Cum să obțineți o poliță de asigurare medicală pentru șomeri și nou-născuți

Oamenii care sunt interesați de sănătate sunt interesați de întrebarea cum să obțineți o politică medicală pentru un șomer și pentru un nou-născut, deoarece asigurarea MHI oferă oportunități ample. În articol voi vorbi în detaliu.

Obținerea unei politici medicale pentru șomeri

În țară, îngrijirile medicale sunt furnizate în cadrul programului OMS și fiecare persoană care se adresează spitalului trebuie să aibă o politică cu aceștia.

Prin lege, angajatorul este responsabil pentru obținerea asigurării medicale, dar nu toată lumea este angajată. Nu este vorba numai de pensionari și studenți, ci și de persoanele care nu muncesc temporar.

 • Alegeți o companie de asigurări care va emite o politică medicală. Pentru a face acest lucru, vizitați site-ul Fondului de asigurări de sănătate.
 • Pe acest portal, căutați o hartă, selectați o regiune, accesați resursele fondului regional și citiți lista organizațiilor de asigurare. Înainte de a alege o opțiune specifică, verificați cu toți asigurătorii.
 • După ce a decis compania, specificați programul de lucru. În această privință, telefonul de contact vă va ajuta. Faceți o întâlnire. Luați-vă certificatul de naștere și pașaportul înainte de a vă trimite la biroul companiei.
 • La sosire, completați o cerere, indicând numărul de telefon. Veți primi o politică temporară, care vă va permite să contactați asistența clinicii, dacă este necesar.
 • O lună mai târziu, veți fi contactat de reprezentanții organizației de asigurări. Dacă acest lucru nu se întâmplă, sunați asigurătorul pe cont propriu și aflați în ce etapă este prezentată documentul. Tot ce rămâne rămâne să privim în companie și să luăm politica.

Nu uitați, chiar absența MLA nu privează dreptul la o ambulanță, care este asigurată fără asigurare prealabilă. Dacă este necesar, puteți lua legătura cu clinica comercială și puteți învăța cum să faceți singur injecția.

Obținerea unei politici medicale pentru un nou-născut

După apariția copilului, părinții sunt obligați să emită un loc de înregistrare, un număr de documente oficiale și o politică medicală. Împreună cu el copilul va primi dreptul la asistență medicală gratuit. În același timp, va fi capabil să o primească atât în ​​instituțiile medicale din Rusia, cât și în țările cu care este în vigoare un contract de asigurare medicală.

Dacă un copil a apărut sau intenționați să îl porniți, informațiile vor fi utile.

 1. Puteți obține asigurare medicală pentru un copil la o companie de asigurări în care locuiți. Politica este emisă pentru un nou-născut pe baza unui document de înregistrare.
 2. În cazul reședinței, puteți emite o politică permanentă. În ceea ce privește locul de ședere, părinții se pot aștepta să primească asigurare temporară cu reînnoire automată după reînnoirea înregistrării.
 3. Obținerea asigurării pentru un copil fără documente este imposibilă. Lista acestora este prezentată cu o declarație, un certificat de naștere, un pașaport al părintelui care are înregistrare la adresa care este inclusă în zona de servicii a punctului emitent.
 4. Politica este emisă în ziua depunerii documentelor.
 5. Dacă dintr-un anumit motiv documentul este pierdut, depuneți o cerere la organizația medicală. Într-o lună vor primi un duplicat, iar în această perioadă veți putea folosi asigurarea temporară.

Nu exclud că asigurarea medicală poate să nu fie necesară pentru un copil și acest lucru este minunat. Dar, dacă se întâmplă ceva, îmbunătățiți sănătatea copilului fără costuri și probleme.

Cum să obțineți o politică medicală pentru un cetățean străin

În țara noastră, programul este OMS. O politică medicală este considerată un document care confirmă dreptul titularului de a beneficia de îngrijiri medicale gratuite în Rusia.

Documentul poate fi emis și de cetățeni străini care au decis să-și construiască o carieră în firme rusești sau în întreprinderi.

 1. Doar un străin care lucrează oficial în țară poate primi asigurare medicală. În acest caz, reprezentanții societății încheie un acord cu asigurătorul și fondul de asigurări de sănătate.
 2. Termenul politicii corespunde termenului contractului de muncă. Pentru ao obține, un străin trebuie să scrie o declarație personalului. Ulterior, el va primi asigurare la locul său de muncă.
 3. În ceea ce privește străinii care nu lucrează, aceștia au acces la medicamente plătite și la un program de asigurare voluntară. Apropo, un cetățean străin cu înregistrare și un permis de ședere este eligibil pentru asigurare, fiind șomer.
 4. Femeile aflate în poziție și copiii sub un an, care nu au o politică, beneficiază gratuit de servicii medicale, de urgență și de ambulanță. În același timp, cetățenia nu contează. Cererea de bani în acest caz este considerată o încălcare a legii.
 5. Accesul la serviciile medicale planificate se face cu condiția ca străinul să aibă o politică medicală.
 6. Uneori un străin pierde politica. Nu este înfricoșător, puteți obține un duplicat. Un cetățean de lucru este recomandat să scrie o cerere la departamentul de personal, iar un străin șomer să contacteze compania care a emis asigurarea. După expirarea acțiunii, efectuați acțiuni similare.
 7. Un străin are posibilitatea de a se asigura pentru spital. Pentru a face acest lucru, contactați departamentul regional de sănătate cu un pașaport și o politică. Nu durează să meargă la medicul șef al instituției.

Aveți ocazia de a deveni DJ sau un arheolog în Rusia și aveți asigurare medicală. După primirea asigurării, va apărea accesul la toate serviciile medicale furnizate în Federația Rusă.

De ce este atât de necesară politica OMS?

Voi acorda atenție beneficiilor OMS. Problemele de sănătate apar periodic în toată lumea. Aceasta poate fi o răceală, însoțită de febră și tuse sau gripa.

După apariția bolii, este nevoie să mergeți la spital și să stați în linie pentru a aștepta atenția medicului. O vizită la clinică provoacă emoții negative. Dar timpul petrecut cu starea de spirit rătăcită este vârful aisbergului.

Uneori este nevoie de consultarea unui medic foarte specializat, care nu este ușor de găsit. Ce să spun despre testarea, dacă o persoană nu are idee unde să meargă, ce să ia cu tine și cât va costa.

Aceste probleme sunt rezolvate de MLA. Să aflăm ce avantaje și avantaje are documentul.

 • Aspectele legate de îngrijirea medicală, organizarea consultărilor și căutarea medicilor sunt responsabilitatea asigurătorului. În acest caz, consultările se desfășoară într-un loc convenabil la un moment convenabil.
 • Societatea de asigurări medicale nu este interesată să efectueze numeroase analize și consultări nesfârșite. Experții vor determina rapid boala, cauza apariției și începe tratamentul, eliminând hassle și costul.
 • Dacă este necesar un tratament intern, reprezentanții companiei vor selecta o unitate medicală, vor determina secția și vor primi medicamente.
 • Informațiile medicale ale clientului sunt stocate în baza de date și atunci când se adresează din nou, este mai ușor pentru angajații companiei să aranjeze tratamentul.
 • Cel mai mare avantaj al unei politici medicale este faptul că deținătorul nu are niciun motiv să se îngrijoreze cu privire la banii pentru tratament. Este suficient să cumpărați asigurare și vă va oferi tot ce aveți nevoie.

Conduceți un stil de viață sănătos și nu vă îmbolnăviți. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Acte rezidenta Spania - Tot ce trebuie sa stii (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu