Cum să învățați rapid să vorbiți corect și corect

Discurs - parte a imaginii omului. Potrivit statisticilor, vorbirea reprezintă 25% din impresia unei persoane. Interlocutorul acordă mai multă atenție alfabetizării și frumuseții vorbelor, dicțiilor și vocii. Să vorbim despre cum să învățăm să vorbim frumos și competent în limba rusă și în limba engleză.

Plan de acțiune pas cu pas

Luați în considerare algoritmul testat în timp, care utilizează la domiciliu rapid învățarea artei de vorbire literare. Ajunge la anumite înălțimi, împărtășește cunoștințele și experiența cu cei dragi. Asemenea abilități nu interferează.

 • lectură. Dacă vă străduiți să stăpâniți tehnica conversației corecte, citiți zilnic. Cel mai potrivit clasic, considerat un model de discurs artistic. Citirea literaturii, îmbogățirea acesteia, extinderea vocabularului, învățarea cum să scrieți clar și clar, să construiți corect fraze.
 • Studiul sinonimelor. Dacă nu știți ce să faceți atunci când este plictisitor, învățați sinonime. Cu ajutorul lor, diversificați vorbirea. Folosind sinonime, este mai puțin probabil să utilizați cuvântul paraziți, interjecții și legături care fac conversația neinteligibilă și inexpresivă, ceea ce deranjează cealaltă persoană.
 • Aflați cuvinte noi. Nu utilizați cuvinte ale căror sensuri sunt necunoscute. Pentru a vă extinde vocabularul, utilizați dicționare explicative și cărți de referință. Amintiți-vă stresul corect din fiecare cuvânt.
 • Măriți durata conversației. Dacă interlocutorul nu este aproape, porniți televizorul și reglați vorbirea vorbitorului. Vorbiți cu voce tare pentru a obține efectul. Prin acest exercițiu, extindeți vocabularul care va forma chiar și discursul folosind pauze de intonație corecte.
 • Eliminați cuvântul paraziți. Vorbim despre cuvinte și fraze care nu poartă o încărcătură semantică și nu dau ceea ce se spunea vreunei informații.
 • Retell filme și cărți. Sigur că am urmărit filmele de Anul Nou. Dacă aveți timp liber, redați unul dintre filmele preferate. Asigurați-vă că urmăriți reacția ascultătorilor și încercați să le interesați. Numai conexiunea de vorbire asociată cu absența unor pauze lungi va aduce rezultate.
 • Faceți exerciții. Un exercițiu simplu vă va ajuta să dezvoltați capacitatea de a vorbi frumos și corect. Timp de cinci minute, vorbiți despre un limbaj literar. În timp, măriți durata exercițiului și schimbați subiecții conversației. Ca rezultat, vă veți simți ușor în timpul unei conversații pe orice subiect.
 • Eliminați cuvintele obscene. În nici un caz nu folosiți cuvinte obscene și de slang, termeni științifici și fraze de probă. Încercarea de a diversifica vorbirea cu ajutorul lor, face doar rău.
 • Învățați să construiți propoziții. Pentru un discurs competent un vocabular nu este suficient. Pentru a îmbunătăți abilitatea cuvintelor, selectați definiția.
 • Tren în fața oglinzii. Pentru a vă face discursul perfect, exersați zilnic în fața unei oglinzi. Acesta va ajuta la controlul expresiilor faciale și a gesturilor. Discutați cu dvs. despre orice subiect - sănătate, vreme sau eveniment.

Cu acest algoritm, învață să vorbești frumos și competent în limba rusă sau în limba engleză la domiciliu. Ca urmare, interlocutorii vă vor considera o persoană educată și inteligentă. Vorbind corect și frumos, veți obține succes în viața voastră.

Învață să vorbești rusă în mod corect și corect

Limba rusă este dificilă. Nu este surprinzător faptul că nici media nu este ușor să stăpânească discursul corect și frumos. Din fericire, nu există obiective care nu pot fi atinse, stabilim doar un obiectiv.

Sfaturi utile pe care le prezint sunt simple. Spre deosebire de aceasta, ei vor ajuta să stăpânească perfect limba rusă.

 1. cărți. Citiți cărți electronice și tradiționale mai des. În mod ideal, oamenii care citesc o mulțime de literatură, inclusiv capodopere de clasică, ficțiune modernă și enciclopedii, vorbesc rusă.
 2. lectură. Ajută la îmbunătățirea abilităților de scriere. Citirea continuă, îmbunătățirea abilităților de scriere. Nu uitați de audiobook-uri, ascultarea cărora va ajuta la completarea vocabularului, pentru a obține o mulțime de informații noi despre caracteristicile limbii ruse.
 3. Comunicarea cu oamenii. Conectează-te cu o mulțime de oameni. Nu este necesar să vă întâlniți cu ei, să apelați sau să comunicați prin Internet. Asadar, imbunatati abilitatile tale in limba rusa.
 4. Excepția de vorbire obscene. Cât de rar este posibil, folosiți în blestemele de conversație, expresii și cuvinte parazite. Înlocuiți "gunoi" verbal cu un frumos discurs literar. Această abordare va ajuta să devii mai bună.
 5. Păstrați sentințele corecte. Acordați atenție dezvoltării abilităților pentru construirea adecvată a propunerilor. Scopul interlocutorilor să vă înțeleagă. În timpul unei conversații, înlocuiți cu sinonime cuvinte care se repetă adesea.
 6. Găsește un prieten. Vă recomand să găsiți un interlocutor, al cărui discurs conversational este admirabil. Comunicând cu o astfel de persoană, veți învăța un număr de secrete cu care a adus abilitățile sale de vorbire la un nou nivel. Participând la bătălii verbale, discuții și conversații, dobândiți experiență.
 7. Creați-vă creativitatea. Prin scrierea de poezii, slogane, povești și miniaturi, veți dezvolta abilități de comunicare și abilități de gândire. Periodic reveniți la lucrările finite, lustruiți, aduceți la perfecțiune.
 8. Gândiți-vă înainte de a vă gândi. În timp, procedura va dura mai puțin. Cântați fiecare cuvânt, deoarece sarcina dvs. este de a stăpâni tehnica într-un mod unic, competent și eficient de a prezenta gândurile într-o anumită situație. Pentru fiecare interlocutor, ia în considerare o abordare individuală.
 9. Nu vă fie teamă de greșeli. Concentrați-vă pe acțiune. Este mai bine să greșești decât să nu faci nimic. Analizați alunecările de vorbire. Acest lucru va ajuta la înregistrarea conversației pe recorder. Apoi, ascultați-l folosind playerul. Ca urmare, nu faceți pasul pe o rake de două ori.

Instrucțiuni video

Dacă nu vă place să învățați pe cont propriu, înscrieți-vă în cursuri colective de oratorie. Fiind angajat într-un grup, vorbire rapid lustruit, care va fi o chestiune de mândrie.

Vorbește engleza corect

Limba engleză împinge limitele imaginii lumii, dar metoda școală de predare nu dă rezultatul dorit. Este intimidată de nivelul de complexitate și nu oferă cunoștințele necesare pentru o conversație cu un străin.

Învățarea limbii engleze literare este mai ușoară decât învățarea ortografiei. Principalul lucru este să vă amintiți pronunțarea cuvintelor și să învățați cum să faceți propoziții.

Competențe în limba engleză

În primul rând, voi evidenția caracteristicile caracterului principal care vor fi necesare pentru atingerea cu succes a obiectivului. Apoi vom lua în considerare tehnici eficiente și modalități de învățare a limbii engleze.

 • regularitate. Doar o abordare serioasă va aduce rezultate. Exercitați în mod regulat pentru a vă extinde vocabularul și combinațiile, fără a uita materialul studiat.
 • onestitate. Nu fiecare persoană se mândrește cu o înclinație spre auto-studiu. Dacă vă îndoiți că va fi posibilă organizarea independentă a formării, utilizați serviciile unui tutore. Cu aceasta, învățați limba engleză mai repede acasă.
 • perseverență. Trăsătura caracteristică necesară atingerii scopului. Învățarea de a vorbi limba engleză nu este ușoară. Trebuie să înveți cuvintele, să memorezi traducerea, să o folosești corect în propoziții. Ce să spun despre pronunție. Acest lucru va ajuta audiobook-urile și Internetul.
 • motivație. Amintiți-vă, chiar și o persoană fără caracteristici pozitive poate reuși. Dorința suficientă, care eclipsă calitățile negative, deoarece persoana însetată poate traversa cu ușurință obstacolul de dragul scopului. Chiar și lenea nu doare.
 • Auto-control. Pentru a face învățarea eficientă, controlați-vă și evaluați obiectiv rezultatele. Numai sunteți capabili să determinați când să repetați materialul și când să continuați.

Unde să începi să studiezi

 • Gândiți-vă în engleză. Combinați originalul cu traducerea. Nu este ușor să faci acest lucru, dar cu efortul necesar rezultatul nu va fi amânat.
 • Puneți-vă în atmosfera engleză. Pentru a stăpâni limba engleză în oraș, găsiți mai multe cluburi de conversație care țin întâlniri. Dacă nu vă puteți înscrie în cursuri, nu vă faceți griji. Puteți obține cunoștințe fără investiții.
 • Comunică mai des în limba engleză. Nu contează dacă interlocutorul tău este o pisică, o mamă sau un prieten apropiat. Nu vă fie teamă de greșeli.
 • Înscrieți-vă pentru Facebook. Comunicarea scrisă cu străinii va ajuta la îmbunătățirea abilităților, iar apelurile video vor îmbunătăți conversația.
 • Vizionați filme și citiți cărți originale. Asigurați-vă că vizionați filme și citiți rapid cărți în limba engleză. Principalul lucru nu este să folosiți traducerile și subtitrările. La început, această abordare va părea lipsită de sens, însă în timp veți observa că este eficientă.
 • Vizitați o țară vorbitoare de limba engleză. Este minunat dacă puteți vizita o stare de vorbire în limba engleză timp de câteva săptămâni. Există destule discuții cu vorbitori nativi, magazine, expoziții și muzee.

Nu am menționat niciodată în niciunul din aceste puncte necesitatea de a avea anumite talente în legătură cu această limbă. Acest lucru dovedește că, dacă doriți, toată lumea va stăpâni limba engleză.

De ce trebuie să vorbești corect și corect?

Dacă învățați să comunicați un gând corect, corect și frumos, veți fi întotdeauna audi, indiferent de volumul vocii voastre. Acest adevăr a fost dovedit de sofistii greci antic, care erau implicați în predare.

Cursurile de vorbire oferă o serie de teme de instruire în această direcție. Clasele conduse de maeștrii de oratoriu, ajută studenții care încearcă să obțină în viață un obiectiv mare, să învețe înțelepciunea cuvântului corect.

Indiferent de profesie, un arheolog, un polițist sau un agent de vânzări își vor îmbunătăți abilitățile de vorbire. Chiar și un asistent de magazin care lucrează într-un magazin nu poate să facă fără dictatură și persuasiune corectă.

Politicienii prin eloquence convinge publicul și dovedesc corectitudinea. Abilitatea de a vorbi frumos este importantă pentru reprezentanții mass-media. Fiecare jurnalist trebuie să comunice cu oamenii în timp ce lucrează. Din cât de competent și clar va formula întrebarea, sinceritatea răspunsului depinde.

Rezumând articolul, observ că arta de elocvență aduce beneficii inimaginabile. Limba este frumoasă și bogată, așa că susțineți frumusețea ei cu un discurs competent, indiferent unde suntem, în transportul public, într-un muzeu sau pe stradă.

Lasă Un Comentariu