Cum să înțelegeți că vă place un tip

"Și eu te plac, ca tine, ca tine ..." De la copilărie, fetele repetăm ​​fără încetare pe părinți: "Băiatul ar trebui să spună mai întâi că te place, că tipul ar trebui să-ți dea primele semne de atenție, bărbatul ar trebui să-ți spună ce iubește ..." Asadar asteptam - mai intai pentru fete, apoi pentru fete si apoi pentru femei - insa acest asteptare nevazuta duce mereu la rezultate bune si cum sa intelegem ca un tip iti place?

Semne generale de simpatie la bărbați

Mergeți la o întâlnire, fiți pregătiți să observați cu atenție. Băieții de la sine sunt cu adevărat mai puțin emoționali decât fetele și nu trebuie să-i dai vina pe ei. Există mai multe semne care vor trăda instantaneu simpatia lor.

 • Gesturi. Limba non-verbală a comunicării - limba gesturilor nu se află niciodată: putem spune orice, minciuna, să rămână tăcută, dar trupul va mai da afară. Dacă un tip este îndrăgostit, el se îndreaptă literalmente spre obiectul simpatiei: de cele mai multe ori el privește în ochi sau pe buze, zâmbește, în mod inconștient, "oglindește" gesturile voastre, încercând să atingă. Există, de asemenea, așa-numitele "gesturi preening": ni se pare că acest lucru este specific doar fetelor, dar omul, care dorește să-i placă simpatia, poate, de asemenea, să-și alunece părul, să-și ajusteze gulerul cămășii și să facă alte acțiuni pe care el însuși nici nu le dă seama.
 • Inițiativa. Băiatul îndrăgostit este un adevărat vânător: vrea să-și petreacă cât mai mult timp cu voi, astfel încât va iniția comunicarea chiar și în momente minore. Ți-e foame? Hai să mergem la cafenea, trăiesc! Trebuie să repari ceva la domiciliu? Mă descurc și voi avea instrumentele! Trebuie să scoateți gentile grele din magazin? Haide, e alunecoasă pe stradă, căzi! Și așa mai departe ... Nu ignora aceste semne de atenție.
 • Glume. Un bărbat cu un simț al umorului este visul fiecărei femei, iar oamenii înțeleg foarte bine acest lucru. Nu este zadarnic faptul că ei spun: "dacă vrei să te îndrăgostești de o femeie, fă-o să râdă". Deci râzi cu încredere și fiți siguri că sunteți interesat.
 • Îngrijirea. Crede-mă, nu o vei încurca cu politețea banală, gentlemană: un bărbat îndrăgostit încearcă prea mult să te roage și este imposibil să nu observați. El va ajuta în viața și munca de zi cu zi, dă o mână atunci când iese din mașină, ia un cot pe un trotuar alunecos, ține o umbrelă deasupra capului, îți face griji pentru sănătatea ta, starea de spirit, întreabă cum a mers ziua.
 • Cadouri. De fapt, este greșit să măsurați simpatia în daruri: nu toți și nu întotdeauna au bani să se lase dăruiți iubitorilor, mai ales când vine vorba de un elev de liceu sau de un student de primă vârstă care încă nu a reușit să obțină un loc de muncă cu fracțiune de normă. Dar crede-mă: dacă un tip te place cu adevărat, el va găsi o cale să te mulțumească, dacă trebuie, chiar flori dintr-un pat de flori de narcisă.

Cum să înțelegeți că vă place un tip în școală

Din moment ce ne-am amintit de elevi de liceu, să vorbim despre școală. Suntem obișnuiți să ne gândim că băieții adolescenți manifestă o simpatie grosolană, uneori destul de agresivă: ei joacă un truc, tachinează și, uneori, fizic "împletesc", își trag părul, îl împing și îl trec. Se pare că astfel își vor ascunde sentimentele, dar noi, fetele, știm foarte bine: de fapt, acestea sunt primele semne ale iubirii. Furios la acest comportament nu ar trebui să fie, pentru că este caracteristici de vârstă.

Cu toate acestea, unii elevi manifestă simpatie altfel. Ei pot să protejeze obiectul sentimentelor lor de atacurile altor tipi, să ofere "valentine", să ajute să aducă un portofoliu casei, să ofere ajutor și să ceară un răspuns ("lasă-mă să scriu fizica și te dau rusă").

Nici unul, nici celălalt rând de conduită nu este singurul corect: vârsta școlară este o perioadă în care hormonii încep să "sete", noile emoții și sentimente par incomprehensibile și înspăimântătoare și va dura mult timp ca băieții să le accepte și să se înțeleagă.

Semnele unui tip de stil

În curtea secolului XXI, ceea ce înseamnă că o mare parte a vieții este petrecută în rețelele de rețele sociale. Aici sunt făcute și dating, romantice și romantice. Dar dacă în viața reală simpatia unui tip poate fi determinată de numeroase semne și comportamente externe, atunci există unele particularități în comunicarea pe Internet.

 • Înregistrează mai întâi. Dacă vă place un tânăr cu care comunicați prin corespondență și acesta este primul care se grăbește să își dorească o bună dimineață și vă întreabă dacă ați dormit bine și ce planuri aveți pentru această zi, cu siguranță nu sunteți indiferenți față de el.
 • Interesul în comunicare. Pune întrebări personale, oferă răspunsuri detaliate, nu se lasă de mult timp. În general, băieții nu sunt prea vorbăreți, preferă să glumească și să vorbească despre subiecte generale, dar dacă observați că dialogurile dvs. au devenit mai lungi, mai profunde, afectați aspectele intime ale vieții, fiți sigur: el este interesat. În plus, un om îndrăgostit va fi foarte reticent să vă lase să faceți afaceri sau în pat. El, în toate modurile posibile, va încerca să se amâne chiar și pentru o vreme.
 • Smilies, autocolante, poze. Internetul și rețelele sociale reprezintă o mare oportunitate de a diversifica comunicarea cu conținutul audiovizual. Dacă vă place un tip, el va profita cu siguranță de această oportunitate: va pune zâmbete, va trimite autocolante, va arăta imagini frumoase și amuzante, va împărtăși muzică și clipuri video.
 • Îi place, reposturi, comentarii. Un alt mod de a arăta simpatie: Credeți-mă, un tip iubitor vă va urmări cu siguranță actualizările pe VKontakte și Instagram pentru a fi unul dintre primii care vă place, pentru a face o repost sau pentru a scrie în comentarii: "Ești atât de frumos!".
 • Gelozia. Nu este nimic mai ușor decât să stabilești prin corespondență dacă tipul e gelos pentru tine: spune-le că te duci la cinema seara, dar nu spune cu cine. Dacă un tânăr este gelos - atunci clarificarea întrebărilor va cădea imediat în jos.

Cum de a lăsa un tip să știe că îi place

Deci, ați determinat că vă place tipul. Ce este frumos - îți place și el. Cum este discret, dar poate fi exprimat? Iată câteva sfaturi de bază.

 • Înconjurați-l cu grijă și atenție. Arătați-vă că sunteți interesat, întrebați-vă despre hobby-urile, opiniile despre viață, despre viziunea asupra lumii, despre anumite puncte de vedere. Invită-l acasă la cină, gătești ceva delicios. Cumpărați o pălărie caldă sau un joc video, despre care a visat mult timp. Ascultă-i dorințele - așa că va înțelege că nu este indiferent și față de tine.
 • Zâmbiți, faceți contactul cu ochii și corpul. Apropierea fizică este o parte importantă a relației în devenire. Dacă un tânăr vă este plăcut, reduceți treptat distanța: permiteți-mi să îmi îmbrățișez un rămas bun, să-i pup pe obraz, să-mi scut ușor palma.
 • Flirt, glumă, fă complimente. Relaxați-vă și lăsați-l să se relaxeze. El vă va aprecia atenția și interesul.

Caracteristicile simpatiei la tipi de diferite semne ale zodiacului

Ca bărbați cu semne diferite ale simpatiei zodiacului:

 • Berbec - arzând, energic, hotărât, uneori poate să vă împotrivească dorințelor și să acționeze prin toate acestea.
 • Taurul - nu-i place să expună emoții și sentimente pentru spectacol, simpatia lui este mai ușor de identificat prin limbajul semnelor și atitudinii față de tine.
 • Gemenii - totul este simplu cu acest lucru: el va spune direct că vă place.
 • cancer - îngrijire, atenție, vulnerabilitate.
 • Leu - este un semn zelos și posesiv al zodiacului, astfel încât nu numai voi, ci toți cei din jur vor afla despre simpatia sa.
 • Fecioară - flirtul, sugestiile subtile, glumele discontinue, încercările moi de a vă re-educa singur, indică în mod clar că nu sunteți indiferenți față de el.
 • Balanța - emoțional și romantic, astfel încât să vă umpleți cu complimente.
 • Scorpionul - adesea destul de secret, deci este mai bine să întrebați direct despre simpatie, dacă - întrebarea va fi rezolvată, dacă vă place - direcția voastră va aduce doar mai mult respect.
 • Săgetătorul - neîntemeiat gelos, caută să-și petreacă cât mai mult timp posibil cu obiectul dragostei sale.
 • Capricornul - practice, deci primul lucru se va grăbi să ajute în afacerile casnice.
 • Vărsătorul - independent, dar dacă vă place, va sugera despre această flirtă pură.
 • pește - de obicei timid, mai bine să întrebați direct.

Cum se comportă la prima dată

Să vorbim despre prima dată - cum să ne comportăm astfel încât să facem o impresie bună și să câștigăm aceeași simpatie despre care am vorbit atât de mult?

 • În primul rând - relaxați-vă și încercați să fiți natural. După cum ați înțeles deja, limbajul corpului este cel mai bun mod de a citi toate sentimentele și emoțiile, deci este important să fiți relaxați și nu nervoși. În cele din urmă, prima dată nu este o nuntă și soarta dvs. nu este decisă aici și acum. Dacă nu vă placeți unul pe celălalt - puteți oricând să vă risipiți fără griji, să nu mai vedeți niciodată.
 • Dacă vi se cere să alegeți un loc de întâlnire, alegerea nu trebuie să se încadreze în cel mai scump restaurant din oraș. O dată este, în primul rând, comunicarea și nu o clarificare a capacităților financiare ale unui potențial partener. Fii modest.
 • Aflați în prealabil ce interesează tânărul care se întâlnește cu o dată. Dacă hobby-ul lui nu este familiar cu tine, citiți despre el, astfel încât să fie ceva despre care să vorbiți. Fiți gata să vă exprimați propriile interese.
 • Asigurați-vă că dormiți înainte de o întâlnire, pentru că este important să arătați bine. Puneți-vă în ordine, alegeți hainele potrivite. Nu te îmbraci în nici un fel vulgar!
 • Fii punctual. Zvonul că o femeie ar fi cam târziu este un mit.

La sfârșitul acestui articol aș vrea să spun că relațiile sunt complexe, dar nu la fel de multe pe care mulți dintre noi o reprezintă. Nu vă fie frică să arătați simpatie și să vă familiarizați, să flirtați, să vă bucurați de atenția bărbaților, să vă răsplătiți - această viață va fi mult mai strălucitoare!

Lasă Un Comentariu