Cum să scapi de grăsime pe abdomen și pe laturile acasă

Este dificil să găsești o persoană care este mândră de un stomac sau de părți stângace suspendate peste o centură. Dacă întâmpinați astfel de probleme, vă recomand să vă familiarizați cu materialul, cum să scăpați de grăsime pe abdomen și părțile acasă.

Pasul 1 - Nutriția adecvată

Inițial, înțelegeți că eliminarea grasă a abdomenului este foarte dificilă, deoarece lucrul la un corp de această magnitudine necesită timp și efort. Dacă rezervați răbdare și vă expuneți restrângerea, veți obține un rezultat.

Dacă raționalizați și corectați alimentația, faceți primul pas spre obiectiv. Alege doar alimente sănătoase.

 1. mic dejun. În fiecare dimineață, pe un stomac gol, beți un pahar de apă, luați micul dejun cu fulgi de ovăz pe apă. Adăugați bucăți de fructe în acest vas nutritiv.
 2. prânz. Salate de legume, condimentate cu ulei vegetal, cartofi copti, piept de pui fiert, supe scazute. Vasele cu carne slabă și fast-food-ul elimină din dietă.
 3. Cina. Luați cina nu mai târziu de șapte seara. Meniul trebuie să fie alimente cu proteine. Astfel de produse sunt greu de digerat, dar vor satisface foamea multă vreme. Printre acestea se numără ouăle fierte, peștele, carnea fiartă, cerealele. Supliment la alimentele proteice pentru cină va fi o salată de castraveți, varză și suc de lamaie. Beți apă sau ceai în cantități nelimitate, dar fără zahăr.

Ați învățat primul pas, cum să aduceți un obiectiv mai aproape de ajutorul alimentar. Alimentele sănătoase nu sunt suficiente pentru a obține rezultate. Fără exerciții fizice, calea spre obiectiv va dura luni întregi.

Asigurați-vă că renunțați la obiceiurile proaste, deoarece alcoolul și țigările încalcă metabolismul. Dintre toate băuturile care conțin alcool, berea este cea mai dăunătoare pentru stomac. Împreună cu băutura din organism obține hormoni feminini care promovează obezitatea.

Un ajutor fiabil în lupta împotriva depozitelor de grăsime va fi dieta de kefir, orez sau hrișcă. Cu ajutorul orezului veți elimina toxinele și zgurii din corp, iar hrișca va rezolva problema foamei. Puteți urma o dietă strictă, dar fără exerciții fizice, obținerea unui stomac plat este problematică. Lipsa sarcinilor va face procesul lung și dureros.

Pasul 2 - Exerciții împotriva abdomenului

Exercițiile, pe care le voi împărți, se vor desfășura zilnic în orele de dimineață. Acestea vor ajuta la întărirea presei, strângeți stomacul și eliminați grăsimea de pe laturile acasă. Începeți cu un număr mic de repetări, crescând treptat numărul.

Hoop lecții

 • Un cerc va ajuta să găsiți o talie subțire și să pierdeți burta agățată. Secretul cercului este că, în timpul orelor, circulația sângelui este accelerată și sistemul limfatic este stimulat, care arde grăsimi.
 • Angajați cu un buzunar în fiecare zi timp de zece minute. Creșteți treptat durata antrenamentului. Prin intermediul unui buclă veți scăpa de grăsime și de părțile laterale și veți face pielea suplă.
 • Evenimentul de jogging va ajuta sa uitati de un stomac fals si de laturile agatate. Dacă nu există nici un stadion sau parc școlar în apropiere, înlocuiți exercițiul cu o coardă de salt.

La prima vedere se pare că exercițiile nu au nici o legătură cu scopul. Nu este. Oamenii care cred că presa ar trebui să fie torturată pentru a atinge acest scop sunt greșite. Este recomandată pomparea mușchilor din această parte a corpului, dar pentru rezultat este necesară o abordare integrată.

Băutură zilnică un litru de ceai de ghimbir, accelerând arderea grăsimilor. Într-un borcan de litru vsypte două linguri de ghimbir ras, se adaugă sucul de o jumătate de lămâie, se toarnă apă fiartă și se așteaptă. Rezultatul este un concentrat. Se diluează ceaiul înainte de a bea.

Nu țineți cont de scrumiurile corporale. Efectele lor asupra pielii sunt fantastice. Ea devine elastică, care împiedică apariția vergeturilor. Aceste instrumente ajută la lupta cu depozitele de grăsimi subcutanate.

Sfaturi eficiente pentru video

Cred că ați realizat că rolul principal este jucat de abordarea. Mutarea la țintă cu un zâmbet pe față, obțineți rezultatul fără a expune corpul la stres. Privind problema din unghi drept, veți înțelege că nu este teribil și că pentru a rezolva aceasta nu este nevoie de tehnici supranaturale și de eforturi titanice.

Pe planetă există multe femei și bărbați care nu-i plac stomacul și părțile îndoite. A găsi o figură subțire este reală, dar calea consumatoare de timp pentru obiectivul prețuit distruge schemele existente. Pierderea în greutate și îndepărtarea grăsimii din această zonă este problematică. Dar dacă visezi la un stomac plat, strânge-ți voința într-un pumn și bucură-te.

Un set de exerciții la domiciliu

Următoarele exerciții, pe care le voi împărți, se vor desfășura în fiecare zi. Pentru fiecare opțiune, faceți trei seturi, alternând cu o odihnă de minute. Păstrați un interval între antrenamente și mese. Nu mănânci cu o oră înainte de curs, apoi așteptați două ore cu o masă.

Înainte de antrenament, asigurați-vă că vă încălziți. O alergare de cinci minute, de lucru cu o coardă sau o coardă de sărituri va face.

 1. Pantaloni înfricoșători. Stați drept, întindeți-vă brațele de-a lungul corpului și puneți picioarele împreună. În fiecare mână ar trebui să fie o gantere. Îndoiți mâna stângă în cot și în spate, înclinați-vă spre dreapta și reveniți la poziția inițială. Exercitarea se repetă în direcția opusă. O abordare este de douăzeci de repetări.
 2. Dumbbell se întoarce. Al doilea exercițiu necesită aceeași poziție ca în primul caz, cu excepția picioarelor care se distanțează între umăr. Răsuciți trunchiul până la capăt. Numărul repetițiilor dintr-o abordare este de douăzeci.
 3. Lunge înainte cu gantere. După ce ați luat o poziție în picioare cu picioarele lățimea umărului în afară, faceți lunges cu picioarele înainte cu squats. Țineți gantere în mâini. Dupa fuga cu un picior, luati pozitia de plecare si faceti totul cu celalalt membru. Cincisprezece ori pentru fiecare picior într-o singură abordare este suficient. Exercitarea va ajuta de asemenea la pomparea picioarelor.
 4. Dă-te jos. Luați o poziție mincinoasă pe o parte și vă sprijiniți de cot. Al patrulea exercițiu implică măturirea piciorului cu greutate suplimentară. În momentul mișcării inverse a piciorului dețineți podeaua pentru câteva secunde, și apoi din acest punct, faceți o altă mișcare. Numărul de repetări pentru abordare este de cincisprezece.
 5. Ștergeți-vă picioarele din genunchi. Pentru al cincilea exercițiu, îngenunchează și se odihnește în palma mâinii tale. Alternativ, leagăn picioare cu capul înapoi. Efectuați zece repetări pe un picior, apoi pe zece pe cel de-al doilea.
 6. Hoop lecții. Va ajuta la formarea laturilor, a abdomenului și a cercului. Învârtiți zilnic timp de 45 de minute. Unele modele de cercuri sunt echipate cu bile de masaj. Dacă aveți un astfel de produs, reduceți durata antrenamentului la jumătate. În timp ce lucrați cu un buclă, ascultați muzică sau urmăriți spectacolul preferat.
 7. Exercițiul fizic. Efectuați exerciții pe fitball, instruiți oblique și mușchii feselor. Stați pe minge, îndreptați-vă spatele, coborâți și mutați umerii înapoi. Rotiți mingea cu cel de-al cincilea punct de pe podea, fără a muta corpul.

Exercițiile sunt simple, dar prin abordarea corectă rezultă rezultatul. În procesul de scădere a greutății, pot apărea vergeturi. Pentru a preveni apariția lor va ajuta petrolul. Se amestecă o jumătate de linguriță de ulei de floarea-soarelui cu cinci picături de vitamina E și se aplică amestecul rezultat cu elemente de masaj pe stomac și se așteaptă până când se absoarbe.

Instrucțiuni video

În concluzie, voi adăuga că depozitele de grăsime din zona abdominală sunt o problemă cosmetică. Oamenii de stiinta au aratat ca grasimea localizata in aceasta parte a corpului este extrem de periculoasa. Ghidat de volumul taliei, au învățat să determine câte ani persoana măsura soarta și ce boli va întâlni pe calea vieții.

Ce este grăsimea periculoasă pe abdomen și pe laturi?

Grăsimea la nivelul taliei este semnificativ diferită de cea a șoldurilor. Pe picioare, grăsimea se află între piele și masa musculară, iar efectul acesteia asupra performanței organelor interne este minim.

Deșeurile de grăsime de pe abdomen se înfășoară și strâng organele, ceea ce este rău pentru funcționalitate. Grăsimile eliberează substanțe chimice care inhibă metabolismul. Unii medici consideră depozitele de pe talie o glandă endocrină suplimentară.

Grăsimea din cavitatea abdominală comunică cu vasele de sânge, inclusiv vena portalului. Pe sângele ei din intestin se mișcă în direcția ficatului. Dacă o persoană este nervoasă, el îmbogățește sângele cu acizi grași, care se termină instantaneu în ficat. După ce au ajuns în organism, acizii inhibă oxidarea carbohidraților, ca rezultat, ficatul își pierde capacitatea de a procesa glucoza. Ca urmare, nivelul zahărului din sânge crește. Prin urmare, grăsime pe abdomen - calea spre diabet zaharat.

Grăsimea contribuie la apariția bolilor, inclusiv accident vascular cerebral, diabet zaharat, hepatoză, atac de cord și ateroscleroză. Fiecare dintre aceste boli este foarte periculoasă. Recent, cercetătorii au realizat un studiu, rezultatele căruia au confirmat faptul că grăsimea pe părțile laterale și abdomenul contribuie chiar și la apariția astmului și tulburărilor alergice. Efectul său asupra organismului oferă un răspuns incorect al sistemului imunitar.

Circumferința taliei nu este doar o măsură a armoniei. Există standarde pentru mărimea taliei, excesul de care este periculos. Pentru femei, cifra este de 80 cm, iar pentru bărbați este de 14 cm mai mare. Potrivit statisticilor, persoanele ale căror talie depășește cifrele trăiesc o decadă mai puțin.

Din materialul pe care l-ați învățat cum să faceți față depozitelor de grăsimi și cum să vă protejați de leziuni neplăcute. Acum, pericol cunoscut de grăsime corporală și nivelul de influență asupra organelor interne și speranța de viață.

Sper că Ziua de cunoștințe de astăzi va da roade și veți întoarce corpul în starea sa normală. Vă urez frumusețea, figura slabă și sănătatea neclintită!

Vizionați videoclipul: VIDEO - Ambalare in folie termocontractabila SMIPACK - FP 560 A INOX industria alimentara (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu