Ce să faci în concediul de maternitate să câștigi

Multe femei care se pregătesc să devină mame sunt interesate de ceea ce trebuie să facă în concediul de maternitate pentru a câștiga bani. Nu este surprinzător, deoarece nu toată lumea poate economisi bani înainte de a pleca în concediu de maternitate, iar în timpul concediului de maternitate ei vor trebui să se bazeze doar pe o alocație modestă.

Lista de clase în concediu de maternitate înainte de naștere

Concediul de maternitate este o perioadă responsabilă pentru viața unei femei. La aspectul copilului ar trebui să fie pregătit cu atenție. Vorbim despre aranjamentul apartamentului, cumpărăturile, planificarea sarcinii.

Mai jos veți găsi o listă a activităților privind concediul de maternitate înainte de naștere. Sper ca recomandările și ideile mele să vă apeleze la voi.

 • Faceți o listă cu lucrurile pe care să le cumpărați pentru apariția copilului. Scrie o listă de lucruri de care ai nevoie în spital.
 • Du-te la cumpărături, prinde-ți mama, prietena sau sora ta. Cu toate acestea, cumpărăturile pot fi asemănătoare cu soțul ei. Mâinile puternice vor fi cu siguranță la îndemână, pentru că vor fi multe pungi.
 • Înscrie-te la cursuri pentru femei în poziție. Acolo veți primi informații utile despre nașterea, hrănirea și îngrijirea copilului dumneavoastră. Pe cursuri veți comunica cu alte mame viitoare și veți găsi noi prietene.
 • Înainte de naștere, mergeți la piscină și practicați yoga. În plus față de comunicarea cu alte persoane, exercițiile vor ajuta la întărirea corpului, prin urmare, este mai ușor să se transfere nașterea.
 • Vizitați ginecologul și ascultați recomandările acestuia. Puteți să vizitați spitalul și să vă întâlniți cu medicul care va primi livrarea.
 • Perioada prenatală - cel mai bun moment pentru auto-educație. Puteți învăța o mică limbă străină folosind site-uri și CD-uri. Dacă nu este interesant, citiți mai departe. Ficțiunea vă va ajuta să învățați multe și să deveniți mai inteligenți.
 • Nu țineți seama de lucrul de mătase - broderie, tricotat, coasere. Fiecare dintre aceste activități interesante vă va ajuta să treceți rapid timpul și să creați ceva interesant și cald pentru viitorul copil.
 • Dacă este exterioară caldă, nu stați în apartament. Ieșiți în aer curat mai des sau vizitați rudele din sat.
 • Dacă este iarna în afara, nu trebuie să disperați. De exemplu, poți scrie poezii, poți scrie poezii sau poți desena poze. Și nu este necesar să fii artist sau poet.

Aceasta este o listă incompletă a activităților care merită atenția femeilor aflate în concediu de maternitate. Puteți să vă păstrați un jurnal, să mergeți la cinema sau să vă pregătiți ceva. Fiți atenți la ultima opțiune. El va ajuta să creeze o mulțime de rețete noi, să îmbunătățească abilitățile culinare, să devină o soție bună pentru soțul ei.

Principalul lucru este că poți câștiga bani în concediu de maternitate dacă găsești un loc de muncă care să corespundă abilităților tale profesionale. Nu puteți conta pe salariul complet, dar chiar și un venit mic vă va ajuta.

 1. Vorbești limbi? Implicați-vă în scrierea de articole sau traduceri.
 2. Este un avocat sau economist prin educație? Oferiți clienților recomandări prin telefon.
 3. Jurnaliștii pot scrie articole acasă.
 4. Chiar și o femeie care lucrează ca programator web poate câștiga bani de acasă.

Lucrul la concediul de maternitate este de natură îndepărtată. Prin urmare, înainte de a trimite materialul trebuie să primească plata. Dacă angajatorul nu este de acord să plătească anticipat, nu ar trebui să coopereze cu acesta. Mediul de aur în materie de plată este o plată anticipată parțială.

Cred că acum veți fi de acord că perioada prenatală este potrivită pentru dezvoltare, recreere și câștiguri. În orice caz, nu uitați de copilul care este destinat să devină comoara principală.

Ce să faci în concediul de maternitate după naștere

De regulă, femeia care a devenit mamă nu se întreabă ce trebuie să facă în concediul de maternitate după naștere, deoarece copilul își ia tot timpul liber. Cu toate acestea, atunci când copilul este puțin mai în vârstă, mama are puțin timp.

 • Recuperarea figurii. Întrebarea este relevantă pentru aproape toate mamele tinere. Este imposibil să mergi la sala de gimnastică cu un copil în brațele tale, dar poți cumpăra un simulator și să faci exerciții simple la domiciliu.
 • Cursuri și instruire. Dacă, după terminarea concediului de maternitate, intenționați să vă schimbați ocupația și să vă construiți o carieră într-un alt domeniu, să vă înscrieți la cursuri și să învățați o altă specialitate în timpul concediului de maternitate.
 • Muncă cu normă întreagă. Îngrijirea copilului este un test dificil pentru familie în ceea ce privește finanțele. Prin urmare, puteți găsi un loc de muncă lateral. O tânără mamă poate traduce sau scrie texte. Acest lucru va aduce bani în plus în bugetul familiei și va ajuta soțul.
 • Creativitate și hobby-uri. În timp, se adapteze la noile condiții de viață și își restabilește forma. Dacă vă plictisiți de slujbe obișnuite, împreună cu plimbări și îngrijirea unui copil, atunci este timpul să vă arătați creativitatea și hobby-ul.
 • gastronomie. În decret, multe hobby-uri sunt direct legate de copii. Chiar și astfel de activități pot aduce bucurie. De exemplu, trebuie să gătiți zilnic. Creați un site sau un blog culinar și postați rețetele dvs. secrete.
 • fotografie. Copiii cresc rapid și fiecare zi nouă este unică. După ce ați stăpânit arta fotografiei, faceți fotografii bune și creați albume interesante.
 • desen. Gusturile și preferințele copiilor se schimbă în mod constant. Se referă la jucării, divertisment și chiar în camera în care trăiesc. Încercați să arătați imaginația și, cu ajutorul ideilor creative, să reînregistrați camera copiilor.
 • lucru de mână. Efectuarea de cadouri cu propriile mâini este o modalitate excelentă de a demonstra abilități creative. Această activitate are o alternativă excelentă - crearea de jucării de Crăciun.

Nu uitați că cea mai importantă activitate este dezvoltarea copilului. Joaca-te frecvent cu copilul si incerca sa faci fiecare zi unica si distractiva.

Sociologii au realizat un studiu interesant în care au determinat salariul unei gospodine. Luând în considerare toate clasele sale, inclusiv spălarea, curățarea, călcarea și gătitul, rezultatul a fost o sumă decentă de o mie de euro pe lună. Chiar și un manager cu experiență va invita un astfel de salariu.

Nu am fost surprins de rezultatele studiului. O gospodină cu un copil în brațe nu are un weekend. Ea este angajată în muncă monotonă în fiecare zi și doar ocazional aude cuvinte de recunoștință în adresa ei.

După nașterea copilului, gospodina se ocupă, de asemenea, de el. Rezultatul este o imagine neplăcută, caracterizată prin reducerea veniturilor și creșterea costurilor. De aceea ți-am spus ce să faci în concediul de maternitate pentru a câștiga bani.

Vă doresc succes, sănătate bună și cât mai multă răbdare posibil. Sper că inițiativele dvs. vor aduce rezultate bune. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu