Ce să dai copilului pentru Anul Nou 2019

Anul Nou se apropie rapid. Mulți părinți încep să se preocupe de întrebarea ce poate fi acordat unui copil pentru Anul Nou 2019. În acest sens, am anumite idei pe care le voi împărtăși definitiv în articol.

Ce să dai copilului o fată pentru Anul Nou

Așa că sărbătoarea nu dezamăgește fiica, părinții trebuie să-și ghicească visul. Acest lucru va ajuta la citirea scrisorii către Moș Crăciun sau o conversație clară cu fiica sa. La sărbătorile de Anul Nou nu vă sfătuiesc să oferiți copiilor pantofi, haine sau dulciuri. În zilele noastre, copiii nu se limitează la acest lucru. Pentru a face cadou foarte surprins și pentru a aduce o mulțime de bucurie, ia în considerare vârsta de destinatar.

 1. 1-4 ani. Fetele foarte mici nu sunt în măsură să formeze pe deplin dorința. Ei vor fi încântați de orice jucărie. Vă recomand să alegeți jucării educaționale sau cărți luminoase cu ilustrații voluminoase. Un bun cadou este considerat un animal de companie. Primind un catelus sau un pisoi ca un cadou, fata se va simti ca o persoana adulta si responsabila.
 2. 5-7 ani. Pentru a vă mulțumi foarte mult fiica și a o face fericită, dă-i o bicicletă, un cărucior sau un pat pentru păpuși. Puteți face o adevărată încântare cu ajutorul unui animal interactiv care știe să facă sunete, să meargă la toaletă și să mănânce. În plus, fetele de această vârstă pot beneficia de un doctor sau un set de coafură, o bucătărie sau un păpușă multifuncțională.
 3. 8-10 ani. Tinerii elevi continuă să se joace cu păpuși. În loc de o moale, nu se tem de a lovi copilul, cumpărați o frumusețe china. Lista de cadouri potrivite pentru această vârstă include mobilier din lemn pentru o casă de jucărie, o mașină de cusut pentru copii, un teatru de păpuși sau un mozaic. În cazul în care fiica este o persoană creativă, vă rugăm să o cu cifre ceramice pentru colorare sau un set de modelare.
 4. 11-13 ani. Până acum, fetele trezesc un interes creativ. Sub copac, a pus un set pentru a crea bijuterii, saci, picturi nisip sau cutii de pictura. La această vârstă, fetele încep să se îngrijească de ei înșiși, așa că, în ajunul Anului Nou, felicită fiica ta cu o umbrelă originală, cu geantă de mână la modă sau cu produse cosmetice pentru copii. Lăsați-o să se simtă ca o adevărată frumusețe și fashionistă.
 5. 14-16 ani. Căști bune, un jucător de proprietate, boxe pe calculator sau o masă pentru un laptop. Printre cadouri pentru fete din această categorie de vârstă există un uscător de păr, parfumerie, ruj, toate tipurile de bijuterii, ceasuri și accesorii de modă. Dacă doriți ca un cadou să fie util, opriți-vă alegerea pe pijamale, pulovere calde sau chiloți frumos.

În această parte a articolului, am analizat cadouri de Anul Nou, care sunt cele mai bune pentru fetele de diferite vârste. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să ascultați neabătut aceste recomandări. Aceasta este doar o colecție de idei. Dacă aveți o bună imaginație, vă va ajuta să vă alegeți și să cumpărați cadoul perfect. La urma urmei, numai părinții cunosc gusturile și preferințele fiicelor.

Idei de cadouri originale pentru fiica pentru Anul Nou

Se părea că părinții ei îl cunosc bine pe fiică, știau visele și hobby-urile ei, dar în timpul selecției unui cadou, adesea ajung într-un punct mort. Acest lucru se datorează selecției mari și numeroaselor idei, pentru că doriți atât de mult încât darul a meritat cu adevărat. În acest caz, ideile de cadouri originale vor veni la salvare.

 • Set de creare de parfumuri. Acest cadou de Anul Nou va fi cu siguranta placut tinerei doamne. Mulțumită setului, fiica va deveni un adevărat parfumer și, având mirosuri diverse diferite, va face parfumuri excelente. În plus, kit-ul conține o istorie a creării de parfumuri și instrucțiuni pas cu pas.
 • animale de companie. De obicei, părinții oferă copiilor un catel sau un pisoi pentru Anul Nou. Este greu de spus de ce nu aleg alte animale sau păsări. După cum mi se pare, fata va fi încântată de un papagal, de un hamster sau de un acvariu cu pește.
 • Lingură cu numele. Aceasta nu înseamnă că aceasta este o idee nouă, dar rămâne relevantă. Lingura din metale prețioase realizată pentru a da copilului după apariția primului dinte, dar acest cadou este relevant pentru sărbătorile de Anul Nou. Pe de o parte, puteți inscripționa numele și, pe de altă parte, cuvintele calde.
 • Disco ball. Multe fete, contrar vârstei tinere, sunt personalități foarte active. Dacă trebuie să aduceți o mică "baterie", vă rog cu mingea de disco. Când fiica se întâlnește cu prietenii ei, vor avea o disco distractivă.
 • Desenată pe apă. Un astfel de dar ar trebui să apeleze la un tânăr artist, caracterizat prin gust rafinat. Invitați-l pe domnul stăpân să-și prezinte fiica la această artă. Ca urmare, ea învață să deseneze imagini de o frumusețe uimitoare pe apă.

Mi se pare că aceste idei sunt cu adevărat originale și vor ajuta copilul să dea un cadou spectaculos. Pentru a-ți face fiica frumoasă și a face o mulțime de emoții, activează-ți activitatea creierului și fantezii puțin. În astfel de momente, ideile cele mai neobișnuite apar în capul tău.

Ce să dai copilului un băiat pentru Anul Nou

Este dificil să găsești un copil care este indiferent față de Anul Nou. Pentru copii, sărbătorile de Anul Nou sunt în mod necesar asociate cu surprizele și cadourile mult așteptate care se găsesc sub pomul de Crăciun. Copiii sunt siguri că Moș Crăciun aduce cadouri, iar adolescenții sunt conștienți de faptul că acestea sunt trucuri ale părinților iubitori.

Fiecare copil așteaptă cu nerăbdare să primească un cadou, pe care l-a visat pe tot parcursul anului.

 1. 1-4 ani. Băieții aflați în faza inițială a vieții descoperă în mod activ lumea. Ei dezasambesc cu plăcere jucăriile și acordă o atenție deosebită studiului pieselor și șuruburilor. Ca cadou de Anul Nou pentru fiul sau nepotul dvs., prezentați un designer, format din elemente masive, un set de cuburi moi cu cifre și litere, o carte interesantă, o colorare sau o jucărie moale.
 2. 5-7 ani. De la vârsta de cinci ani, copiii se încearcă singuri în rolul unui adult. Firește, se distrează cu utilizarea unor jucării adecvate. Un băiat de șase ani va fi încântat să găsească o cale ferată, o mașină de curse sau arme de jucărie sub pomul de Crăciun. Dacă copilul încearcă să-l ajute pe tată în totul, cumpărați unelte de jucărie, inclusiv un burghiu și o mașină de rectificat. Pre-schooler vă rugăm să utilizați binocluri, un telescop, o armonică sau un telescop.
 3. 8-10 ani. Băiatul care merge la școală dă daruri mai serioase. Acestea includ un elicopter cu comandă radio, un set pentru ștanțare sau un designer care vă permite să asamblați o mașină, un robot sau un scaun înalt. Un copil de această vârstă va fi încântat și elegant ceasuri electronice într-un caz la modă. În cazul în care copilul este interesat de muzică, puneți o chitară de antrenare sau castanets sub pomul de Crăciun.
 4. 11-13 ani. Lista de cadouri de Crăciun adresate băieților de această vârstă este reprezentată de designeri sofisticați, modele radio controlate de mașini, jucării interactive și roboți programabili. Tânărul biolog va aprecia microscopul mic și viitorul chimist va primi o mulțime de bucurie de la setul pentru efectuarea de experimente.
 5. 14-16 ani. Categoria de copii adolescenți este cea mai solicitantă, trebuie luată în considerare. Dă-i unui băiat de adolescenți o cameră digitală, un smartphone elegant, o consolă de jocuri sau o imprimantă de înaltă calitate. La această vârstă, băieții sunt dependenți de jocurile pe calculator, așa că cumpărați-vă fiul un mouse computer sau un bun joystick.

Acum știți că puteți alege un fiu ca un cadou în funcție de vârstă. Poate fiul are un anumit hobby. Activitatea preferată va contribui la dobândirea unui lucru mic care nu numai că va aduce bucurie, ci și beneficiază, ceea ce este important pentru dezvoltarea ulterioară.

Idei de cadouri originale pentru fiul pentru Anul Nou

Când vine vorba de sărbătorile de Anul Nou, darul original poate fi o surpriză plăcută pentru moștenitor.

Practica arată că alegerea și cumpărarea unui cadou de Anul Nou cu adevărat bun este extrem de problematică, mai ales dacă alegeți din lucruri necostisitoare. Rezolvarea unei probleme necesită creativitate, răbdare și o mare dorință de a surprinde. Idei de cadouri originale vă vor fi de folos.

 • Mouse-ul computerului în formă de mașină. Copiii învață tehnologie de calculator de la o vârstă fragedă, în special băieți. Fiul va fi fericit dacă va găsi un șoarece de calculator puternic sub copac.
 • Lenjerie de pat originală. Dacă ați achiziționat darul principal și doriți să adăugați ceva la el, opriți alegerea pe pat cu o imagine a unui teren de fotbal, a unui spațiu deschis sau a unui film preferat al eroului. Copiii le place să se îmbine în pat și un astfel de cadou va face mai plăcută distracția.
 • Glow Laces. Asemenea șireturi la înălțimea modei. Sunt pe deplin convins că tânărul fashionist va aprecia un astfel de cadou original. În combinație cu pantofii la modă, va arăta grozav. Cu toate acestea, puteți să vă uitați în glumele magazinului și să alegeți altceva.
 • Certificat de cadouri. Desigur, fiul meu vrea să-și încerce mîna într-o ocupație nouă și interesantă. De ce nu primiți un certificat de cadou pentru karting sau săriți pe trambulină? Chiar și un bilet de film la premiera unui nou film va face.
 • Centrul de muzică. Acesta este un produs compact, realizat sub forma unei masini. Contrar mărimii mici, dispozitivul reproduce sunet de înaltă calitate. Este completat cu un player, un receptor radio și faruri care clipesc însoțesc muzica care se joacă.

După cum mi se pare, materialul privind selecția cadourilor de Crăciun pentru fete și băieți sa dovedit a fi foarte informativ și interesant.

În concluzie, voi adăuga că trebuie să alegi un cadou pentru copil, nu pentru tine. Având în vedere vârsta, calitățile psihologice și caracteristicile individuale ale copilului, nu puteți niciodată să greșiți, iar darul de Anul Nou va aduce copilului o mulțime de bucurie și un set întreg de emoții.

Vizionați videoclipul: Saluturi de Revelion 2018. La Multi Ani! (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu