Ce este studentul jurnalului electronic

Tehnologia modernă penetrează mai adânc și mai adânc în viața umană. Nu este o sferă excepțională și educațională, unde recent este folosit un astfel de dispozitiv inovator ca un jurnal electronic al unui elev. Sarcina jurnalului este de a apropia părinții, profesorii și studenții.

Avantajele și dezavantajele jurnalului

Beneficii pentru părinți

Păstrarea acestui mod în evaluarea progresului are următoarele avantaje pentru părinți:

  • Acces non-stop la informații despre performanța studenților.
  • Vizualizați programul de lecții, informații despre activitățile școlare.
  • Abilitatea de a comunica cu profesorul copilului, cu conducerea școlii.

Beneficiile studenților

Programul permite elevului să nu se îngrijească de înregistrarea la timp a temelor, despre schimbările care au avut loc în program. Toate informațiile și informațiile importante vor apărea în timp util pe ecranul jurnalului. Este, de asemenea, convenabil pentru elevii care, din orice motiv, nu au fost în clasă.

Introducerea dezvoltării inovatoare în procesul educațional va permite:

  • Consultați gradele primite în timpul diferitelor perioade de studiu.
  • Aflați performanța academică.
  • Familiarizați-vă cu evenimentele care au loc în școală.

Beneficiile jurnalelor electronice pentru profesori

Utilizarea jurnalului de către profesor oferă câteva avantaje:

  • Se oferă comunicarea cu părinții studenților.
  • Se pare că se calculează rapid datele privind performanța elevilor.
  • Este posibil să se efectueze consultări la distanță.

Jurnal Dezavantaje

Nivelul de încredere al informațiilor din jurnalul electronic poate să fie depășit și să nu afișeze informații reale despre progresul studenților. Acest lucru se datorează uitării profesorului sau a volumului său de muncă.

Ca urmare, este necesar să se explice cadrelor didactice despre beneficiile e-jurnalului și despre utilizarea corectă a inovației.

Pot studentul să ștergă sau să corecteze notele pe cont propriu?

Eliminarea sau corectarea notelor elevilor este posibilă dacă profesorul a uitat să închidă sistemul. Un student poate să intre și să facă schimbări. O astfel de intervenție este probabil să fie detectată, iar apoi elevul va fi pedepsit.

Este necesar să se țină seama de faptul că copiii sunt utilizatori de internet educați, astfel încât un student, atunci când asistă un profesor la un calculator, poate corecta în liniște evaluările din sistem.

Motivul pentru posibila accesare neautorizată la jurnalul electronic este instalarea parolelor simple sau lipsa software-ului de protecție a datelor. În general, este posibil să se atingă un nivel semnificativ de securitate.

Ar trebui să se țină cont de faptul că jurnalele electronice, ca și alte programe software, sunt dezvoltate de experți. Ei încearcă să păstreze datele în siguranță la diferite niveluri de securitate. Probabil că printre studenți există un programator tânăr talentat care poate ocoli sistemele de protecție instalate și poate intra în revistă. Acest lucru se poate face de oriunde cu un computer personal. În acest caz, este evidentă nu numai schimbarea ratingurilor, ci și infectarea fișierelor cu programe malware.

Vizionați videoclipul: Esecuri Ale Inginerilor Si Architectilor Funny pictures (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu