Cavitatia - ce este, beneficiile si contraindicatiile

Figura frumoasă și subțire - visul fiecărei femei. Unii se luptă cu imperfecțiunile figurii și excesul de greutate prin exerciții fizice, alții preferă o dietă strictă și alții combină aceste metode. Nu este întotdeauna posibilă obținerea rezultatului dorit.

Beneficii și contraindicații ale cavitației

Cavitația - un instrument eficient în lupta împotriva obezității. Prin performanta nu este inferior liposuctiei.

Cavitația elimină depozitele de grăsimi din zona problemei. Efectul este vizibil după câteva sesiuni. O procedură elimină cincisprezece centimetri cubi de grăsime și reduce talia cu patru centimetri.

Ce alte beneficii are cavitația?

 • Eficacitate. Frumuseții oferă o garanție de 100% pentru a scăpa de depozitele de grăsimi la un moment dat.
 • Piele îmbunătățită. Tehnologia îmbunătățește starea și elasticitatea pielii. Nu fiecare procedură, axată pe corectarea figurii, oferă un astfel de efect. Pielea păstrează sensibilitatea și nu primește leziuni.
 • Eliminarea defectelor cutanate după liposucția fără succes.
 • Lipsa perioadei de reabilitare.

Rezultatele cercetării au demonstrat că tehnica de cavitație este sigură și nu are efecte secundare, cu excepția cazurilor de exacerbare a bolilor cronice sau a intoleranței la ultrasunete.

Datorită acestei realizări a medicamentelor, femeile combat cu succes depunerile de wen, celulită și grăsimi.

Contraindicații

 1. Sarcina.
 2. Alaptarea.
 3. Insuficiență renală.
 4. Bolile infecțioase cronice.
 5. Fibroame uterine.
 6. Hepatita.
 7. Imunitate redusă.
 8. Prezența rănilor în zona problemei.
 9. Coagularea sanguină dăunătoare.
 10. Diabetul zaharat.
 11. Tatuaj, cicatrici și implanturi în zona de tratament.

Detaliile contraindicațiilor îi spun cosmeticianului înainte de procedură.

Tehnologia de cavitație

Cavitația elimină treptat grăsimea din punctele de problemă, deoarece în timpul procedurii cosmeticianul se concentrează pe elaborarea unei zone problematice. Procedura în sine este destul de dureroasă. Dacă afectați simultan mai multe zone, fată pur și simplu nu va rezista.

Pentru a elimina toate celulele grase într-o anumită zonă, se efectuează cel puțin o duzină de sesiuni cu intervale de 5-7 zile între tratamente. În termen de cinci zile organismul este restabilit și îndepărtează produsele de descompunere după procedură. Este extrem de important să observați o pauză, altfel imunitatea va fi afectată. În general, cavitația este un eveniment stresant pentru organism.

Durata unei sesiuni de cavitație nu depășește 30 de minute. Cosmeticul ia același timp pentru a efectua terapie sub presiune și un masaj special.

tehnologie

 • Tehnica cavitației implică impactul asupra țesutului adipos al ultrasunetelor cu frecvență redusă. Datorită frecvenței scăzute a curentului în forma bulelor de țesuturi, explozia cărora distruge pereții celulari și împarte grăsimile. Majoritatea grăsimilor corporale derivă din sistemul limfatic.
 • În timpul sesiunii, se utilizează un aparat special, care este o sursă de undă sonoră de joasă frecvență. Dispozitivul este echipat cu mai multe duze care oferă diferite efecte.

Plan de procedură

 • Cu ajutorul unui marker special este marcat punctul de impact.
 • Punctul de impact este acoperit cu un strat de gel special, apoi se selectează duza optimă și începe mișcarea lentă pe piele, ghidată de senzațiile pacientului.
 • Este nevoie de zece minute pentru a procesa o zonă. Dacă o fată are disconfort, frecvența expunerii scade.
 • Durata procedurii depinde de punctul de impact și este de 20-45 de minute.
 • Durata cursului este determinată de datele inițiale și de rezultatul pe care frumusețea încearcă să îl obțină. În cele mai multe cazuri, cursul prevede 8 proceduri, cu pauze pe săptămână. Dacă este necesar, după șase luni cursul se repetă.

Îmbunătățirea efectului de cavitație ajută la o nutriție adecvată. Înainte de următoarea sesiune trebuie să beți un litru de lichid și, după procedură, să acordați atenție exercițiilor fizice.

Cât de mult este

Costul de cavitație este determinat de clasa de cabină, regiunea de reședință și zona de impact. Prețul variază de la 30-120 de dolari. Îndepărtarea grăsimilor din burtă costă 50 $, de la șolduri - 120 $, corecția mâinii 30 $.

Principalul lucru este că procedura a fost efectuată într-un salon specializat de către un maestru experimentat care utilizează echipamente certificate.

Comentarii despre cavitații ale fetelor

Dacă stați pe Internet, vizitați forumurile și site-urile tematice, puteți găsi o varietate de recenzii ale fetelor cu cavitație. Unele dintre ele sunt laudative, altele sunt negative.

Fiecare organism este individual. Prin urmare, efectul procedurii nu este același. Aceasta se datorează structurii persoanei, compoziției chimice și saturației stratului de grăsime subcutanată.

Trebuie remarcat faptul că unele recenzii de pe Internet au fost achiziționate. Trebuie să păzească multă laudă. Este posibil ca aceasta să facă parte dintr-o campanie de publicitate a unui salon sau clinică separată.

Voi da o listă de opinii pe care le-am adunat în rețea.

 1. Unele femei sunt de acord că cavitația ajută într-adevăr, dar plăcerea nu este ieftină.
 2. Doamnele care nu se tem de cheltuieli în căutarea figurii perfecte susțin că procedura elimină grăsimea corporală și are un efect pozitiv asupra zonei tratate a pielii.
 3. Unele fete se plâng de disconfort. Cel mai probabil, acest lucru se datorează calității dispozitivului utilizat în cavitația cu ultrasunete și puterea de radiație. Pentru a evita acest lucru, trebuie să faceți procedura într-o clinică de cosmetologie, care are echipamente moderne și personal calificat.
 4. Femeile nesatisfăcute susțin că cavitația este ineficientă sau ineficientă. Cu toate acestea, cosmetologii înșiși nu neagă faptul că procedura nu va ajuta toate fetele.
 5. Au existat, de asemenea, astfel de tinere doamne care au remarcat că, pentru a obține un rezultat, ar trebui să urmeze o dietă.

După cum puteți vedea, recenziile sunt diverse și multilaterale. Rezultatele cercetărilor arată că cavitația este o procedură inofensivă pentru organism, deoarece frecvența vibrațiilor se concentrează pe distrugerea țesutului adipos. Mușchii și oasele nu sunt expuse la ultrasunete.

Notă, procedura este compatibilă cu fitness. Aceste metode de corecție se completează perfect reciproc.

Dacă urmați regulile și luați în considerare contraindicațiile, nu apar reacții adverse. Sper că, cu ajutorul povestirii mele, vă veți familiariza cu cavitația și veți înțelege dacă merită să recurgeți la această tehnologie pentru a rezolva problema idealizării fizicului.

Vizionați videoclipul: Tutorial Cavitatie - Liposuctie Artificiala (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu