Homemade slăbire wraps - rețete și exemple

Împachetarea este una dintre cele mai accesibile, populare și moderne procedee cosmetice. Inițial, procesul a fost folosit pentru combaterea celulitei. Până în prezent, sunt în desfășurare discuții, din care dispar volumele - prin reducerea stratului de grăsime sau lăsarea lichidului.

Cine are nevoie de împachetare și care zone să se înfășoare

Învelișurile sunt prezentate pentru pierderea în greutate, precum și pentru reducerea apariției celulitei, vergeturilor, cicatricilor. Ele ajută la rezolvarea problemelor cutanate: uscăciunea, acneea, umflarea. Un efect bun se obține în tratamentul eczemelor, psoriazisului (nu în timpul perioadelor de exacerbare). Îndepărtarea este prescrisă pentru afecțiunile articulațiilor: artrită, artrită, reumatism.

Pregătirea procedurii

Pentru împachetare există o serie de recomandări, implementarea cărora va reduce probabilitatea de consecințe negative:

 • Nu mâncați mai puțin de 2 ore înainte de procedură.
 • Cu o zi înainte și după sesiune, evitați razele ultraviolete - nu faceți plajă și nu vizitați solariul.
 • Beți cel puțin 2 - 3 litri de apă sau ceai din plante neindulcit în timpul ambalării.
 • Înainte de procedură, curățați pielea cu o freză.
 • Se amestecă pentru o compresă pregătită imediat înainte de procedură.
 • Pre-treceți un test de alergie - aplicați puțin pe interiorul cotului și așteptați 10-20 de minute. Dacă nu există roșeață, mâncărime și umflături, puteți începe împachetarea.
 • Compoziția este aplicată uniform cu un strat gros.
 • În funcție de rezultatul dorit, folosiți creme speciale după procedură: anticelulită, hrănitoare, hidratantă.
 • Pentru un rezultat bun, aveți nevoie de cel puțin 10-20 sesiuni.
 • Înfășurați repetat în fiecare zi.
 • Orele optime pentru sesiune, atunci când puteți obține cel mai bun efect: de la 18:00 la 24:00.

Tipuri de împachetări

Există mai multe variante de proceduri care diferă în ceea ce privește metoda de aplicare și rezultatul.

 • fierbinte - temperatura amestecului este de 40 - 50 ° C. Când se încălzește, porii se deschid, circulația sângelui se îmbunătățește. Se utilizează pentru a elimina depozitele de grăsime, manifestările de celulită. După aplicarea comprimatului fierbinte, înfășurați-vă și un prosop și lăsați-l în pat.
 • rece - un amestec de temperatura camerei, sub influența sa, porii îngust, capilare și vase sunt reduse. Aplicați cu picioarele umflate, obosite și strângerea pielii.
 • contrast - folie combinată. Amestecuri de diferite temperaturi și compoziții sunt aplicate pe diferite zone ale pielii.
 • totalul - să lucreze cu întregul corp.
 • local - Acordați atenție domeniilor problematice.

Regula obligatorie pentru toate tipurile

Pentru a crea un efect termic, luați un film obișnuit. Zona, care a cauzat compoziția, o înfășoară într-o spirală de jos în sus. Filmul trebuie să se potrivească perfect, dar să nu se stoarcă, pentru a nu întrerupe fluxul sanguin. După aceea, înfășurați-vă într-o pătură și așezați-vă în pat. Păstrați compresa de la 30 de minute la 1,5 ore. După procedură, îndepărtați filmul, clătiți-l cu apă caldă, aplicați cremă pe piele.

Rețete pas cu pas pentru cele mai eficiente feluri de mâncare de casă

Pentru combaterea excesului de greutate sunt potrivite argila, ciocolata, algalia, mierea, otetul si ambalajele de ulei.

de lut

Pietrele sedimentare contribuie la arderea grăsimilor. Folosiți noroi albastru sau nămol vindecător. Se diluează pulberea cu apă caldă pentru a se obține o stare musculară. Aplicați pe pielea pregătită și împachetați un film, luați-o cu o pătură. Pentru a spori efectul argilei, adăugați 10 picături de ulei esențial anticelulitic.

ciocolată

 1. Numărul opțiunii 1. Luați pentru o bandă 1 - 2 bare de ciocolată neagră (în funcție de zona de aplicare) cu o fracție de masă de produs de cacao de cel puțin 75%. Se topește tratamentul pe baia de aburi, se răcește la 40-50 ° C și se aplică pe piele. Înfășurați o învelitoare, înfășurați-vă într-o pătură.
 2. Numărul opțiunii 2. Pentru procedura, puteți folosi praf de cacao. Se dizolvă 200 g de produs cu apă clocotită, se răcește și se aplică amestec cald pe piele. Înfășurați folia și încălziți-o.
 3. Numărul opțiunii 3. Luați 3 linguri. linguri ulei vegetal (măsline, migdale, germeni de grâu), se amestecă cu 5 lingurițe. linguri de cacao. Încălziți-vă pe o baie de aburi, nu aduceți la fierbere. Se răcește la o temperatură confortabilă, se aplică pe piele și se înfășoară filmul.

Cafenea

Pentru una dintre cele mai iubite și eficiente ambalaje de 2 - 3 linguri. Lingurile de cafea măcinată se dizolvă într-o stare plină cu lapte fierbinte sau apă. Pentru elasticitate, adăugați 1 lingură. lingura de ulei vegetal. Aplicați amestecul cald.

acetic

Pentru una dintre cele mai eficiente și mai ușor de proceduri, se diluează cu 1 cană de apă 1/2 ceașcă de oțet. Umpleți cârpa în soluție, împachetați zonele cu probleme și înfășurați cu folie agățată.

Miere și sare

Se amestecă 2 - 3 lingurițe. linguri de miere cu 2 linguri. linguri de sare. Utilizați mișcări circulare pentru a freca compusul în pielea zonei problematice și înfășurați-l în film.

Piper și scorțișoară

Pepper și dressings scorțișoară sunt folosite pentru rezultate rapide. Stimulează circulația sângelui, contribuind la arderea grăsimii subcutanate. Adăugați condimente la amestec pentru ambalare sau în uleiuri. Puteți folosi un singur condiment sau două în același timp. Pentru o singură aplicație, veți avea nevoie de 1 - 2 lingurițe de piper roșu măcinat și (sau) 1 - 2 lingurițe de scorțișoară.

Dacă, după aplicarea unei senzații puternice de ardere, clătiți amestecul cu apă rece. În următoarea aplicație, reduceți cantitatea de piper roșu astfel încât procedura să fie plăcută și să nu provoace disconfort.

algă

 • Numărul opțiunii 1. Se toarnă cu 1 litru de apă la temperatura camerei și se lasă să stea 30 de minute. Sortați algele răspândite pe zonele problematice și fixați cu filmul.
 • Numărul opțiunii 1. Dip fânul de mare în apă fierbinte. După 15 - 20 de minute de umflare, puneți-l pe corp și fixați-l cu un film. Legați pătură.

Instrumente profesionale și de farmacie

În magazinele pentru cosmeticieni și farmacii au fost vândute amestecuri și uleiuri gata preparate la domiciliu. Mijloacele sunt eficiente, ele sunt proporționale cu fiecare componentă, ceea ce este dificil de făcut singură la domiciliu.

Rețete video

Cum de a spori efectul ambalajului

Adere la dieta, limita consumul de dulce, sarat si alcool. Masajul înainte de procedură va crește forța de impact. Exercitarea va accelera procesul de scădere a greutății, vă va ajuta să obțineți elasticitatea și tonusul muscular, ceea ce va îmbunătăți în mod semnificativ aspectul și va adăuga vitalitatea.

Sfaturi utile

 • Înfășurați filmul agățat de jos în sus de-a lungul curentului limfei și nu invers.
 • Nu faceți amestecuri de proceduri în recipiente metalice; poate apărea o reacție de oxidare, ceea ce va reduce efectul produsului.
 • Pentru ambalaje reci în compoziția compresei, puteți adăuga câteva picături de ulei de mentă, care sporește considerabil efectul.
 • Pentru a îmbunătăți rezultatul pe zonele pentru împachetare, masajul cu bănci de vid, care va crește circulația sângelui și va îmbunătăți drenajul limfatic.
 • După ce clătiți tratamentul, terminați procedura cu apă rece. Aceasta va închide porii și va păstra efectul mai mult.
 • Femeile ar trebui să înceapă sesiunile după ciclul menstrual.

Eficacitatea practicii dovedite de împachetare. Într-un singur pas pasiv, puteți pierde până la 5 kg. Dacă adăugați exerciții, masaj și o dietă ușoară, rezultatul va fi mult mai puternic. Să piardă în greutate, să vă placă și pe cei dragi, cu o figură frumoasă, să nu fie leneși și să nu întârzieți sesiunile. Rezultatul primelor proceduri va fi un stimulent pentru întregul curs, astfel încât într-un timp scurt veți obține rezultate excelente.

Vizionați videoclipul: Eficienta impachetarilor in folie de plastic cu scopul slabirii (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu