Ce mașini au galvanizat corpul

Corpul galvanizat nu corodează și durează mai mult datorită unei acoperiri speciale - zinc. Nu toate mașinile sunt galvanizate, este o plăcere scumpă. Să ne uităm la ce mașini au un corp galvanizat.

Producătorii, în special pe autovehicule vechi, folosesc grunduri care conțin zinc. Este mai ieftin și mai ușor. Este, de asemenea, fiabil, dar nu va înlocui galvanizarea completă.

În ceea ce privește industria automobilelor, germanii sunt cei mai avansați, prin urmare, Audi a galvanizat deja corpuri încă din anii '80. Acum zincul adiacent la părțile corpului (bara de protecție, kituri de corp, etc.). Multe alte mărci sunt galvanizate, dar unii producători preferă alte metode de protecție împotriva coroziunii, deoarece zincul este dăunător mediului.

Perioada maximă de garanție galvanizată - 15 ani. Dar există mașini galvanizate de 30 de ani, pe care nu există nici un indiciu de rugina. Este recomandat să efectuați tratamentul anti-coroziv al corpului o dată la 3 ani, mai ales dacă câștigați bani pe mașini. Deci, extindeți viața "calului de fier".

Dacă mașina este tratată cu atenție, urmați-o, conduceți-o cu atenție, aceasta va returna un serviciu lung și impecabil, indiferent de producător.

Timbre cu corp galvanizat

Audi (aproape toate modelele), Ford (cele mai multe modele), noul Chevrolet, Logan, Citroen, Volkswagen, toate Opel Astra, Insignia și unele Opel Vectra.

Corpul galvanizat al Skoda Octavia, Peugeot (toate modelele), Fiat Marea (modele din 2010), toate Hyundai, dar după deteriorarea vopselei (vopsea) apare rapid rugina. Toate modelele Reno Megan și Volvo de la lansarea din 2005.

Lada modernă vine cu un corp parțial zincat, iar pe Lada Granta - întregul corp. Puteți lista o perioadă lungă de timp, este mai ușor să vă uitați la site-ul unui anumit producător și să vedeți ce oferă.

Îngrijirea adecvată a mașinilor

Majoritatea mașinilor bune sunt acoperite cu o soluție specială de fosfor care protejează împotriva coroziunii. Este mai ieftin și mai sigur din punct de vedere al mediului, dar cea mai mică deteriorare a pietrei de acoperire formează un loc favorabil pentru rugină.

Corodarea este un lucru destul de complicat și este dificil să se ascundă de ea. Pentru ca mașina să funcționeze mai mult timp fără rugină, păstrați-o într-un loc uscat. Acest lucru va ajuta la evitarea altor probleme care îngreunează "calul".

Acordați o atenție specială mașinii în timpul iernii. Zăpada care conține zăcăminte dăunează stratului anticoroziv. Încercați să conduceți cu atenție drumurile de murdărie. Pietrele rănite accidental de la anvelope pot deteriora galvanizarea.

În concluzie, voi adăuga: indiferent ce marca de marcă, prețul, producătorul aveți, principalul lucru este atitudinea față de ea. Cu o funcționare atentă și o întreținere la timp, chiar și o "femeie veche" va dura o perioadă foarte lungă de timp.

Vizionați videoclipul: Lincos 828118 Aparat de sudură în puncte, cu sculă pentru caroserie, Telwin (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu