Cum să cureți sângele acasă

Sângele furnizează organelor interne oxigen vital, care, împreună cu elementele benefice și vitaminele, este distribuit în întreg corpul. Calitatea sangelui este un factor major care afectează sănătatea.

Când și de ce să curățați sângele

O persoană trebuie să înțeleagă că ceea ce pătrunde în organism prin sistemul respirator și digestiv intră în sângele care alimentează organele cu microelemente importante și benefice. Înainte de a începe să curățați sângele, trebuie să știți care este cauza principală a contaminării.

Cauzele care afectează negativ compoziția sângelui includ:

 • Boli ale organelor interne.
 • Boli de natură virală și infecțioasă.
 • Reacții alergice.
 • Nicotina.
 • Bauturi alcoolice.
 • Medicamente.
 • Gras și junk food.
 • Mediu poluat.

Conceptul de bază al "purificării sângelui" se referă la medicina tradițională. Experții cred că curățarea corpului cu preparate pe bază de plante este necesară pentru a sprijini bunăstarea generală.

NU UITA! Curățarea ar trebui făcută numai în funcție de indicații și nu pentru că au vrut. Termenii, metodele și prescripțiile trebuie să fie stabilite de comun acord cu medicii.

Cel mai bun moment pentru a începe procedura este primavara. Înainte de a începe curățarea, trebuie să restaurați intestinele și ficatul la normal. Problemele de sânge sunt o consecință a altor boli. Sângele purificat absoarbe resturile de toxină și le extinde pe tot corpul.

Metode populare eficiente

Se crede că alimentele roșii (sfeclă, afine, coacăze roșii, struguri roșii etc.) ajută la curățarea sângelui, deci este recomandat să le includeți în dietă.

Următoarele perfuzii sunt de asemenea eficiente:

 • Infuzie pe miere, marar și valerian. Veți avea nevoie de două cești de miere (lichid), un pahar de semințe de mărar măcinat și două linguri de rădăcină valeriană superficială. Se toarnă amestecul cu două litri de apă fierbinte și se lasă o zi. Tulpina, bea conform art. lingură 30 minute înainte de a mânca dimineața (micul dejun) și seara (cina) timp de o lună.
 • Infuzie pe urzica. Se toarnă o linguriță de urzică tocată cu un pahar de apă clocotită, se lasă timp de 40 de minute, se scurge. Beți o lingură cu 30 de minute înainte de mese, de două ori pe zi. Infuzia nu numai că curăță sângele, ci ajută la restabilirea metabolismului.

Purificarea se realizează cu ajutorul sucurilor naturale:

 • Suc de sfecla În prima zi de utilizare, pot să apară greață și amețeli. Aceasta începe procesul de curățare a corpului. Rata zilnică a sucului de sfeclă nu depășește 1 ceașcă. Abuzul nu merită.
 • Dragă, vin Cahors vin, morcov, sfeclă roșie și suc de lămâie. Remediu popular popular. Toate componentele trebuie să fie într-un volum de 200 ml. Se amestecă și se pune într-un loc răcoros. Luați o Artă. lingură de trei ori pe zi cu 30 de minute înainte de mese.
 • Suc de suc. Frunzele uscate se toarnă apă fierbinte și se lasă timp de 2 ore. Luați o jumătate de ceașcă de cel puțin șase ori pe zi. Utilizarea fondurilor pentru distribuire pe parcursul zilei, la intervale regulate.
 • Sucuri citrice. Cursul de purificare cu suc de citrice nu depășește 3 zile. Ingrediente: suc de portocale, grapefruit și lămâie. Toți se amestecă în părți egale, beau în timpul zilei pentru o jumătate de sticlă la fiecare 40 de minute. Se recomandă clătirea gurii după fiecare utilizare a sucului sau a băuturii printr-un tub, deoarece acizii afectează negativ smalțul dinților.

Purificarea sangelui prin medicament

Purificarea sângelui la domiciliu este considerată o măsură preventivă. Dacă există probleme grave de sănătate, auto-tratamentul va da rezultate pe termen scurt. În aceste cazuri, intervenția este necesară medicina oficială.

Remediile populare reglează efectele bolii, iar efectul medicamentelor vizează normalizarea activității rinichilor, a ficatului și a sistemului digestiv. Datorită drogurilor, barierele imune din organism, care îndeplinesc funcții de protecție, sunt întărite.

Sarcinile de curățare a drogurilor:

 • Curatarea sistemului circulator de toxine si microorganisme.
 • Aducând nivelul colesterolului și zahărului la normal.
 • Creșteți tonul organelor interne.
 • Neutralizarea sursei de infecție și eliminarea efectelor otrăvirii.

Principalele metode de terapie medicală includ:

 1. Curățarea cu medicamente în combinație cu suplimentele alimentare.
 2. Curs de curățare staționară cu picături și produse farmaceutice.

Preparatele utilizate pentru curățare aparțin grupului de sorbenți. Îndepărtează toxinele din organism în mod natural. Sorbenții sunt cunoscuți pentru eficiența lor în diferite tipuri de otrăvire. Când se utilizează în doze terapeutice, nu vor exista efecte secundare.

Este potrivit și numirea medicamentelor pe bază de plante:

 • Gepabene.
 • Silimar.
 • Sibektan.

Aceste medicamente conțin diferite extracte de plante medicinale.

Dieta de purificare a sangelui

Puteți aplica o dietă specială timp de 10 zile. Datorită acestui fapt, într-o săptămână și jumătate sângele va fi eliberat de elementele dăunătoare. Consum recomandat de cereale (orez, hrișcă, mei etc.). Ca o băutură, aplicați ceai verde puternic sau apă caldă.

Înainte de a găti cerealele, prăjiți puțin în tigaie până când umbra se schimbă. Gatiti, adaugati o mica sare de mare, la sfarsit puneti patrunjel proaspat tocat sau marar. În combinație cu cerealele, este util să se mănânce ceapa puțin compotată în ulei vegetal.

În scopuri profilactice, purificarea sângelui este benefică și sigură. Cum se face acest lucru, alege persoana. Există oameni care au încredere numai în medicina oficială și există și cei care preferă să fie tratați în funcție de rețete populare.

Lasă Un Comentariu