Cum să cumpărați o mașină în Moscova

Înainte de a căuta o mașină nouă, adresați-vă prietenilor și cunoștințelor, poate una dintre ele vinde o opțiune potrivită. Ca regulă, cumpărarea unei mașini de la prieteni este mai sigură.

Inspecția vehiculului și verificarea documentelor

Imediat înainte de inspecție, verificați documentele. Afla cine este proprietarul vehiculului. Dacă vânzătorul nu este proprietarul, verificați-l cu permisiunea de a vinde.

Dacă mașina este vândută prin procură, certificată de un notar, riscați să rămâneți fără mașină și bani. Se recomandă să cumpărați o mașină numai de la proprietar și asigurați-vă că încheiați un contract de vânzare. În acest caz, sunteți garantat că veți primi transport și puteți câștiga în mașină.

Cumpărarea unei mașini care este angajată dintr-o bancă este, de asemenea, nedorită. Examinați documentele și verificați numerele de serie, apoi continuați să evaluați starea tehnică a aparatului.

Documente care trebuie verificate

În pașaportul tehnic, consultați anul de eliberare. Anul de fabricație poate fi recunoscut de numărul de identificare (VIN) și de dispozitivele de fixare ale centurilor de siguranță. Verificați numărul caroseriei, numărul motorului, VIN cu cele indicate în pașaport și în mașină. Dacă numerele nu se potrivesc, atunci mașina de proiectare a fost asamblată din diferite părți. În poliția rutieră, o astfel de mașină nu se poate înregistra.

Verificați cartea de service. Consultați numărul de proprietari și istoricul de întreținere. Orice neconcordanță ar trebui să vă alerteze.

Sfaturi utile: faceți timp și verificați istoricul vehiculului pentru a evita divorțul. Verificați furtul de către poliția rutieră sau dați mașina să fie verificată în MREO.

Nu cred că vânzătorul în cuvânt. Verificați starea tehnică și autenticitatea documentelor. Mulți vinde mașini furate sau sparte. Dacă vânzătorul nu poate răspunde la cele mai simple întrebări, supuneți mașina la o verificare mai profundă. Rar, o persoană cumpără o mașină mai puțin de un an. Dacă proprietarul vinde vehiculul o lună sau două după cumpărare, atunci există probleme serioase.

În evaluarea stării tehnice, nu distrugeți un diagnostic competent. Chiar dacă mașina strălucește și tu, după ce ai trecut, nu ai observat nimic suspicios, nu înseamnă că mașina nu va necesita reparații. Mai jos este un clip video util, care spune cum să cumpere o mașină în Moscova fără probleme.

La întocmirea contractului de vânzare și indicarea valorii totale a mașinii. Nu acordați un depozit pentru mașină. În timpul redactării contractului, lăsați pe cineva de lângă dvs. în apropierea mașinii, astfel încât mașina să nu plece brusc înainte de sosire.

Dacă aceste opțiuni nu se potrivesc, angajați un profesionist auto-infractor care va selecta cea mai bună mașină.

Lasă Un Comentariu