Ce fel de mașină să cumperi pentru 500.000 de ruble

Autovehiculele novice se întreabă ce fel de mașină să cumpere pentru 500 000 de ruble. Suma de jumătate de milion de ruble este un fel de barieră psihologică pe care novice nu ar vrea să o depășească.

Exemplu listă de mașini

Masinile oferite de piata pentru 500 de mii de bani sunt sedanele compacte sau hatchback-urile mici.

 • Hyundai solaris. Cel mai popular vehicul pentru o jumătate de milion de ruble este sedanul sud-coreean Hyundai Solaris. Chiar înainte de prezentarea oficială, cozile nesfârșite s-au aliniat în spatele modelului. Pentru banii mici, masina oferă un interior spațios, trunchi spațios, un set bun de opțiuni și design.
 • Kia rio. O opțiune bună este Kia Rio din Coreea de Sud. Modelul are aceleași funcții ca și cel precedent. Masinile difera doar in ceea ce priveste suspendarea si costurile. Cu același pachet de opțiuni, modelul Rio este mai scump cu câteva zeci de mii.
 • Nissan almera. Cu un an în urmă, marca japoneză Nissan a prezentat publicului o versiune actualizată a modelului Almera, care a primit un nou design și un pachet extins de opțiuni. Mașina a devenit imediat populară, pentru că în aspect seamănă cu sedanul de lux Teana, iar în ceea ce privește echipamentul nu este inferior modelului Solaris. Mașina are un dezavantaj - canapeaua din spate se îndoaie doar într-o configurație de vârf, care costă peste 500.000. Prin urmare, mașina nu se potrivește locuitorilor de vară și persoanelor care transportă încărcături lungi în cabină.
 • Volkswagen Polo. Dacă studiezi cu atenție produsele industriei auto din Germania, se dovedește că pentru astfel de bani poți deveni proprietarul unei mașini germane din Rusia. Acesta este un sedan Volkswagen Polo. Modelul a atras fanii tehnologiei germane, care nu își pot permite un transport mai scump. Pentru o jumătate de milion de ruble, un proprietar fericit al unui sedan obține calitatea germană, un design clasic, care este întotdeauna la modă, un set excelent de opțiuni.
 • Skoda Fabia. O alternativă la un sedan este hatchback-ul Skoda Fabia. Peste 500 de mii de proprietari de autovehicule primesc o gamă completă de funcții, inclusiv scaune încălzite, aer condiționat, câteva airbaguri și alte sisteme auto.

Răspunsul la întrebare depinde de preferințele persoanei. Dacă autovehiculul are un design deosebit și un interior spațios, cumpăra Solaris. Dacă considerați avantajul necontestat al pachetului de opțiuni, preferați modelul Almera. Compactoarele Polo și Fabia sunt potrivite dacă sunteți interesat de fiabilitate, design sau fără probleme de parcare.

Lista autoturismelor incluse în această gamă de prețuri poate fi extinsă cu modelele Reno Logan, Lada Granta și Lada Vesta. Ultimele două opțiuni, deși creatorul de industrie internă, dar primii doi ani de probleme de funcționare și eșecuri nu sunt respectate. Dacă aceste opțiuni nu se încadrează, colectați voința într-un pumn și cumpărați un credit Chevrolet Cruze. Mașina va aprecia confortul, designul și alte caracteristici.

Ce mașină nouă să cumperi pentru 500 000 de ruble

Vehiculele ieftine sunt populare. Cele mai multe vânzări în saloane se încadrează în categoria de preț de până la o jumătate de milion de ruble. Producătorii de automobile știu acest lucru, oferind astfel autovehiculelor o gamă largă de modele din acest segment de preț. Observ că datele sunt relevante la începutul anului 2015, situația cu prețurile este în continuă schimbare din cauza fluctuațiilor valutare.

Astfel de mașini sunt considerate ultrabudgetare, deoarece cantitatea este prea modestă prin standardele actuale. În acest an, majoritatea cumpărătorilor din segmentul economiei au trecut la producătorii din Regatul Mijlociu, care au în stoc hatchback-uri sportive, crossover-uri și sedan premium. Există puține oferte din partea companiilor europene, americane, coreene și japoneze din această clasă.

 1. În primul rând în clasament, am pus noua generație Renault Logan. Deoarece modelul este asamblat în Rusia, acesta este protejat de creșterile excesive ale prețurilor datorită volatilității pieței financiare. Masina va oferi un corp zincat, un design nou, confort acceptabil, ambalaje atractive si motoare.
 2. Al doilea rând al clasamentului a luat sedanul german Volkswagen Polo. Masina se deplasează și pe teritoriul Federației Ruse, ceea ce face ca costul să fie atractiv pentru cumpărători. Dacă vă decideți să cheltuiți jumătate de milion pe achiziționarea unui cal de fier, în schimb, veți primi un motor excelent, mecanică și suspensie sigură. Aparatul va aprecia dimensiunile și practicabilitatea.
 3. Mulți pasionați de mașini asociază o clasă bugetară cu mașini de calitate scăzută, care nu sunt în măsură să facă față așteptărilor și banilor cheltuiți. Există un adevăr în acest sens, dar nu uitați de excepțiile pe care le-a devenit modelul Hyundai Solaris. Am dat masina pe locul al treilea, deoarece se caracterizează printr-un motor de bază excelent, transmisie, suspensie și fiabilitate a sistemelor, componentelor și ansamblurilor. Avantajele includ servicii ieftine.
 4. Ultimul participant la clasament a fost modelul Skoda Rapid. Mașina nu are sisteme și unități scumpe, dar nu proaste, ceea ce vă permite să concurați cu succes cu reprezentanții clasei B. Lista avantajelor incontestabile este reprezentată de un interior spațios, nivelul de confort, fiabilitatea sistemului de suspensie și de putere, noul design, oferind o percepție excelentă. Skoda Rapid - o masina buna fara nici o bataie.

Dacă piața automobilelor continuă să crească în ceea ce privește prețurile, în câțiva ani pentru acești bani, va fi posibil să cumpărați numai modele interne. În timp ce jucătorii obișnuiți din segmentul bugetar rămân optimiști pentru consumatori, iar mașinile din Europa în fiecare an este mai dificil de concurat în segmentul economiei.

Ce mașină a folosit pentru a cumpăra 500 000 de ruble

Jumătate de milion de ruble reprezintă suma care este suficientă pentru a cumpăra mașini noi în configurația minimă, care a fost menționată mai sus. În același timp, pentru acești bani, piața mașinilor second-hand va fi oferită de un coupe, crossover sau sedan de lux. O discuție ulterioară se va referi la cumpărarea unei mașini de ocazie pentru 500 000 de ruble.

 • Kia Rio în configurația maximă. O mașină bună, adaptată drumurilor rusești. Dacă vă uitați atent la calul de fier, se pare că aceasta este o versiune modificată a modelului Hyundai Solaris. Masina va oferi doua optiuni de caroserie, patru seturi complete si o pereche de motoare.
 • O bună alternativă la prima versiune, cred că Opel Astra. Modelul a atins piața în 2004, iar vânzările au avut succes de 5 ani. Versiunea curentă cu prefixul Family în numele de pe piața secundară este disponibilă în cinci stiluri de caroserie. Mașina mergea în Rusia și era echipată cu motoare de producție franceză și germană.
 • Volkswagen Passat B6, a cărui producție a fost oprită în 2010. Motoarele care au terminat mașina au lucrat la motorină și benzină. Există o centrală unică care folosea bioetanol. Puteți cumpăra o mașină pe piața secundară într-un vagon de stație sau sedan cu transmisie manuală sau automată.
 • Dacă doriți să cumpărați o mașină sport sau să deveniți proprietarul unei mașini obișnuite cu un motor puternic sub capotă, acordați atenție modelului BMW7 E65. Mașina a făcut o revoluție în domeniul designului auto. Producția sa încheiat în 2008, dar modelul este încă popular. Sub capota armei germane, unitatea de 7 litri, care împreună cu mașina și tracțiunea pe spate face călătoria emoțională. Deveniți proprietarul unui miracol pentru un real noroc de jumătate de milion de ruble.
 • Finalizarea clasamentului vehiculelor uzate, în valoare de 500 mii, SUV Hyundai Tuscon. A apărut pe piața rusă în 2003 și în câțiva ani a devenit cel mai popular crossover. Pe piața secundară, există două modificări care diferă în volumul motorului pe benzină. Versiunile care rulează cu motorină sunt greu de găsit. Mașina are o transmisie frontală sau tracțiune integrală, mecanică sau automată.

Rezumând, aș spune că SUV-ul Tuscon a fost cea mai bună opțiune. Modelul oferă un confort rezonabil pentru bani, o calitate și un motor bun, complet cu transmisie și transmisie.

Dacă doriți să deveniți proprietarul unei mașini clasice, în acest caz, cea mai bună soluție este Opel Astra. Modelul, datorită caracteristicilor sale remarcabile, este potrivit pentru conducerea orașelor pe drumurile naționale. Nu cumpărați o mașină cu transmisie robotizată, ca în cazul reparației va trebui să cheltuiți foarte mult.

Într-un articol, este dificil să ia în considerare toate modelele de mașini vândute pentru o jumătate de milion. În clasament nu există produse ale industriei auto autohtone. Dacă nu puteți să colectați o astfel de sumă, încercați să cumpărați o mașină pentru 180.000.

Ar trebui să cumpăr o mașină?

Partea finală va fi dedicată fezabilității achiziționării unei mașini. Această chestiune este importantă astăzi, când întreaga lume este copleșită de criza financiară.

Orice lucru are dezavantaje și avantaje, iar cumpărarea unei mașini nu face excepție. Fiind proprietarul calului de fier, va trebui să aprovizionați cu benzină, care costă foarte mult. Proprietarul este obligat să rezolve problemele legate de trecerea inspecției și căutarea unui spațiu de parcare. Dar o mașină privată oferă posibilități nelimitate.

 1. Cumpărați o mașină, obțineți libertatea de mișcare completă. Pierde dependența de transportul urban, nu trebuie să se adapteze la programul de metrou sau tren. Având o mașină, puteți oricând să mergeți la natura sau la cumpărături.
 2. Lipsa transportului personal nu permite implementarea liberă a planurilor și a ideilor. Există adesea dificultăți în achiziționarea unui bilet de tren sau de autobuz.
 3. Mașina ajută la câștig. Pentru mulți, o mașină personală este o sursă de venit, așa că cumpără modele mobile și economice ale clasei urbane.
 4. În cazul în care familia are un copil mic, întrebarea dacă să cumpere o mașină, nu ia în considerare. Când copilul crește, mergeți la școală, înscrieți-vă într-o sală de gimnastică sau într-un club. Fără o mașină nu poate face. Dacă familia este mare, cumpărați un hatchback sau vagon.

Când vă gândiți să cumpărați o mașină, oamenii se confruntă cu întrebări privind fezabilitatea achiziției, alegerea unui model și a serviciilor și încrederea în brandurile chinezești. Nu este surprinzător, deoarece cumpără un vehicul, o persoană dorește să fie sigură că achiziția îndeplinește cerințele și nevoile.

Sper că articolul va contribui la alegerea și la îndeplinirea bugetului stipulat.

Vizionați videoclipul: ROBLOX - CÓDIGOS PARA GANHAR DINHEIRO NO VEHICLE SIMULATOR (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu