În cazul în care pentru a merge la odihnă în vara anului 2019 pe mare în Rusia și în străinătate

Se apropie momentul minunat al vacanțelor de familie, ceea ce înseamnă că este necesar să începem pregătirile. Cheltuielile de vară într-un oraș cu praf nu este cea mai bună opțiune atât pentru copii, cât și pentru adulți. De ce suferiți atunci când stațiunile din străinătate și din țara noastră oferă o mulțime de locuri interesante și variate pentru a vă relaxa în hoteluri confortabile, unde puteți găsi absolut totul pentru petrecerea timpului liber și interesant de înaltă calitate.

Cele mai bune locuri pentru a sta cu copiii pe mare

În Rusia

Odată cu sosirea vară, mai multe oportunități sunt deschise turistilor pentru recreere activă în țara lor natală. Vremea caldă stabilită vă permite să călătoriți cu plăcere, să faceți plimbări lungi până la obiective turistice sau să vă bucurați de o vacanță la malul mării.

Dacă doriți să vă relaxați pe mare, nu veți găsi o odihnă mai bună decât în ​​sudul Crimeei sau pe coasta teritoriului Krasnodar. Restul pe coastă este bun pentru că vă veți bucura simultan de peisaje uimitoare și de aerul cel mai curat.

Locuitorii de megacities, desigur, vor să scape de natură departe de agitația orașului și de stresul de zi cu zi. Veți găsi o opțiune potrivită în orașul Sochi și în alte orașe învecinate situate în apropiere. Acest loc este minunat pentru sărbătorile cu copii, deoarece există un număr mare de parcuri și locuri de joacă în oraș. Costul minim de călătorie și cazare va ajunge, în medie, la 10 mii de ruble, dar totul va depinde de ruta aleasă, precum și de hotelul în care să stați.

În ultimii ani, numărul de camere din orașul Sochi a crescut, iar turiștii au posibilitatea de a alege locuințele "la prețuri accesibile". De asemenea, nu uitați de Crimeea, aceasta este o peninsulă unde puteți combina o odihnă bună cu un program cultural, deoarece există multe atracții pe teritoriul cu un secol de istorie. Politica de stabilire a prețurilor variază în funcție de pensia selectată. Suma minimă de care aveți nevoie este de 20 de mii de ruble.

de peste mări

Pentru o vacanță în străinătate pe mare cu copii, fără îndoială, țări precum Spania, Grecia, Italia, Bulgaria sunt potrivite. Aceste destinații au milioane de feedback pozitiv din partea turiștilor care au fost acolo cel puțin o dată în viața lor. Luați în considerare opțiunea cea mai frapantă pentru activitățile copiilor - Spania.

Spania pentru recreere pentru copii este cel mai popular loc, deoarece pe teritoriul său există un parc uriaș Port Aventura, care este al doilea mare după faimosul Disneyland din Paris. Peisajul este format din mai multe rezervoare, care sunt înconjurate de verdeață de plante ornamentale, exotice. În parc există multe zone de divertisment pentru copii, cu leagăne, grădini zoologice, mini teatre. În imediata vecinătate există hoteluri care s-au stabilit ca locuri foarte confortabile. Cei care au venit aici cu copii ar trebui să viziteze hotelul PortAventura, unde designerii au creat un basm.

O adevărată surpriză pentru copii va fi camera binecunoscutului Woodpecker Woody. În ea puteți să vă așezați copilul în avans, rezervând o cameră. Hotelul oferă, de asemenea, cowboy din vestul sălbatic. Managerii oferă clienților privilegii speciale. Stabilind în hotel, veți avea ocazia să vizitați parcul de mai multe ori gratuit. Și nu este vorba de surprize: veți putea vizita un club exclusivist, situat pe prima linie maritimă, cu șapte piscine, cu fundul moale și nisipos, inclusiv pentru copii.

Părinții mari pot lua parte la acțiune, iar hotelul va oferi cazare gratuită unui copil sub vârsta de 12 ani, iar al doilea va trebui să plătească doar 50% din preț. În total, pentru o astfel de vacanță va trebui să plătiți de la 1000 de euro pe persoană. Pretul depinde de confortul hotelului.

Unde să vă relaxați este cel mai ieftin

Cine preferă odihnă bugetară, vor fi perfect campanii turistice adecvate în corturi pe malul mării cu prietenii. Acesta va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp. Costurile vor fi minime. Cheltuielile majore vor cădea pe drum și pe cumpărarea de alimente.

Cei care aleg un timp mai confortabil, este recomandat să căutați o opțiune cu călătorii de ultimă oră. Aceasta înseamnă că după achiziționarea turneului în viitorul apropiat este necesar să avansezi. Uneori, chiar în aceeași zi, când au cumpărat un bilet norocos. Frumusețea este că, pentru cel mai mic preț, puteți vizita o stațiune bună în străinătate.

Alegerea de locuri pentru a vă relaxa pe mare de luni de zile

iunie

Vara tocmai a început, dar milioane de turiști se grăbesc deja să se relaxeze pe plajele însorite. Iunie, ca prima lună de vară, deschide sezonul vacanțelor active de vară. Începând cu această lună, este deja posibil să se garanteze pe deplin apa de mare caldă și, prin urmare, o odihnă excelentă și activă. Dacă, în mai multe zile, îndoielile cu privire la o excursie în Turcia continuă să se înrăutățească. Apoi, în iunie, fără ezitare, puteți merge în această țară.

În plus, pentru unele țări, luna iunie este considerată cea mai bună, deoarece este mai puțin caldă și mai confortabilă. Și prețurile sunt mult mai ieftine în luna iunie decât în ​​celelalte luni. Cele mai multe stațiuni sunt fericite să aștepte pentru turiști în stațiunile lor.

În prima lună de vară este foarte benefic să vizitați stațiunile din Turcia. Apa în mare se încălzește până la o temperatură confortabilă, plajele nu sunt încă aglomerate de turiști, iar turneele de ultimă oră vor fi mulțumite de ieftinitate. Prețul pentru două va costa 300 $.

iulie

În luna iulie începe să curgă înălțimea sărbătorilor și sezonul de vacanță. Această lună oferă oportunități excelente pentru stațiunile din țările europene. Atunci când alegeți o vacanță pe mare în luna iulie, vă rugăm să rețineți că prețul călătoriei va fi ușor mai ridicat decât în ​​luna iunie, totuși, în această lună, vă puteți aștepta, de asemenea, să prindeți un turneu profitabil.

Ofertele de zboruri charter oferă posibilitatea de a călători aproape oriunde în Europa. Dar amintiți-vă că luna iulie este o lună foarte caldă, deci luați în considerare regimul temperaturii din regiunea în care vă aflați.

august

Vara zboară repede, iar pentru cei care nu au timp să se odihnească în lunile iunie și iulie, august oferă o mulțime de surprize. August este sezonul de catifea. Prețurile, de regulă, încep deja să scadă. Majoritatea europenilor și compatrioților noștri nu fac excepție, preferă să facă vacanțe în august, când multe destinații sunt disponibile în străinătate și în stațiunile din Rusia. Rămâne cazul micilor, alegând o direcție, coordonându-i cu gospodăria și lovind drumul.

Cum să vă pregătiți pentru călătorie, sfaturi utile

Mergeți într-o excursie, planificați cu atenție ruta. Odihna durează de la una până la câteva săptămâni, iar în acest timp doriți să vizitați și să vedeți cât mai multe locuri uimitoare și interesante, dar să obțineți un bronz și o mulțime de înot în mare. Prin urmare, înainte de a părăsi casa, decideți cu privire la toate atracțiile pe care doriți să le vizitați, prescrieți rutele și adresele în avans.

Mergeți într-o excursie, luați o cantitate suficientă de haine diferite, pentru că vremea poate da o surpriză și, pentru a nu deveni o ostatică de frig și ploaie, stocați-vă cu haine calde, o umbrelă.

De asemenea, este mai bine să vă rezervați cazare în avans, astfel încât să puteți face check-in imediat după sosire și să începeți odihna de la primele minute ale sejurului dumneavoastră la stațiune.

Lasă Un Comentariu