Cum de a curăța o pungă de piele - cele mai bune căi populare

Poluarea apare destul de des pe punga de piele preferată, deoarece purtarea constantă a unui accesoriu duce la o schimbare a aspectului. Petele din exterior și de pe căptușeală strică impresia unui lucru frumos. Actualizați elementul dulapului va ajuta la curățarea acasă cu remedii folclorice care elimină murdăria și petele mai bine decât curățarea chimică.

Curățați punga din piele albă din murdărie și pete

Pe o pungă de lumină pielii poluarea este mai vizibil decât pe întuneric, cum ar fi adidași și piele de căprioară. Dar acest lucru nu înseamnă că eliminarea lor este mai dificilă.

Cu cât mai puțin timp a trecut de la apariția petei, cu atât este mai ușor să o curățați.

Remedii pentru pete proaspete

 1. Soluție de peroxid de hidrogen. Un tampon de bumbac scufundat în peroxid de hidrogen scrubs urme de machiaj. Rujul, creionul, umbrele și urmele resurselor tonale pot fi îndepărtate în 15 minute. În loc de tampoane de bumbac, puteți folosi vată de bumbac.
 2. Guma de papetărie. Doar partea albă a radieră este potrivită pentru curățarea pungii, în caz contrar rămân urme. Îndepărtează dungile de pe un pix și amprentele grase.
 3. Șervețele umede. Șervețele umede regulate sau cu un efect antibacterian se vor confrunta cu urme proaspete de vopsea sau cerneală.

Folosind aceste metode, puteți curăța produsele din piele alba netedă, precum și pungile cu lac de acoperire. Pentru a îndepărta petele și murdăria de pe căptușeală, aceleași remedii sunt potrivite pentru piele.

Remedii populare

Acasă, aplicați mijloace non-agresive care nu au un efect activ asupra pielii.

 • Săpunul. Soluția din săpunul de rufe îndepărtează eficient murdăria din pungi. Pentru a vă pregăti trebuie să frecați 30 g de săpun și amestecați cu 50 ml de apă caldă. Pentru a preveni cracarea accesoriului, puneți o picătură de hidratant. Îndepărtați mucoasa cu apă înainte de curățare. După procedură, se usucă la temperatura camerei.
 • pastă de dinți. Este mai bine să utilizați pastă de dinți pentru albire, deoarece particulele conținute în compoziție, penetrează pielea și dizolvă murdăria din interior. Pasta se aplică pete și se lasă pentru o zi. Apoi spălați cu apă.
 • Lapte de vacă. Laptele cu un conținut de grăsime de 3,2% este un produs de curățare a pielii. Se încălzește laptele până la 40 ° C, apoi se aplică cu o cârpă sau bumbac.

Îngrijirea minimă este să ștergeți sacul în mod regulat cu o cârpă umedă și apoi să se usuce.

Chimie achiziționată

Magazinele vând o gamă largă de produse de îngrijire a pielii. Acestea sunt aerosoli, servetele și alte produse care vor actualiza produsul și vor elimina contaminanții.

În plus față de produsele chimice de uz casnic specializate, pentru pungi de curățare potrivite:

 1. Spray de curățare a ferestrelor. Un tampon de bumbac umezit în compoziție îndepărtează eficient murdăria pe pielea albă sau ușoară. După utilizare, sacul este șters cu o cârpă umedă.
 2. Burete de melamina. Chimicalele moderne de uz casnic se vor descurca chiar si cu vechile tipuri de pete. Umpleți buretele cu apă înainte de a aplica. După câteva mișcări, punga va deveni nouă.

Pentru a prelungi durata de viață a produsului, aplicați aerosoli rezistent la apă. Aceste unelte sunt potrivite pentru protejarea în același timp a pielii, a jachetelor și a încălțămintei.

Curatarea rapida si eficienta a pungilor in alte culori

Pungi din piele de culoare deschisă și bej sunt ușor de curățat cu lapte pentru a elimina machiajul. Este suficient să aplicați laptele pe un tampon de bumbac și să frecați zona cu probleme.

Produsele mai închise, maro și negru, curățați baza de cafea. În primul rând, suprafața este umezită cu o cârpă moale și apoi frecată cu o perie de la sol. Când sacul este complet uscat, este procesat din nou, dar fără cafea.

Boabele de cafea absorb mirosurile bine. Dacă lăsați niște boabe în pungă timp de 24 de ore, mirosurile neplăcute vor dispărea.

Sfaturi utile

 • Citiți cu atenție condițiile de depozitare și utilizare a produselor din piele. Cele mai multe dintre ele nu pot fi purtate la temperaturi de peste +25 ° C și sub -15 ° C.
 • Selectarea produselor pentru diferite tipuri de piele ar trebui să fie atentă.
 • O pungă cosmetică sub presiune adecvată sau un container din plastic va ajuta la păstrarea căptușelii curate.
 • Cosmetica nu se va răspândi dacă puneți într-o pungă de sticlă de plastic rece.
 • Dacă nu aveți sfaturi de uz casnic și substanțe chimice de uz casnic nu puteți face față petelor, trebuie să contactați un agent de curățare chimică.

Curățarea regulată a sacului în interior și în exterior va contribui la păstrarea aspectului original, iar utilizarea metodelor de curățare la domiciliu și a produselor profesionale de îngrijire a pielii va prelungi durata de viață a accesoriului timp de mai mulți ani.

Vizionați videoclipul: Slime DOAR Din Pasta de Dinti - Cum sa faci SlimeMazga FARA Lipici, Borax, Detergent (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu