Ce se află în spatele frizerului: un salon de păr banal sau un club privat pentru bărbați bărbați

Imaginea unui om de succes, cum ar fi îmbrăcămintea de marcă, un ceas scump pe încheietura mâinii, este completată de o tunsoare elegantă și o barbă bine îngrijită. Faptul că reprezentanții jumătății puternice a omenirii se uită la apariția lor nu a șocat pe nimeni de mult timp. Cum să vă conformați tendințelor fără a rupe marginea imaginii schimbului brutal și imaginea "coquette" din sexul masculin?

Istoria

Frizerii - este mai degrabă un fenomen cultural, și nu o instituție care oferă o listă de servicii. Această situație sa dezvoltat din cauza nevoii ca bărbații să-și monitorizeze aspectul separat de femei. Prima mențiune a pionierilor lui Barber - industria datează din anul 1805. De atunci, frizerul a avut adesea suisuri și coborâșuri. Dezvoltarea a fost împiedicată de războaie, noi standarde de frumusețe și chiar de invenția aparatului de bărbierit Gillet. În ultimul deceniu, moda pentru tunsori și bărbați eleganți se răspândește în Europa și America. Iar după puțin timp, tendința sa aprins în Rusia.

FUNCTIONARE INTERESTITA! Un atribut special al instituției este polaritatea. Acesta este un tablou de bord dinamic cu iluminare pe timp de noapte. Se compune dintr-un cilindru de sticlă în care se rotesc dungile roșu, alb și albastru. Acest simbol se obisnuieste de acele momente in care coaforii si-au asumat obligatiile unui paramedic.

Motivul pentru o popularitate fără precedent

Vizita la frizerul modern este prestigioasă. Acesta este un fel de ritual care subliniază statutul unui bărbat. Instituțiile de master preferă atitudinea individuală față de client. Datorită abordării creative, după o vizită la barbar, un om se uită la modă, subtil diferit de restul. Instituțiile se poziționează nu numai ca un loc în care se ocupă de aspectul clientului, ci și un spațiu în care vă puteți relaxa și vă puteți relaxa cu sufletul.

Ce și cât de mult în frizerie

Instituția de stabilire a prețurilor depinde de locația salonului și de nivelul meșteșugarilor. Corectia tunsorilor si barbatilor este costisitoare. Frizeriile moderne oferă:

 • Tunsul și capul de bărbierit.
 • Coafura de coafura
 • Făcut barbă și mustață.
 • Camuflage păr gri.
 • Bărbierit cu o mașină de ras.
 • Îndepărtarea părului facial cu ceară fierbinte.
 • Proceduri de îngrijire.

Unele facilități includ o listă de servicii - pedichiură și manichiură masculină, tunsoare tată și fiu, tatuare, corecție de sprâncene, masaj al gâtului și capului.

Tabel: costul serviciilor, în ruble

MoscovaSankt-PetersburgSociVladikavkazKazan
Beard correction800700500200 - 4001000
Tunsul bărbaților160015001300300 - 6001200
Tunsul pentru copii100010001000200 - 4001000
Camuflage păr gri12001000600500600
Tunsoare, barbă210020001700600 - 8002100
bărbierit1600150020006001500

Care este diferența dintre frizerie și frizerie?

Specialiștii lucrează în saloane, oferind un nivel ridicat de servicii și înțelegând vizitatorii cu un singur cuvânt. Maeștrii din saloanele bărbaților folosesc scule scumpe. Balsam pentru produse de îngrijire, de styling - conceput special pentru pielea și părul bărbaților. Ceara pentru barba si mustaiele au arome expresive de lemn de santal, tutun, piele si whisky. Cosmetica poate fi achiziționată la salon și să aveți grijă de dvs. acasă.

Frizerie este un loc conceptual pentru o anumită audiență. Aceasta este:

 • Nonconformiști.
 • Oameni de profesii creative.
 • Domnilor care consideră aspectul bine îngrijit, parte a imaginii unei persoane de afaceri.

Unele butoaie sunt poziționate ca locuri unde picioarele femeilor nu trec pe teritoriul lor. Dar unele frizerii recurg la ajutorul frizelor de sex feminin și consideră acest lucru drept punct culminant.

Cum să devii un barber modern

Industria se dezvoltă în Rusia și țările CSI într-un ritm uluitor, ceea ce înseamnă că profesia de frizer este o modalitate promițătoare de a-ți câștiga existența. Mulți specialiști celebri au crescut de la maestrii universali ai saloanelor de înfrumusețare obișnuite, iar cineva a mers la școala Barbers, în imposibilitatea de a ține foarfece de coafură și o mașină de ras drept în mâinile lor.

Profesia frizului poate fi numită creativă. Maeștrii modelează tunsoarea și barba, având în vedere starea părului, forma craniului și tipul de aspect. Formarea în cursuri de specialitate durează puțin mai mult de o lună.

După stagiu, frizerul poate conta pe un venit lunar de 35 de mii de ruble.

Cele mai faimoase saloane din Rusia și din lume

Dacă în străinătate această direcție este dezvoltată, iar istoria unor instituții se întoarce în secole, cum ar fi Truefitt & Hil din Londra. Că în Rusia, Barber & Shop începe doar călătoria. Cu toate acestea, piața a format deja un rating de instituții. Aceasta este:

 • Repejor.
 • TopGun.
 • Oldboy.
 • Firma.
 • Big-Bro.
 • Borodach.

Cum să deschidem frizerie de la zero

Deschiderea frizerului este o afacere promițătoare și la modă, care este capabilă să ofere o rentabilitate rapidă a investițiilor și un venit regulat (aproximativ 200 de mii de ruble pe lună). Costul de a deschide cabina este de aproximativ 700.000 de ruble. Reducerea costurilor inițiale și reducerea riscurilor vor ajuta la achiziționarea unei francize.

Tabel: Prețul unui frizerie populară în franciză

BarbershopTaxă de intrare, rublePerioada de rambursare, luniChestionar mediu, ruble
Oldboy250 00051200
FIRMA250 00061100
BIG BRO300 00031500
Repejor350 000181600
TopGun500 00041700

Cine sunt celebritățile care vizitează Barber & Shop?

Celebritatile straine cu o tunsoare si o barba eleganta includ David Beckham si Brad Pitt. Stelele noastre nu sunt, de asemenea, averse pentru a decora parul în conformitate cu tendința. Acestea includ Ivan Urgant și Serghei Badiuk. Un rapper Timati și-a deschis propria instituție numită "13 by Black Star", unde poți nu numai să faci ordinea părului facial, dar și să faci un tatuaj.

O vizită la frizerie este o tradiție elegantă pe care părinții ar trebui să o insufle în fiii lor. Acesta este un ritual care are șansa să se transforme într-o tendință constantă, lucrând pentru a crea imaginea unui bărbat.

Lasă Un Comentariu