Cum sa curatati blana de vulpe de argint de galben si murdarie

În viața de zi cu zi, mulți proprietari de produse din blană naturală se confruntă cu o problemă atunci când aproape un produs nou de la vulpea de argint a devenit galben și și-a pierdut aspectul original. Nu vă faceți griji, există întotdeauna instrumente la îndemână care vă vor ajuta, cel mai important, să le utilizați în mod corect.

Remedii populare pentru eliminarea murdăriei și stării de galbenitate

Produsul din blana de vulpe de argint este o plăcere scumpă, nimeni nu va avea gânduri să-l strică. În majoritatea cazurilor, proprietarii recurg la remedii folclorice din mai multe motive: risc scăzut, costuri reduse și disponibilitate de produse, ușurință în utilizare.

Sapun de apă

Pentru a îndepărta petele de murdărie și grăsime, se diluează șamponul sau săpunul lichid în apă. Umpleți o bucată de tifon cu o soluție și împachetați peria. Curățați într-o mișcare îngustă în direcția grămezii. Asigurați-vă că umiditatea nu intră pe pielea de sub blană. Spălați soluția de săpun cu apă curată. Uscați cu tampoane de bumbac. Scuturați blana și mergeți peste ea cu un pieptene cu dinți rare. Agitați din nou și lăsați să se usuce.

Alcool și Oțet

Pentru a îndepărta murdăria prafului și a murdăriei grase, înmuiați un tampon de bumbac cu alcool medicinal și mergeți de-a lungul villusului împotriva și apoi în direcția creșterii lor. Ștergeți cu o cârpă uscată sau un tampon de bumbac.

Puteți înlocui alcoolul medical cu oțet sau utilizați amestecul. Se amestecă în proporții egale cu acid acetic, apă și etanol. Treceți prin grămadă cu un tampon de bumbac înmuiat într-o soluție de lucru, ștergându-l cu o cârpă uscată. Alcoolul și oțetul usucă grămada, astfel încât, după procedură, să ungeți părul de vulpe de argint cu glicerină, astfel încât să obțină strălucirea anterioară. Se agită, pieptește și usucă blana.

Benzină și talc

Galbenele și greu de îndepărtat petele de blană sunt îndepărtate cu benzină purificată în forma sa pură și în amestecuri. Achiziționați-l la un magazin de hardware, și nu la benzinării auto.

 • Metoda numărul 1. Slăbiți un tampon de bumbac cu benzină și glisați grămada.
 • Metoda numărul 2. Se adaugă talc în benzină pentru a obține o suspensie. Aplicați amestecul pe blană și lăsați să se usuce complet în condiții naturale. Utilizați o perie moale pentru a piepteni substanța liberă.
 • Metoda nr. 3. Talcum presăra o mulțime de pată galbenă. Lăsați timp de 10 minute, apoi scuturați cu grijă produsul.

În camera unde ai lucrat cu benzină, deschide fereastra. După procedură, agitați blaneta și expediați-o la aer proaspăt pentru ventilație.

Amoniac și peroxid

Pentru a albirea stralucirii, pregatiti o solutie:

 • Amoniac - 1 lingurita.
 • Peroxidul de hidrogen - 1 lingură.
 • Apa - 2 cani.

Îndepărtați șervețelul în amestec și ștergeți părul de vulpe de argint în direcția creșterii părului. Nu spălați soluția. Dacă uscați produsul la soare, efectul se va intensifica.

Amidon și făină

Împrăștiați produsul de blană pe o suprafață plană și frecați amidonul sau făina în gramada. Acțiunile trebuie să fie efectuate manual, ca în cazul spălării lucrurilor. Lăsați câteva minute. Se agită materialul liber și se spală bine reziduul cu o perie moale. Amidonul și făina combate cu succes stingerea și murdăria. Dacă după procedură rămâne rășină, repetați curățarea până când petele sunt complet îndepărtate.

Chimie specializata pentru curatarea blanurilor

Produsele achiziționate sunt utilizate pentru a elimina rapid petele de murdărie, murdăria și grăsimea din produsele de blană. Înainte de utilizare, citiți instrucțiunile și consultați recenziile. Printre chimie specializată, putem distinge cele mai populare instrumente:

 • Pulbere pulbere "Terre De Sommieres" - flaconul este umplut cu un amestec cu curgere liberă. Împrăștiați produsul în mod egal peste puiul de păr al produsului și lăsați-l să stea pentru câteva minute pentru a acționa eficient. Îndepărtați praful și piepterați părul de vulpe de argint cu un pieptene cu dinți mari. Mijloacele elimină galbenele și petele grase. Dacă după o cerere rezultatul nu este îndeplinit, repetați procedura.
 • Aerosol "INSAF". Agitați produsul înainte de procesare pentru a îndepărta praful. Spray produsul. Nu este necesară hidratarea, pentru a nu uda pielea. Pătrundeți în direcția matriței și uscați imediat cu o cârpă uscată. Pentru a împiedica blândețea blănii și a nu acumula murdăria, utilizați un aerosol în scopuri preventive.
 • Ruler "Biofur" - remedii universale pentru a elimina pete și murdăria dificilă. Acțiunea are drept scop restabilirea structurii vii a puiului de casă la domiciliu. Agitați produsul din blană și puneți-l pe o suprafață orizontală. Umpleți locurile poluate cu spumă și lăsați timp de trei minute. Scoateți cu un prosop umed.

Caracteristici de curățare a gulerului de praf și murdărie

Pentru a face ca gulerul să arate curat, curățați-l periodic de praf și murdărie cu mijloace improvizate sau cumpărate:

 • Așezați o foaie umedă pe o suprafață orizontală și puneți gulerul cu partea de blană a gulerului pe el. Apăsați ușor pe exterior, praful va rămâne pe coli. Se agită gulerul și se pieptănă blana.
 • Răspândiți grâul (amidon sau talc) peste blană. Îndepărtați ușor grămada și lăsați-le câteva ore. Scuturați grăsimile și pieptește gulerul.
 • Gratuiți grâu sau tărâțe de secară într-o tigaie uscată. Când este fierbinte, distribuiți peste guler și lăsați să se răcească complet. Scuturați frișcă și pieptene. Branul îndepărtează praful, murdăria, îndepărtează mirosul și absoarbe grăsimile.
 • Șampon pentru animale, bătut până la o stare de spumă și tratarea cu atenție a locurilor contaminate. Ștergeți cu un prosop umed, agitați, pieptește și uscați gulerul.
 • Împrăștiați nisipul râu încălzit peste blană. După răcire, scuturați nisipul.

Printre fondurile achiziționate vom evidenția: "LIVAL LICKER KONZ", "ULTRA FINISH LILK".

Cum sa aveti grija de blana de vulpe de argint

Produsul din blana de vulpe de argint va servi mai mult de un sezon, dacă respectați regulile:

 • După o plimbare în vreme ploioasă, cu zăpadă, uscați blana în condiții naturale și apoi pieptene-o.
 • Nu uscați produsul cu uscător de păr și dispozitive de încălzire aproape, astfel încât blana să nu aibă o nuanță gălbuie.
 • Protejați produsul de molii. Nu utilizați produse care vin în contact cu blănurile. Cea mai bună soluție ar fi plăcile, tabletele.
 • Nu utilizați mașina de curățat cu apă uscată, ci dați-o la furculițe profesionale - la temperaturi ridicate blana animalului se deteriorează.

Din blana de vulpe de argint creaza produse uimitoare si scumpe. Aș vrea să le văd mai mult în forma originală. Nu așteptați până când lâna se estompează, hainele devin galbene. Grijă pentru lucru în mod constant, chiar și atunci când este agățat în dulap.

Vizionați videoclipul: Cum se curata pielea naturala: geaca, cizme, pantofi, posete, etc. (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu