De ce nu puteți sărbători 40 de ani - părerea bisericii, astrologii, psihicul

Când vine vorba de cea de-a 40-a aniversare, oamenii de naștere se confruntă cu neînțelegeri, condamnări și surprize din partea altora. Ce se întâmplă? De ce este imposibil să sărbătorim 40 de ani pentru femei și bărbați?

De ce nu puteți sărbători 40 de ani de femei

Femeile care sărbătoresc aniversarea a 40 de ani nu sunt recomandate, deoarece sunt pline de consecințe neplăcute. Acest lucru se datorează structurii speciale a corpului din jumătatea frumoasă a umanității.

La cea de-a 40-a aniversare a bioritmilor de schimbare a corpului și perioada de menopauză se apropie. Acest lucru este însoțit de aspectul de păr gri și primele riduri. Schimbări și simțire. Depresia, stresul, manifestările de agresivitate și iritabilitate devin obișnuite. Acestea sunt "simptomele" menopauzei.

Este imposibil să evităm acest lucru, deoarece schimbările în corp sunt date de natură. În același timp, sărbătorirea aniversării greșite contribuie la deteriorarea corpului feminin, ceea ce duce la dispariția energiei vitale.

Unele femei se îndoiesc de veridicitatea superstiției și, fără frică, sărbătoresc ziua de naștere a celor patruzeci, pe măsură ce fac poze ale oamenilor care dorm. Alții nu îndrăznesc să joace ruletă rusă, deoarece sănătatea și viața sunt în joc.

De ce este imposibil să sărbătorim 40 de ani pentru bărbați

Sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări pentru o femeie este plină de probleme de sănătate, eșecuri constante și o scădere a stocului de energie vitală. În ceea ce privește bărbații, conversația este despre dispariția.

Începutul fricii a fost pus de faimoasa poveste despre un astronaut care sa dus pe orbita Pământului după sărbătoarea celei de-a 40-a aniversări. După lansare, nava a suferit un accident, ceea ce a dus la apariția bruscă a problemelor. Există multe povestiri de viață în care oamenii care ignoră semnele, mor în mod misterios.

Potrivit uneia dintre versiuni, cea de-a 40-a aniversare este ultima aniversare celebrată de un bărbat. O boală gravă, cum ar fi Gripa California, va împiedica o viață de până la 50 de ani. Vechea superstiție nu are nici o justificare științifică, dar numeroasele coincidențe demonstrează că aceasta funcționează. Dacă un om marchează 40 de ani, va elibera îngerul păzitor și va începe jocul cu moartea.

Opinia Bisericii

Oamenii ortodocși care onorează canoanele bisericii sunt recomandați să asculte opinia liderilor bisericii. Potrivit acestora, interdicția de a sărbători cea de-a 40-a aniversare este o manifestare a fricii umane.

Oamenii se tem, de asemenea, de numarul 40, care are legatura cu lucrurile funerare. La 40 de zile de la moarte, rudele vin în mormântul decedatului și ordonă un ceremonial.

Este demn de remarcat că Biserica Ortodoxă consideră nonsensa superstiție și neagă impactul negativ al datei asupra stării și vieții unei persoane.

Bisericii susțin că pentru bărbați, chiar și celebrarea celei de-a 33-a aniversări și, la acea vreme, Hristos a murit, nu aduce alb și suferă, pentru că nu există nimic ofensator pentru puterile superioare. În același timp, aniversarea de patruzeci de ani este mai puțin semnificativă comparativ cu această dată.

Biblia descrie multe evenimente care au o relație cu 40 de ani.

  • După înviere, Isus a fost pe pământ timp de 40 de zile, aprinzând speranța în inimile poporului.
  • Durata domniei regelui David a fost de 40 de ani.
  • 40 coți sunt lățimea templului lui Solomon.

După cum puteți vedea, nu toate evenimentele sunt legate de moarte sau lucruri negative. Biserica superstiției consideră un păcat. Batyushka recomandă să sărbătorească în fiecare an donat de Dumnezeu.

Opinia astrologilor

Potrivit astrologilor, cea de-a 40-a aniversare este o trăsătură de criză pentru o persoană. În acest moment, planeta Uranus are un impact enorm asupra vieții, reprezentată de schimbări și evenimente radicale.

Deseori, oamenii supraestimează valorile vieții. Impactul negativ al planetei este adesea exprimat ca un accident, o criză, o situație financiară precară, o boală gravă sau un divorț.
Cei patruzeci de ani sunt influențați de planeta Pluto. Aceasta se manifestă sub forma unor dificultăți financiare, faliment și probleme de sănătate.

Sfârșitul celei de-a patra duzini de viață coincide cu pătratul lui Neptun către Neptun. O persoană își schimbă prioritățile vieții, iar acțiunile sale amintesc de aruncarea nediferențiată. Astrologii recomandă sărbătoarea celei de-a 40-a aniversări într-o atmosferă calmă și liniștită, astfel încât criza de vârstă mijlocie să se încheie cu mai multă siguranță.

Psihologii de opinie

Psihii nu sunt oameni superstițioși și se bazează exclusiv pe ei înșiși. În același timp, există numeroase semne moștenite de la bunici, în care acestea cred necondiționat.

Răspunzând la întrebarea de ce este imposibil să sărbătorim 40 de ani, psihicul se referă la numerologie. Numărul 40 nu are o valoare negativă. Numărul 4 este un simbol al creației, iar 40 simbolizează transformarea vederii și minții lumii. Prin urmare, adepții numerologiei nu văd nimic în neregulă cu asta.

Esoteristii sustin ca credinta este asociata cu proprietatile mistice ale Tarotului, unde numarul 40 simbolizeaza moartea. Pe harta hărțuită există o literă "M", corespunzătoare celor patru.

Multe lucruri sunt legate de această cifră cu privire la înmormântarea celor plecați. Prin urmare, pentru a sărbători data ezoterismul nu este recomandat. Potrivit acestora, viața de apoi cu alte forțe lumești este un lucru serios. Nu există loc pentru frivolitate.

Dacă sunteți superstițioși și nu puteți refuza să sărbătoriți cea de-a 40-a aniversare, vă sfătuiesc să ascultați următoarele recomandări. Ele vor contribui la sărbătorirea unei zile de naștere bune fără consecințe.

  1. Adunați oaspeții pentru o altă ocazie. Sărbătoriți nu cea de-a 40-a aniversare, ci sfârșitul celei de-a patra duzini.
  2. Păstrați numărul minim de oaspeți. Invitați numai cei care doresc bine.
  3. Transferați ziua de naștere la câteva zile.
  4. Organizați o petrecere tematică. De exemplu, o mascaradă sau o vacanță în stilul de Anul Nou.

Există multe motive pentru care oamenii cred sau nu înțelepciunea de răsărit, superstiția și ommenele populare. Dar adevăratul motiv se află în omul însuși. Deci, decideți singur dacă doriți sau nu să sărbătoriți 40 de ani. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Top 10 Cele Mai Ciudate Sarbatori Din Lume (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu