Cum să elimini karma și mintea

Când un munte de probleme cade pe o persoană și nici un lucru nu merge fără probleme, el se întreabă: ce sa întâmplat, poate cineva a făcut-o altfel, de ce ar trebui să sufăr și să sufăr. Deci vine înțelegerea unei justiții superioare. O persoană trebuie să plătească pentru fapte și gânduri necurate. După cum se dovedește, este imposibil să faci rahatul la infinit, să fii supărat, stropind tot negativul. Nu trece fără impunitate.

Cum să știți că karma este timpul să curățați

Karma pentru numeroasele încarnări ale sufletului acumulează o povară inadecvată de pași greșeli, crime, gânduri rele și indiferență, păcate în fața ei, a societății și a lui Dumnezeu. Dacă nu și-a dat seama că aceasta este calea spre autodistrugere, atunci persoana va trăi mult mai rău decât în ​​forma anterioară. El va fi învins de boală, dezamăgiri teribile, eșecuri, suferințe, agonie mentală.

Și este imposibil să spargem acest cerc vicios până când păcatele sunt rezolvate. Va dura mai mult de o viață pentru a termina curățarea, dar vor fi necesare mai multe reîncarnări. Dar începeți și deja cu existența actuală vor apărea schimbări pozitive.

O persoană trebuie să se oprească și să se înrobe în sine. Înțelegeți că problema este în sine, în stilul său de viață și acțiuni. Vina pentru propriile lor eșecuri au ei înșiși.

Principalele puncte pentru a ajuta la determinarea necesității de a curăța karma:

 • Nu există pace în familie - certurile nu se termină;
 • Boli fără sfârșit, cu toți membrii familiei;
 • Bolile neobișnuite sunt adesea găsite;
 • Lipsa constantă de bani, cheltuieli neprevăzute;
 • Fără dragoste.

Pregătirea și precauțiile

Înainte de a merge direct la curățare, este necesară pregătirea. Adresați-vă oamenilor cunoștinți, ezoterici care conduc ceremonii, stabilesc calea cea bună, vor învăța manipulări speciale. Te poți practica. Ar trebui să înceapă cu casa, apartamentul, unde totul este înmuiat de energia persoanei care trăiește în ea. Casa trebuie să fie curată. Curățarea, cel puțin superficial, va trebui făcută zilnic, umplând casa cu aer curat.

Aromele ajută la reglarea lucrului cu sufletul. Păstrați prin creșterea de negativ, deschideți ușa la cele mai bune în tine, puteți respira în miros:

 • Ace de pin;
 • cedru;
 • Grădină de mere;
 • mir;
 • scorțișoară;
 • Tămâie.

Curățând habitatul de energia răului, vă ajutați.

Următorul punct de pregătire este: corpul, sufletul, pielea.

 • Pielea este fața în contact cu lumea exterioară. Trebuie să fie ținută curată, să radieze sănătatea, așa că are nevoie de îngrijire zilnică și de curățare.
 • Organismul necesită puritate externă, dar scapă de dependență de produse dăunătoare, de substanțe toxice, de tot ceea ce provoacă daune ireparabile. Nu uitați de întreținerea fizică a corpului, care va facilita calea către curățirea spirituală.
 • Sufletul trăiește în corp. Încearcă să scapi de gânduri păcătoase, de gânduri necurate, de resentimente, de dor.

Când lucrați la dvs., nu uitați de măsurile de siguranță. În efortul său de a nu merge prea departe în sine, uitând totul în jurul lui. Acțiuni directe pentru a vă schimba și a vă îmbunătăți pe ceilalți.

Căi eficiente de a purifica karma și mintea

Există mai multe opțiuni pentru purificarea karmeliei. Fiecare, bazându-se pe propriile convingeri și principii interne, poate alege pe cea potrivită pentru ei.

Purificarea conștiinței

Pentru a scăpa de gândurile obsesive care vă împiedică să vă gândiți la un somn pozitiv, în pace, trebuie să vă clarificați mintea. Nu puteți să respingem problema. Ea apare în cap, previne vii. Este necesar să definiți în mod clar pentru dvs. ce anume aduce disconfort, nu dă odihnă. Odată ce sursa negativului este dezvăluită, neutralizați-o. Pentru asta trebuie să-i spui cuiva despre el - un prieten, un psiholog, un preot.

Descrieți problema pe hârtie, digerați-o bine în gânduri și arde-o. Adesea, astfel de acțiuni simple ajută la eliminarea problemelor de lungă durată. Pentru a consolida rezultatele, faceți ceva bun care va aduce satisfacție morală.

Potrivit unor experți în domeniul ezoterismului, spălarea mâinilor pune o apărare împotriva penetrării negativului în minte.

pocăință

Șterge mintea, aduce gânduri în ordine, ajută la pocăință. Este disponibil atunci când o persoană își dă seama de păcătoșenia vieții sale. După conștientizare, vine o viziune și o revizuire a vederilor vieții, o schimbare a priorităților, există o dorință clară de a trăi conform preceptelor biblice și a canoanelor bisericești. Pentru iertarea păcatelor din biserică există sacramentul pocăinței. După aceea, inima este deschisă iubirii, sufletul are nevoie de fapte bune și este gata pentru frumusețe.

Rugăciunea de ajutor

Universul este un domeniu viu, informational. Toate dorințele și cuvintele noastre vor fi auzite. Prin urmare, vă puteți curăța karma cu ajutorul rugăciunilor. Ei sunt trimiși în univers pentru a fi auziți.

 • Petiție mai eficientă, rostită cu voce tare.
 • Trimiteți o rugăciune pentru a schimba sensul spiritual al conștiinței și ființei voastre.
 • Decretul este o formă mai puternică de motivare.
 • Repetarea decretelor le mărește impactul asupra sufletului, asupra posibilității unor schimbări interne.
 • În timp ce citiți rugăciunea, adăugați exerciții de vizualizare și respirație.

Dictumul rugăciunilor și decretelor alese pentru ei înșiși se desfășoară timp de patruzeci de zile. Nu puteți pierde zilele. Dacă dintr-un motiv anume a existat o trecere, trebuie să începeți din nou. Rugăciunile ajută la începerea reînnoirii conștiinței, dar numai rugăciunile nu vor elimina karma negativității. Asigurați-vă că vă confirmați dorința de a vă schimba cu acțiuni și acțiuni.

Mantra lectură și meditație

Mantrele și meditația ajută la armonizarea componentei fizice cu cea spirituală. De la antichitate, oamenii au observat un efect neobișnuit asupra corpului de citire a poeziei, recitativelor, muzicii. Ei au atribuit un început magic. Mantrele la un nivel subtil sunt capabile să elibereze mintea negativă și să elibereze canalele de energie de obstacolele formate. Sunetele pronunțate într-un anumit ritm conduc la purificarea fizică. Ce elimină în cele din urmă karma.

Mantra cea mai eficientă pentru curățarea karmelor este mantra Vajrasattva. Salvează de boli, restaurează legăturile familiale și prietenoase pierdute sau slăbite.

Pentru a le citi, aveți nevoie de o mentalitate, trebuie mai întâi să meditați. Citiți mantra de 108 ori. În același timp, imaginați-vă într-o rază de lumină care coboară din înălțimea cerurilor. Procesul se repetă după 28 de zile.

Folosiți fapte bune

Un tip eficient de curățare a karmelui este faptele și acțiunile bune. Adevărul este simplu - cu cât sunt mai bune fapte bune, cu atât mai bine pentru persoană. Pentru a înțelege unde să depuneți eforturi directe, trebuie să încercați să realizați ceea ce sufletul dumneavoastră este epuizat, din cauza a ceea ce suferă.

 • Dacă bolile se rotesc unul după altul și corpul sufocă din pastile, poțiuni, spray-uri, ar trebui să începeți să ajutați bolnavii. Angajați în caritate, donați bani, medicamente, mărfuri pentru pacienții cu nevoi speciale. Vizitați orfelinatele, școlile internat, casele de îngrijire medicală.
 • Probleme cu finanțele, indiferent de ce lipsește. Lucrezi ziua și noaptea, și încă mai ai bani. Pentru a remedia situația, oferiți cel puțin unor bani celor nevoiași. Cumparati jucarii pentru orfani, nu uitati sa hraniti animalele fara stapan. Adulții nu trebuie să servească. Majoritatea se pot câștiga, dar sunt leneși.

Și în alte cazuri. Principalul lucru este să faci totul sincer, să nu regreți în tine însuți despre banii petrecuți, timpul și așa mai departe. Nu aștepta recunoștință, nu te baza pe răspunsul opus al celor care au fost ajutați. Faceți bine, fără a cere nimic în schimb, și veți fi răsplătiți.

Păstrați conexiunile rău

Fără regret, faceți parte din partea celor care vă distrug câmpul energetic. Oamenii care iau energia altcuiva strică o viață dificilă plină de probleme și probleme. Prin urmare, acestea ar trebui evitate, nu vă lăsați să vină aproape de voi.

Înainte de a rupe legătura cu vampirul energetic, gândiți-vă de ce a fost acordată întâlnirea cu această persoană, ce lecții ați învățat. Această experiență vă va ajuta în viitor dacă trebuie să comunicați cu ei fără a vă afecta domeniul.

Controllerul vampirilor, din orice motiv, își impune punctul de vedere. La masă nu se va da ușor de mâncat și se va comenta asupra acțiunilor dvs. Principalul lucru nu este să se certe cu el, ci să fie de acord. Are nevoie de tine ca să devii nervos, stropind energie. Și în viitor, evitați să comunicați cu astfel de oameni.

Vampirii din Narcis se hrănesc cu laude și complimente. Deci, ei trebuie să fie lipsiți de acest lucru, să nu manifeste interes.

Practicarea datoriilor karmice

Datoriile karmice apar atunci când o persoană este obișnuită să dea promisiuni goale, obligații. De-a lungul anilor vieții muritoare se acumulează o mulțime de obligații neîndeplinite. O persoană uită de dorințele sale, de vise, nu face nimic pentru asta, nu-și îndeplinește îndatoririle față de rudele sale. Infracțiunea este, de asemenea, un fel de datorie karmică.

Pentru a face mai clară. De exemplu, ați luat sănătatea cuiva, ați înnebunit - veți compensa sănătatea; jefuit - achitați fondurile într-o sumă mai mare și așa mai departe.

Când vine momentul răscumpărării și este necesară rambursarea datoriilor de karma, mai întâi trebuie să înțelegeți condițiile pentru apariția unei astfel de obligații, să vă amintiți ce situație a cauzat aceasta, ce legi universale au fost încălcate. După aceea, gândiți-vă asupra tuturor măsurilor care ajută la restabilirea echilibrului, echilibrați efectele negative ale opoziției asupra binelui.

Este foarte important pentru practicarea datoriilor karmice să învețe să scuze, să nu dețină o pradă în inimă. Cereți iertare de la toți cei care au fost forțați să sufere și de la sine.

Ce este karma monetară și rudă

Banii joacă un rol important în faptele karmice. Cu ajutorul lor, este posibil să se regleze energia vitală, să se întărească sau să se slăbească. Oamenii au nevoie de bani pentru a-și pune în aplicare planurile și ideile.

Bani este energia direct legată de o persoană. Atunci când spiritul și corpul slăbesc, în aură apar lacune, apoi karma slăbește banii, fluxurile de bani cum ar fi apa.

Ce poate slăbi energia monetară:

 • Furie și invidie;
 • mândrie;
 • datorii;
 • Violența împotriva altora;
 • ingratitudine;
 • Stres, agonie mintală, resentimente.

Aceste momente generează agresiune în suflet, ceea ce duce la o pierdere suplimentară de energie. Bani este măsura energiei nocive, negative a oamenilor. Cu cât este mai mult, cu atât mai repede se duc banii, fără posibilitatea revenirii. Este necesar să schimbăm conștiința, să scăpăm de gânduri negative, iar banii vor apărea din nou în portofelele tale.

Karma generică. Sufletul, cu rare excepții, are ocazia să se reînvie într-un fel de familie. În exemplele anterioare, au primit sau au practicat lecțiile karmice ale cuiva, precum și unele acte necurate, le-au blestemat pentru a crea clase pentru a lucra pentru următoarele încarnări. Fiecare membru al genului impune influență asupra altora, este responsabil pentru acțiunile nu numai în viața actuală. Aceasta este karma nașterii.

Sfaturi utile

Recomandări pentru îmbunătățirea karmeliei.

 • Aruncați toate infracțiunile, nu vă păstrați mânia în inima voastră.
 • Uitați-vă în oameni pentru totdeauna, încercați să evitați colțurile ascuțite, nu intrați în conflict.
 • Master practici spirituale.
 • Aveți grijă de voi, antrenați-vă înotul, yoga.
 • Travel. Acest lucru va permite să cunoaștem mai bine lumea, să extindem viziunea asupra lumii, să înțelegem oamenii din alte națiuni, să le evaluăm opiniile, să învățăm ceva pentru ei înșiși.
 • Nu uita de părinți.
 • Implicați-vă în creativitate.
 • Dragoste. Dificultățile vieții de familie, depășite împreună, îmbunătățesc karma.
 • Emoții pozitive, starea de spirit. Încercați să fiți optimist în privința lumii, căutați lumina în întuneric. Orice faptă bună se va întoarce la tine.

Scapa de datorii karmice și clar că karma nu va funcționa. Aceasta este o lucrare de lungă durată. Pentru a obține rezultatul la domiciliu este nevoie de o repornire completă a conștiinței. Învață să te gândești complet diferit. Nu toată lumea poate realiza acest lucru în actuala încarnare.

Vizionați videoclipul: Relatiile karmice, intalniri ce vin din trecut-dr. Ovidiu Dragos Argesanu (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu