Cum să treci examenul - sfaturi, informații, răspunsuri la întrebări

EGE este un examen centralizat realizat în instituțiile de învățământ din Rusia. Datorită testării materialelor de măsurare, aceasta ajută la evaluarea calității pregătirii elevilor. Articolul va învăța cum să treacă examenul, ce examene să ia și cum să obțineți 100 de puncte.

Cum să treceți examenul, dacă nu știți

Practica pedagogică arată că studenții, în loc să se pregătească pentru examene, se odihnesc și comunică cu prietenii. În vremurile vechi, când nu exista cunoștințe, foile de înșelăciune au venit la salvarea copiilor leneși.

Introducerea USE a complicat foarte mult procedura de a trece testul de stat. Membrii Comisiei monitorizează îndeaproape fiecare student, iar utilizarea plăcilor de înșelăciune și a electronicii este grav pedepsită. Cum să treceți cu succes certificarea dacă, în timpul perioadei de pregătire, problema nu a venit la școală? În acest sens, am câteva sfaturi.

 • Dacă mai sunt încă câteva săptămâni înainte de ziua judecății, treceți la pregătire. Utilizați serviciile unui tutore și acordați o atenție deosebită soluției sarcinilor de încercare. Învățarea nivelului de bază este cheia succesului dacă nu știi nimic.
 • Dacă nu există teste în câteva zile și nu este timp să studiezi materialul, aruncă o privire asupra paginilor din manual. Este posibil ca, într-un moment important, memoria vizuală să ajungă la salvare. Cum de a îmbunătăți memoria, am spus într-unul din articole.
 • Când vine ziua testării, păstrați-vă încrederea, luați cu dvs. un pașaport, un pașaport, câteva pixuri și creioane, un conducător cu o radieră și plecați. De asemenea, asigurați-vă că aveți o sticlă de apă minerală și o ciocolată în rucsac.
 • Odată ajuns în audiență, alegeți locul dorit, stați confortabil la masă și respirați adânc. Nu-ți face griji. În cursul anului ați participat la cursuri și probabil a rămas ceva în memoria dvs.
 • După primirea pachetului cu formulare și sarcini, completați lent datele de înregistrare. Când cadrele didactice dau verdictul, mergi la treabă. La dispoziția dumneavoastră 4 ore.
 • Începeți să lucrați cu ceea ce știți. Dacă ați făcut față unor sarcini ușoare, treceți la sarcini mai complexe. Chiar dacă există dificultăți în luarea deciziei, nu vă grăbiți să părăsiți publicul. Stați până la ultimul. Există cazuri în care răspunsul corect vine în ultimul moment.

Oamenii care sunt familiarizați cu procedura de promovare a certificării finale susțin că mulți studenți exagerează foarte mult complexitatea situației și reduc nivelul de cunoaștere în gândurile lor. Toate din cauza stresului puternic. Dacă vă străduiți să atingeți obiectivul, reduceți panica, calmați-vă și tonați-vă să lucrați. Acesta este secretul succesului.

Ce examen EGE trece în clasa a 11-a în 2019

Potrivit informațiilor disponibile, pentru a obține un certificat în 2019, trecerea testelor în clasa 11 în matematică și rusă nu este suficientă. Acum trebuie să faceți un examen suplimentar pentru a alege.
Dacă nu intenționezi să studiezi la universitate, oprește alegerea pe o disciplină școlară simplă.

O listă completă a materiilor disponibile pentru selecție este prezentată în literatură, chimie, fizică, istorie, geografie, studii sociale, informatică și limbi străine.

Printre inovațiile din 2019 se numără absența părții de testare, cu excepția limbilor străine. Prin urmare, pregateste-te sa treci in mod responsabil, deoarece examenul scris este mai dificil decat un test cu alegere multipla.

Au existat zvonuri că în anul 2019 clasele pentru USE ar afecta mărcile din certificat în direcția scăderii sau creșterii. O altă complicație planificată a examenului în limba rusă. În acest an, absolvenții se așteaptă la sarcini mai complexe. În ceea ce privește eseul și criteriile de evaluare, nu există schimbări aici.

Lista celor mai populare examene din universități este reprezentată de științele exacte, inclusiv de informatică, chimie și fizică. Acest lucru se datorează unui deficit de ingineri calificați în țară și o abundență de economiști și finanțatori.

Vizitați periodic portalul Institutului Federal de Măsurare a Educației. Aici sunt publicate în mod regulat documente referitoare la livrarea examenului. Există, de asemenea, un tabel de schimbări care vor ajuta la realizarea unei impresii complete a inovațiilor.

Ce USE trebuie să treacă pentru admiterea la universități

Este imposibil să intrați la o universitate sau la o universitate fără un certificat de trecere a EGE. Este important ca un absolvent care intenționează să devină student la o universitate trebuie să treacă examene de admitere. În această parte a materialului voi lua în considerare mai multe tendințe populare și va contribui la selectarea disciplinei școlare pentru absolvire. Și rețineți că matematica și limba rusă sunt obligatorii.

 1. Dacă intenționați să vă înscrieți într-o școală medicală, pregătiți-vă pentru a trece examenul în chimie și biologie. Trecerea examenului în fizică este necesară pentru stomatologi. Unele universități necesită un test de limbă străină.
 2. Cei care doresc să studieze ca psiholog trebuie să treacă un examen de biologie, care este considerat un subiect important. În funcție de direcția aleasă, uneori aveți nevoie de rezultate ale examenului într-o limbă străină. Totul depinde de universitate.
 3. Dacă vă vedeți ca profesor, pregătiți-vă să renunțați la subiectul relevant. În special, pentru admiterea la fizică și matematică, în plus față de examinările principale, fizica este necesară. Chimia și biologia asigură livrarea în chimie și biologie și așa mai departe.
 4. Absolvenții care doresc să studieze la Universitatea de Stat din Moscova, disponibili într-o varietate de facultăți. De exemplu, dacă alegeți departamentul de "Geografie și turism de agrement", examinați geografia, iar departamentul "Filozofie" va avea nevoie de știința naturală.
 5. Există cerințe în MIPT. Pentru admiterea la această universitate aveți nevoie de informatică sau de fizică. Totul depinde de direcția aleasă de absolvent.
 6. Instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne au cerințe speciale pentru solicitanți. Ei preferă absolvenții care au trecut examenul în studii sociale, istorie, fizică sau biologie, în funcție de direcție. Chiar și fiecare absolvent de a renunța la standardele sportive.
 7. Cei care doresc să devină studenți ai Academiei Spațiale Militare, vă recomand să vă concentrați pe pregătirea pentru examenul de fizică. Fără acest subiect de profil, precum și fără standarde sportive, universitatea nu va accepta.

În concluzie, voi adăuga că fiecare instituție de învățământ are propriile cerințe pentru rezultatele UȘE. Dacă ați decis deja universitatea și facultatea, contactați biroul de admitere pentru informații detaliate. Acest lucru va proteja împotriva unei greșeli fatale.

Ce trebuie să știți pentru a trece examenul pentru 100 de puncte

Absolvenții care încearcă să intre într-o universitate se pregătesc pentru examenul de stat unificat cu toată responsabilitatea. Multe sunt destinate obținerii a 100 de puncte în toate subiectele. Nu este surprinzător, deoarece evaluarea maximă indică faptul că absolvenții posedă cunoștințe din programa școlară la cel mai înalt nivel. Astfel de rezultate deschid calea către oricare dintre universități.

Mulți cred că este imposibil să treacă examenul la 100 de puncte. De fapt, nu este. Cu o pregătire la timp și adecvată, orice student are posibilitatea de a trece testele și de a obține cel mai mare scor.

Să examinăm nuanțele preparării pre-examinării. Acest set de recomandări simple va ajuta la promovarea EGE cu 100 de puncte în următoarele domenii: studii sociale, biologie, istorie, limbi ruse și străine, matematică, fizică și chimie. Să începem

 • Stocați-vă pe manuale pe teme selectate pentru a fi trimise de la clasa a șasea la a unsprezecea. În timpul pregătirii, acordați o atenție deosebită subiectelor cu cea mai mare dificultate.
 • Examinați întrebările de examen pentru a vedea ce întrebări veți întâlni în cadrul examenului. Păstrați un jurnal, faceți un program de pregătire. În fiecare punct al planului, alocați timp suficient pentru a studia în profunzime materialul.
 • Păstrați o sinoptică. Când citiți manuale, scrieți concepte și termeni de bază. Desenele și diagramele vor îmbunătăți eficiența memoriei. Între subiectele prezentate, lăsați spațiu liber pentru a înregistra informații noi sau suplimentare privind aspecte importante.
 • Profesorii îl plac atunci când vorbește un student. Învață să dai răspunsuri detaliate, să dai motive, să dai explicații, să folosești termenii. Semnificative răspunsuri va crește șansele de a obține cel mai mare scor.
 • Vizualizați informații noi. După cum arată practica, înghesuirea este o pierdere de timp. Înclinați-vă în subiectul studiat, utilizați avantajele memoriei asociative, imaginile prezente.
 • Strângeți beneficii cu teste pe subiecte selectate și petreceți mult timp lucrand prin ele. Studiul individual va ajuta la învățarea materialului și la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a sarcinilor standard.
 • Începeți să vă antrenați bine în avans. Indiferent de subiectul ales, va trebui să înveți o cantitate imensă de informații. Dezvoltarea unui astfel de volum necesită timp. Începeți formarea cel puțin un an. Pentru a îmbunătăți calitatea cunoștințelor, vă sfătuiesc să utilizați serviciile unui tutore sau să vă înscrieți în cursuri tematice.
 • Timp curb. Un anumit timp este alocat pentru testarea în subiectele școlare. Efectuați toate sarcinile, dacă luați în considerare intervalul de timp. În același timp, urmărind 100 de puncte, este necesar să rezolvăm rapid și corect problemele. Pentru a îmbunătăți calificarea, recomand să folosiți versiunea demo a examenului pe site-ul departamentului.

Dacă stabiliți un obiectiv de 100 de puncte în toate disciplinele, fiți pregătiți pentru o pregătire pretențioasă și lungă. Recomandările de mai sus vor facilita destinul și vor fi un bun ajutor.

Răspunsuri la întrebări

Trebuie să iau examenul după facultate și colegiu?

În stadiul inițial al introducerii, examenul de stat unificat a provocat multe emoții diferite colegelor și absolvenților de școli tehnice. Acest lucru este justificat prin obținerea testelor de stat privind statutul examenelor de admitere în instituțiile de învățământ superior din Rusia. Ce înseamnă asta?

Având un certificat de absolvire a certificatului final deschide calea către orice universitate dacă rezultatele testului îndeplinesc cerințele stabilite de universitate. Persoanele care au absolvit școala înainte de 2009 nu au un astfel de document. Și dacă și-au continuat studiile la un colegiu sau la o școală tehnică, după ce au absolvit o instituție în care sunt interesați, trebuie să treacă USE pentru admiterea la universitate? Dezvoltarea ulterioară a situației are două scenarii.

 • Absolvirea unui colegiu sau a unei școli tehnice care dorește să-și continue studiile la o universitate în conformitate cu specialitatea sa nu este în pericol de a trece examenul de stat. Pentru admiterea la universitate este suficient să treci examenul de profil.
 • Dacă un student are o specialitate în colegiu sau într-o școală tehnică, iar la universitate dorește să învețe o altă profesie, problema poate fi rezolvată în două moduri. Primul implică trecerea examenului, iar al doilea - trecerea la examenele de admitere, așa cum a fost înainte.

Introducerea de noi reguli a privat absolvenții colegiilor tehnice și colegiilor de anumite avantaje, care le-au ajutat să intre în universitatea garantată. Dar prezența unei diplome de instituții de învățământ secundar îi dă tot mai multă încredere studenților.

Cum să treci absolventul examenului din anii anteriori

Nu este neobișnuit ca un absolvent care a absolvit școala în anii anteriori să aibă o dorință de a trece certificarea de stat. Acest lucru este bun, deoarece obținerea unei diplome de învățământ superior nu este niciodată prea târziu. În această parte a materialului să vorbim despre complexitatea trecerii examenului de către un absolvent din anii trecuți.

Când treceți la EGE pentru un fost absolvent, există o caracteristică - nu trebuie să predați discipline obligatorii, cu excepția cazurilor în care matematica și limba rusă sunt necesare pentru admiterea la specialitatea aleasă.

Absolvenții anilor trecuți trec USE înainte de termen sau împreună cu valul principal. În acest scop, o cerere de promovare a examenului, cu indicarea disciplinelor de bază și suplimentare, a pașaportului și a certificatului, este înaintată în prealabil organismului municipal de management al educației.

Pe lângă informațiile personale, dacă ați studiat mult timp, cererea indică numele instituției de învățământ complete, detaliile, forma de învățământ și data primirii diplomei. Absolvenții din alte țări care doresc să-și continue studiile la o universitate rusă prezintă un pașaport, un certificat de educație original, cu o traducere certificată dintr-o limbă străină.

Pentru a obține admiterea la certificarea finală, scrieți un eseu. Absolvenții din anii trecuți, această inovație nu se aplică. Lucrarea este scrisă numai la nevoie. Cu toate acestea, unele universități la admitere aruncă câteva puncte pentru un eseu.

Absolvenții ultimilor ani trec examenul la locul de aplicare. Dacă locuiți într-un alt oraș, nu trebuie să vă întoarceți în orașul dvs. natal pentru a obține un certificat.

În articol ne-am uitat la modul de a trece EGE, dacă nu știți nimic, a adus sfaturi pentru a obține 100 de puncte și a răspuns la unele întrebări populare. Instruirea rațională în combinație cu o atitudine psihologică pozitivă, o puternică motivație și o pace absolută a minții vor ajuta la obținerea celui mai înalt rezultat.

Nu vă panicați și, dimineața înainte de certificare, concentrați-vă asupra pregătirii morale, și nu pe o scurtă derulare a manualelor. Astfel de acțiuni calmează doar situația.

Mergeți la examen ca pe o vacanță, iar o bună dispoziție va servi ca un aliat de încredere. Și rețineți că trecerea examenului este primul pas în construirea unei cariere de succes. Mult noroc!

Lasă Un Comentariu