Cum sa faci o ghirlanda de hartie cu mainile tale - instructiuni pas cu pas

În fiecare familie a decis să decoreze casa pentru sărbătorile. Unii folosesc bijuteriile cumpărate, în timp ce alții își administrează propriile ghirlande de hârtie. Dacă nu doriți să cheltuiți bani pe bijuterii, citiți instrucțiunile despre cum să faceți o ghirlandă de hârtie cu propriile mâini acasă.

Cum sa faci o ghirlanda de hartie pentru Anul Nou

Pregătirea pentru Anul Nou este un proces responsabil și sensibil care necesită o abordare specială. Trebuie să cumpărați produse alimentare și cadouri, să curățați apartamentul, să aveți grijă de decorațiunile. Puteți să le cumpărați în magazin sau să o faceți singur acasă. Veți avea nevoie de fir, lipici, foarfece și câteva foi de hârtie colorată.

Știu mai multe moduri de a face ghirlande de hârtie de vacanță. Voi împărtăși subtilitățile acestui proces creativ interesant și interesant.

Ghirlanda în vrac

În fiecare familie există o garland luxuriantă cumpărată de folie colorată. La domiciliu, puteți crea un analog de hârtie, care să arate răbdare.

 1. Tăiați mai multe cercuri de același diametru din hârtie colorată. Fiecare cerc de două ori la rând, ori în jumătate.
 2. Pe acest sector, care va ieși după astfel de manipulări cu piesa de prelucrat, faceți opt crestături. Rotiți fiecare parte. Desenați tăieturile de-a lungul liniilor desenate.
 3. Cercurile se desfac și se fixează în perechi, perindând cu substanță adezivă pliurile pe benzile unice, care sunt situate în partea inferioară a piesei de prelucrat.
 4. Rămâne să trageți piesa în mijloc și să obțineți o minge frumoasă. Cu toate cercurile rămase faceți același lucru, apoi folosiți cleiul pentru a vă alătura bilele într-un lanț.

Garland cu cifre

Această decorare de Crăciun este frumoasă și ușor de fabricat. Poate fi atârnat pe pomul de Crăciun sau folosit pentru a decora canapeaua.

 • O foaie de hârtie colorată pliate armonica și trage o figură. Acesta poate fi un animal mic, un fruct sau un diamant obișnuit.
 • Din hârtie, tăiați imaginea pe contururile desenate. Nu atingeți partea. Răspândiți ghirlanda.
 • De pe o coală de produs lung nu va funcționa. Vă recomand să efectuați astfel de manipulări cu mai multe coli de diferite culori și să le îmbinați cu clei.

Lanțuri de lanț

La începutul articolului a spus despre fabricarea unui astfel de produs. Acum ofer o opțiune mai complexă.

 1. Tăiați două cercuri din hârtie și conectați-le cu o cămășă de hârtie. Rezultatul este o cifră asemănătoare cu ochelarii. Pentru prima legătură a cotului lanțului îndoiți în jumătate. În același fel, faceți celelalte linkuri.
 2. Garland se colectează, înșurubând legăturile unul cu celălalt. Adezivul nu este necesar. Legăturile se vor menține din cauza jumpers.

Harmonica ghirlanda

Garland-harmonica - o altă versiune a decorului de Anul Nou. Contrar producției rapide și ușoare, aceasta ajută la crearea unui interior cu adevărat de Anul Nou.

 • Decupați dreptunghiuri de aceeași mărime din hârtie colorată și pliați-le cu un acordeon. Lățimea benzilor este de doi centimetri.
 • Îndoiți acordeonul la jumătate și lipiți capetele interioare. Rezultatul va fi un fan frumos.
 • După ce ați făcut un anumit număr de semne, lipiți împreună. Elementele individuale ar trebui să fie așezate cu susul în jos unul față de celălalt.

Sper că tehnicile de fabricație pe care le-am împărtășit sunt de înțeles și vor ajuta la economisirea banilor pentru achiziționarea de bijuterii din fabrică

Cum sa faci o ghirlanda de ziua de nastere pe hartie

Toată lumea vrea să sărbătorească o zi de naștere într-o atmosferă confortabilă și confortabilă. Această sărbătoare necesită un anturaj adecvat, iar o ghirlandă frumoasă se potrivește perfect. Dacă nu a trebuit niciodată să vă implicați în activități creative, nu vă faceți griji, totul va funcționa. Poate că lecția se va bucura și va deveni un hobby.

Îmi propun să fac o ghirlandă de steaguri. Veți avea nevoie de hârtie colorată, o hârtie de desen, foarfece și lipici. Nu utilizați carton, este greu și decorul va atârna. Lipsa hârtiei colorate nu este un motiv de frustrare. Înlocuiți-o cu ambalajul, tapetul rămase sau harta veche a lumii. Dacă sunteți prieteni cu un cârlig și un ac, faceți o ghirlandă de textile.

În ceea ce privește atașarea de steaguri, acesta poate fi diferit. Eu folosesc sfoară. Îndoiți caseta în mijloc, săriți frânghia și cleiul. Și utilizarea unui capsator simplifică procedura.

Ghirlanda originală de steaguri va decora nu numai ziua de naștere, ci aniversarea nunții. Alegeți schema de culori corespunzătoare care se potrivește cu tema evenimentului festiv.

 1. Faceți o formă triunghiulară. Îndoițiți o foaie de hârtie pătratică diagonală și tăiată cu atenție.
 2. Următorul pas implică producerea de litere, din care mai târziu vom crea o inscripție tematică. Pentru a face rezultatul frumos și elegant, mențineți în mod corespunzător dimensiunile.
 3. Ghirlanda va deveni originală dacă lipiți literele nu pe steaguri, ci pe substrat. În acest scop, veți avea nevoie de două coli de hârtie de 30 cm cu 7 cm. Fiecare foaie se îndoaie în armonică și se lipesc capetele.
 4. Consolidați fiecare drapel cu o hârtie de desen, faceți o gaură și treceți șirul. Când procedura este finalizată, distribuiți căsuțele de ordine în mod egal.
 5. Va rămâne pentru a lipi cani, atașați literele și fixați cu un adeziv.

Un astfel de produs va fi o decorare minunată a unui interior festiv. O opțiune similară poate fi făcută pentru o altă vacanță, de exemplu, 8 martie. În acest caz, în loc de steaguri, folosiți flori de hârtie.

Istoria girlandelor de vacanță și a decoratiunilor

Există multe vacanțe în Rusia care unesc oamenii și nu-i lăsa indiferenți. În pregătirea pentru un mare eveniment festiv, de exemplu, pentru Anul Nou, oamenii decorează case și șantiere cu jucării și ghirlande.

Locuitorii țării noastre au acoperit mult timp copacii de Anul Nou. În 1700 această tradiție a fost împrumutată de Petru cel Mare în Europa. Conform decretului regal, focurile de artificii și lumânările de ceară au fost folosite fără nici o greșeală pentru iluminarea de Anul Nou.

Timp de mulți ani, lumânările au rămas un element integrant al designului de Anul Nou, alături de jucăriile de Anul Nou și decorațiunile de Crăciun. În ciuda faptului că o astfel de decorare a condus adesea la incendii, cetățenii au neglijat siguranța pentru o atmosferă festivă.

Ralph Morris, un operator de telefonie din Anglia, a decis să utilizeze lămpi electrice în loc de lumanari. În 1895, cu eforturile americanilor, a apărut primul ghirlandă de becuri.

În vremurile sovietice, ghirlandele au fost vândute, dotate cu mici lumini sub formă de rachete, lanterne și figurine. Iluminarea modernă este un produs electric separat, în ramurile de cablu ale căror lămpi miniatură sunt încorporate. Acestea sunt echipate cu o unitate de comandă electronică care oferă efecte luminoase.

Astfel de ghirlande sunt de asemenea vândute care reproduc melodia programată grație sintetizatorului de muzică încorporat.

Acest articol a ajuns la o concluzie logică. Am dat o instrucțiune pas cu pas pentru a face ghirlande de hârtie realizate manual, sfaturi utile și un pic de istorie. În concluzie, vă urez succes în afacerile creative. Ne vedem curând!

Vizionați videoclipul: DIY Idei de decoratii pentru ziua ta de nastere (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu