Cum de a deveni cea mai la modă și elegantă fată - 6 reguli de moda moderna

Moda este capricioasă, inconstantă, schimbabilă, dar majoritatea oamenilor aspiră la ea. Ce este moda? Mai des, acest cuvânt este folosit atunci când vorbim despre haine. În sens larg, se referă la manifestările culturii, stilului de viață, mașinilor, gadgeturilor, caselor.

Alegerea culorilor la modă și elegantă după tip

A treia regulă este culoarea modei. Femeile se sinucid în mod sincer atunci când cred că toate culorile curcubeului le costă. Depinde foarte mult de piele, de culoarea ochilor și de culoarea părului. Culori clasice, alb-negru, optime, dar există o mulțime de alte culori și nuanțe care vor accentua aspectul pozitiv al figurii și aspectului. Cum puteți determina ce culoare este potrivită?

Există 4 tipuri de aspect.

 • Tipul de apariție - iarna. Culoarea pielii în culoarea pielii, roz deschis sau alb, uneori piele de întuneric transparent. Culoarea părului este neagră sau castan, dar nuanțe întunecate, uneori cenușiu. Ochi de toate culorile, dar pronunțate. Iarna este potrivita pentru sunete profunde, usor amortite: turcoaz, inco-violet, cafea, roz inchis.
 • Tipul de apariție - vară. Culoarea pielii roz, uneori cu o tentă de măsline. Parul este blond, de la blonde naturale la blondă întunecată. Ochii sunt strălucitori, verzi, verzi sau verzi. Se uită nuanțe bune de verde, maro, lapte. Un aspect elegant de blugi.
 • Tipul apariției - toamna. Cel mai pronunțat tip. Piele de aur maro, părul blond întunecat. Ochii sunt verzi, maro, înțepați de chihlimbar sau de coniac. Culori potrivite potrivite pentru îmbrăcăminte: alb, albastru, gri, negru.
 • Tipul apariției - primăvara. Pielea este ușoară, cremoasă, lăptoasă sau aurie. Părul are culoarea grâului, aurului sau chihlimbarului. Ochii sunt gri, albastru, verde, umbra lumina. Sunt potrivite diferite culori: smarald, turcoaz, nuanțe de verde, roșu siret sau piersic.

Luând în considerare particularitățile tipului de culoare al aspectului, puteți crea cu ușurință un dulap la modă, deveniți o personalitate elegantă chiar și într-o rochie gri.

Sfaturi video despre cum să devii elegant și la modă

Alegeți accesoriile potrivite

A patra regulă este accesoriile. Alegeți elegant și în armonie cu tinuta. Uneori există o imagine când doamnele frumoase au decorațiuni ridicole. Se pare că poartă toată caseta de bijuterii. Amintiți-vă, chiar și o pereche de accesorii ridiculos selectate vor strica complet echipamentul "gustos" și șic.

Accesorii reprezintă o continuare logică sau finalizarea unei rochii, și nu o parte separată. În alegerea accesoriilor există câteva reguli simple.

 • Accesorii selectate, date fiind vârsta. Mai tineri, cu atât mai puțin bijuterii.
 • Accesoriile trebuie combinate cu figura. Lenjerii subțiri și subți nu poartă bijuterii mari, vor face chiar mai puțin. Doamnelor de forme impresionante nu se vor potrivi bijuteriile mici și fragile, vizual vor crește în continuare forma.
 • Cu accesoriul mai scump și mai colorat, cu atât este mai simplu echipamentul. Principala regulă: nu mai mult de două detalii strălucitoare în dulap.
 • Accesorii sunt selectate în funcție de loc, timp, sezon, ocazie sau circumstanță. Pentru iarnă, accesoriile sunt selectate în saci mari sau în bijuterii grele. În timpul verii, se preferă materialele naturale: pietre, piele, lemn.
 • Elementele mai complexe ale decorului, accesoriile mai mici și mai simple.
 • În jurul feței nu mai mult de 3 accesorii. Dacă purtați ochelari, sunt suficientă lanțuri și cercei. Restul detaliilor vor supraîncărca imaginea.
 • Când părăsiți casa, gândiți-vă la tinuta, ridicați accesorii potrivite. Combinații posibile: eșarfă și geantă de mână, curea și pantofi, mănuși și încălțăminte.

Obișnuiți-vă să urmați cele mai minore detalii. În cazul în care haina de nurcă scumpe și o geantă elegantă, este absurd să se pună pe o veche pungă șubredă. De îndată ce regulile vor veni la viață, va juca cu alte culori, veți deveni o doamnă la modă și elegantă.

A cincea regulă - lenjeria de corp. Nu e de mirare că lenjeria de corp se ascunde sub haine, deoarece îndeplinește funcția primară, rămâne invizibilă, sprijină și strânge părțile necesare ale corpului. Lenjeria trebuie să fie invizibilă pe corp. Sunt de acord, atunci când chiloții săpate în organism, nu te face atractiv sexy. Închiderea chiloților reprezintă o mulțime de inconveniente și oprește vederile celorlalți pe unul dintre cele mai atractive locuri ale corpului, dacă purtați o rochie sau pantaloni strânși.

Curelele lipite în exterior arată ridicol, mai ales când poartă pantaloni cu o talie joasă. Dacă unii consideră că este sexual și provoacă o indestructibilă plăcere la bărbați, ei se înșeală. Acest lucru provoacă un rânjet, iar bărbații interpretează greșit extravaganța fetei.

Un alt detaliu este sutienul. Alegeți-o corect, alegeți o culoare neutră. Forma corectă și culoarea perfectă vor contribui la crearea nivelului dorit de perfecțiune, aspectul estetic și adăugarea sexualității. Prin achiziționarea acestei părți a dulapului pentru femei, nu ezitați să încercați. Sutienul trebuie să stea în așa fel încât să nu intervină nimic, nu ar apăsa nicăieri.

Pentru a verifica corectitudinea alegerii unui sutien, respirați profund și ridicați-vă de câteva ori mâinile. Dacă nu apasă și nu există urme de fără bretele, nu ezitați să o alegeți. Amintiți-vă, este mai bine să cumpărați un produs din țesături naturale.

A șasea regulă este cosmetica. Îngrijirea în viața de zi cu zi este moderată, aceasta se aplică fetelor tinere și doamnelor mature. În viața de zi cu zi, machiajul strălucitor pare cel puțin ridicol. Este suficient să se aplice o bază pe față, o pulbere mică, iar buzele sunt accentuate cu luciu. Mascara va sublinia expresivitatea ochilor. Nu ridicați machiajul pentru culoarea dulapului, ci doar la prima vedere pare o opțiune acceptabilă. Sunt de acord, ruj roz pe buze, nuante roz la roz bluza arata ridicol si ridicol.

Video "10 secrete de frumusețe"

Un pic de istorie a modei

Fiecare epocă aduce propriile sale idealuri. La vremea artistului Rubens, doamnele pysnnoty au fost considerate idealul frumuseții feminine. În lumea modernă, bărbații sunt atrase de fete subțiri. Toată lumea cunoaște expresia comună - "frumusețea necesită sacrificii". Istoria își amintește multe fapte când este sacrificată în tribut la modă și frumusețe. În China și Japonia, fetele împletite cu picioarele picioarelor, puse pe tampoane de lemn piciorului erau miniatură. Procesul este foarte lung și dureros, dar moda necesită doar asta. În Europa, femeile și-au corse corpul atât de mult încât era dificil să respire. A ajuns la leșin. Moda cereau tot mai multe victime. În Spania, în Evul Mediu, pieptul plat era la modă. Pentru a menține pieptul în creștere, s-au aplicat plăci de plumb. Este posibil să vorbim despre vagarele modei de foarte mult timp, dar vreau să spun: "O, O maniere!"

Regulile decentei de moda timp de multe secole au rămas aproape neschimbate. A porni picioarele unei femei a început la începutul secolului trecut, apoi a fost numită o revoluție în modă. Acum există o tendință de a expune din ce în ce mai mult corpul. Dacă vorbim despre sentimentul de rușine, acesta este foarte diferit între diferitele straturi ale societății și reprezentanți ai denominațiilor religioase.

Decollete, un element foarte vechi în modelarea femeilor, este cunoscută în Grecia antică. Apoi nu a fost folosit de ceva timp și este renăscut în Evul Mediu, când femeile și-au ridicat pieptul cu corsete. În zilele Renașterii, au început să-și expună corpul și mai mult, și nimeni nu a început să vorbească despre sentimentul de rușine, totul era în canoanele modei. Dacă urmăriți istoria modei, peste tot există un element erotic, iar moda modernă nu face excepție.

Când o persoană și-a dat seama că trebuie să se îmbrace nu doar pentru a nu îngheța, ci pentru a da o particularitate sau o individualitate, a apărut limba modă. Apoi au început să se gândească la stil și la estetică. Prin haine poti determina viziunea lumii persoanei, idei despre frumusete si moda. Fiecare eră dictează propriile reguli privind aspectul și oamenii respectă aceste reguli.

100 de ani de modă în 1 minut

Există încă un concept - stil - talent, un sentiment de anumită măsură și gust. Cineva se simte ușor, dar cineva trebuie să explice cum să facă în mod corespunzător și competent un dulap ca să arate la modă și elegant și să nu devină un râs.

După ce ați învățat să urmați aceste reguli, veți observa treptat schimbări în dulap și stil. Nu uitați de individualitate: după ce ați găsit propriul dvs. stil, veți deveni o doamnă la modă și rafinată numai pentru că purtați lucruri care sunt cu adevărat în fața voastră. Este mai bine să fii frumos și elegant, să te simți încrezător în tot. Să hainele și nu cele mai la modă, dar este elegant. Acest lucru este mult mai bine decât să fii cel mai la modă, mereu în tendință, dar să arate ridicol și ridicol.

Vizionați videoclipul: Daily vlog. Ocean's eight, un dezastru in baie si poze la 5 dimineata (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu