Ce să dea o zi de bunică - idei și liste de cadouri

Bunica este confortul și căldura cu care ne-a fost acordată fără egoism de mulți ani. Este necesar să încercați să o facă să se simtă îngrijită de nepoata ei iubită. Ziua de naștere este o ocazie excelentă de a arăta creativitatea și de a da ceea ce într-adevăr visează o persoană.

Idei de cadouri pentru hobby-uri

Luând în considerare interesele bunicii - baza unui dar bun. Înainte de data semnificativă trebuie să afli ce-i place. În plus, este o ocazie excelentă de a vă cunoaște reciproc.

Acoperire și hobby. Multe bunici sunt îndrăgite de diferite tipuri de lucrări de mătase. Dacă sunteți unul dintre ei, va fi mulțumit de consumabilele de bună calitate: fire și fire, modele pentru broderie sau o carte întreagă cu idei interesante și colecții de produse. Dacă împletește croșetul, dă un cadou pentru fabricarea de jucării moi: acest hobby fermecător va ajuta nu numai să treacă timpul, dar chiar dă riscul de a se dezvolta în propria dvs. afacere cu due diligence.

Imagini. În cazul în care bunica nu-i place să facă lucrările de mătase în mod tradițional, dar apreciază frumusețea interioarelor, puteți da picturi populare prin numere: această lucrare este pe umărul tuturor și rezultatul va decora apartamentul de mulți ani, amintindu-i bunicii de memoria unei nepoate.

Tehnica utilă. Dacă din cauza bolii, nu a hobby-urilor, acest lucru nu este un motiv pentru a da medicamente. Acesta este cel mai rău dar din toate. Dacă doriți să contribuiți la îmbunătățirea bunăstării rudei iubite, ar trebui să acordați atenție dispozitivelor moderne care vă vor ajuta bunicul în viața de zi cu zi: un monitor electronic de tensiune arterială, masaje, umidificatoare de aer. Aceste dispozitive, selectate în funcție de tipul de boală, vor fi un dar excelent: vă vor demonstra grija, dar nu vă vor face să vă simțiți slabi și neajutorați.

Idei și liste de cadouri pe vârste

Bunicile nu sunt la nici o vârstă specială: a doua mamă poate fi atât 40 de ani cât și 90 de ani. Scatterul este foarte mare, deci atunci când alegeți un cadou, este extrem de important să luați în considerare acest factor. Faptul că doamna în vârstă va avea vârsta de 80 de ani poate ofensa o tânără la vârsta de 50 de ani.

  • 40-50 de ani - bunicile tinere - un adevărat cadou al soartei. Ei au mai multă putere și energie pentru a comunica cu nepoții lor, ceea ce nu se poate spune despre timpul necesar. Perfect pentru bunicile tinere sunt cadouri pentru îngrijirea personală: un certificat pentru servicii de frumusețe sau cea mai recentă generație de produse cosmetice. Poate că bunicul a visat de mult timp să stăpânească un telefon touchscreen - o zi de naștere - o ocazie excelentă de ao da.
  • 60-70 de ani este o vârstă minunată când o femeie se odihnește de la locul de muncă, încercând să joace rolul unui pensionar. În același timp, este activă, mobilă și frumoasă. Un cadou minunat va fi o sesiune foto de familie, un halat confortabil pentru seara fără grabă, decorat cu broderie personalizată, producător de paine sau preparator de iaurt - dispozitive care vor face viața cu adevărat "gustoasă".
  • 80-90 de ani - o vârstă serioasă, când o persoană evaluează viața, familia și casa mai mult decât oricând. Pedigree-ul va fi o alegere excelentă - cu cât mai multe rude găsiți, cu atât mai bine. În cazul în care bunica este familiarizată cu elementele de bază ale alfabetizării informatice și căutând o lecție, puteți achiziționa un program special de compilare a pedigreelor: multe ore de divertisment sunt pregătite.

Cadouri ieftine dar utile

Scumpe din punct de vedere al prețului și scump pentru inimă nu sunt întotdeauna concepte echivalente. Bunicile sunt mult mai probabil să aprecieze un lucru ieftin, un cadou din inimă, decât un preț incredibil al unui articol trimis prin poștă fără o carte poștală.

Există o întreagă listă de lucruri pe care bunica o va aprecia, dar nu merită 1000 de ruble. Aceasta poate fi o halbă personalizată, care confirmă faptul că bunica este cel mai iubit, neobișnuit plante de casă, o pătură caldă care vă va încălzi într-o seară rece. Figurinele ceramice elegante se vor potrivi, iar chiar și poeziile de compoziția lor vor aduce o mulțime de bucurie fetei de ziua de naștere.

Un cadou pentru o bunica cu mainile proprii

Nimic nu transmite dragostea și căldura ca darurile făcute cu mâinile tale acasă. Fiecare bunica va aprecia efortul mental si fizic implicat in a face un cadou. Implementarea ideii va dura ceva timp, astfel de opțiuni nu sunt pregătite pentru seară. Dar ochii fericiți și recunoștința sinceră merită fiecare minut petrecut. Fericirea nu are nici un preț.

O opțiune excelentă este de a face un covor original, broderii sau icoane din margele, în cazul în care bunica este un credincios. Puteți coase o rochie elegantă sau set de lenjerie de culoare preferată, tricot un șal frumos, care combină practic și suflet în 1 produs.

În cazul în care tricotarea și cusutul nu este vorba despre tine, puteți face un album de fotografii de familie cu propriile mâini, folosind idei pentru rezervări resturi sau coaceți un tort de ziua. Având puțin studiat arta antică de origami, se va dovedi a crea un buchet întreg de hârtie, care va mulțumi mulți ani.

Instrucțiuni video

Alegerea unui cadou pentru bunica ta, ține minte toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru tine. Nopți fără somn la leagăn, prăjituri delicioase pe care le-a preparat, tăind timp pentru propriul somn și odihnă, trăiesc din cauza primului tău eșec în viață. Bunica a fost în jur de mulți ani - iubitoare necondiționat și fără sfârșit. Petreceți ceva timp alegând un cadou pe care îl va avea în inimă, pentru că în ziua ei de naștere trebuie să vă simțiți reciproc iubiți.

Vizionați videoclipul: Idei de cadouri (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu