Spinner - o jucărie populară a timpului nostru

Spinner este o jucărie modernă care a câștigat popularitate cu doar câțiva ani în urmă. Îi place atât adulții, cât și copiii. Despre ce specii sunt și cum afectează psihicul uman, puteți învăța din acest articol.

Ce este spinner și cine la creat

Când jucăria a devenit populară și revendicată neobișnuit, întrebarea a apărut brusc: "Cine este autorul produsului?". Un interviu cu Katherine Hettinger a fost publicat în presa engleză, unde o femeie a recunoscut că a inventat o jucărie pentru copilul ei în anii 90 ai secolului trecut, când a suferit de boli grave și nu a putut să acorde atenție copilului.

Această invenție a fost brevetată, dar a expirat în 2005. Pentru a le extinde, a fost necesar să se facă o plată, dar nu sunt destui bani. În acel moment, ea nu a provocat nici un interes deosebit și, prin urmare, Katherine nu primește acum niciun profit de șiling.

Îmbunătățirea designului lui Scott McCoschery. Funcționalitatea produsului său este similară originalului și este destinată să calmeze sistemul nervos în timpul convorbirilor telefonice.

tipuri

Se selectează materialul de fabricație:

 • Brass.
 • Plastic.
 • Oțel.
 • Aluminiu.
 • Copac.
 • Pottery.

Puterea depinde de materialul ales, iar accelerația este determinată de compoziția rulmenților.

Tipuri de filtre:

Tip numeproiectEficiența activității
singurAceasta este o bară de dimensiuni mici și un rulment situat în centru.Rotirea se face mult timp.
roatăSoluția de proiectare este o roată situată în centru.În ciuda simplității designului, este considerat sigur și continuarea mișcărilor de rotație este destul de lungă.
Trei-SpinnerEste ca o floare de trei petale, locul rulmentului în centru și în fiecare lamă rotativă separat.Aceasta este cea mai comună opțiune, cu ușurința și efectul de rotație pe termen lung.
Quad spinnerSe compune din patru lame, cu care puteți crea orice configurație.Se asigură rotația uniformă și stabilă.
poliedreAceste jucării au 4 și mai multe lame, au o greutate mare.
exoticSpinerele de acest tip au modele non-standard: cu numeroase unelte, cu inima, sub forma unui animal sau a unei plante. Imaginația dezvoltatorilor este nemărginită. Și au iluminare din spate cu LED-uri și arată spectaculos în întuneric.Aspect frumos și execuție organică.

Cum sa alegi spinnerul potrivit pentru tine

Pentru a determina alegerea, se recomandă respectarea următoarelor criterii:

Criteriul de evaluareOpțiuni de selecție
Pentru un copil

 • Performanța de siguranță. Pentru ca bebelusul să nu se rănească accidental, este necesar să se efectueze o inspecție amănunțită a mărfurilor pentru prezența unor colțuri și buze ascuțite.

 • Nu este nevoie să alegeți un spinner cu un corp metalic.

 • Baza de plastic și muchiile lustruite ale jucăriei sunt alegerea perfectă.

 • Capacul trebuie să asigure etanșeitatea rulmentului sub el.
Conform designului rulmentului *

 • Oțel. Acestea necesită curățare periodică, lubrifiere și întreținere atentă.

 • Din ceramică. Reduceți procentajul de vibrații în timpul rotirii și asigurați o funcționare silențioasă.

 • Ceramica, în comparație cu oțelul, este mai scumpă.
Hibrid (oțel și ceramică)

 • Dacă fabricarea folosește mai multe părți din oțel, dispozitivul este mai ieftin.

 • În prezența pieselor ceramice în proiectare, într-o direcție mai mare decât oțelul, va fi asigurată netezirea, dar în același timp prețul produsului va fi mai mare.
Materialul corpului

 • Plastic. Spinner cel mai accesibil, cu excepția modelului 3D. Cel de-al doilea dispozitiv este scump, astfel încât producătorul fabrică produse cu un număr mare de piese din plastic, ceea ce degradează calitatea și reduce costurile.

 • Doar un maestru poate face un spinner din lemn. Lucrarea manuală este costisitoare.

 • Produsele metalice sunt cele mai durabile. Astfel încât acestea cântăresc mai puțin și costă mai puțin, în acest scop se utilizează alamă sau aluminiu. Prețul ridicat al modelelor de titan.
Alte materialeAlegerea depinde de dorințele cumpărătorului, iar materialele folosite pot fi diferite: carton, piele, adeziv sau ciocolată.
Caracteristicile vibrațiilor

 • Vibrația depinde de materialul din care se fabrică carcasa și rulmentul. Cu o rotație puternică sunet și vibrații mai vizibile.

 • Dacă aveți nevoie de o rotație liniștită, puteți face o alegere în favoarea dispozitivelor cu viteză redusă.

* Un rotor cu o calitate de rulment va dura o lungă perioadă de timp. În timp, vibrațiile vor scădea semnificativ, iar sunetul de pe dispozitiv nu va fi vizibil.

Cum să te întorci

În total, există mai multe metode de torsiune:

 1. Cu puțin efort pentru a prinde dispozitivul între degetul mare și degetul arătător în centru, în timp ce nu a fost numit pentru a începe să se rotească lamele.
 2. Țineți mâna cu o mână și relaxați-o pe cealaltă.

Pentru a afla mai multe trucuri la domiciliu, este important să practici, să simți mișcarea. Nu este exclus ca printre dorințele prețuite ale multor oameni să se producă mișcări în spatele lor, deasupra capului lor, și să jongleze structura. Principalul lucru este să vă mențineți mâna pe greutate și să nu atingeți lamele în timpul rotației.

Lecție video

Ce fel de spinner pentru 30000000000000 ruble

Acest produs nu a fost găsit pe piață. O jucărie din material prețios va fi costisitoare. Cel puțin, acest model ar aparține colecției mondiale, iar valoarea sa ar fi exclusivitatea instanței.

Prin caracteristici funcționale, el nu ar fi diferit de ceilalți, cu excepția statutului în termeni financiari.

Dacă aveți dorința și oportunitatea de a cumpăra distracție la un preț ridicat, trebuie să contactați direct producătorii acestor structuri.

Sfaturi utile

Recomandări pentru părinți de a cumpăra spinner:

 • Nu este nevoie să cumpărați un copil de jucărie de până la 3 ani. Acest lucru poate afecta negativ dezvoltarea mentală a copilului.
 • Ar trebui să verificați disponibilitatea certificatului. Nu cumpărați o placă turnantă de producție artizanală, va costa mai puțin, dar este posibil ca aceasta să devină rapid fără valoare.
 • Dacă rotorul are părți luminoase, trebuie să verificați siguranța instalării bateriei.
 • Nu uitați să verificați designul pentru integritate.
 • Este la fel de important să se determine scopul achiziției.

În vânzarea unei game largi de plăci grafice, iar alegerea fiecărui client este individuală. Achiziționarea dispozitivului este o problemă privată a fiecărui cetățean, principalul lucru este să ne amintim de securitate.

Vizionați videoclipul: Top 10 Jucarii Mai Adictive Decat Spinnerul si Kendama (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu