Unde să mergeți și unde să întâlniți Anul Nou 2019 în Rusia

Pentru a sărbători Anul Nou 2019 într-un mod distractiv și plin de culoare, nu este necesar să cumpărați călătorii scumpe în străinătate. În Rusia există locuri minunate de recreere, unde puteți sărbători sărbătorile de Anul Nou. Stațiunile din țara noastră sunt diferite de zboruri europene ieftine și de cazare relativ ieftină.

Karelia

Regiunea de Nord este perfectă pentru vacanța de Anul Nou. Karelia are o natură uimitoare și o gamă largă de excursii la obiective turistice și monumente culturale. Aici sunt câine de curse popular și călăreți de cerb. Pentru iubitorii unui stil de viață activ, sunt organizate curse de schi, precum și pescuitul de iarnă.

Anul Nou în Karelia se află într-o casă confortabilă liniștită din zonă sau, dimpotrivă, în atmosfera zgomotoasă a unui restaurant din Petrozavodsk.

Vremea în Karelia pentru sărbătorile de iarnă este destul de confortabilă, dar uneori există înghețuri puternice.

Kaliningrad

Anul Nou în orașul cel mai vestic al Rusiei va fi amintit de mult timp. Kaliningrad combină surprinzător arhitectura europeană, atmosfera medievală și standardele înalte ale serviciilor.

Locuitorii din Kaliningrad sărbătoresc în mod tradițional Revelionul acasă sau într-un restaurant. Iar la 1 ianuarie, festivitățile durează o zi întreagă. Artiștii interpretează pe Piața Victoriei, traseele târgurilor, care se termină cu focuri de artificii.

Restaurantele din Kaliningrad arata ca castele antice. Anul Nou va fi luminos și de neuitat, cu un program de divertisment, rețete speciale și chiar turnee de cavaler.

Temperatura aerului din oraș pe Anul Nou rar scade sub 5 ° C.

Kazan

Cea de-a treia capitala a Rusiei va permite combinarea sarbatorilor active cu cele de vizitare a obiectivelor turistice. În sărbătorile de Crăciun, Kazan oferă un număr mare de divertisment de iarnă: schi, snowboarding, brânzeturi și săniuș.

Evenimentele de Anul Nou din Kazan sunt concentrate în Parcul Millennium. Arborele principal este situat chiar în centrul său. În restaurantele și cafenelele orașului puteți să vă încălziți cu mâncăruri și dulciuri tradiționale din Tara. Pentru copii și adulți, cel mai mare parc acvatic din Rusia - "Riviera".

Este mai bine să rezervați o cameră de hotel în avans, deoarece există întotdeauna un aflux de turiști din alte orașe în vacanță.

Tabelul arată prețurile aproximative pentru sărbătorile de Anul Nou.

Prețurile minime în rublePetrozavodskKaliningradKazan
Avion din Moscova720070004000
Tren din Moscova200024001000
Cazare 1 zi200010001500
Excursii 2 zile7000100003000

Cele mai bune locuri pentru a sărbători Anul Nou și Crăciunul

Soci

Anul Nou în Soci este ideal pentru iubitorii de sporturi de iarnă active. Pârtiile de schi și hoteluri confortabile așteaptă oaspeții pentru vacanțele și vacanțele de Anul Nou. Vă puteți întâlni în 2019 în restaurantele orașului și în dimineața următoare puteți merge la stațiunile Rosa Khutor și Krasnaya Polyana.

Turiștii bugetari trebuie să rezerve hotelurile și casele de țară în avans. Costul vieții începe de la 2000 de ruble pe persoană. Prin urmare, merită să închiriați singuri cazare și să negociați direct cu proprietarii hotelului.

Vremea pentru sărbătorile de Anul Nou în Soci nu este niciodată rece și temperatura este menținută deasupra lui 0 ° C.

Moscova

În Anul Nou, Moscova se transformă într-o ghirlandă strălucitoare de lumini și divertisment. La sărbătorile de Crăciun în multe parcuri sunt sărbătorile și concertele, patinoarul este deschis. Muzeele oferă reduceri și expoziții speciale, târguri și bazaruri sunt ținute lângă stațiile de metrou centrale.

Capitala este plină de facilități de divertisment și de divertisment. Copacul popular din Kremlin plătește copiilor și adulților, dar cererea de bilete este mare, deci trebuie să le cumpărați în avans. Serviciile divine vor avea loc în timpul săptămânii festive în bisericile de la Moscova.

Sankt-Petersburg

Sankt Petersburg este deosebit de frumoasă în ajunul Anului Nou. Evenimentele principale au loc pe Piața Palatului și Nevsky Prospect. Concertul de gală de pe piață durează până la ora 4 dimineața, iar apoi se termină cu focuri de artificii.

Sankt Petersburg este un oraș al muzeelor, iar Parcul Peterhof este potrivit pentru mersul pe jos în aer proaspăt. În timpul iernii, admiterea este gratuită, cu toate acestea, faimoasele fântâni sunt oprite.

Vremea pentru Anul Nou este de obicei rece, și este mai bine să nu ieșiți fără haine încălzite și ceai fierbinte.

Mare Ustyug

Acesta nu este doar locul de naștere al lui Moș Crăciun, ci și un centru popular pentru turism și recreere în familie. Noaptea de Anul Nou pe străzi sunt festivități, târguri și dansuri rotunde în jurul copacului. Iar Moș Crăciun umblă în jurul orașului, înconjurat de suita lui. Pentru copii există o mare cantitate de excursii și divertisment.

La 12 km de Velikiy Ustyug între satele Lopatnikovo și Serumino se află reședința lui Moș Crăciun. Aici, totul este literalmente saturat de magie, iar atmosfera fabuloasă domnește în aer.

Costul unui bilet de avion începe de la 14.000 de ruble. Trenul este mult mai ieftin, dar tot trebuie să luați o oră cu autobuzul spre Velikiy Ustyug.

Prețurile minime în rubleSociMoscovaSankt-PetersburgMare Ustyug
Avion din Moscova2700-300014000
Tren din Moscova2400-10007200
Cazare 1 zi1800200015002200
Excursii 2 zile2500063002300020000

Sfaturi utile

  1. Înainte de a alege un oraș pentru o călătorie, verificați vremea și stocați-vă cu îmbrăcăminte caldă sau rezistente la umiditate. În unele orașe ale țării noastre, condițiile meteorologice dificile.
  2. Rezervați hoteluri și restaurante necesită până la sfârșitul toamnei. Nu așteptați o scădere semnificativă a prețurilor, deoarece propunerile pentru Anul Nou au fost desființate rapid. În decembrie, costul crește semnificativ.
  3. Pentru o companie mare, este mai profitabil să închiriezi o casă sau o cabană decât un hotel. Portalul airbnb și hotellook va ajuta să contactați direct proprietarii.
  4. Regulile de bază pentru călătoriile de Anul Nou sunt planificarea unei vacanțe în avans. Apoi, există posibilitatea de a economisi în mod semnificativ pe bilete și cazare.

Întâlnirea cu Anul Nou în Rusia va fi magică. Activități, excursii, excursii la site-uri și monumente vechi, precum și restaurante și cafenele excelente așteaptă oaspeții. Aici toată lumea va putea alege o vacanță atât pentru familie, cât și pentru prieteni.

Lasă Un Comentariu