Ce să-i oferi soțului ei o aniversare de nuntă

Toată lumea îi place să primească daruri, dar nu este mai puțin plăcut să-i placă pe cel iubit. Aniversarea de nunți este o ocazie excelentă de a vă face plăcere soțului, de a realiza visul sau de a prezenta ceva original.

Alegeți un cadou pentru hobby-urile soțului ei

Orice om va fi plăcut surprins dacă darul este selectat în conformitate cu hobby-urile lui. Una dintre hobby-urile frecvente este pescuitul. Pescarii vor fi incantati de un cadou tematic:

 • scaun pentru pescuit;
 • filare;
 • barcă;
 • cort;
 • rucsac sigur;
 • Multytools;
 • palarie de bowler.

În magazinul de pescuit, puteți alege un cadou decent pentru orice buget.

Un alt hobby frecvent este mașina. Un pasionat de masina va fi bucuros sa primeasca de la sotia sa ceva legat de masina:

 • cotiere;
 • inregistrat video;
 • coperte noi;
 • aspirator pentru mașini;
 • Navigator;
 • dispozitiv de masaj;
 • masina stereo;
 • difuzoare;
 • certificat pentru salonul de spălare sau curățare uscată.

Dumbbells, un barbell sau un banda de alergat la domiciliu pot fi prezentate la bărbații care sunt dornici de sport. Ventilatoare de jocuri pe calculator - o tastatură, mouse-ul de jocuri, un set cu cască nou. Dacă soțul îi place să repare totul în casă, să doneze un set de unelte, un burghiu, un jigsaw sau o șurubelniță. Cei care iubesc jocurile de bord primesc șah sau dame de colecție.

Dacă nu există nicio idee despre prezentare și toate lucrurile necesare sunt prezentate pentru o lungă perioadă de timp, abordați alegerea rațional. Soțul meu va fi încântat să meargă cu familia sau prietenii la grătar în mediul rural.

Cadouri prin profesie

Un cadou ales în funcție de tipul de activitate este o opțiune demnă, dar ar trebui să fie practică sau interesantă. Programatorii, scriitorii, managerii sunt prezentați cu un mouse confortabil, un scaun nou, căști cu microfon și chiar un laptop.

Dacă soțul la locul de muncă scrie sau notează adesea, prezentați un birou de calitate, un notebook, un notebook. Astfel de opțiuni se vor potrivi profesorilor. Coaforii aleg produse de styling, mașini noi, tunsori, cosmetice pentru îngrijirea bărbii. Medicul va fi plăcut să primească o rochie nouă, pantofi confortabili, un mâner de calitate.

Cadouri romantice

Cadourile romantice merită o atenție deosebită. Ele vă permit să evidențiați dragostea și aprecierea soțului ei. De asemenea, darurile drăguțe romantice vor aduce cu siguranță noutații și vor exciza din nou sentimentele. Puteți să vă uitați la astfel de opțiuni.

 1. Sesiune foto comună. O poveste de dragoste memorabilă nu este doar o oportunitate pentru a obține fotografii frumoase comune de la un fotograf profesionist, dar și emoții luminoase. Puteți alege fotografii în timpul călătoriilor de echitație sau chiar puteți filma un film romantic.
 2. Cadouri asociate. Subliniați dragostea dintre soți. Pot fi asociate inele, lanțuri și articole de îmbrăcăminte. Companiile de parfumuri bune produc seturi de parfumuri pentru doi. O opțiune mai versatilă - geluri de duș pentru doi.
 3. Îndeplinirea dorințelor. Este posibil înainte de aniversare împreună cu soțul ei să scrie dorințe prețuite care se relaționează unul cu celălalt. Petreceți o zi pentru a îndeplini în scris.
 4. Gravură. Poate decora inele de nuntă, ceasuri, baloane și alte articole.
 5. Picnic. Posibilitatea de a te distra împreună, de a scăpa de probleme și de a vorbi.

Liste de cadouri pentru aniversări de nuntă

În fiecare an după momentul căsătoriei are un anumit simbol. Puteți să-i prezentați soțului versiunea originală pentru fiecare aniversare, pe baza valorii datei viitoare.

1 an

Calico nunta. Pentru mulți, este destul de dificil să găsești un cadou interesant, deoarece chintz este un material natural extrem de simplu. Printre opțiunile simple, dar practice, puteți alege batistele sau o batistă, completate de broderie cu inițialele iubitului bărbat.

Puteți să prezentați alte articole de îmbrăcăminte. Opțional, calico. Poate fi o jachetă, o cravată spectaculoasă și chiar așternutul. La prima aniversare, nu ezitați să oferiți eventualele opțiuni de țesut.

2 ani

A doua aniversare a nunții este hârtia. Există multe idei aici. Principala condiție - cadouri asociate cu hârtia. Un jurnal frumos, carte, bilete pentru un concert interesant va face. Puteți îndeplini visul iubitului tău - să prezinți un certificat pentru parașutism sau excursii pentru odihna în comun. Dacă nu există idei, alegeți un magazin de cadouri.

3 ani

Aniversarea de trei ani a fost numită piele. În consecință, merită să oferim articole de piele care vor fi utile și interesante pentru fiecare om. Alegeți centurile, portofelele, gențile, portofelele, inelele pentru chei, mănușile, casetele de telefon și casetele pentru țigări. Produsele din piele arată solid, strict și elegant, astfel încât acestea să adauge imaginea masculină de semnificație.

4 ani

4 ani în căsătorie - nuntă de lenjerie. Ca decorațiuni, acordați atenție cămășilor și lenjeriei de pat. Sigur că soțul meu va dori un prosop sau un set complet de baie. În general, puteți alege orice cadouri textile la discreția dvs.

5 ani

Aniversarea de cinci ani este o nuntă din lemn. Lemnul este un material natural unic și ecologic. Din lemn puteți să veniți cu o mulțime de idei diferite - standuri pentru pixuri sau cărți, ceasuri în cadru neobișnuit, tuburi din lemn. O opțiune mai simplă este un suvenir drăguț din lemn. Dacă aveți suficienți bani, puteți prezenta o bucată de mobilier celui iubit, de exemplu, un nou scaun sau un raft în birou.

6 ani

Aniversarea de șase ani se numește fontă. Nu este ușor să ridici un cadou, deoarece majoritatea produselor din fontă sunt atribuite ustensilelor de bucătărie. Puteți trata cu umor, alegeți o greutate, un set de figurine, un grătar sau un set pentru grătar.

7 ani

Aniversarea a șase ani de nuntă se numește lână sau cupru. Alegerea este uriașă - articole de îmbrăcăminte din lână, dintre care cele mai solicitate sunt pulovere, eșarfe și șosete. Soțul meu va fi mulțumit dacă darul este făcut cu mâna lui. Printre opțiunile de cupru se potrivesc centurile cu catarame de cupru, cani, turci, cazane sau scrumiere.

8 ani

8 ani de căsătorie se numește o nuntă de tablă. Un cadou interesant și original va fi berea și conservele din carne, în cazul în care această idee se potrivește soțului meu. Puteți alege mai multe opțiuni unice - un caz de țigară nominal, un balon, un inel de chei cu un nume sau o brichetă solidă.

9 ani

Aniversarea de nouă ani a nunții se numește faianță. Printre daruri se emit o varietate de feluri de mâncare - cupe și plăci. Merită să fiți atenți la narghilea.

10 ani

Aniversarea de zece ani se numește nunta de tablă. Interesant, numele este adesea găsit - aniversare roz. După ce a trăit împreună timp de 10 ani, soția știe deja ce visă soțul ei iubit, ceea ce îi place. În conformitate cu simbolismul de dată, puteți da - un balon, un set de sticlă sau o cană de staniu, cifre drăguț.

15 ani

15 ani de căsătorie este o nuntă de cristal. La aniversare vor fi prezentate feluri de cristal, seturi de pahare, suveniruri decorative.

Când planificați un cadou pentru un bărbat iubit, este important să țineți cont de hobby-urile și interesele acestuia. Nu dați lucruri banale pe care le puteți cumpăra oricum.

Soțul / soția va fi plăcut surprins dacă îi prezentați o tijă sau o tijă de pescuit nouă, un set de pahare, un certificat pentru activități în aer liber și alte obiecte neobișnuite. Puteți face o alegere în favoarea unor cadouri care vă vor aminti de momente luminoase comune. Sfatul principal este să asculți propria inimă, aceasta va spune opțiunea potrivită pentru iubitul tău.

Vizionați videoclipul: Idei de cadouri (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu