Ce este furculița de criptare

Recent, criptocurrency a devenit obiectul generării, investițiilor în procese speculative asupra schimburilor țintă și schimbătorilor corespunzători. Orientarea cu succes a terminologiei, inerentă acestui domeniu, determină realizarea obiectivelor din minerit și se încheie cu construirea unei previziuni analitice corecte a dezvoltării.

Furcă greu și moale - care este diferența?

Există două categorii de furci: softfork și hardfork. Etimologia acestor unități ne permite să înțelegem esența fenomenelor.

  • dedesubt softforkom ei înțeleg schimbarea ușoară a lanțului, în care există o retrogradare către un anumit număr de blocuri, unde are loc schimbarea codului. Într-o astfel de situație, o schimbare revoluționară a unui observator extern nu este fixată.
  • Hardforkom este o schimbare radicală în funcționarea algoritmilor și a codului de program. În acest stadiu, introducerea de noi tehnologii, conducând la un sistem de blocare "bloc". În acest moment apare o nouă monedă.

Cum de a face bani pe furculita de criptură

Un investitor cryptoinvestor are o întrebare: cum puteți câștiga bani utilizând furculițe de criptocurrency? Procesul poate fi împărțit în două etape.

  1. Etapa 1. Cunoașterea analitică a întregii cripto-valabilități (știri ale pieței de cripto, caracteristici ale structurii unei monede, oportunități și opțiuni pentru modernizare) vor face posibilă prezicerea faptului că apare o furculiță. Gradul de precizie al prognozei depinde de calitatea analizei. După ce a prezis corect faptul că viitoarea furculiță a monedei de interes, investitorul va face jumătate din muncă.
  2. Etapa 2. Achiziționarea unei monede și acumularea de criptograme pe un portofel înregistrat (prin analogie cu o furculiță). Înmulțirea activului va avea loc de două ori în momentul furcării (din nou, prin analogie cu furculița Bitcoin).

Ceea ce trebuie făcut în continuare cu monedele apărut este o altă problemă. Puteți să vindeți pe valul de emoție sau să așteptați timpul după care să multiplicați activele cu zeci și sute de ori (dacă, bineînțeles, evenimentele de pe piață se vor dezvolta în direcția cea bună). Sau pierde investiția inițială în cazul în care moneda nu este în cerere.

Cele mai populare furci pentru anul 2017

În 2017, furturile celei mai populare criptocurrency sunt în cerere. Vorbim despre Bitcoin, care a supraviețuit aproximativ douăzeci de furci. Cea mai faimoasă furcă a fost Bitcoin Cash, a cărei apariție a avut loc la 1 august 2017. Scopul a fost creșterea lărgimii de bandă a rețelei prin creșterea parametrilor unității de mai multe ori.

Bitcoin Gold este considerat o furculiță neobișnuită, rata în decembrie 2017, în ciuda retoricii negative a analiștilor, a crescut cu cincizeci la sută.

12 decembrie 2017 a apărut o altă furculiță - Super Bitcoin. Moneda are propriile sale specificități, care pot fi găsite pe Internet. Cât de mult această specificitate va contribui la creșterea prețurilor va arăta evoluții ulterioare.

Bitcoin moneda lui Dumnezeu a fost rezultatul grelei de pe 27 decembrie 2017. Principala caracteristică principală care o deosebește de Bitcoin este utilizarea unui mecanism de verificare a participării pentru confirmarea tranzacțiilor.

Furca așteptată în 2018

În 2018, se preconizează aproximativ cincizeci de furci de un singur Bitcoin, ceea ce indică popularitatea crescândă a fenomenului în criptomirul modern.

Realitatea este complicată de disponibilitatea resursei Forkgen, prin care orice dezvoltator care nu are talente speciale poate iniția lansarea unei noi criptocurrency pe platforma veche clonată Bitcoin. Printre alte criptocuritate sunt de asemenea furturile planificate.

Cryptomir cu timpul poate fi reîncărcat cu monede Ethereum:

  • Ethereum Uraniu.
  • Ethereum Steaua.
  • Ethereum Emerald.

Riscuri și perspective

Calitatea și perspectivele de creștere a costului furcilor pot ghici doar. Pe de o parte, furca ar trebui să îmbunătățească o parte sau alta a tehnologiei monedei, influențând pozitiv popularitatea și, ca rezultat, costul. Pe de altă parte, costul și popularitatea sunt lucrurile determinate de retorica pozitivă, fundalul informațional pozitiv în jurul valorii de criptocurrency, credința în potențialii investitori.

Fără încredere în produs, actualizările tehnologice nu pot servi ca o rampă de lansare pentru creșterea costurilor. Este important ca înainte sau după furculiță, piața să creadă într-o monedă existentă sau viitoare. Cum de a ghici moneda, care să prezică evoluția unor evenimente viitoare, este chestiunea principală a unui investitor de succes.

Numai o analiză riguroasă a volatilității pieței și studiul caracteristicilor tehnologice ale furculiței propuse vor îmbunătăți calitatea prognozei.

Forkul este un fenomen comun pe piața cripturnelor, care permite atât obținerea profitului potențial, cât și pierderea banilor involuți în mod eronat într-o monedă.

Vizionați videoclipul: Cum sa prinzi toate posturile digitale necodate UPC fara STBCard CI+ (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu