Cum să învățați rapid să călătoriți cu patine cu role

Fiecare persoană are un hobby. Unii oameni preferă pescuitul, unii preferă artizanatul, în timp ce alții preferă odihnă activă. În articol vă voi spune cum să învățați să călătoriți rapid pe o rolă și să prezentați câteva videoclipuri utile.

Învățați un copil pentru a merge pe patinele cu role

Continuând subiectul articolului, voi lua în considerare învățarea de a conduce un copil pe role. După cum arată practica, este mai ușor pentru copii să învețe să patineze, antrenamentul are loc rapid și ușor, dacă părinții sunt interesați de copil.

Există școli, cursuri și cluburi, la care copilul învață să stea pe patine și să călătorească cu pricepere. Dar serviciile acestor instituții sunt plătite.

Stăpânește arta și acasă. Aveți nevoie de patine cu rotile și abordarea corectă a instruirii. Instrucțiunile pas-cu-pas, pe care le veți găsi mai jos, vă vor ajuta.

 1. Selectarea clipurilor. Abordați alegerea rolelor cu role în mod responsabil. Amintiți-vă, un set este suficient pentru un copil de mai mulți ani. Chiar și la modelele populare și la modă sunt meticuloase.
 2. Protecția - sănătatea copilului. Achiziționați obligatoriu un set de protecție din cască, genunchi și tampoane. Nimic nu va pune în pericol copilul în cazul în care rollerblading cu utilizarea de protecție.
 3. pregătire. Doar o persoană care înțelege complexitatea patinei cu role poate învăța un copil să stea și să se plimbe. De obicei, tații și mamele care rulează în parcuri și străzi, oferind sfaturi și trucuri, le învață pe copii. Acest lucru nu este complet corect. Este mai bine să cereți copilului să efectueze o serie de exerciții simple, cu ajutorul cărora se va obișnui cu "noul pantof" și va învăța să păstreze echilibrul. În acest caz, copilul nu trebuie să se alăture.
 4. Cilindrii purtați și strângeți corespunzător. Începând cu prima sesiune de antrenament, sprijiniți copilul până când învățați să țineți picioarele în paralel și să-l mișcați înainte și înapoi.
 5. Primii pași. Când copilul câștigă încredere, primul pas trebuie luat. Este vorba despre întoarcere, îndoire și ghemuire. Părinții ar trebui să ajute.
 6. Introducere în sistemul de frânare. Pentru frânare în partea din spate a rolei oferă un mecanism care joacă un rol important. Învățați copilul să utilizeze frânele și să cadă în mod corespunzător.

Nu uitați că realizarea scopului este împiedicată de teamă, care împiedică mișcarea și împiedică adoptarea unor decizii independente.

Instruire video pentru copii

Copiii se tem de căderi. Ei vor depăși frica, realizând că protecția folosită va preveni necazurile. Pentru a face acest lucru, cereți copilului să îngenuncheze sau să se sprijine pe cot.

Cum să călăriți adidași cu role

Rotile nu surpriză pe nimeni. Pentru mulți oameni, schiatul este un interesant hobby care vă permite să vă distrați și să discutați cu prietenii. Adidații cu role au apărut recent pe piață și oamenii sunt de interes.

Apoi, conversația va merge despre stăpânirea adidaților de echitatie. Dacă credeți că reușirea schiurilor pe acest pantof neobișnuit este ușoară, vă greșiți. Adidașii au o singură roată, iar frânarea se face prin coborârea picioarelor. Prin urmare, stăpânirea tehnicii este problematică.

 • Luați poziția de plecare. Stați pe o suprafață plană și plasați un picior în fața celuilalt, cu picioarele pe linie.
 • Învățați să stați. Ridicați șosetele și mențineți echilibrul. După ce ați obținut rezultatul, faceți câteva înclinări în lateral pentru a simți echilibrul.
 • După ce ați învățat să stați, începeți să vă mișcați. Coborâți degetul piciorului din spate, înclinați ușor corpul și începeți să vă mișcați, împingând cu piciorul din spate. În mișcare, asigurați-vă că piciorul din spate atinge fața.
 • Nu overclock la început. Înainte de aceasta, învățați tehnica opririi. Pentru a opri, coborâți ambele picioare și derulați puțin înainte. Altfel, căderea este inevitabilă.
 • Călcâiul este utilizat și ca frână.. Dacă aveți nevoie de o oprire, ridicați vârful cât mai mare posibil, astfel încât marginea posterioară a tălpii să atingă suprafața drumului. Această metodă de oprire este potrivită pentru începători.

Este ușor să stăpânești călătoria pe "pantofi cu roți", dar răbdarea, rezistența și perseverența sunt necesare pentru a obține un rezultat.

După ce a învățat călăria pe adidași cu role, rămâne să găsim un loc potrivit pentru acest tip de activități în aer liber. Și nu uitați de protecție. Se va asigura că nu este necesară o poliță de asigurare medicală. Chiar și profesioniștii nu merg pe pista fără uniforme de protecție.

Cum să alegi videoclipurile

Dacă doriți să alegeți un patinoar bun, vă recomand să acordați preferință unui model confortabil care se potrivește cu abilitățile și capacitățile. Piața oferă diferite opțiuni. Unii dintre ei se concentrează pe conducerea rapidă, alții pe trucuri, și pe alții pe patinaj. Rollers - cadoul perfect pentru Anul Nou sau ziua de naștere.

Patinele cu role se compun din mai multe elemente - pantofi, cadru, roți, manșete, cleme și curele cu șireturi. Fiecare element este important.

Deoarece sunteți un rolă începător, decideți mai întâi tipul de role. De la modelele cu joncțiuni mici, acestea sunt concentrate pe efectuarea de trucuri și nu contribuie la învățarea de a merge. Un model cu un număr mare de roți, de asemenea, nu va funcționa. Astfel de patine cu role sunt proiectate pentru conducere de mare viteză. Un model cu patru roți pe fiecare boot și o frână este ideal.

 1. Funcția principală a cizmei este menținerea piciorului. Acesta determină nivelul de confort și echilibru. Alegeți pantofi de tipul și dimensiunea corespunzătoare.
 2. Botierele ar trebui să fie confortabile și confortabile. Nu vă opriți la primul model care vă place. Numai în acest caz, patinajul va aduce plăcere.
 3. Calitatea rolelor depinde de dimensiunile roților și de materialul din care sunt fabricate. Roțile mari asigură o conducere rapidă, iar roțile mici oferă manevrabilitate. Fiți atenți la duritatea roților. De la indicatorul depinde de suprafața de parcurs.
 4. De la achiziționarea de patine ieftine cu roți de plastic, recomand să refuze. Este dificil să le călărești, iar patinajul este însoțit de sunete neplăcute. Nu cădeți pentru truc de vânzător, oferind un produs rău pentru bani puțini.
 5. Un element important al rolelor - lagăre, pentru fabricarea cărora se utilizează oțel aliat sau material carbonic. Prima opțiune este rezistentă la uzură și mai scumpă.
 6. La rulmenți au fost folosiți unsori de ulei și grăsimi. În primul caz, datorită rezistenței mici, se obține o rotație rapidă. În ceea ce privește lagărele tratate cu grăsime, acestea se caracterizează printr-o inertă mai mare și o protecție împotriva apei.
 7. Cadrul, atașat la talpa bootului, ține roțile. Fabricat din metal, plastic sau compozite. Atenția merită cadre compozite, caracterizate prin rigiditate ridicată și capacitatea de a reduce vibrațiile.
 8. Ultimul element important îl constituie clemele - elemente de fixare mecanice, prin care pantofii sunt fixați pe picioare. Principalul lucru este că acestea vă permit să fixați rapid pantofii și fixați cu siguranță pe picior.

Sper că sfaturile vă vor ajuta să alegeți videoclipuri fiabile, de înaltă calitate, frumoase și confortabile. Când învățați cum să păstrați patinajul și plimbarea, puteți arde calorii, creșteți rezistența și vă puteți întări corpul. Perspectivă, nu-i așa?

Povestea istoriei

Fiecare lucru are o poveste, iar rolele cu role nu fac excepție. Prezentarea oficială a primelor reclame din lume a avut loc în 1760. Inventatorul era Joseph Merlin. Brevetul pentru minunea tehnologiei a avut loc în Franța la începutul anului 1819.

Primele role din lume aveau roți aranjate într-o linie, dar în 1863 au apărut patrule - role cu role pe ambele părți ale platformei. Această versiune de role cu role a fost caracterizată de o stabilitate crescută, care a redus numărul de căderi. Ca urmare, quad-urile au forțat mult timp modelele liniare clasice.

În 1876, clipurile au primit mai multe inovații. Sunt aproximativ două rulmenți și o frână. Dacă proiectarea roților în timpul existenței sa schimbat de mai multe ori, frânele rămân aceleași.

În anii optzeci ai secolului trecut, s-au adăugat roți de poliuretan, care au fost făcute anterior din lemn sau metal. În primul caz, roțile au fost scoase, iar în cel de-al doilea - vibrația a fost puțin amortizată. Poliuretanul este un material elastic cu rezistență excelentă la rulare și este rezistent la impact și abraziune. Ca urmare, roțile acestui material au sporit durabilitatea rolelor, reducând vibrațiile și manevrarea facilă.

Până la sfârșitul secolului trecut, patinele cu role au fost create pe pantofi de talie, în timp ce în 1995 unul dintre producători nu a folosit cele moi. Această inovație a găsit aplicații.

Sper că ați găsit informații utile în material. Mult noroc și văd curând!

Lasă Un Comentariu