Cum să întindeți pantofii din piele naturală, piele de piele sau cauciuc

Achiziționarea de pantofi noi este un eveniment plăcut și plin de bucurie, dar o bună dispoziție se va deteriora dacă dintr-o dată o pereche de pantofi sau cizme prese, dând o mulțime de disconfort. Se pune întrebarea: "Cum să întindeți pantofii acasă?". Puteți corecta situația fără probleme, urmând reguli simple.

Pantofi întinși din piele naturală sau piele de căprioară

Astfel de încălțăminte arată neegalat și elegant. Dacă aveți nevoie să o întindeți acasă, utilizați modalități comune și sigure. Fiecare dintre metodele descrise mai jos a fost deja testată în acțiune și performanța este garantată, însă este important să urmați sfatul.

Gheață și îngheț

Modul original, care este testat în timp. Algoritmul este după cum urmează:

 1. Luați o pungă de plastic, umpleți-o cu o treime cu apă obișnuită.
 2. Puneți gheața în interiorul pantofului pe care doriți să-l întindeți.
 3. Împingeți lichidul în pungă de la călcâi până la picioare.
 4. Puneți pantofii în congelator timp de o zi.
 5. Apa se va transforma în gheață, extinderea pachetului, astfel încât pantofii se vor întinde ușor.

Este important să se asigure rezistența materialului astfel încât să nu se rupă și apa să nu se vărseze în interior. În acest caz, calitatea și siguranța produsului nu sunt garantate.

Parafină

Opțiunea este potrivită dacă presează noul produs. Luați o lumânare de parafină, frecați pantofii cu ea și apoi lăsați-le pe timp de noapte. Componenta va face pielea mai moale, astfel încât atunci când mersul pe jos nu veți simți disconfort.

Abur și apă clocotită

Încălziți fierbătorul cu apă și adăugați apă la fierbere, menținând-o timp de câteva secunde. Scurgeți și puneți-vă pantofii. Îndreptați-le înainte să se usuce. Aceasta este o metodă eficientă care vă va permite să întindeți rapid pielea sau piele de căprioară.

Este important ca efectul de apă fierbinte să nu depășească două sau trei secunde. Încălzirea mai lungă nu poate numai să întindă produsul, ci și să-l strică, ceea ce îl face nepotrivit pentru uzură.

Alcool, oțet sau colonie

Rezolvă problema și cu ajutorul alcoolului sau al coloniei. Sortați trei tampoane de vată de vată în instrumentul ales. Două dintre ele sunt așezate în șosete și altul în călcâie. Purtați pantofi și nu decolați câteva ore. Substanțele dispar rapid, astfel încât nu va exista disconfort, deoarece mirosul nu este simțit. Rezultatul va fi din piele care este confortabil de purtat.

Puteți să vă întindeți cu oțet ca alternativă. Strângeți un burete în acest instrument și apoi ștergeți pantofii din interior. Puneți-vă pe jos în jurul casei. Pentru a obține un rezultat eficient, tratați suprafața cu un spray special. Oțetul are un miros ciudat care dispare, deci nu trebuie să vă faceți griji.

macerare

Pentru a face pantofi confortabili care sunt strânși, purtați șosete umede din materiale naturale. Mergeți în jurul casei până când simțiți că au devenit uscați.

Îndepărtați șosetele din lână cu apă fierbinte, această metodă face posibilă obținerea mai rapidă a rezultatelor. Așteptați câteva secunde, lăsându-i să se răcească puțin, pentru a nu vă arde picioarele.

șrot

Pantofii noi se umple cu boabe de orice fel și se toarnă apă în ea. Noaptea se va umfla, datorită cărora produsul va fi tras. Trebuie să mergeți până când este complet uscat. Metoda non-standard, dar cea mai eficientă.

Formule speciale

Dacă aceste metode nu ajută la rezolvarea problemei, trebuie să achiziționați unelte speciale în magazine. Urmați instrucțiunile care le-au fost furnizate. Când lichidul sau spuma ajunge în locul potrivit, materialul se va înmuia.

Mergeți în jurul pantofilor tratați pentru a vă asigura că disconfortul a dispărut. Astfel de soluții sunt garantate pentru a face pantofii sau pantofii confortabili la purtare, eliminând deformarea sau deteriorarea aspectului, dacă se respectă instrucțiunile.

Extensie profesională

În magazinele moderne de încălțăminte există dispozitive profesionale numite tatuaje. Datorită acestui fapt, experții vor putea să facă față cu orice tip de încălțăminte în câteva ore.

Contactați un specialist dacă remediile de la domiciliu nu vă ajută. Ei vor termina rapid sarcinile și veți putea purta din nou pantofi.

Stretching pantofi de cauciuc

Pantofii din cauciuc obișnuit nu pot fi întinși. Cu toate acestea, există cizme din PVC. Puteți verifica acest lucru atingând un obiect fierbinte pe suprafața produsului într-un loc neconfundabil. Dacă materialul se topește, îl întindeți. Când nu există topire, nu încercați să efectuați manipulări. Acest lucru va distruge în mod permanent cizmele.

PVC poate fi înmuiat dacă apa fierbinte este turnată în produs. Câteva minute sunt suficiente pentru a face să fie moale. Când apa fierbinte se răcește, se scurge și se pune cizme. După câteva minute, urcați în bazin cu apă rece pentru a îngheța materialul.

Ca urmare, cizmele de cauciuc vor fi confortabile și confortabile în dimensiune. În același timp, suprafața nu este acoperită de fisuri, deoarece execuția corectă a acțiunilor exclude astfel de momente.

Cum să întindeți încălțămintea din piele

Pentru a face față acestei probleme, puteți utiliza metode eficiente. Voi lista cele mai comune căi.

 1. Luați alcool și apă, aderând la un raport de 2 la 1. Slăbiți șosetele din material dens cu o soluție pregătită. Puneți-le în picioare și puneți pantofii pe partea de sus. Mergeți în jurul casei, în timp ce șosetele și încălțămintea sunt uscate.
 2. Expuneți produsul la temperaturi ridicate. Luați un uscător de păr, încălziți-vă încălțămintea, apoi puneți o șosete din material gros. Nu este necesar să țineți mașina prea mult, finisajul lăcuit se va deteriora.
 3. Aplicați vaselina pantofilor, apoi introduceți un tampon în interior. Când aplicați instrumentul, manevrați locuri grele. Dacă este necesar, repetați procedura.

Acestea sunt sfaturi comune pentru a vă ajuta să întindeți pantofii din piele de brevet la domiciliu. Dacă urmați aceste recomandări, rezolvați problema fără efort. Nu trebuie să petreceți prea mult timp, pentru că totul este simplu și accesibil.

Recomandări generale

Vă voi spune câteva sfaturi generale care vă vor ajuta să vă întindeți pantofii.

 • Adesea, este imposibil să treci cu o procedură unică, deci să fii ghidată de situație. Este posibil să aveți nevoie de două sau mai multe sesiuni pentru a purta pantofii confortabil.
 • Pentru ca metodele existente să fie eficiente, este necesar să se asigure în avans că încălțămintea este fabricată din materiale de înaltă calitate. În caz contrar, componentele pot strica aspectul perechii tale preferate.
 • Dacă aveți nevoie să întindeți pantofii de lac, faceți-o cu grijă. Amintiți-vă că fisurile și deformările apar repede pe suprafața materialului.
 • Evitați apariția calusului pe piele în timp ce purtați pantofi. Lubrifiați fundalul cu săpun sau parafină.

Principalul lucru este să alegeți calea potrivită pentru a îndeplini aceste obiective. Datorită acțiunilor corecte, puteți purta pantofi confortabil fără durere. Citiți cu atenție toate punctele pentru a evita problemele și situațiile neplăcute în viitor!

Lasă Un Comentariu