Cum de a alege un strat pe tipul de figura

În toamnă devine din ce în ce mai rece, iar în această perioadă doriți să vă încălziți, astfel încât cererea de straturi crește. Nimic nu se poate face, vremea dictează condițiile, așa că ar trebui să știți cum să alegeți un strat în funcție de tipul figurinei, pentru a nu fi greșit.

Coats stiluri

Clasicul englez în popularitate ocupă prima poziție, deoarece oferă o varietate largă de variații: un singur breton - se potrivește aproape tuturor, mai ales dacă opțiunea este aprinsă; dublu-breasted - nu seamănă cu femei de forme mari, le transformă într-un pătrat; cu un miros - este bine, atunci când talia exprimate sau umerii pronunțate.

 1. Stilul Jacqueline. Reprezintă o haină tăiată, îngustă la umeri, talia este ușor supraestimată, gulerul de stand-up. Mânecile sunt scurtate, așa că Jacqueline arată bine cu mănuși lungi. Stilul se potrivește femeilor subțiri cu picioare frumoase.
 2. Trapeze stil. Silhouette - ars, arata grozav cu un guler stand-up. Stilistii recomanda ca femeile sa aleaga un stil cu solduri largi.
 3. Îmbrăcăminte. O altă contribuție la istoria modei din Marea Britanie. Haina arata bine pe o femeie cu o talie pronuntata. Partea superioară are o textură bogată sub formă de nasturi, fluturi sau curele de umăr, astfel încât femeile cu umerii largi să nu o cumpere.
 4. Duffle Coat - Montgomery Coat. Tăietură sportivă cu bucle și pungi din piele de patch-uri. Stilul se potriveste aproape tuturor.

Acordați atenție materialului

În cele mai multe cazuri, țesătura pentru haina este selectată natural - cașmir, lână, tweed, boucle.

Nu cumpărați un produs din sintetice, deoarece împiedică circulația aerului. În vreme rece, în versiunea sintetică este rece, și în soare - fierbinte.

 1. cașmir. Opțiunea cea mai demnă, incredibil de moale la atingere și foarte caldă. Cașmirul practic nu se murdărește. Singurul dezavantaj este prețul ridicat. De la șosete lungi pe mâneci și în zona buzunarelor se pot forma pelete.
 2. lână. Țesătură destul de democratică și caldă. Când cumpărați, acordați atenție etichetei, ceea ce indică calitatea lânii. Dacă se spune "Reine Schurwolle", aceasta este o haină de calitate cu conținut ridicat de lână. Nu cumpărați un model în care se afișează "Lână 100%" pe etichetă, ceea ce indică o calitate slabă a lânii.
 3. costum de tweed. Nu mai puțin popular decât cașmir sau lână. În exterior diferit de alte țesături. Aceasta este cu adevărat o țesătură din lână de melanț englezesc, care se împletește cu fire asemănătoare cu cea a heringului. Unul dintre cele mai durabile tipuri de țesături nu se estompează în soarele strălucitor. Va trebui să cumpărați produse de molii, deoarece tweedul atrage în special insecte.
 4. piele. Cel mai practic material care este durabil și își păstrează forma, dar este rece și incomod. Numai o haină de blană se va încălzi. Da, și o pălărie pentru un astfel de strat este selectată adecvată.
 5. piele de căprioară. Se pare mai spectaculos decât pielea, dar frig fără garnituri încălzite. Modelele de lucru de piele de oase impracticabile, devine rapid murdar, pe mâneci și buzunare formate scuffs notabile, chiar și curățarea uscată nu rezolvă problema. În cazul în care piele de căprioară este de înaltă calitate, cu îngrijire corespunzătoare pentru o lungă perioadă de timp va păstra aspectul.
 6. boucle. Un număr mare de bucle și noduri pe țesătură - un material cald și gros. Pantofii din buclă sunt purtați foarte atent, deoarece în timpul șosetelor se formează bufe, buclele sunt scoase, aspectul atractiv original este pierdut.

Când cumpărați un strat, efectuați un simplu test de tesatura. Strângeți țesătura în palme timp de câteva secunde, dacă este puternic rumenită, atunci compoziția conține o mulțime de sintetice.

Unele sfaturi utile

Nu recomandați să cumpărați un strat pe piață în cazul în care există o mare probabilitate de a achiziționa un articol de calitate scăzută. Este mai bine să cumperi în magazinele dovedite cu recenzii.

 1. Aveți grijă la căptușeală - pe straturi scumpe și de înaltă calitate cusute este cusută la tivul cu o suprapunere.
 2. Uitați-vă bine la oglindă, mai ales din spate. Dacă bulele sunt vizibile, aceasta indică o calitate slabă a croitorilor. Blocuri vizibile pe modele cu centură.
 3. Când încercați pe un strat, ridicați mâinile în sus și traversați lângă piept. Dacă simțiți că trageți umerii, luați o altă dimensiune. Dacă nu există nici unul, nu se cedează vânzătorului, nu se supun pretențiilor, ei au o sarcină - să vândă bunurile cu orice preț.
 4. Uită-te la linia de umăr, nu ar trebui să cadă pe mâneci. Ne uităm la lungimea mânecilor, ceea ce este important atunci când alegem. Lungimea ideală - nu mai mult de 2 degete sub osul proeminent de pe încheietura mâinii.
 5. Dacă alegerea a fost oprită pe o versiune prescurtată, ia în considerare dacă se potrivește cu dulapul, ce fuste veți purta, cu ce pantofi. Și se pare că dulapul va trebui să fie actualizat din cauza stratului.
 6. Nu luați niciodată un strat care nu se potrivește în lungime, nu vă amuzați de gândul că va fi scurtat, aceasta este o mare greșeală. În primul rând, este adaptat la o altă formă și, în al doilea rând, dacă tivul este scurtat, buzunarele vor fi în locul greșit, ceea ce va strica aspectul general.
 7. În mod ideal, blănurile și manșetele trebuie să fie desfăcute. Acest lucru nu este doar practic, ci și reduce costul curățării chimice.

Interval de culoare

Nu alegeți culori la modă, deoarece astăzi unul este la modă, altul este mâine, iar hainele sunt cumpărate de mai mulți ani. Gândiți-vă la tonurile clasice care nu ies din moda: kaki, maro, gri, albastru, negru clasic. Culorile colorate și strălucitoare, cum ar fi culorile galben, portocaliu sau ultramarin, deconectate până la momente mai bune.

Produsul arată superb în alb, dar impracticabilitatea sa a fost dovedită de mai multe ori, doar făcând o plimbare în transportul public. Nu arată modele mai puțin elegante de nuanțe de roșu, dar trebuie să alegeți mai atent accesorii. Este important atunci când stratul este combinat în culoare și stil cu o imagine deja formată. De exemplu, dacă baza dulapului constă în liliac, cerneală sau vânătă, atunci produsele khaki nu vor funcționa.

Paltoane pentru barbati

Barbatii, spre deosebire de femei, mai greu sa aleaga hainele care se potrivesc, in special un strat. Înainte de a lua o decizie de cumpărare, examinați cu grijă garderoba și vă familiarizați cu moda bărbaților. Dacă preferați un stil clasic, costume de afaceri, pantaloni sau cămăși, atunci haina este pur și simplu necesară în garderobă, deoarece un costum de afaceri în combinație cu o jachetă jos este considerat o formă proastă. Dacă aveți deja un model clasic, luați produsul în stil militar sau în stil sportiv.

Când alegeți un strat, luați în considerare înălțimea, deoarece afectează stilul și lungimea. Versiunea lungă arată foarte bine unui bărbat cu o creștere medie și mare, dar un bărbat scurt va părea ridicol. Când cumpărați un produs de lungă durată, fiți conștienți de faptul că podelele se murdăresc, iar în astfel de modele este incomod să stați în spatele volanului unei mașini.

O haină lungă, în majoritatea cazurilor, este aleasă de bărbații mai în vârstă, dar tinerii preferă versiuni scurte sau până la jumătatea lungimii coapselor. Produsul scurtat este bine combinat cu un costum de afacere, și accentuează blugi, nu împiedică mișcarea atunci când mersul pe jos.

Dacă este posibil să cumpărați doar un singur strat, alegeți un clasic, care este ca orice haine. Culoarea bărbaților, spre deosebire de variantele feminine, este monotonă - gri, negru, maro, kaki. Nu veți pune în fiecare zi un strat de culori strălucitoare și nu toată lumea va îndrăzni să iasă în evidență din mulțime, dacă nu sunt doar dandii.

Unele sfaturi utile

Atunci când alegeți un strat, nu uitați de mărimea cusăturilor. Lamele largi se potrivesc cu bărbați cu umăr larg și se potrivesc cu pliurile înguste.

 1. Când cumpărați, priviți cu atenție cusăturile, căptușeala, ornamentele, accesoriile, tot ceea ce indică calitatea coaserii.
 2. Pentru bărbați, buzunarele interioare confortabile sunt importante, unde este bine să puneți un portofel, un telefon.
 3. Haina trebuie să se potrivească bine, nu prea strânsă sau să stea pe umeri, liniile trebuie să repete în mod clar silueta. Pentru a afla dacă mișcarea împiedică produsul, trageți mâinile sus și stați jos.

Când cumpărați un strat, luați în considerare mai multe opțiuni, nu cumpărați primul lucru pe care îl aveți, deoarece nu alegeți un an, deci acordați o atenție specială și asigurați-vă că urmați sfatul meu. Mult noroc și să ai cumpărături frumoase!

Vizionați videoclipul: DIY Crafts: DIY Summer Life Hacks, DIY Room Decor & More (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu