Top 15 opțiuni pentru a da bani pentru o zi de naștere

Când o persoană iubită vine atât de semnificativă și de mult așteptată zi - ziua ei de naștere, și trebuie să mergi la sărbătoare cu un cadou special, și ideile care dau deja uscate, de multe ori trebuie să dea doar bani. Dar vreau ca acest dar să fie, de asemenea, amintit împreună cu restul și să aducă o mulțime de bucurie și emoții pozitive omului de ziua de naștere. Cât de originală să dai bani pentru o zi de naștere?

Top 15 moduri originale de a dona bani

 1. Cea mai obișnuită modalitate de a dona bani este să o puneți într-un plic. Magazinele au o mare selecție de cărți poștale și plicuri care sunt concepute pentru astfel de evenimente. În cărți poștale puteți scrie felicitări sau cumpărați deja semnat cu cuvinte importante. Cu toate acestea, un astfel de cadou este complet neoriginal și este puțin probabil să fie favorit.
 2. Dacă faceți un plic sau o carte poștală cu propriile mâini, petrecând timp și efort, afișând un început creativ, va fi o surpriză semnificativă și importantă pentru donat. Pentru a face o astfel de carte poștală vă merită să vizionați câteva cursuri de masterat pe Internet. Există o mulțime de idei, iar pentru realizarea lor trebuie să vizitați doar magazinele de creativitate și să manifestați creativitate.
 3. Una dintre cele mai amuzante modalități de a oferi un cadou de numerar este să atașați facturi la un alt cadou, care va fi o mare surpriză pentru băiatul de naștere. Copiii vor fi deosebit de surprinși, dar, cel mai important, este timpul să le explicăm ce este captura, astfel încât să nu apară nici o infracțiune. De exemplu, într-o cutie de ciocolată sigilate, faceți cu grijă o tăietură în ambalaj și lipiți factura acolo, astfel încât să nu fie vizibilă. Dar, din moment ce oamenii dau adesea bomboane sau amâna deschiderea pentru o altă dată, întreabă persistent ziua de naștere să guste darul dulce!
 4. Neașteptat pentru ziua de naștere va fi dacă aduceți o cutie mare, decorată frumos cu hârtie de împachetat și un arc mare și un cadou de numerar este în interior. Principalul lucru este să însoțești un astfel de cadou de benzi desenate cu felicitări verbale, jucând situația.
 5. Un sac cadou de bani va surprinde nu numai omul de ziua de naștere, ci toți oaspeții. Pentru a face acest lucru, cumpărați o pungă gata făcută sau o coaseți singură, pânza este potrivită pentru acest lucru. Pe punga finită, trageți un semn de dolar, euro sau ruble și puneți niște facturi legate în interior. Cu cât facturile sunt mai mici, cu atât mai originale, chiar și monedele se potrivesc.
 6. Originalul și non-standardul va fi un cadou în numerar într-o cutie închisă de pe încuietori. Pentru a deschide caseta, băiatul de naștere trebuie să termine sarcina, apoi să-i dea cheia sau să atârne blocarea combinată astfel încât să poată ridica parola. De exemplu, pentru a căuta o cheie, puteți crea o întreagă hartă, unde în fiecare etapă va trebui să completați sarcini care vor da un indiciu despre locul în care să căutați în continuare. Căci principalul erou al acestei ocazii va fi o căutare care va fi amintită de mult timp, iar oaspeții implicați vor primi multe emoții pozitive. Sarcinile pot fi pregătite diferit, în funcție de dedicarea zilei de naștere, și după fiecare etapă finalizată pentru a acorda un mic cadou.
 7. Nu e de mirare că ei spun că florile sunt un cadou semnificativ. Ce se întâmplă dacă prezentăm un buchet făcut din bani. Va trebui să arătăm talentul și să căutăm schemele de origami pentru a face un buchet frumos și pentru a nu rupe facturile. Este greu să faci un singur buchet pe cont propriu de la prima dată, dar nu este greu să faci o singură floare de bani, un trandafir de cinci mii va plăcea ziua de naștere. Nu numai florile sunt făcute din facturi, ci și animale, iar o cravată făcută din bani este perfectă pentru un bărbat. După ce a prezentat un pește mic făcut dintr-o bancnotă, în felicitare se poate presupune că acest pește îndeplinește dorința cea mai prețuită.
 8. Pentru tinerii cu un bun simț al umorului, o rolă de hârtie igienică cu salutări comice este potrivită pentru a face viața ușoară și fără griji. Și facturile de roll roll - va surprinde și râde.
 9. Pentru cunoscătorii tortului perfect făcut din bani. Este necesar să rotiți cu atenție facturile în tuburi, să le aranjați în mai multe rânduri, să le împachetați în celofan transparent și să atașați un arc deasupra. Este posibil să bateți felicitările cu dorințele vieții dulci, subliniind că ingredientele tortului vor ajuta la realizarea planurilor prezentate și la îndeplinirea dorințelor.
 10. Bani cadou poate fi prezentat prin punerea de facturi pentru un alt cadou, de exemplu, pentru a da un portofel sau poșetă cu bani. Pentru a adăuga originalitatea, trebuie să abordați alegerea folosind o abordare creativă. Dacă dați o umbrelă și atașați facturi de diferite denominațiuni pe fiecare vorbit, vă va surprinde și vă va încânta. Când faceți un cadou, utilizați panglici luminoase colorate și cleme pentru a evita deteriorarea facturilor. Felicitări, dorința ca bogăția să cadă din cer.
 11. Pentru fumători, un caz de țigară sau chiar un umidor (o cutie specială pentru păstrarea trabucurilor) este o potrivire bună și, în loc de conținut, puneți facturi răsucite. O surpriză plăcută va fi cu oricine care a primit un astfel de cadou.
 12. Cumpărați o carte "simulator" gata făcută cu o gaură pentru un cadou, pentru a nu strica cartea reală.
 13. Coleg sau jurnal prieten se potrivesc. Atașați facturile pentru fiecare zi liberă și scrieți niște dorințe comice "să vă petreceți vacanța pe toate 100".
 14. Puteți investi bani în baloane de heliu, principalul lucru, oferind un astfel de cadou, recomandăm insistent omului de a nu lăsa baloanele în cer.
 15. Poti sa faci o decoratie comica sub forma unui colier si a cerceilor din bani. Atașați facturile la accesoriile obișnuite pe clothespins, apoi puneți bijuteriile finite direct pe băiatul de naștere.
 16. Un borcan de sticlă cu facturi, închis cu un capac și poate chiar și conservat, cu inscripții amuzante - pregătirea pentru iarnă, păstrarea departe de copii pentru o zi ploioasă sau cu orice alte fraze - un cadou minunat care vă va face să zâmbiți și să vă bucurați.
 17. Prezentat sub formă de cadou poate fi o cutie frumoasă cu bani. Nu este necesar să puneți ruble, puteți pune monede euro sau monede de schimb din diferite țări în schimbătoare, amestecați totul cu pietre, margele. Ca rezultat, un astfel de cadou va arata ca o comoara.

Sfaturi utile

 • Oferiți daruri comice unei persoane care a cunoscut mult timp și care va aprecia umorul.
 • Decide în avans cu privire la suma. Dacă nu dați o sumă semnificativă de bani, nu este foarte logic să dați 5 sau 6 camioane de bani, este mai bine să puneți acești bani într-un plic.
 • Nu foarte bine, dacă începeți să numărați facturile în fața băieții de naștere din portofel, pregătiți-vă în avans.
 • Dacă sunteți familiarizat cu băiatul de naștere nu cu mult timp în urmă, este util să clarificați relația cu darul de bani de la această persoană. Poate că el imediat și vă spun că este mai bine să predați o zi de naștere.
 • Amintiți-vă că este necesar să dați o persoană din inimă, indiferent de alegerea darului. Atunci când prezintă un cadou, acțiunea ar trebui să fie însoțită de cuvinte de felicitare. Dacă te-ai oprit la o felicitare comică, atunci un cadou este pre-redat, un text este inventat și o idee explicată.

Indiferent de cadou, atenția și cuvintele de felicitare sunt importante pentru o persoană. Cu cât alegerea este mai originală, cu atât va fi mai multă amintire. Pentru a nu intra într-o situație neplăcută, aflați în prealabil cum o persoană tratează un cadou comic și, în general, un cadou sub formă de bani. Orice salut necesită pregătirea și inserarea sufletului, ceea ce este prețuit de băiatul de ziua de naștere.

Vizionați videoclipul: 211 Tips and Tricks for Last Day on Earth Survival Update LDOE Tips (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu