Aniversari de nunta, titluri, cadouri pe an: 0, 5, 10, 25, 50, 75 ani

Nu contează cum oamenii sărbătoresc aniversarea nunții. Principalul lucru este că își amintesc aceste date minunate. În articol voi descrie aniversarea nunților, numele lor pe an și darurile. Deci veți găsi un alt motiv pentru a vă exprima iubirea.

0 ani - verde nunta

O nuntă verde este sărbătorită în fiecare lună în timpul primului an. Există astfel de cupluri care schimbă salutări în fiecare săptămână. O nunta verde este punctul de plecare pentru aniversari.

Myrtle cununa - un simbol al aniversarii verii de nunta. Simbolizează viața și tineretul. Familia nou-născut are un drum lung de parcurs, în care împărtășesc durere și bucurie.

Culoarea verde simbolizează lipsa de experiență și tinerețea soților. Nunta verde - începutul vieții de familie. Transferând viața, cuplul se îndreaptă spre o înțelegere reciprocă. Aceasta este singura modalitate de a crea o familie puternică în care domnește respectul și dragostea.

Tradiție de 0 ani

 1. Părinții mirelui sunt obligați să planteze un frumos copac de mirt pe ziua de naștere și să o prezinte mirelui în ziua nunții. Această tradiție este deja un lucru din trecut. Dar ecourile ei se găsesc uneori la ceremoniile de nuntă.
 2. În conformitate cu tradițiile antice europene, un arbore de mirt este un atribut esențial al unei nunți. În timpul ceremoniei de nuntă de pe capul mirelui trebuie să meargă la cunună de mirt. În zilele noastre în Europa costă buchete de mireasă.
 3. Deoarece nunta este verde, în proiectarea evenimentului ar trebui să se folosească simbolismul culorii corespunzătoare. Spațiile și mașinile folosite ca parte a sărbătorii sunt decorate cu ierburi, flori și alte verdeață.

Felicitări și cadouri de 0 ani

La această dată, un cuplu tânăr la felicitat pentru prima aniversare, punctul de plecare al vieții de familie. Ei spun cuvintele calde și afectuoase, doresc toate cele bune.

Pe o nuntă verde, este obișnuit să dai flori în ghivece, plante de interior, copaci decorativi. Un astfel de dar va crește și se va dezvolta împreună cu familia.

Nunta verde este o dată minunată care nu trebuie ignorată. Aniversarea simbolizează începutul vieții de familie.

5 ani - nunta din lemn

Cea de-a cincea aniversare a nuntii este numita o nunta din lemn pentru un motiv. Arborele este un simbol al fertilității, al înfloririi și al vieții. La această aniversare în familie ar trebui să aibă un copil.

A cincea aniversare a nuntii este o sarbatoare serioasa. Soții trebuie să aibă timp să consolideze relația, să crească un moștenitor și să construiască locuințe pentru nunta din lemn.

Lemnul - încălzește casa, sprijină focul înțelegerii reciproce, întărește iubirea. Nu este surprinzător că fiecare casă are lemn. Orice astfel de creație plătește ochiul și amintește de căldura vetrei.

Traditie timp de 5 ani

 1. În conformitate cu obiceiurile slave, în ziua nunții de lemn, soții sunt obligați să planteze un pom. Pe masura ce copiii se maturizeaza, copacul va incepe sa dea roade. Atunci când apar nepoții, se vor hrăni fructele dulci ale tuturor membrilor familiei.
 2. Legați un copac plantat cu o panglică roșie. Această panglică va păstra aura protectoare pe care răsadul o va crea în jurul familiei. Puteți să o eliminați numai în timpul celebrării următoarei aniversări.

Felicitări și cadouri timp de 5 ani

Familie de familie felicitări pentru aniversare. Dorințele pot fi exprimate prin cuvinte. Dacă elocvența lasă mult de dorit, recurge la folosirea prozei sau a poeziei.

Oaspeții oferă cuplului o pereche de lucruri din lemn. Acesta este un mic mobilier, vase de lemn, coșuri, bijuterii, cadre pentru fotografii de familie. Fiecare cadou de lemn înmânat soților mărturisește dorințele unei vieți puternice, lungi, puternice și fericite.

Soții schimbă, de asemenea, cadouri din copac: feluri de mâncare, cadre, suveniruri, lanțuri cheie. Orice astfel de lucru simbolizează loialitatea și dragostea.

Nunta din lemn este o aniversare uimitoare. În acest timp, cuplul are timp să trăiască împreună timp de 5 ani. Următoarea perioadă de cinci ani va funcționa la fel de imperceptibil ca prima, iar cuplul se va pregăti pentru sărbătorirea nunții de tablă.

10 ani - nunta pepinoasă

Mulți cred că simbolul principal al staniu nunta - staniu. Acest lucru este adevărat, dar roz este considerat un simbolism suplimentar.

De ce a devenit stanul simbolul celui de-al zecelea jubileu? Tin - metal moale, ușor de procesat. Se folosește pentru lipire, fixați piesele cu el.

La a zecea aniversare a relației în familie devin foarte puternice. Până în acest moment, stabilitatea în familie a atins punctul culminant, iar cuplul, care au fost odată nou-veniți, a creat o familie cu drepturi depline.

Nu mai puțin tradiționale pentru aniversarea de zece ani și culoarea roz. Este asociat cu devotament, pasiune și dragoste puternică. Cuplurile căsătorite care au trecut linia de tablă sunt rareori divorțate.

Traditie timp de 10 ani

Prin tradiție, trebuie sărbătorită a 10-a aniversare a nunții. Nu contează, va fi o companie zgomotoasă sau o cină împreună. Opțiunea ideală este considerată o lună de miere, oferind o excursie în străinătate, o dată romantică într-un restaurant sau o vacanță pe mare.

Soții dobândesc inele de tablă cu cuvinte scrise pe ele. Dacă doriți să faceți o plimbare, ei invită colegi și prieteni și merg la un restaurant într-o companie mare.

La această dată, aderă la tema roz. De exemplu, rochia roz, fețele de masă roz, vasele, decorate cu un sos de această culoare. Chiar și beți vin roșu.

Cadouri de 10 ani

Soțul îi dă soției un buchet elegant de 10 trandafiri roșii și 1 alb. Florile roșii simbolizează iubirea, iar un trandafir alb alb este un simbol al speranței pentru o viață fericită în următorul deceniu.

O opțiune excelentă pentru aniversarea a zecea aniversare a cadourilor. Oaspeții oferă feluri de mâncare, picturi, figurine, textile de uz casnic, aparate de uz casnic: cazane, cuptoare cu microunde, mixere.

Lăsați aniversarea fără atenție. Apel la oameni care intenționează să-și surprindă soția în această zi.

După sărbătoare, soția, epuizată de pregătire, va merge în dormitor. Încearcă să o facă să stea în această cameră cât mai confortabilă. Pentru a face acest lucru, pregatiti patul, folosind petalele sale de trandafir. Arată frumos și romantic.

25 de ani - nunta de argint

Nunta de argint - data când un cuplu căsătorit celebrează cele douăzeci și cinci de ani de existență împreună. Vom înțelege de ce o nuntă de argint are un astfel de nume.

Argintul este un metal nobil durabil. Analogia cu viața de familie este ușor de tras. Într-o familie care a trăit împreună pentru un sfert de secol, există înțelegere reciprocă. Ce să spun despre sentimentele pe care le-a păstrat cuplul de atâția ani.

Traditie de 25 de ani

 1. "Primul sărut" - principala nuntă de argint personalizată. Într-o vacanță, soții se trezesc, își schimbă dorințele sincere și se îmbină într-un sărut lung.
 2. Apoi urmează ritualul spălării. Soții se spală reciproc folosind o cană de argint. În vremurile vechi pentru a efectua ceremonia, cuplul sa dus la râu. În prezent, apa poate fi luată din robinet. Principalul lucru că vasele erau de argint.
 3. După trei spălări, soțul este obligat să-și șterge fața cu un prosop, pe care soția lui ia dat-o. Chiar și aici există simbolism. Ablația vă permite să deveniți un sfert de secol mai tânăr. A doua spălare va permite sotului să scape de anxietate, iar al treilea va fi un simbol al începutului unei noi etape de viață. Soțul / soția spală în același mod.
 4. În această zi, cuplul trebuie să schimbe inele de argint, care sunt purtate pe degetul mijlociu. Se recomandă sărbătorirea unei nunți de argint într-un loc unde soții au schimbat inele de aur cu 25 de ani în urmă.

Cadouri de 25 de ani

Oaspeții care nu sunt invitați la sărbătoare, dau bijuterii de argint, simbolizând aniversarea. Gama de produse de argint este foarte bogată, cu alegerea unui cadou frumos nu va fi nici o dificultate.

Puteți da o tavă. Cadoul simbolizează bogăția, dragostea, respectul și bunăstarea. Nu ignorați masa de argint. Lingurile de argint sunt un dar frumos și relevant. Ele pot engrada numele de soți sau cuvinte calde. Toate tipurile de lanțuri de argint, inele, inele și brățări sunt vândute într-o gamă largă de modele.

50 de ani - nuntă de aur

O nuntă de aur este sărbătorită după 50 de ani de viață de familie. Data este rotundă, sărbătorind într-un mod mare.

Simbolul nunții este aur. Aurul este greu, maleabil și chimic inert. În aniversarea nunții, aurul simbolizează constanța, puterea și valoarea căsătoriei.

Tradiție de 50 de ani

50 de ani este cea mai importantă aniversare. Sarbatoarea sa este foarte rara, asa ca oamenii incearca sa organizeze o mare sarbatoare.

Invitați copii, nepoți și strănepoți. Aceasta este o demonstrație a continuității generațiilor. Copii și nepoți fericiți prezenți la festival, dovezi incontestabile că viața nu a fost zadarnică.

Invită rude și invitați. Aniversarea a sărbătorit solemn și magnific. Soții au reușit să trăiască împreună o jumătate de secol, sărbătorirea aniversării este un fel de piatră de hotar, care pentru mulți nu poate fi depășită.

Multe tradiții sunt legate de această sărbătoare, deoarece o jumătate de secol după căsătorie este ușa unei noi perioade de viață de familie.

 1. Prima tradiție este asociată cu inele de nuntă. Inelele vechi sunt deja uzate, rudele ar trebui să cumpere inele noi de aur și să le dea triumfului eroului zilei. Este rudele care trebuie să facă acest lucru, deoarece este dificil pentru soți să meargă la cumpărături la vârsta lor.
 2. Inelele vechi sunt de obicei transmise copiilor sau nepoților care intenționează să înceapă o familie în viitorul apropiat. Împreună cu inelele, eroii zilei vor transmite descendenților secretele unei uniuni durabile.
 3. În această zi, aniversările sunt vărsate cu monede de aur, confetti, sclipici de aur și cereale, care simbolizează bogăția și bunăstarea.
 4. Cel mai mare copil acoperă umerii mamei cu o eșarfă frumoasă, brodată cu fire de aur. Pentru a obține un astfel de lucru nu este ușor, deci este adesea înlocuit cu un șal.
 5. Pe masa din fața aniversării au apărut două lumânări de aur luminate. Ele simbolizează iubirea puternică. Soții dau lumânări copiilor și doresc o viață fericită și lungă de căsătorie.
 6. Aniversări de nuntă de aur, contrar vârstei, efectuează dansul. Sună melodie lentă de la aniversarea tineretului. Oaspeții stau într-un cerc și dansează cu lumânări arzătoare în mâinile lor.
 7. La sfârșitul evenimentului, mireasa aruncă un buchet. Dacă primește o fată necăsătorită, va avea în curând o familie. Dacă o femeie căsătorită îl prinde, va trăi în căsătorie de cel puțin 50 de ani.
 8. Etapa finală a celebrării ceaiului. Ceai, poți face puerți, tratați aniversări. Procedura simbolizează unitatea soților.

Cadouri de 50 de ani

Copiii prezintă inele de aur eroului ocaziei. Un cadou minunat pentru o călătorie de miere de nuntă de aur - o excursie într-o țară sau un sanatoriu cald.

Nu există cerințe specifice pentru cadouri pentru oaspeți. Puteți cumpăra un acvariu cu o pereche de aur, de exemplu.

75 de ani - nunta coroanei

Cea de-a șaptesprezecea aniversare a nunții. În această zi, sunt onorați nu numai copiii cu nepoții, ci și străbunii. Un exemplu minunat pentru nou-născuți.

Din nefericire, doar oamenii norocoși trăiesc la această sărbătoare. Dacă ați reușit să atingeți această piatră de hotar, puteți fi mândru că partenerul pentru viață este ales corect.

Oamenii care intenționează doar să creeze o familie nu își dau seama că aniversările încrucișate au supraviețuit. Vinovații unei astfel de sărbători ar trebui să fie respectați, susținuți, felicitați și lăudați, de 75 de ani este o nuntă minunată.

Organizarea aniversării nunții este angajată în oameni apropiați. Ei trebuie să rezolve o sarcină dificilă. Ei sunt obligați să aranjeze masa în stilul epocii, când jubileii tocmai s-au căsătorit. Acest lucru le va permite pentru un moment să fie în tinerețe și să se întoarcă în vremurile când s-au alăturat inimilor.

Felicitări și cadouri de 75 de ani

În această zi, aniversările acceptă numai saluturi pure, calde și sincere. Oaspeții și rudele spun cuvinte calde, doresc sănătate și viață lungă.

Nu există anumite reguli privind cadouri pentru 75 de ani de căsătorie împreună, aceasta este o aniversare foarte rară.

 1. Darurile sunt alese și predate din inimă. Prezentele ar trebui să simbolizeze dragostea care le-a unit inimile soților cu trei sferturi de un secol în urmă.
 2. Un cadou minunat pentru o nuntă de aur este un tort frumos, pe vârful căruia se așează două lebede. Jubileii îl vor tăia și îi vor distribui oaspeților o bucată mică. Dreptul de a mânca lebede au doar eroii ocaziei.
 3. Pentru nunta aniversară puteți cumpăra coroane. Ele sunt simbolul acestei aniversări și vor decora capetele soților.

Multe cupluri căsătorite visează să trăiască la această aniversare. Dar numai oamenii norocoși lucrează. O soartă atât de dură a mamei.

Finalizez articolul în care am revăzut aniversările de nuntă cu ani de la 0 la 75 de ani. Desigur, aniversările de nuntă sunt mult mai multe. Pentru a le descrie, este nevoie de mult timp și efort. Am decis să rămân la cele mai restante date.

Există chiar și o sărbătoare veche de 100 de ani - 100 de ani de căsătorie. Nu am vorbit despre ea, pentru că doar un cuplu putea trăi la această sărbătoare în istoria omenirii.

Vă urez mulți ani, o sănătate bună și un mare succes în viață. Sper sincer că articolul meu a ajutat să înveți ceva nou și interesant. Sărbătoriți-vă aniversările de nuntă, gândiți-vă la ziua când soarta dvs. este țesută împreună și bucurați-vă cu copiii voștri!

Vizionați videoclipul: Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor Christmas Gift Mix-up Writes About a Hobo Hobbies (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu