Cum să curățați mănușile din piele și din piele de căprioară

Cum sa curatati piele si manusi din piele? Este mai sigur să le dați să curățească, dar dacă nu există această posibilitate, o puteți face acasă. Îmi amintesc câteva caracteristici simple, dar importante de îngrijire.

Măsuri de siguranță

Pregătiți materialul pentru curățare. La începutul mănușilor este mai bine să se usuce. Cu suede umede este dificil de curățat murdăria și materialul poate suferi. Acest lucru se aplică și produselor de piele. Murdăria murdară și nisipul pot fi curățate cu o perie moale cu înfășurătoare. Mănuși din piele naturală pot fi șterse cu o cârpă moale, umezită sau cu un tampon de bumbac.

ATENȚIE! Orice produs de curățare sau îngrijire cumpărat în magazin sau gătit de dvs., verificați site-ul invizibil.

Caracteristicile opțiunilor de curățare albe, întunecate sau de culoare pot varia. Rețineți că produsul pregătit poate deteriora structura de culoare și poate încălca unitatea de culoare a materialului. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare și urmați-le. Fiți atent cu metodele de procesare la domiciliu.

Mănuși eficiente de curățare populară pentru piele

Ou alb

Potrivit pentru curățarea mănușilor din piele albă. Nu dăunează vopselei, dă strălucire și aspect decent.

 1. Se separă albul de gălbenuș.
 2. Bateți proteina într-o spumă constantă.
 3. Am frecat spuma rezultată în piele pe întreaga suprafață, acordând atenție cusăturilor și articulațiilor dintre degete, există o mulțime de poluare și întunecare.
 4. Asteptam ceva timp pana cand pielea absoarbe proteinele.
 5. Ștergeți suprafața cu o cârpă moale sau un tampon de bumbac.

Mănușile albe, cremoase și strălucitoare vor fi noi.

Ceapă, Lapte, Ouă

Produsele mănuși din piele ușoară înapoi frumusețe și nu încalcă culoarea pielii. Metoda este ușor de utilizat.

 • Taiati ceapa in bucati astfel incat sa va simtiti confortabil in mana. Ștergeți-le de-a lungul întregii suprafețe de mai multe ori.
 • Laptele și oul se amestecă în aceeași proporție, se amestecă ca o omletă și se aplică pe mănuși. Așteptați ca lichidul să fie absorbit. După 15 minute, ștergeți cu o cârpă moale. Utilizați amestecul ca un mijloc suplimentar după frecare cu ceapă și în mod independent.

Sucul de ceapa îndepărtează bine sărarea și contaminarea, degresări. Laptele cu un ou inmoaie materialul si face pielea sa straluceasca.

Pâine și lapte

Breadcrumbs (secară neagră sau grâu alb), înmuiați în lapte pentru a obține tulbureală. Aplicați pe produs, după o jumătate de oră, îndepărtați cu un tampon de bumbac sau o cârpă.

Suc de lămâie

Suc de lămâie umezi de bumbac pad și ștergeți mănuși din piele. Această metodă este potrivită pentru nuanțe luminoase, deoarece lămâia albă, degresează și îndepărtează murdăria fără a afecta materialul.

Amoniacul și terebentina

 1. Amoniacul degresează, curăță de murdărie și pete încăpățânașe. Într-un castron, combinați 10% soluție de amoniac și apă într-un raport de 1: 4, adăugați 2-3 picături de săpun lichid. Se amestecă, înmuiați un tampon de bumbac în soluție și ștergeți în mod repetat mănușile, acordând atenție locurilor contaminate.
 2. Turpentina poate fi amestecată cu benzină, într-un raport de 1: 2. Cu ajutorul unui burete sau a unei perii moi, curățați și apoi ștergeți accesoriul cu o cârpă umezită cu apă caldă. Și uscată.

Peroxidul de hidrogen

Poate fi folosit cu alcool din vin. Este necesar să amestecați în proporții egale, ștergeți mănușile de mai multe ori, până când poluarea dispare. Apoi, ștergeți cu o cârpă uscată.

benzină

În benzina purificată se adaugă apă (1: 1). Puneți mănușile în amestec timp de 15-20 minute. Scoatem, ștergeți cu o cârpă curată și uscată, uscată pe o suprafață verticală. Cu pete persistente, procedura se poate face de două ori. Utilizați mănuși de protecție din cauciuc.

Caracteristici de curățare a produselor ușoare

Îngrijirea trebuie să se facă atunci când se curăță produse din piele ușoară și piele de căprioară. Dintre metodele populare care nu lasă pete galbene, este posibil să notăm amoniacul, albușul de ou, miezul de pâine, oțetul. Din substanțele chimice de uz casnic, trebuie să alegeți produse speciale pentru a curăța piele și piele.

SFAT! În condiții umede, sluditoare, este mai bine să refuzați accesoriile luminoase. Ele sunt ușor de colorat și dificil de curățat.

Cele mai bune metode de curățare populară pentru mănușile din piele de căprioară

Mănuși de mănuși sunt mai exigente în îngrijire decât pielea. Pentru a le usca fără a pierde forma, trebuie să vă puneți o mănușă medicală pe mâna dvs., piele de sus în jos și îndepărtați-o cu grijă. Umflați mănușa de cauciuc, legați-o la bază și uscați-o.

Lapte cald și sifon

Luăm un pahar de lapte cald, adăugăm o linguriță de sifon, amestecăm. Cu un tampon de bumbac, umeziți puțin zmeul, apoi ștergeți întreaga suprafață. Poate fi curățată cu o periuță de dinți moale.

Se spală într-o soluție ușoară de săpun

Mănuși de mănuși pot fi spălate într-o soluție ușoară de săpun. Puneți-le pe mâini și mutați cu ușurință cele trei împreună. Clătiți bine, schimbând apa de mai multe ori până când devine clar.

Apă și amoniac

Într-un pahar de apă, se adaugă 50 ml de amoniac, se amestecă. Procesați întreaga suprafață cu mortar. Puteți să le micșorați pe scurt în această soluție (1-2 minute). Ștergeți cu un prosop, nu răsuciți sau stoarceți! Și uscată.

Oțet și apă

Pentru a îndepărta petele strălucitoare, luați un pahar de apă, adăugați o lingură de oțet, amestecați. Tratam zonele strălucitoare cu o soluție. Nu fiți suficient de zeloși pentru a vă uda.

Amidon de porumb

Îndepărtează sărarea. Se presara zone murdare, se lasa cateva ore. Se curata cu o perie moale.

În timpul procedurii, înlocuiți tampoanele murdare de bumbac cu apă curată. Deci, curățarea va fi mai eficientă.

Produse chimice de uz casnic pentru curățarea mănușilor din piele și piele de căprioară

În magazine, gama de produse pentru îngrijirea mănușilor din piele și suede este imensă.

 • De curățare. Ele sunt folosite pentru a curăța și a restabili aspectul piele și piele de căprioară. În utilizare sunt simple. Nu necesita unelte speciale. Dați strălucire pe piele.
 • Apă repulsoasă. Disponibil sub formă de aerosoli. Ușor de utilizat.
 • Cream. Cu aceasta, puteți restabili pielea, puteți picta peste frecare, proteja, oferi strălucire.
 • Ceara. Special pentru articole din piele. Protejează de umiditate, praf și murdărie.
 • Spumă de curățat. Puneți mănuși și lăsați-o puțin timp. Îndepărtați excesul cu un burete.
 • Îndepărtarea de pete. Numele vorbește de la sine. Elimină efectiv petele, chiar și cele vechi.
 • Curatarea șervețelelor umede. Îndepărtați murdăria mică. Dă strălucire.

Sfaturi și trucuri utile

 • Păstrați mănuși în cutii de carton, puteți utiliza inserții speciale din carton.
 • Dacă mănușile de căptușeală devin înghesuite după curățare, ele pot fi învelite într-un prosop umed, ținute timp de 1-2 ore, apoi împovărate și uzate până se usucă. Puteți folosi duze speciale. Nu este cea mai rapidă cale, dar eficace.
 • Pentru a curăța blana, puteți folosi talc. Se toarnă în interior, se distribuie uniform, se lasă timp de 2-3 ore, apoi se scutură.

Cu grija potrivita, manusile vor servi proprietarului pentru mai mult de un sezon. La curățarea casei, păstrați proporțiile și alegeți metode acceptabile.

Vizionați videoclipul: 31 IDEI IEFTINE PENTRU ORICE OCAZIE (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu