Anul Nou pentru mama: un iubit merită cel mai bun!

Se apropie cea mai magică și mult așteptată vacanță - Anul Nou. Străzile principale ale orașului sunt decorate cu copaci pufos, supermarketurile sunt umplute cu ghirlande colorate, decorațiuni de bluze și decorațiuni de Crăciun, iar noi toți facem planuri: cum și cu cine să sărbătorim, cum să decora copacul, ce să punem pe masa de vacanță și ce să dăm mamei și tatălui.

Șef de Crama și Craftswoman

Acesta este secolul douăzeci și unu în curte, și automatizarea omniprezent domnește la minge, dar multe femei, deoarece vremurile sovietice poartă cu atenție și treci de la generație la generație abilitățile de tricotat, cusut și broderie. În plus, obiectele de artizanat devin din nou populare și la modă, deci dacă o mamă este interesată de oricare dintre cele de mai sus, nu ezitați să faceți cadou magazinelor pentru lucrări de mătase!

Alegerea este aproape nelimitată. Pentru iubitorii de tricotat, acestea sunt seturi de ace de tricotat și cârlige, coșuri cadou cu bile de fir, bile speciale pentru bile. Pentru mamele care iubesc să coasă, bucăți de țesături, fire, foarfece, ace, degete sau seturi enorme de mașini de cusut deasupra și, desigur, mașini de cusut moderne. Pentru broderii - buclă de broderie, pânză, ață, margele, panglici.

Un număr mare de reviste pentru cusut și tricotat. Dacă doriți să oferiți mamei dvs. idei pentru întregul an, oferiți un abonament de un an pentru revista dvs. preferată.

Multe femei se angajează în mai multe tipuri de lucrări de mătase - de exemplu, crearea de păpuși în diferite tehnici, quilling și scrapbooking, ceramică și modelare, săpun. Fiecare dintre aceste hobby-uri sunt, de asemenea, idei noi care pot fi prezentate pentru Anul Nou 2019.

Dacă mama atrage, ea va fi cu siguranță încântată de noul șevalet, pânză și hârtie, vopsele, pensule, palete.

Nu uitați: orice hobby, orice fel de creativitate reprezintă o cantitate imensă de lucruri importante și necesare. Prezentați o cutie originală și funcțională în care mama va păstra fire, margele, panglici, foarfece și toate celelalte obiecte.

Profesia nu este doar de lucru, ci și de vocație

Dacă mama își iubește munca și își petrece timp și efort pe ea, este timpul să-i ușureze munca și să prezinte ceva în conformitate cu profesia ei.

De exemplu, un cadou extraordinar pentru un profesor este o lampă de masă bună, astfel încât vederea dumneavoastră să nu se deterioreze la verificarea notebook-urilor. De asemenea, organizator potrivit, jurnal, un set de pixuri multi-colorate, diverse birouri.

Dacă mama lucrează cu bani (finanțator, contabil), o alegere excelentă este un calculator multifuncțional modern. Dacă ea este o bucătar, un set de cuțite sau panouri de gătit vin la îndemână. Dacă croitoarea este o mașină nouă de cusut.

Lista de cadouri originale și ieftine

Pe rafturi găsiți aproape orice. Uneori, dacă nu există idei, este suficient să mergeți la un supermarket mare, să mergeți prin mai multe departamente și idei de cadouri să apară singure. Ce interesant, util și ieftin putem da mamei noastre?

 1. Articole pentru bucătărie. Accesorii pentru ceai, tacâmuri, vase de veselă, suporturi pentru oală, covoare și coșuri pentru ceasul de bucătărie, ceas de bucătărie, fețe de masă și servetele, vase de flori, cani - aceasta este doar o mică parte a ceea ce va satisface orice hostess.
 2. Aparate de uz casnic. Nu este vorba despre cumpărături scumpe și grandioase cum ar fi un frigider sau o mașină de spălat, dar despre aparatele electrice de dimensiuni mici dar importante în casa mamei: un nou ceainic electric, un filtru de cafea, un râșniță de cafea, un mixer, un aragaz lent, un filtru de paine, un fier de calcat, .
 3. În cazul în care mama este o dacha avid, apoi vacanțele înghețate de Anul Nou - este timpul să vă reamintim despre vara mult așteptată și sezonul de vară care vine. Oferiți un set de cadă, accesorii pentru masaj, un hamac care se va potrivi perfect pe veranda unei case de țară, un scaun mic pentru o muncă confortabilă în grădină, o cană de udare, un set de semințe, unelte de vară, un coș de răchită original pentru călătorii pentru ciuperci și fructe de pădure.
 4. O pătură confortabilă, lenjerie de pat și kituri de îngrijire personală, de exemplu, manichiură, masaj și cosmetice, vor fi cadouri utile, practice și ieftine. Apropo, dacă vorbim despre cosmetice, trusele de cosmetice ecologice au devenit la modă. De regulă, ele sunt mai economice, benefice pentru sănătate, deoarece constau exclusiv din ingrediente naturale și nu dăunează naturii înconjurătoare.

Idei video

Idei originale pentru Anul Nou 2019

Dacă chiar vrei să-ți surprinți mama, dă-i un cadou neobișnuit.

 1. Jucărie moale Cineva va spune: colector de praf! Și cineva: cât de minunat! Dacă o mamă este un fan al urșilor mari de teddy, probabil că va fi bucuroasă dacă unul dintre ei se stabilește în dormitorul ei pentru a vă reaminti întotdeauna de tine.
 2. Abonament lunar sau anual la o sală de gimnastică, piscină, dans, yoga, masaj, ateliere de creație, cursuri de calculator sau cursuri de limbă engleză. Totul depinde de interesele personale.
 3. Abonament unic la un salon de înfrumusețare, o sesiune foto, călărie sau oriunde altundeva.
 4. Bilete pentru un concert, un film sau un teatru, un patinoar sau un spectacol de gheață. Foarte frumos dacă te duci la spectacol cu ​​ea.
 5. Voucher sau bilete pentru un avion sau tren. Dă-o excursie - va fi recunoscătoare pentru ocazia de a vă relaxa și a scăpa de rutina zilnică.
 6. Chestia cu numele. O șorț personalizat, un decor gravat cu numele mamei, un set de ciocolată sau un tort cu fotografia ei, totul depinde de imaginația ta.

Cum sa faci un cadou mama cu mainile tale

Cadouri de mână sunt întotdeauna plăcute. Arata-ti imaginatia: se pare, o multime de idei de cadouri cu mainile tale!

 1. Ceva legat sau cusut de mâini. Apropo, nu vă grăbiți să declarați că, de exemplu, nu știți cum să tricot. Există o tehnică specială de tricotat manual - nu sunt necesare ace sau experiență. Va dura doar câteva ore de răbdare și fire groase de lână. În această tehnică, puteți asocia o eșarfă confortabilă surround, o pătură sau un covor în pat.
 2. Cadou dulce. Dacă aveți abilități de patiserie - mama va fi cu siguranță fericită să primească un tort, prăjituri, înghețată de casă, gem, prăjituri, vafe, orice!
 3. Bijuterii lucrate manual: brățări, coliere, cercei, broșe din margele și alte materiale. Va fi minunat dacă puteți crea un fel de set pentru hainele existente: un colier pentru o rochie, cercei și o brățară pentru un costum de lucru și așa mai departe.
 4. Săpun manual. Producția de săpun de casă devine populară datorită simplității tehnologiei și a oportunităților excelente.
 5. Panou decorativ, realizat manual, de exemplu, în tehnica de mozaic.
 6. Photo Collage Cadou personalizat și plăcut: amintiți-vă mamei despre ultima vacanță comună pe mare, despre weekendul de la cabană, despre călătoria în natură sau ziua ei de naștere. Alegeți cele mai bune fotografii ale jocului comun, faceți un colaj, creați o semnătură, imprimați-l, introduceți-l în cadru și un cadou cu adevărat original este gata!
 7. Notepad, jurnal, calendar realizat manual. Eliberați în conformitate cu interesele mamei, arătați imaginația, invitați o bucată de suflet și ea va aprecia cu siguranță un astfel de semn de atenție.
 8. Căsuța poștală de casă, în care puteți scrie poezii de felicitare cu propria sa compoziție.

Exemple video

Principalul lucru - atenție și iubire

În ajunul Anului Nou și al sărbătorilor de Crăciun mult așteptate, amintiți-vă: sfaturile și ideile enumerate sunt doar partea tehnică a întrebării "ce să dați", deoarece atenția, grija și dragostea au fost întotdeauna și vor fi întotdeauna cel mai important cadou pentru mama.

Petreceți sărbătorile cu ea și cu ceilalți iubiți, pentru că nu, nici cel mai scump, mai modern, folositor sau original cadou nu poate fi comparat cu căldura umană obișnuită și nu va înlocui timpul petrecut împreună cu tine și cu mama ta. Anul Nou fericit!

Vizionați videoclipul: Dani Mocanu - 6 Gloante Oficial Video HiT 2019 (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu