Cum de a economisi bani rapid - 30 de secrete de economisire

Articolul va lua în considerare subtilitățile acumulării de bani. În ea voi împărtăși sfaturi și secrete despre cum să economisiți bani rapid pentru un apartament sau o mașină. Informațiile sunt utile în viață, dar mai întâi vom cunoaște ideea principală.

10 sfaturi eficiente de economisire a banilor

Vă prezint 10 sfaturi cu ajutorul cărora puteți economisi bani rapid, dar vă avertizez că nu funcționează fără a căuta surse suplimentare de venit.

 1. Anulați o sumă fixă ​​în fiecare lună. Ar trebui să aducă obiectivul fără a compromite calitatea vieții.
 2. Pe un computer sau pe un telefon mobil, instalați o aplicație care vă va ajuta să fixați veniturile și cheltuielile. Analizând fluxurile financiare, veți putea să distribuiți în mod corespunzător deșeurile. Dacă nu sunteți prieteni cu echipamente informatice, păstrați un jurnal. Rezultatul nu se va schimba.
 3. Gândiți-vă la ce să salvați pentru a reduce costurile. Dacă cumpărați adesea lucruri mici care sunt inutile, dar aduceți bucurie, reduceți cheltuielile pentru ele, dar nu excludeți complet. Răsplătește-te pentru atingerea scopului.
 4. Nu stabiliți obiective copleșitoare. Dacă nu aveți abilitățile de a economisi bani și de a decide să cumpărați un apartament, încercarea se va termina în eșec. Concentrați-vă mai întâi pe realizarea obiectivelor mici și apoi treceți la cele serioase.
 5. Cashul amânat ar trebui să funcționeze. Opțiune - un depozit bancar.
 6. Nu împrumuta bani. Dacă o persoană sa adresat pentru ajutor, și nu unei organizații de credite, el se îndoiește de capacitatea de a rambursa împrumutul. Unii împrumuta bani de la o persoană privată pentru a nu plăti în plus.
 7. Plătiți facturile în ultimul moment. Ca urmare, banii disponibili vor rămâne cât mai lungi și vor aduce profit.
 8. Planificați-vă cheltuielile. Distribuiți-le în timp, astfel încât să nu se suprapună reciproc și să nu conducă în situații dificile.
 9. Evitați utilizarea cardurilor de credit, mai ales dacă nu vă puteți controla. Unii, după ce au emis un card de credit, l-au golit imediat. Ca urmare, pe lângă suma cheltuită, trebuie să oferiți dobânzi. Fondurile acumulate nu vor ajuta.
 10. Căutați în mod activ surse de venit. Acest element este necesar. Dacă oferiți un flux de fonduri, puteți ignora sfaturile listate.

Acestea sunt sfaturi simple și eficiente de economisire a banilor. Du-te și continuați. Dar în viață există multe situații care nu depind de noi. Astfel de situații sunt considerate forță majoră, și nu un tipar.

Cum să economisiți bani pentru un adolescent

Unii consideră banii drept gunoi. Cu toate acestea, rolul banilor în viață este decisiv, este un fapt. Se consideră că numai celulele independente ale societății beneficiază de bani în cantități suficiente. Nu sunt de acord cu acest lucru, deoarece adolescenții au solicitări.

Adolescentii pentru o suma mai mica au mai multa placere decat adultii. Fiecare dintre noi a fost odată adolescent și a visat să cumpere niște lucruri mici. De-a lungul anilor, prioritățile tineretului s-au schimbat, dar acest lucru nu schimbă esența problemei. Prin urmare, eu propun o serie de sfaturi care vor ajuta un adolescent economisi bani.

 1. Nu recomand unui adolescent să arunce bani fără motive importante. Într-un efort de a obține ceva meritoriu, economisiți bani, deși mici.
 2. Planificați planul de economii. Luați o bucată de hârtie și utilizați un creion pentru a fixa infuzia planificată și a turna bani.
 3. Limitați achiziția de dulciuri, dulciuri și obiceiuri proaste de cheltuieli. În loc să vizitați un club de calculator sau un cinematograf, mergeți la o plimbare în parc.
 4. Vă sfătuiesc să păstrați fondurile în locul din care este dificil să le obțineți. Piggy Bank - o opțiune excelentă. Asigurați-vă tu pur și simplu o porcină. Acest lucru va ajuta la realizarea fanteziei în practică, la demonstrarea talentelor și la salvarea acestora.
 5. De obicei, venitul unui adolescent este limitat la banii de buzunar. Prin urmare, pentru a atinge rapid obiectivul de venit încearcă să crească. Vă sfătuiesc să luați un chelner într-o cafenea. Astfel de instituții sunt fericite să angajeze minori fără experiență de muncă.
 6. Multe companii angajează curieri - o altă opțiune pentru câștigurile pentru un adolescent. Cu puțin timp petrecut astfel de locuri de muncă aduce bani buni.
 7. Încearcă-te ca distribuitor de ziare sau editor de ziare. Pentru aceasta, trebuie să cunoașteți limba maternă, să analizați informațiile și să comunicați cu oamenii.

Sfaturi pentru videoclipuri

Trebuie să recunoașteți că nu există nimic complicat și supranatural în executarea acestor puncte. Această schemă este validă. Termenul limită pentru atingerea scopului depinde de dorința, venitul, cheltuielile și suma pe care intenționați să o colectați.

Cum să economisiți bani pentru un adult

Nu fiecare persoană îi place să trăiască de la salariu la salariu. Doar o persoană care are o stash poate permite o mare de cumpărare sau de vacanță în străinătate. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de capacitatea de a colecta bani.

După ce ați citit materialul despre acumularea de fonduri, veți stăpâni această artă. Ca urmare, nu va trebui să fugi de la o bancă la alta în căutarea unui împrumut de consum favorabil.

 • Acordați prioritate în mod corespunzător. Poate, în același timp, doriți să cumpărați haina de blană, să schimbați mașina și să mergeți la mare. Încercarea de a economisi bani pentru toate, atrage să rămână fără economii. De aceea este important să determinăm obiectivul principal și să ne îndreptăm spre el, iar după realizarea sa trecem la alte vise.
 • Evaluați corect posibilitățile. Dacă câștigi 25 00 de ruble pe lună, este inutil să economisiți bani pentru a cumpăra locuințe în Miami. În primul rând, vă îmbunătățiți calificările, vă stabiliți pentru un nou loc de muncă și numai după ce economisiți bani pentru achiziționarea de locuințe.
 • Determinați suma pe care o puteți salva. Nu vă lepădați de mici plăceri și de mici lucruri. În caz contrar, rupeți și cheltuiți fondurile acumulate. Experții recomandă amânarea a cel mult zece la sută din venitul lunar. Această abordare este potrivită pentru oamenii obișnuiți. Dacă câștigați mai mult decât persoana obișnuită din regiune, creșteți rata până la 50%. Principalul lucru este că stilul de viață nu suferă.
 • Păstrați economii în cazul în care nu puteți ridica rapid. Opțiune - un depozit bancar cu o dobândă bună și posibilitatea de reaprovizionare. De obicei, în cazul retragerii timpurii a banilor, clientul pierde dobânda acumulată. Cred că foarte puțini oameni vor fi de acord să-și piardă profitul, care era practic în mâini. Nu păstrați economiile sub o saltea sau pe o carte de depozit. După ce nu a reușit să facă față ispitei și sa desprins, distrugeți sting nestânjenit.
 • Încurajează-te mereu. După ce acumulați o anumită parte din suma planificată, faceți-vă un cadou: cumpărați un ceas sau mergeți la un restaurant. Puteți să vă faceți plăcere în alte moduri. Zile neplanificate, întâlniri cu prietenii, uitam la televizor. Principalul lucru este să scăpați de afaceri și să vă relaxați. După ce ați acumulat următoarea parte, vă rugăm să vă reamintiți din nou cu minunatele lucruri. După colectarea întregii sume, puneți deoparte cel puțin două ruble. Rezultatul va fi baza pentru următoarea acumulare.

Nu credeți că este imposibil să faceți față sarcinii. În realitate, contrariul este adevărat. Stabiliți un obiectiv și mergeți la el sistematic. Amintiți-vă, cheia succesului este înțelegerea unde se duc banii. Înainte de a reduce costurile, luați în considerare dacă refuzul acestui sau acelui lucru va cauza daune vieții. Inutil cheltuieli departe de rezultat, dar să renunțe la tot nu este meritat.

Cum de a economisi bani pentru un apartament - 8 sfaturi

Nu toți tinerii erau înzestrați de soarta cu spațiul de locuit sau moștenirea unui bunic bogat. Pentru familiile tinere, cumpărarea unei case este un obiectiv prioritar de viață. Nu credeți că o familie tânără nu poate cumpăra locuințe.

Costul unui apartament cu o cameră în Rusia este de câteva milioane de ruble. Chiar dacă vom amâna douăzeci de mii pe lună, va dura cel puțin cincisprezece ani pentru a aștepta momentul prețios. Acest lucru este prevăzut că locuințe nu este mai scump. Există un împrumut ipotecar, dar aceasta nu este o opțiune.

Imaginați-vă că familia va crește. Ca urmare, un apartament cu o cameră nu va fi suficient, iar întreținerea copilului nu va permite prea mult să amâne. Nu uitați de crizele financiare și de inflația vrednică. Drept urmare, metoda vechilor școlare de acumulare a fondurilor este ineficientă.

Nu recomand să renunț. Dacă doriți să cumpărați un apartament, faceți un plan, calculați veniturile și cheltuielile, luați în considerare costul locuințelor și acționați.

 1. Decide cu privire la costul de locuințe și gândiți-vă la timpul aproximativ de cumpărare. În materie de alegere a locuințelor va ajuta pe Internet, anunțuri stradale și publicații de imprimare.
 2. Utilizați un computer sau un creion și hârtie pentru a analiza veniturile și cheltuielile dvs. În timpul trimestrului, stabiliți ce și cât de mulți bani merge. Dimensiunea cheltuielilor inutile se reduce imediat la maxim, dar fără a afecta viața. Salvați restul de bani.
 3. Pe baza informațiilor primite, stabiliți perioada în care va trebui să economisiți bani. Luați în considerare creșterea costurilor imobiliare, criza și inflația.
 4. Tehnica bunicului este ineficientă. Mergând la obiectiv, folosiți instrumente financiare moderne.
 5. Bursa de valori Acest grup este reprezentat de instrumente financiare de rentabilitate medie. Ajută la creșterea economiilor pentru anul cu o treime. Calea este riscantă.
 6. Asigurarea cumulativă este un instrument pentru încheierea unui contract cu asigurătorii pentru diverse programe. Amintiți-vă, grupul salvează de criză și inflație, dar nu determină valoarea veniturilor.
 7. Investiții. Investiții în fonduri mutuale, fonduri de investiții, programe de investiții. Randamentul ajunge la 100% pe an. Grupul este riscant, nu recomand să folosiți astfel de instrumente fără abilități.
 8. Depunerea bancară este opusul contractului de împrumut. Cel mai simplu și mai popular instrument financiar. Selectați organizația bancară dreapta cu fiabilitate ridicată. Anulați o anumită sumă în fiecare lună și, utilizând instrumente financiare adecvate, creșteți. Alegerea drumului potrivit, cumpărați un apartament în câțiva ani.

Instrucțiuni video

Cum să economisiți bani pentru o mașină

Transportul personal nu este un lux, ci o necesitate. Costul unei mașini bune este de sute de mii. Nu este surprinzător faptul că nu toată lumea își poate permite achiziționarea unui astfel de transport.

Dacă dorința există, scopul este posibil. Încurajând sprijinul rudelor și alegerea unei abordări creative, avansează. Va dura puțin timp și o mașină bună va apărea în garaj.

 • Decideți cu privire la marca, modelul mașinii și perioada după care va avea loc achiziția. Aceasta va ajuta la cunoașterea sumei care trebuie colectată.
 • Determinați suma pe care o puteți amâna lunar. Efectuați calcule matematice simple, împărțind costul unei mașini cu numărul de luni.
 • Evaluați obiectiv capacitățile financiare. Potrivit economistilor, suma care poate fi pusa in siguranta in fiecare luna - 10-15% din venituri.
 • În bancă, deschideți un cont. Contactați conducerea companiei pe care o desfășurați, cu o solicitare de a transfera lunar o parte a salariului în cont. Acest lucru va ajuta la automatizarea procesului de acumulare a banilor.
 • Dacă aveți economii, deschideți un depozit reîncărcabil. Ca rezultat, protejați banii de inflație, iar organizația bancară va avea grijă de siguranța fondurilor.
 • Colectarea de bani pentru o mașină, refuzarea sau reducerea cheltuielilor mari. Până la începutul momentului cheie, așteptați un moment, cu achiziții mari și călătorii în străinătate. Puteți avea o odihnă bună în timpul verii în Rusia.
 • Definiți o listă a costurilor obligatorii. Acest lucru va ajuta la determinarea costurilor care pot fi reduse. Este vorba despre divertisment și vizitarea locurilor de divertisment. Mergeți la lucru dacă biroul se află în apropiere.

Ascultând recomandările, veți atinge obiectivul cât mai curând posibil și fără pierderi. Dacă nu există suficiente stimulente suplimentare, imaginați-vă mental oportunitățile pe care le veți obține după cumpărarea unei mașini. Astfel de gânduri sunt impulsionate.

Dacă nu doriți să colectați bani pentru o mașină de ani de zile, utilizați un împrumut de mașină. Deci, aproape instantaneu deveniți proprietarul calului de fier. Numai în acest caz, recomandările date sunt inutile.

Cum să nu economisiți bani

Cunoștințele dobândite în articol sunt suficiente pentru a deveni un expert în acumularea de fonduri. Cu toate acestea, este util să se familiarizeze cu materialele pe metode negative de acumulare.

 1. Nu furați în niciun caz. Starea într-un loc atât de îndepărtat nu va duce la nimic bun, ci vă va distruge viața.
 2. Încercând să economisiți bani mai repede, nu deveniți un escroc, deoarece o astfel de activitate este pedepsită. Și nu toate victimele încearcă să se răzbune cu ajutorul legii, dând prioritate violenței fizice, care nu va aduce beneficii pentru sănătate.
 3. Unii meșteri sunt atât de mult imersați în visuri încât sunt pregătiți să stea cu o mână întinsă pentru a atinge scopul.
 4. Nu tranzacționați organe. Acestea vă vor fi utile. O persoană se poate descurca cu un rinichi, dar aceasta nu este viața, iar banii câștigați vor rămâne în farmacie.
 5. Datoria și creditul nu sunt cea mai bună soluție. Oricare dintre metode vă va permite să luați pe altcineva pentru o vreme, dar în viitor va trebui să vă despărțiți pentru totdeauna, adăugând interes pentru împrumut.
 6. Internetul este plin de cărți care descriu tehnologia dobândirii averii. Această literatură ajută la îmbogățirea numai a autorului.
 7. Fără cunoștințe și experiență, nu experimentați cu bursele.
 8. Jocul de by-pass de jocuri de noroc. Esența afacerii de jocuri este că casino-ul va câștiga mereu.

Acest lucru a pus capăt articolului în care am prezentat sfaturi privind acumularea rapidă de bani. Chiar dacă nu există economii, acestea vor ajuta la corectarea situației. Amintiți-vă, au existat cazuri în lume când o persoană din sărăcie a crescut la cel mai înalt nivel, fără talente înnăscute și abilități ascunse. Vroia doar să trăiască diferit.

O persoană, fără locuință, trăia într-o mașină privată. Încălzind visul sub inima lui și îndreptându-se spre obiectiv, el a depășit dificultățile, a obținut rezultate și a rescris viața. Sper că o veți realiza.

Vizionați videoclipul: CUM SA ECONOMISESTI BANI - Cum sa faci bani - Tata bogat, Tata sarac - Cel mai bogat om din Babilon (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu