Vacanțe de vară - timp pentru odihnă sau timp pentru auto-dezvoltare?

Cu abordarea de vară, mulți se gândesc cum să-și petreacă și ce să facă? Oricine vrea ca acest moment minunat să fie nu numai util, ci și distractiv. Ei cred în mod eronat că, dacă nu există bani, trebuie să vă închideți în cei patru pereți ai casei și să nu mergeți nicăieri. Există o mulțime de oportunități de a petrece în mod activ vacanța de vară, în timp ce cheltuiți o sumă mică.

Listă de activități

Activități de vară și divertismentPentru a se potriviCine nu este potrivit
Vizitați o școală sau o tabără de sănătate.Cine iubește companii, partide sau vrea să-și îmbunătățească sănătatea înainte de anul școlar.Închise, adolescenți timizi.
Pescuit sau picnic cu familia sau prieteniiCine îi place sălbatice, care îi place să petreacă mult timp cu familia și prietenii.Cui nu-i place să părăsească casa și nu găsește momente pozitive de a rămâne în natură.
Vizite pe plajă în zilele fierbinți.Cine iubeste caldura si inotul.Cei care nu tolerează căldură sau înoată slab.
Reading.Cine crede că erudiția va ajuta o persoană cu abilități medii, va aduce o personalitate interesantă.Cui nu-i place să stea mult timp.
Clasele sunt sportul dvs. preferat, ciclismul sau rollerblading.Cine este pasionat de ideile de stil de viață sănătos.Cei care cred că exercițiile fizice și educația fizică sunt cele mai rele de rele.
Dezvoltarea de noi cunoștințe asociate cu profesia viitoare.Cine a decis o vocație.Cine nu reprezintă deloc ceea ce va consacra viața viitoare.
Angajarea temporară.Cine vrea să câștige puțin sau să te încerce în viața adultă.Cei care nu se pot face să iasă din pat devreme dimineața sau să creadă că vara nu este pentru muncă.

Cum să planificați o vară

Timpul de vară nu a dezamăgit, planificați-vă timpul în avans. Mai întâi, faceți o listă de cazuri și dorințe pe care doriți să le implementați. Poate include tot ce vine în minte.

Apoi, calculați suma disponibilă și suma de bani pe care intenționați să o cheltuiți pentru planuri. Abordați cu seriozitate această întrebare și ia în considerare chiar și cheltuieli mici. Păstrați, de asemenea, o mică încurcătură pentru cheltuieli neprevăzute.

Dacă doriți să mergeți la orice antrenament sau seminar, uitați-vă în prealabil la World Wide Web și căutați oferte la un preț redus. În plus, puteți explora informațiile disponibile despre subiectul evenimentului. Este posibil ca multe lucruri să apară deja în domeniul public și nu va fi necesar să cheltuiți fonduri pentru seminar.

Pentru a fi conștienți de toate evenimentele care vor avea loc în localitate sau în împrejurimile sale, procedați în felul următor:

  • Verificați calendarul evenimentelor locale, care este publicat pe site-urile oficiale ale organizațiilor.
  • Verificați aceste informații cel puțin o dată pe săptămână, deoarece acestea sunt actualizate frecvent.
  • Consultați posterul pentru festivalurile și concertele viitoare pe site-urile de ticketing sau pe site-urile web ale posturilor de radio locale.
  • Abonați-vă la știrile din rețelele sociale care introduc planul pentru evenimente locale.

Elaborează rutina zilnică

Vara, vreau să fac multe. Pentru a fi la timp și pentru a nu uita nimic, faceți o rutină corectă zilnică și încercați să vă lipiți de ea.

O parte a zileiCe se poate faceSfaturi utile
DimineațaDupă trezire, nu ar trebui să stați în pat de mult timp, este mai bine să vă ridicați imediat, să faceți exerciții sau să mergeți la fugă.Dacă încărcarea și joggingul nu sunt distractive, mergeți la balcon sau stați în fața unei ferestre deschise pentru a obține niște aer proaspăt.
Pentru o zi activă, asigurați-vă că aveți micul dejun.Puteți mânca tot ce vă place, la ce vă obișnuiți. Dar nutriționiștii recomandă terci sau muesli tradiționale.
Cu o atitudine pozitivă, vizitați interesele dvs.Cu o minte proaspata face tot ce tine de scoala sau de munca.
După o sarcină mentală, puteți merge sau petreceți timp de cumpărături.Chiar și într-o zi ploioasă, nu stați acasă. Umbrelele și hainele de ploaie sunt protejate de umiditate.
amiazăEste timpul pentru o pauză de prânz, apoi puteți citi sau face gospodărie.Vara vă puteți bucura de legume și fructe proaspete.
După prânzDe data aceasta este dedicat întâlnirii cu prietenii. Puteți să discutați, să mergeți, să mergeți la râu și să înotați.Seara, chiar și în cea mai fierbinte zi, temperatura scade. Mersul pe jos și lucrul în aer liber nu vor fi la fel de obositoare ca în timpul zilei.
Seara searaEste timpul să acordați atenție celorlalți membri ai familiei. După aceea, este mai bine să mergem la culcare.Pentru a vă trezi într-o stare bună în fiecare zi, medicii recomandă să mergeți la culcare în același timp, de preferință până la 22 de ore și să dormiți cel puțin 8 ore.

Cele mai bune activități de vară pentru fete

Pentru a vă simți minunat de la începutul sezonului de vară, actualizați-vă dulapul și cumpărați ceva luminos și frumos. Nu este necesar să achiziționați articole scumpe. La urma urmei, vă puteți plăcea cu accesorii ieftine, o pălărie, ochelari de soare sau bijuterii. Există și alte îngrijiri de vară la fel de interesante pentru fete.

  • Curățați apartamentul, deoarece acumulează multe lucruri inutile. Curatarea generala va fi foarte binevenita in vara, cand aveti o multime de timp liber.
  • Petreceți timp de gătit, începeți să gătiți feluri de mâncare noi, care anterior nu aveau suficient timp și efort.
  • Pentru a vizita acele locuri pe care nu le-am vizitat înainte, dar am vrut cu adevărat.

Informația prezentată în articol nu este tot timpul pe care timpul vremii îl poate dedica. Nu contează unde locuiți, în metropola, în centrul cartierului sau în sat. În orice localitate oferă o mulțime de oportunități!

Faceți cunoștință cu oameni noi, stăpâniți sportul de vară, angajați în dezvoltarea de sine, începeți propria afacere sau doar relaxați-vă și bucurați-vă de soare. Nu uitați să vă relaxați activ și să câștigați bani vara. Există o mulțime de opțiuni, restul depinde numai de persoana însuși!

Vizionați videoclipul: Amical. FC Viitorul - Zimbru Chișinău 3-0 (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu