Învață să trichezi rapid baubles de panglici, fire și margele

Baubles a apărut pentru prima dată printre triburile indiene din America de Nord. Acest accesoriu nu serveste doar ca un ornament, ci a fost si un protector al fortelor intunecate. Acum sunt aproape toți. Acest atribut frumos accentuează individualitatea proprietarului, mai ales dacă este făcută manual. Țesutul nu durează mult și poate fi un cadou exclusiv pentru a doua jumătate, frate sau sora mai mică.

Noduri legate de două

 • Nod drept. Procesul este similar cu cel precedent, doar în locul unui singur nod se efectuează simultan două succesive. Firul de lucru trebuie să fie în partea stângă.
 • Nodul invers. Foarte similar cu linia dreaptă, numai firul de lucru este în partea dreaptă.
 • Frivolitul stâng. Nodul este mult mai complicat decât cele anterioare. Utilizați-l atunci când învățați mai multe tehnici simple. În poziția de pornire, firul de lucru este situat în partea stângă. Mai întâi legăm knotul din bucla stângă și firul de lucru trebuie să meargă spre dreapta. Facem nodul cu bucla dreapta cu firul drept și repetăm ​​procesul.
 • Tatuaje drepte. La fel ca cel de-al treilea nod, numai firul este inițial situat în partea dreaptă.

Cu cuvintele, ar putea părea că țesăturile tricotate la domiciliu sunt un proces dificil, dar în realitate totul este mult mai simplu. Puteți folosi chiar scheme diferite, care arată cum să traverseze firele de lucru și nodulare.

Panglica de țesut pentru începători

Veți avea nevoie de două sau patru panglici din satin (în funcție de metoda de țesere), de un ac și de un bolț. Bandele trebuie să fie contorizate.

Începători, vă sfătuiesc să-i folosiți panglici, deoarece sunt mai largi. Firele de lucru și nodulare sunt văzute mai clar, o înțelegere apare unde să legați un nod și de ce.

Opțiune de formare pentru începători

 1. Am pus două panglici unul peste celălalt, le-am îndoit până la cincisprezece centimetri și le-am pus pe partea de sus. Ar trebui să se întâmple ceva asemănător cu două noduli. Pentru comoditate, puteți utiliza un știft pentru a fixa rezultatul.
 2. Îndoiți butonul gâtului de sus în cealaltă parte, ca și cum ar fi legat de un nod obișnuit.
 3. Complet în jurul panglicii de jos pentru a reveni la poziția inițială, dar acum butonul gaura va fi mai mică.
 4. Prin bucla primită trebuie să împingeți banda de lucru (care a rămas liberă tot timpul).
 5. Trageți sfârșitul unei bucla mici, numai încet și cu atenție. Nodul nu trebuie să fie strâns.
 6. Noi facem o altă buclă și o trecem prin curbura care a rămas.
 7. Marginea lungă trebuie să fie strânsă și să securizeze a doua bucla. Dacă este necesar, puteți strânge capetele la modelul care sa dovedit a fi uniform. Dacă aspectul pare a fi un pătrat, lucrarea este corectă.
 8. Rămâne să continuați să repetați pașii 1-7, până când firul nu se termină. Botezul finit poate fi fixat cu ceva și purtat pe braț.

Lecție video

Bratara cu panglica rotunda

În acest caz, se utilizează nodul chinezesc, numit "lotus". Țesutul va dura aproximativ o oră de timp liber, deci este mai bine să nu vă distrați pentru a obține un rezultat frumos prima dată.

Va dura:

 • Panglici de două culori, doi și doi și jumătate de metri. Sau patru benzi de un metru și jumătate (culori diferite).
 • Pin pentru fixarea materialului.

Plan plan:

 1. Să sortăm opțiunea pentru două benzi. Faceți o cruce, fixați mijlocul cu un bolț. Și va fi o panglică ușoară pe partea de sus și o panglică întunecată de mai jos (pentru un exemplu mai ilustrativ).
 2. Luăm banda, care se află dedesubt, din care facem forma arcului la stânga. Linile trebuie să fie paralele una cu cealaltă, altfel Fenechka se va dovedi a fi o curbă.
 3. În mod similar, o facem cu o panglică ușoară, numai arcul va ieși perpendicular pe panglica întunecată.
 4. Acum, sfârșitul drept al basmei întunecate, cel care se află sub centru, este îndoit ca un arc în dreapta, numai că ar trebui să se întoarcă cu susul în jos.
 5. Faceți același lucru cu panglica ușoară, care trebuie îndoită în jurul locului unde se termină al doilea arc.
 6. La inceput am nodat nodurile usor (modelul este obtinut sub forma unui pătrat), apoi materialul principal trebuie să fie fixat cu efort. Pentru a face acest lucru, îl redimensionăm din nou (imaginea ar trebui să semene cu o minge marcată).
 7. Repetați pașii 1-6 până la capătul final.

caracteristici:

 • Este ușor să lucrați cu panglici, dar un începător ar trebui să folosească un pix cât mai des posibil pentru a repara rezultatul.
 • Acest lucru este convenabil în cazurile în care trebuie să vă deplasați undeva și nu doriți ca nodulii să se relaxeze și să devină urâți.
 • În principiu, modelul de panglici seamănă inițial cu un pătrat mic, de unde și numele, metoda de țesut pătrat.

Exemplul video

Cum să țeseți botezuri din margele

Beadwork este mult mai complicat decât metoda anterioară, trebuie să vă petreceți mai mult timp învățând elementele de bază, dar rezultatul merită.

Va dura:

 • Margele (trebuie să fie de înaltă calitate, o mărime).
 • Linia de la lassan sau kapron trebuie să fie puternică.
 • Închizătura (dacă este necesar).

Metode de țesut și descriere detaliată

Profesioniștii pentru a accelera procesul de frezare folosesc o mașină pe care linia de pescuit se întinde și se fixează opus. Un astfel de design poate fi făcut de unul singur, dar vom analiza metode mai simple și mai puțin costisitoare.

Panglica țese

Va dura:

 • Mărgeți multicolore.
 • Bratara pentru bratara.
 • 3 linii de pescuit de aceeași lungime (70 cm - ideal).

Secvența de execuție:

 1. O bucată de linie de pescuit se îndoaie în jumătate și se fixează într-o garnitură de inel.
 2. Pe toate cele 3 linii de pescuit colectăm aceeași lungime de margele (aproximativ 35 cm).
 3. Capetele segmentelor liniei de pescuit se fixează pe cea de-a doua cataramă.
 4. S-au dovedit 3 rânduri de linie de pescuit: superioară, mijlocie și inferioară. Impunem rândul de sus deasupra celui de mijloc.
 5. Apoi impunem rândul de jos peste partea de sus.
 6. Impunem rândul de sus în partea de sus.
 7. Repetați procedura de 4-6 ori până când brățara este gata.

Dacă creșteți lungimea liniei de pescuit, puteți obține nu numai brățări, ci și bijuterii pe gât. Dacă aveți imaginație, puteți adăuga pietre făcând mici găuri în ele, astfel încât să le puteți strânge pe linia de pescuit.

Cusătură încrucișată

Va dura:

 • Margele.
 • Thread of Dacron.
 • Două ace.
 • Clasp.
 • Schema de țesut (model final).

Cum se tese:

 1. Măsurați circumferința încheieturii mâinii. Tăiați un metru dintr-un șir sau o linie. Ambele au primit trecerea prin ochiul acelor.
 2. Pe unul dintre ace trebuie să purtați o jumătate de curea și o talon. Cel de-al doilea ac trecem în aceleași margele.
 3. Treptat, introducem câte un fir pe fiecare parte.
 4. În următorul fir vom trece din nou ambele ace, apoi ne strângem. Ar trebui să obțină o cruce.
 5. Din nou, efectuați 3 și 4 puncte.
 6. Continuăm acțiunile până terminăm brățara.

Este demn de remarcat faptul că există variații diferite de țesut. În cazul nostru, brățara va fi foarte subțire, dar poate fi extinsă dacă etapele sunt ușor modificate.

Programe populare

Îi place să folosească margele pentru țesături pentru că puteți desena un model de complexitate. Modelul în sine este numit model. Cross-țesut este cel mai frecvent utilizate, dar, în unele cazuri, metodele sunt diferite.

Modele populare:

 • Intercalarea (margele intercalate de diferite culori, arata foarte frumos).
 • Model cu diferite capcane de animale.
 • Inscripții. Dacă scrieți ceva non-standard, va trebui să creați o schemă pentru dvs. sau să întrebați un maestru experimentat să o facă.
 • Inimi. Cel mai simplu element cu un model.

Lista sistemelor poate fi continuată pe o perioadă nedeterminată. Procedura este oarecum similară cu cea de tricotat, dar cu o mică diferență.

Baubles din margele cu nume si titluri

A împleti o cunună personalizată sub formă de cadou este o idee grozavă. Unii chiar își creează propriile logo-uri de grup sau titluri de filme. Singura limitare este fantezia soțului.

Pentru a tese o botez margele cu un nume sau un nume, două metode sunt utilizate:

 1. Machine. Va dura mult timp și trebuie să aveți o mașină sau să o scoateți din materiale uzate.
 2. Când țese o cruce. Metoda este potrivită pentru începători.

În primul caz, se utilizează schemele standard de litere tipărite, în al doilea rând, va trebui să lucrați singuri folosind o foaie de tetrad. O celulă - o singură șirag de mărgele.

Puteți lua numai două culori, una - materialul de fundal, al doilea pentru litere. Cu logos mai dificil, deoarece aspectul nu este ușor.

Instrucțiuni video

Fluturașuri

Pentru a începe, asigurați firele într-unul din modurile:

 • Folosind un cleric clerical.
 • Firele sunt legate într-un nod și fixate cu un bolț.
 • Firele sunt atașate la suprafața mesei cu bandă scotch.
 • Cu ajutorul unui comprimat și a unui conducător.

Țesutul este o ocupație dureroasă, care necesită perseverență, dar cea mai economică, deoarece singurul material care va fi necesar este firele.

Modalități pentru începători

Pentru a începe este de a determina nodurile cu care va fi creată o capodoperă. Acest element este similar cu cel descris în țesutul de panglici, iar nodurile balamalei din dreapta și din stânga diferă.

Oblice țesut

Va dura:12 fire de 6 culori. Și aceleași culori ar trebui aranjate simetric unul cu altul (adică cele extreme sunt întotdeauna aceleași). Lungime acceptabilă de la 0,8 la 1 metru.

secvența:

 1. Firele 1 și 2 se împletesc, formând un "patru". Sfârșitul primului fir este inserat în fereastra rezultată, eventual ar trebui să apară un nod.
 2. Procedura se repetă, site-ul ar trebui să primească două.
 3. Acum ar trebui să apară un proces similar cu firele 11 și 12, apoi 3 și 4, 10 și 9 etc.
 4. După aceasta, nodurile sunt legate de firele originale.
 5. Toate elementele sunt repetate.

Este mai bine să fixați botetul rezultat cu un nod suplimentar pentru a nu se răspândi.

Țesătură dreaptă

Mai dificilă decât metoda anterioară, iar imaginea este unică, și nu sub forma unui pom de Crăciun. Modelele de țesut sunt, de asemenea, mai complicate, dar rezultatul va fi mai eficient.

Este necesar să se distingă firele care vor fi în fundal și cele care vor servi drept conturul imaginii. Cea mai ușoară modalitate de a utiliza două culori.

Schemele depind de model, deci înainte de utilizare, găsiți modelul dorit, calculați numărul de fire care vor fi necesare pentru acesta și selectați culorile.

Sfaturi utile

 1. Dacă nodul sa dovedit a fi greșit, încet și cu grijă dezlănțui.
 2. Uneori, modelul de la capăt este diferit de modelul inițial. Nu fi supărat, deoarece pentru fiecare eșec ar trebui să fie o victorie.
 3. Dacă sunteți un meșter aspirant, mai întâi folosiți metode simple.
 4. Nu vă fie teamă să experimentați cu schemele, puteți adăuga întotdeauna ceva neobișnuit.
 5. Dacă rezultatul dorit este o inscripție, nu lăsați-o lungă, altfel brățara va ieși mai mult decât se aștepta.

Țesăturarea baubles - o ocupație interesantă și productivă, care poate fi învățată într-un timp scurt. Tratează abilitățile motorii fine, perseverența, îmbogățește imaginația. Dar, în stăpânirea metodei, va fi necesară răbdarea și dorința de a corecta greșelile. Fenichka va fi un cadou minunat pentru o prietena sau un iubit, pentru un cuplu îndrăgostit, pentru că este original și drăguț.

Lasă Un Comentariu