Cum să cureți căștile cu cele mai bune remedii de la domiciliu

Căștile fac parte integrantă din imaginea unei persoane dinamice și ocupate. Dispozitiv electro-acustic convenabil, fără îndoială. Prin utilizarea lor, puteți asculta cărți audio și muzică fără a vă deranja pe alții.

Plan de curățare pas cu pas

 1. Când procesați modelul de vid al căștilor la domiciliu, îndepărtați garnitura de silicon. Le spălam în apă caldă cu săpun. Clătiți și lăsați să se usuce pe o cârpă. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie (dacă există) nu mestecă piese de schimb.
 2. În capacul sticlei se toarnă câteva picături de alcool sau lichid pentru ochelari.
 3. Am setat căștile cu plachetele în jos, asigurându-le cu mijloace improvizate. Luăm câteva cârlige și cu ajutorul dispozitivului de captare de la baza difuzorului, setat astfel încât grila să fie înmuiată în alcool. Puteți ține căștile cu mâinile, aruncându-le în lichid. Timpul de expunere este de trei până la cinci minute. Asta e de ajuns. După un timp, ștergeți cu o cârpă.
 4. Discul de bumbac cu alcool curăță firele și piesele exterioare din plastic cu mișcări blânde. Aveți grijă, poate vătămați cablurile interne, subțiri. Observați cât de mult murdărie este pe această parte a dispozitivului! Repetați procesarea, schimbând discul până când acesta rămâne curat.
 5. Înmuiați toate piesele cu un prosop de hârtie. Uscați timp de trei ore, colectați căștile.

Caracteristici de curățare Apple EarPods

Apple a prezentat utilizatorilor săi căști care oferă o recepție audio confortabilă. Ele sunt ergonomice, confortabile pentru urechi, au un design frumos. Curățenia este, de asemenea, necesară pentru acest miracol al tehnologiei moderne.

Principalul lucru nu este panica. Luăm 3% peroxid de hidrogen, tampoane de bumbac, capac de sticlă.

 1. Se toarnă în peroxidul de cap. Împingeți un tampon de bumbac în el și foarte atent trei ochiuri de suprafață. Asigurați-vă că umezeala nu intră în dispozitiv. Nu merită prea mult să udați bagheta și să faceți clic pe grila de difuzoare.
 2. Așteptăm ca substanța să se dizolve în ceară - două sau trei minute.
 3. Luați un tampon de bumbac uscat. Ștergeți locurile care au fost umezite.
 4. Dacă, din anumite motive, ceara de urechi nu a fost curățată, dar este înfundată de-a lungul marginilor căștii (care se întâmplă de asemenea), treceți prin aceste locuri cu o scobitoare.
 5. Ștergeți tot netul cu un burete curat uscat. După o jumătate de oră, bucurați-vă de un sunet excelent.

Cum să curățați mufa pentru căști 3.5

De-a lungul timpului, conectorul mini-jack de 3,5 mm poate deveni murdar - praful, firele de păr, firele de păr se înfundă. Căștile se vor opri și din când în când vor întrerupe sesiunea audio cu interferențe de zgomot. Eliminați acest lucru prin curățare.

ATENȚIE! Nu utilizați parfum sau parfum ca agent de curățare. Componentele aromatice se pot lipi de detaliile găurii și fișei. Aceasta va duce la deteriorarea dispozitivului.
 1. Luați un obiect ascuțit. De exemplu, o scobitoare sau un meci. Vântură pe vârf un bumbac mic.
 2. Umed în alcool.
 3. Ștergeți ușor în interiorul conectorului.

Curățarea poate fi finalizată atunci când tampoanele de bumbac rămân curate.

Puteți folosi un alt mod.

 1. Tampon de bumbac înmuiat în alcool, împărțit în două părți. Sa arătat o jumătate de subțire de bumbac mai subțire. Acest lucru va crește confortul curățării conectorului.
 2. Înfășurați fișa căștilor în disc astfel încât partea netedă a plăcii de bumbac să rămână în afară, iar partea fuzzy să se potrivească perfect cu dopul.
 3. Introduceți (îngrijit!) Partea lungă a conectorului înfășurată în mufa de 3,5 mm. În timpul deplasării ștecherului, se colectează murdăria.
 4. Finalizați curățarea când bumbacul iese curate.
SFAT! Cumpărați o priză specială pentru priza telefonului. Acesta va salva de la blocaje.

Cum să îndoiți firul căștilor astfel încât să nu se încurce

 1. Vom trage sârma în jurul palmei noastre de mai multe ori.
 2. Eliberați partea răsucită a firului și egală pentru margini.
 3. Coada rămasă înfășurată în câteva rânduri în mijloc.
 4. Tragem această parte într-o buclă formată de-a lungul firelor înfășurate.
 5. Întârziat.

Instrucțiuni video

Unele sfaturi utile

 • Căștile voastre albe arată strălucitor? Utilizați pentru curățare în loc de alcool lichid pentru a elimina lustruitul de unghii. Instrumentul nu trebuie să conțină acetonă.
 • Păstrați căștile uscate.
 • Nu porniți sunetul tare, pentru a nu strica difuzoarele dispozitivului audio.

Acum știți căile simple și bugetare care vor ajuta la înșurubarea dispozitivului electroacustic într-o viață nouă.

Vizionați videoclipul: VEZI CÂT DE PERICULOASE SUNT CĂȘTILE AUDIO nici nu ti-ai imaginat asa ceva (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu