa în cuptorul cu microunde, turnați câteva linguri de alcool, puneți puțin zahăr și turnați cafeaua.

Cum să mușcați cognacul

Potrivit ipotezelor, autorul tradiției de a consuma cognacul de lamaie este Nicolae al II-lea. Se poate presupune că motivul acestei combinații a fost lămâia exotică. Cu toate acestea, expertii spun ca lamaie previne gustul de alcool de la deschidere.

Cognac sa născut în Franța. Aici beau fără o gustare dintr-un pahar special, în gume mici. Prin tradiție, francezii beau mai întâi o ceașcă de cafea, apoi un pahar de băutură și fumează un trabuc. Această comandă se numește regula "trei C". Regula este urmată de oameni care vor bea nu mai mult de o sută de grame de alcool.

Gustările sunt alese pentru o băutură, ca parte a unei sărbători mari.

 1. Francezii indigeni mănâncă o pateuță delicioasă de iepure, brânză tare, foie gras, nuci.
 2. Printre adevărații gurmanzi, este obișnuit să aveți o felie de brânză înmuiată în miere încălzită. Carne combinată și slabă.
 3. Se dezvăluie aroma fructelor de mare - somonul sărat, caviarul roșu, stridiile și scoici.
 4. Dentiții dulci sunt consumați cu ciocolată amară, struguri ușori sau sufleți cu nuci.
 5. Unii preferă să bea suc de struguri sau apă minerală.

Articolul este o recomandare, deci nu acordați atenție recomandărilor experților și vă ghidați după preferințele, obiceiurile și gusturile lor.

Cum să faci cognac acasă

Cognacul este preparat folosind o tehnologie sofisticată folosind un soi de struguri special. Fără îndoială, pregătirea unei băuturi la domiciliu nu va funcționa. Cu toate acestea, puteți încerca să faceți ceva similar.

Am prezentat trei rețete pe care le folosesc pentru a face cognacul. Baza este zahărul, vodca sau alcoolul diluat, condimente.

Reteta clasica pentru coniac

Prima rețetă vă permite să gătiți un cognac clasic acasă.

 1. Pentru un litru de vodcă iau o linguriță de zahăr și ceai negru. Adăugați câteva căței, piper, frunze de dafin, vanilină și câteva coaja de lămâi uscate. Am amestecat totul.
 2. Insist pe un loc întunecat de aproximativ 10 zile. După aceasta, filtrați de mai multe ori și îmbuteliați. E terminat.

Cognac cu cafea

Tehnologia de gătit este puțin diferită de cea clasică.

 1. Într-un litru de vodcă dizolvă o linguriță de zahăr.
 2. Într-un castron separat, amestec o linguriță de pudră de cafea, câteva căței, piper și frunze de dafin. Amestecul rezultat este înfășurat într-o pungă de tifon.
 3. Bagă într-un castron cu vodcă. Eu insist în întuneric complet despre o săptămână.
 4. Șapte zile mai târziu, scot sacul din sticlă. E terminat.

Acasă rețetă numărul 3

A treia rețetă seamănă cu al doilea, dar lista ingredientelor este mai largă.

 1. Am dizolva o lingurita de zahar intr-un litru de vodca.
 2. Într-un castron separat, amestec un vârf de vanilie, o lingură de ceai negru, o jumătate de linguriță de scorțișoară, câteva cuișoare și mazăre.
 3. Amestecul rezultat este învelit într-o pungă, care este apoi aruncată în vodcă.
 4. Insist asupra a două săptămâni într-o cameră întunecată. Când timpul este în sus, am scos sacul de condimente și filtru. E terminat.

După ce pregătirea este finalizată, o toarnă în sticle frumoase. Desigur, brandy de casă este departe de a fi un produs de marcă, dar oaspeții sunt surprinși de calitatea excelentă a imitației.

Cognacul preparat în conformitate cu rețetele revizuite are un aspect prezentabil și un gust neobișnuit. În plus, nu este necesar să căutați struguri specifici și să stați în butoaiele de ani de zile. Doar câteva săptămâni, și brandy de casă pe masă.

În cele din urmă, voi adăuga că este mai bine să cumperi brandy în magazine specializate sau să o faci singur. Nu cumpărați în tarabe și magazine mici. Există o șansă că, în loc de alcool de înaltă calitate, vor fi vândute înlocuitori de calitate redusă.

Achiziționarea la un punct specializat este mai scumpă, dar sănătatea nu merită banii economisiți. Este mult mai bine să nu beți deloc alcoolul și să alegeți un stil de viață sănătos.

Vizionați videoclipul: Subways Are for Sleeping Only Johnny Knows Colloquy 2: A Dissertation on Love (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu