Exploatarea criptocurrency - unde să începem

Mineritul este o modalitate de a câștiga bani, care, cu abordarea corectă, poate aduce mari profituri. Cel mai important lucru este să înveți cum să câștigi venituri pe criptocurrency, să nu-ți fie teamă să iei riscuri și să crezi în tine. În articol, vă voi spune unde să începeți criptocurrency miniere la domiciliu.

Cum poate a mea

Având în vedere informațiile disponibile, puteți formula mai clar conceptul de minerit.

Mineritul este acțiunea obținerii unui cod criptat cu număr limitat, care are loc prin selectarea unui număr impresionant de combinații.

Acțiunea se desfășoară în următoarele moduri:

 1. Activitate independentă (solo-mining). În acest caz, minerul folosește echipament personal pentru a obține monede, iar unitatea monetară câștigată este lăsată de el însuși.
 2. Exploatarea în bazine. În scopul creșterii productivității, cetățenii sunt reuniti și folosesc potențialul comun al echipamentelor de calcul pentru a extrage criptocurrency. Se distribuie profit suplimentar, ținând seama de participarea fiecărei persoane.

Unde să încep miniere la domiciliu

În această secțiune vom examina următoarele întrebări:

 1. Cum să încep miniere pe un PC personal în 2018?
 2. Sunteți un începător și nu înțelegeți cum să fiu al meu?
 3. Ce trebuie făcut, pentru ce este, cum să organizați procesul la domiciliu?

Prima parte a planului:

 • Ridicați moneda.
 • Obțineți un portofel.
 • Ridicați o piscină.
 • Descărcați programul.
 • Porniți monedele electronice miniere.

Făcând independent o criptocurrency fără putere serioasă, minerii care lucrează la domiciliu raliu în bazine. Acesta este un anumit număr de computere care combină propriile acțiuni pentru a găsi unitatea necesară. Când se găsește blocul, fondurile sunt împărțite în funcție de capacitate.

SFAT! Cine nu "hack" în minerit, există un serviciu Kryptex.org. Pe acesta puteți descărca un program care în fundal va începe să extragă bani electronici și să le schimbe la rata actuală.

Ferma sau nor?

Criptocurrency pentru 2017, după o creștere bruscă a valorii Bitcoin, a câștigat faima. Resursele miniere de nori au devenit populare, care oferă închiriere de facilități miniere pentru monedă.

Cei mai experimentați câștigă propriile criptocurrency, creând o fermă acasă. Să analizăm aspectele pozitive și negative și să aflăm ce este de preferat, exploatarea norului sau ferma proprie?

Ce este mineritul în nor? La început, oameni de știință cu experiență în medii foarte înguste au devenit mineri Bitcoin. Cererea de minerit a crescut cu bitcoin și distribuția sa. Odată cu creșterea numărului de mineri, perioada de exploatare a crescut și a crescut, în timp ce câștigurile au scăzut. În acel moment, fondatorii unor ferme de conducere au avut ideea de a-și împărți propria putere cu alții.

Avantajele și dezavantajele exploatării norului

 • "+" Venit mare - poate dublati investitia de doua ori pe an. Dacă considerăm că moneda electronică va crește, atunci este și mai atractivă.
 • "+" În același schimb poți cumpăra monede diferite și diversifica pierderile din cădere.
 • "+" Aproape pe toate resursele există un "program de afiliere", care este, de asemenea, posibil de a câștiga.
 • "-" Există posibilitatea ca piscina să se simtă pur și simplu necinstit (un escroc) și, după un timp, va dispărea cu finanțele minerilor.
 • "-" Investiții semnificative pentru realizarea unui profit.

Excelența fermelor și punctele slabe

Ca urmare a popularizării și creșterii criptocurităților, cetățenii obișnuiți au început, de asemenea, să se implice în pradă. Au început să cumpere carduri video și să construiască ferme - unii în garaj, unii în apartament, unii la locul de muncă. În acest sens, prețul cardurilor video a crescut, iar cele mai puternice "acum nu pot fi găsite în timpul zilei cu foc".

 • "+" Ferma proprie - sună atrăgătoare, aproape ca la propria fabrică de mașini.
 • "+" În realitate, este posibil să se facă bani buni, să se ramburseze costul echipamentului și să se obțină venituri.
 • "-" Echipamente costisitoare. Aici trebuie să fim conștienți de faptul că cu cât achiziționați mai multe carduri video, cu atât mai multe monede puteți obține. Prețul unei ferme poate ajunge la zeci de mii de dolari.
 • "-" Pentru a monta o fermă și a face setări, trebuie să fii un programator de calculator cu experiență.
 • "-" Puteți merge în minus. Este o mulțime de pericole - de la eșecul echipamentului, înainte de scăderea cursului de schimb valutar.
DE EXPERIENȚĂ! Desigur, o fermă privată nu este pentru toată lumea, aici sunt necesare investiții serioase. Din acest motiv, este de preferat extracția de nori, atât timp cât resursele sunt sigure și demonstrate.

Care este a mea?

În plus față de cache bitcoin și bitcoin, există o mulțime de alte criptocurrencies care vor oferi venit pentru mineri. Lista cuprinde cele 10 cele mai profitabile și necesare pentru anul 2018. Toți au argumente pro și contra. Rata se poate schimba, din acest motiv, pentru a ridica moneda, trebuie să monitorizați continuu situația de pe piață.

 • Ripple - să achiziționeze.
 • Dash - a mea.
 • Litecoin - a mea.
 • Monero - a mea.
 • NEM - să achiziționeze.
 • Stratis - să dobândească.
 • WAVES - să achiziționeze.
 • Lumeni stelari - să dobândească.
 • Etherium clasic - a mea.
 • Etherium - a mea.

Selectarea și achiziționarea de fier

O fermă minieră este un PC cu 5-7 și, uneori, mai multe plăci video. Numărul de plăci video conectate afectează puterea totală de calcul. Prin aplicarea unui program special de înregistrare a tranzacțiilor, fermierul poartă utilitatea BlockChain. În termeni obișnuiți, o persoană închiriază performanța unei plăci video, câștigând un schimb de monedă electronică. Monedele câștigate sunt afișate pe criptograf.

Ce piscină să alegeți

Un pool este un server care împarte o sarcină de plată între toți participanții. De îndată ce una dintre ele atinge ținta, se creează un bloc și participanții vor primi o recompensă.

 • Piscină de putere. Piscinele care nu au câștigat încă puterea nu vor putea oferi o ofertă decentă de profitabilitate. Examinați ratingurile, aflați statisticile bazei de date, de exemplu, pe BTC.com sau pe Blockchain.info.
 • Evaluați echipamentul. Este posibil să fie necesară îmbunătățirea performanței plăcii video. Dacă începeți mineritul cu echipamente vechi, venitul nu va putea să recupereze chiar și costul energiei electrice.
 • Beneficii de partajare a metodelor De obicei, câștigurile obținute din decizia blocurilor sunt distribuite proporțional cu contribuția participantului.
 • Plățile. Aflați dacă este posibil să transferați banii pe card sau pe portofelul electronic, precum și procentul de comision al resursei.

Ce miner este mai bun

ASIC tipic pentru criptocurrency miniere se face sub forma unui cip. Nu este supus firmware-ului și se evidențiază pentru cea mai înaltă performanță. Modelele de înaltă calitate sunt echipate cu mai multe procesoare fabricate pe baza cipului, a surselor de alimentare și a ventilatoarelor pentru răcire. După ce ne-am dat seama ce reprezintă ASIK, vom determina caracteristicile selecției echipamentului:

 • Utile acțiuni hashrate.
 • Consumul de energie - astfel de dispozitive consumă multă energie și în ajunul achiziției, este necesar să se compare puterea rețelei și a dispozitivului.
 • Valoare pentru bani și calitate bună - stabilește perioada de rambursare a ASIK.

Înainte de a cumpăra, luați în considerare, ar fi mai bine să investiți resursele miniere în nor, unde puteți închiria puterea acelorași ASIK-uri, dar acestea sunt situate într-un centru îndepărtat și sunt întreținute de către profesioniști.

Descărcați portofel sau înregistrați online

La prima vedere se pare că portofelul de pe PC-ul tău este mult mai sigur - doar tu îl folosești și nimeni nu-ți poate scoate monedele. Cu toate acestea, PC-ul personal acasă nu este, de asemenea, imun împotriva atacurilor hackerilor, iar atunci când este necesară reparația PC-ului, abilitatea de a accesa portofelul în sine este pierdută.

Pentru a schimba o monedă diferită, aveți nevoie, de asemenea, de o pungă la bursă, prin urmare nu are sens să o instalați pe PC. Dacă numai pentru iluzia de securitate, pentru a retrage monede de la schimb la PC-ul.

Dezavantajul de a găsi un portofel pe bursă este același atac de hacker. În timpul unei scăderi abrupte, anumite schimburi îngreunează retragerea utilizatorilor.

Nu există nicio încredere în piața de acțiuni online, nu este clar cine le deține și dacă vor dispărea cu un val de mână. Stocurile sunt de asemenea preocupate, dar sunt mai fiabile.

Comerțul cu tranzacții de tranzacționare fără miniere

Spre deosebire de faptul că criptocurrencyul este prezent într-o lume digitală izolată, dezvoltatorii sunt angajați în mod constant în adaptarea sa la condițiile actuale și la posibilitatea utilizării acesteia pentru a obține profituri. Este posibil să aveți câștiguri pe o criptocurrency chiar și fără investiții, trebuie doar să înțelegeți toate metodele.

Recent, doar mediile leneș nu au raportat despre creșterea criptocurrencyului, despre prognozele pentru Bitcoin, oportunități și perspective. Astfel de note au ridicat autoritatea banilor electronici și mulți s-au grabit la Internet pentru a căuta un venit stabil pe criptocurrency. Cu toate acestea, Internetul este completat nu numai cu anunțuri importante și de afaceri. Complet de "înșelătorie", așteaptă cu nerăbdare noii veniți. Funerii nu dorm și construiesc sistematic capcane.

Comerțul fără miniere este procesul de cumpărare și vânzare de monede pe platforme speciale - schimburi. După înregistrarea pe bursă, vă reîncărcați contul cu bani reali, apoi cumpărați o criptocurrency, iar după ce ați crescut, de obicei vindeți și primiți bani, care pot fi apoi deconectați. Cele mai populare burse sunt yobit.net, binance.com.

Mineritul este profitabil în 2018?

Răspunsul depinde de sarcinile dvs. și de anul în care nu este important. Să fie 2018 sau 2019. Dacă doriți să vă îmbogățiți rapid, atunci această metodă nu este pentru dvs.

Rentabilitatea investiției va dura cel puțin 10 luni. În plus, trebuie să vă gândiți că veți avea nevoie de o mulțime de cunoștințe, mai ales dacă nu sunteți specialist în informatică. Mai întâi trebuie să alegeți echipamentul potrivit, să instalați și să configurați, să găsiți plăci video ieftine, iar astăzi nu este ușor.

Începătorii au impresia că, dacă nu investesc în prezent, ziua de beneficii va dispărea. Acesta este unul dintre trucurile psihologice care funcționează aproape 100%.

RECOMANDAT! Înainte de a investi bani într-un proiect sau altul, rulați pe forumuri și site-uri tematice, de asemenea, recenzii de la Google și citiți-le. Acest lucru va crește șansele și nu va pierde bani, deși acest lucru nu este garantat. În orice caz, stați câteva zile până se termină euforia.

Mineritul, în ciuda dificultăților, poate aduce venituri reale, dacă nu faceți o greșeală în abordare. Înțelegerea nuanțelor criptocurrentelor miniere și a investițiilor, puteți câștiga. Acest lucru a fost confirmat de un număr mare de oameni din întreaga lume, de ce să nu vă alăturați?

Lasă Un Comentariu