Cum sa alegi parfumurile pentru femei si barbati

Alegerea parfumului potrivit este o artă, nu orice femeie și om poate să o folosească. Spiritele seduce, aduc plăcere, devin un mijloc de auto-exprimare, uneori provoacă dezgust.

Parfumuri pentru bărbați

Piața bărbaților de parfumuri este saturată, ca femeile. Gama de arome este bogată și extinsă, ceea ce provoacă confuzie. Bărbații sunt conservatori și rămân loiali mirosurilor alese, chiar dacă nu sunt la modă.

Atunci când cumpără apă de toaletă, bărbații sunt ghidați de recomandările unui consultant care specifică ce tip de miros este potrivit. Dacă un om vede în sine un anumit tip sau dorește să se potrivească cu el, el va alege un miros, chiar dacă nu este potrivit. Ei notează că dacă parfumul unui om este bine ales, este meritul femeii.

Parfumurile pentru bărbați sunt întotdeauna mai ferme și mai saturate pentru femei, datorită ingredientelor speciale. Componentele speciale, parfumerii le numesc "note", subliniază curajul, puterea și independența, liniștea și calmul. Deseori bărbații exprimă individualitatea prin parfum. Unii oameni cred că cu cât mirosul este mai puternic, cu atât mai bine, indiferent de opinia celor prezenți, și apoi se întreabă de ce prima dată sa dovedit a fi nereușită.

Sfaturi video și reguli de selecție

Pentru a impresiona însoțitorul, este mai bine să ridicați mirosurile naturale. Timpul se schimbă, iar acum creatorii de branduri încearcă să nu caute imagini simple și banale pentru bărbați. Compozițiile parfumatorilor devin din ce în ce mai dificile.

Alegerea unui parfum pentru femei

Oamenii compară alegerea propriei lor arome cu actele magice. Dacă sunteți ghidat de conținutul sticlei și nu de marca sau tipul de sticlă. Pentru a face o alegere corectă și corectă, trebuie să țineți cont de sfaturile parfumerilor.

  1. Este mai bine să mergeți la cumpărături dimineața. În acest moment, rețetele olfactive sunt cele mai active și mai sensibile. Prin mirosul de seară dărâmat.
  2. Perioada optimă de selecție este cu câteva zile înainte de menstruație. În acest moment, percepția mirosurilor crește.
  3. Înainte de a merge la magazin, nu utilizați parfum, deodorant sau apă de toaletă, întrerupe mirosul și distrage atenția.
  4. Este mai bine să cumpărați în buticuri cu o bună reputație. Evitați piețele aleatoare și trecerile subterane. Site-urile care vând parfumuri nu întotdeauna provoacă încredere.
  5. Este recomandat pentru o excursie la magazin să nu mirosi mai mult de 4 mirosuri, receptorii olfactivi obosesc și pierd senzitivitate. Nu veți putea simți pe deplin notele de aromă și compoziția sa. Dacă vă aflați în magazinul de parfumuri, vi se va oferi un borcan de boabe de cafea sau boabe de cacao.
  6. Inspirați mirosul dintre eșantioane, ceea ce va restabili susceptibilitatea nasului. Nu încercați să înțelegeți imensul, nu încercați întreaga gamă. Dacă nu ați găsit parfumul de la limita sugerată, nu disperați, reveniți la magazin într-o altă zi.

Sfaturi utile

Alegerea parfumului după stil

Se crede că bruneturile se potrivesc cu mirosuri strălucitoare și dulci, dar nu foarte tare. Blondă, proprietarul unei piele echitabilă, se potrivește cu note de fructe și prospețime. Pentru femeile cu păr echitabil, care au tonul pielii mat, parfumerii sunt sfătuiți să aleagă note florale elegante. Un parfum oriental inimitor se va potrivi ideal celor cu păr brun.

Tipul de culoare nu este singurul argument atunci când alegeți. Luați în considerare stilul individual, vârsta și caracterul. Sub tandrețea și romantismul unei blonde, o femeie puternică și dominantă se poate ascunde, iar o brunetă, în căutarea unei voci puternice și puternice, se poate dovedi a fi un tip blând și romantic.

Nu orice costum de bruneta picante sau dulci. O doamnă tânără și obraznă, este mai bine să alegi parfumul prospețimii, tendinței și naturii romantice - florale. Ea blondă elegantă și încrezătoare în sine, cu un caracter puternic, vă va sfătui să alegeți un parfum cu chirp și note lemnoase.

Indiferent de culoarea parului, dar cu un caracter puternic, arogant, tonuri bogate, luminoase, uneori similare cu bărbații, o vor face. Dulcele și erotice doamne vor dori parfumul oriental și natura blândă, romantică, tonurile proaspete sau de fructe.

Metoda Express

Nivelul mirosului principal

Parfumerii disting 3 nivele de miros de parfum: notele de top sau nivelul inițial, de bază sau de bază, reziduale sau gust.

De îndată ce flaconul este deschis, se simte imediat o aromă ascuțită, acestea fiind notele de vârf. Nu puteți să judeca prin acest miros sau să ieșiți din interiorul capacului, adevăratul parfum apare la 15 sau 20 de minute după aplicarea pe piele. Numai atunci puteți prinde caracterul adevărat al parfumului.

Dacă parfumul este persistent, după aplicarea pe piele se simte încă 20 de ore, iar după aproximativ 10 ore rămâne un miros subtil - după gust. Dacă vă place mirosul în trei etape, ar trebui să vă gândiți la cumpărare.

Opțiunile imediat interesante nu se aplică pe piele. Pentru senzația completă, este mai bine să aplicați pe un test special de bandă de hârtie.

Aplicați parfum pe bandă, așteptați câteva secunde și miroșiți sonda. Sniff la o distanță de 2-3 cm, în cazul în care parfumul se triplează, aplicați o picătură de parfum pe încheietura mâinii, lăsați-o după 10 minute pentru a vedea cât de bine se amestecă.

Imediat nu luați sticla cu conținutul, dacă ți-a plăcut totul. Parfumul nu merge nicăieri. Aceasta nu este o pisică sau o pisică. Luați un test de benzi acasă. Nu spălați parfumul pe piele pentru a permite parfumului să se deschidă complet, observând cum se schimbă în timpul zilei. Dacă în acest caz nu sunteți dezamăgit, a doua zi mergeți la magazin pentru a cumpăra o sticlă de vending.

Ce miros atrage cel mai mult?

Spiritele sunt considerate arme care luptă împotriva sexului opus. Pentru a încânta un bărbat, este suficient să folosiți arome, deoarece îi iubește nu numai ochii, ci și de mirosul unei femei. Mulți vor argumenta, spunând că mirosul natural este mai bun, dar, combinat cu un parfum bun și bine ales, dă senzații suplimentare.

De cele mai multe ori, sunt percepute arome dure și preferința este delicată, subtilă. Potrivit oamenilor de știință, aroma de fructe cauzează poftă de mâncare la bărbați și, nu destul de la borș și salate. Aroma ylang-ylang și vanilie face o dorință omului. Sunt buni pentru a atrage un bărbat, iar când vine vorba de dormitor, este mai bine să ridici un parfum cu note de eucalipt, ghimbir sau patchouli. Potrivit experților parfumeri, iasomia pentru bărbați seamănă cu mirosul natural al unei femei.

Parfumuri și anotimpuri

Atunci când alegeți un parfum, luați în considerare anotimpurile. În timpul iernii, în timpul perioadei de Anul Nou, notele de ochi sunt mai bine percepute. Umbra lemnoasă cu note ascuțite de tort va accentua bogăția blănii, ca și cum ar elibera o căldură atât de necesară iarna.

În timpul verii, tonurile dulci, miere și orientale sunt adecvate. Cu el, o femeie seamănă cu un mugur de flori deschis, atrăgând albinele.

Pentru a ține pasul cu vremurile și nu vă temeți să alegeți un parfum depășit, cumpărați clasicul: branduri recunoscute sau articole noi în lumea parfumeriei. Această alegere este optimă și potrivită pentru aproape toate ocaziile.

Sfaturi pentru parfumatori

  1. Nu depozitați parfumul în baie, umiditate ridicată, căldură și expunerea directă la lumină, dăunați-i. Păstrați-le într-un loc întunecat.
  2. Încercați alte produse cosmetice să alegeți aceeași serie cu parfumul, astfel încât să nu existe controverse. Dacă există note orientale în parfum, alegeți un șampon similar și un gel de duș.
  3. Spiritele sunt aplicate pentru a curăța pielea de pe încheietura mâinii, cot, sub genunchi, sub piept, sub lobul urechii sau pe gâtul gâtului. Câțiva dintre ei vă recomandă să puneți o picătură de parfum preferat pe buza superioară, chiar în cea mai mică dimensiune, astfel încât, chiar și cu cea mai apropiată comunicare, să simțiți aroma minunată și respirația uluitoare.
  4. Îți poți parfuma părul, arome inutile, rochia nu merită, parfumul poate arăta esență doar pe piele. Pe rochie pot apărea pete.

Viața pe care o transformăm prin mirosuri, plăceri, aduce plăcere, încântă și fascinează. Dacă ridicați mirosul, luând în considerare timpul anului, ziua, rochia și circumstanțele, viața va străluci cu alte culori, va deveni mai strălucitoare și mai bogată.

Alegerea spiritelor - o chestiune responsabilă și dificilă. Parfumul - ca alegerea unui partener - poți alege lung și atent, dar te poți îndrăgosti de la prima vedere. Dacă acest lucru sa întâmplat, atunci puteți felicita, ați găsit parfumul dvs.! Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Învață cum să-ți alegi parfumul potrivit, în funcție de PH (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu