Săptămâna oficială pentru sărbătorile mai 2019

Adesea, week-end-urile care sunt asociate cu sărbătorile mai sunt destul de rapide. Acesta este momentul în care oamenii de lucru din întreaga țară își pot petrece timpul cu familiile, pot să se odihnească, să facă treburi nerezolvate.

Ce trebuie să faceți în timpul vacanțelor pentru adulți

În sărbătoare, mulți tind să fie în afara orașului pentru a petrece timp cu cei dragi. Vacanțele sunt cele mai potrivite pentru plantarea legumelor, recreere în aer liber, refacerea corpului după iarnă.

La 1 mai, 142 de țări se celebrează pentru a sublinia importanța clasei muncitoare. Pentru a face acest lucru, organizați mitinguri și demonstrații.

9 mai - Ziua Victoriei. Timp de peste șaptezeci de ani, țara celebrează această sărbătoare. În această zi, sunt ținute parade de militari, în care participă multe vehicule de luptă diferite. Toate acestea reprezintă importanța menținerii păcii pe Pământ.

Cum să ai vacanțe distractive pentru copii și adolescenți

În cazul copiilor, puteți avea o sărbătoare mare în luna mai, alegând un program cognitiv care îi va ajuta să se dezvolte. Includeți în program vizite la muzee, ateliere, expoziții, galerii și teatre.

Pentru a te distra, du-te cu copiii la grădina zoologică, la parcul de distracții, parc acvatic, picnic sau aranja cina pe stradă. Copiii vor fi fericiți dacă li se dă posibilitatea să participe la pregătirea cina.

Adolescenții sunt interesați de odihnă independentă. Le puteți trimite în străinătate sau într-un tur al orașelor din Rusia. Cea mai bună alegere ar fi vizitarea festivalurilor de muzică, relaxarea cu prietenii în natură.

În sărbătorile mai mari, concertele se desfășoară în piețele principale ale oricărui oraș rus și oferă o varietate de divertisment, care sunt împărțite în funcție de categoriile de vârstă.

Sfaturi utile

Pentru a face vacanța un succes, acordați atenție următoarelor sfaturi.

  • Planificați să mergeți la un picnic, să aveți grijă de ambalarea produselor alimentare. Nu este necesar să purtați vase de sticlă, ceramică sau metal. Puteți alege analogi din plastic care, după utilizare, sunt pur și simplu aruncați în urnă.
  • Aveți grijă de protecția împotriva țânțarilor, care deja atacă mai. Cumpărați repelanții specializați sau faceți-i acasă, de exemplu, din lămâi și cuișoare.
  • Dacă mergeți pentru un picnic, luați o bandă adezivă sau o bandă adezivă. Acesta este un instrument universal care vă ajută să sigilați hainele sfâșiate, să scăpați de căpușe, să remediați orice detalii.
  • Pregătiți-vă pentru kebab-uri prin aflarea unor rețete interesante de marinadă. De exemplu, carnea neobișnuită, dar foarte gustoasă, se obține într-o marcă de bere sau de cafea.
  • Gândiți-vă în avans unde să mergeți. Dacă aceasta este o călătorie în străinătate sau într-un oraș rusesc pentru o excursie, atunci rezervați biletele și locul de reședință în avans.
  • Puteți merge la o plimbare pe barcă, care va da emoții de neuitat.
  • Încercați să vă plimbați în divertisment nou, de exemplu, vizitați camera de căutare.
  • Du-te la camping toată noaptea pentru a te bucura de frumusețea naturii înconjurătoare.

Sărbătorile din mai, ca și restul săptămânii din 2019, oferă o oportunitate pentru oamenii de lucru să se odihnească. Pentru majoritatea, este vorba despre o plimbare cu aer curat, excursii în țară, întâlniri cu prietenii, cursuri cu copii. În mod tradițional, aceștia merg în perechi: două sărbători care sunt sărbătorite de toți locuitorii țării.

Lasă Un Comentariu