În cazul în care sărbătoriți Anul Nou cu un copil în Rusia și în străinătate

Nu mai este mult timp înainte de întâlnirea principală a sărbătorii de iarnă și mulți se întreabă: "Unde să întâlniți Anul Nou 2019 cu un copil în Rusia și în străinătate?". Există multe locuri, dar nu toate sunt potrivite pentru întâlnirea de vacanță cu copilul. Unde să mergem?

Sankt-Petersburg

Va încânta oaspeții în vacanțele de Anul Nou și în capitala de nord - Sankt-Petersburg, unde turiștii nu se vor plictisi în ajunul Anului Nou. Sărbătorile de folclor sunt ținute pe Palatul - piața principală a orașului. Cu o zi înainte de Anul Nou, există un spectacol de lumină elegant și strălucitor, cu filme de diferite genuri pentru copii și adulți.

În ajunul Anului Nou va fi un concert pentru oaspeții și locuitorii orașului, în care vor participa vedete pop și cinema, după care veți putea să dansați, să cântați cântece și să vizionați artificii.

Un alt punct popular pentru celebrarea orașului - Gostiny Dvor. Pentru copii, această sărbătoare va fi amintită din partea pozitivă. Acesta va fi un spectacol cu ​​concursuri în care Snow Maiden și Father Frost vor juca. Copiii vor fi interesați să viziteze târgul de Anul Nou, să încerce diferite feluri de mâncare și băuturi și să participe la concursuri.

Mare Ustyug

Un loc popular pentru a vă relaxa pe vacanțele de la Anul Nou este locul de naștere al părintelui Frost, orașul vechi Veliky Ustyug. În acest oraș magic toate cântecele și dansurile de Anul Nou nu se scufundă, are loc o mascaradă colorată cu personaje de poveste faimoase și iubite, iar părintele Frost și Snow Maiden se ocupă de sărbătoare.

Puteți participa la bătălii amuzante de zăpadă, pentru care au fost construite cetati speciale de gheață, au mers pe un patinoar mare și chiar au călătorit într-un halat tras de ren. Bunicul Frost trăiește în oraș în teremul lui, la care tu și copiii dvs. puteți veni să vizitați și să vedeți minunile casei sale fabuloase.

Videoclip

În cazul în care sărbătoriți Anul Nou cu un copil în străinătate

Pentru iubitorii de sărbători exotice și pentru cei care au privit majoritatea locurilor interesante din patria-mamă, este adecvată opțiunea de întâlnire a Anului Nou 2019 în străinătate. În plus, nu toată lumea îi place frigul și zăpada, cineva îi place o atmosferă caldă și exotică. Pentru acești turiști se va potrivi țara în care vă puteți bucura de vacanța de Anul Nou, situată pe plajă și bucurându-vă de vremea insorită.

Tailanda

La momentul Anului Nou clasic din Thailanda, vârful sezonului de vacanță. În capitala țării - Bangkok în ajunul Anului Nou, puteți participa la mascarada de Anul Nou, puteți asculta muzică și puteți viziona artificii colorate.

Este recomandabil să rezervați un hotel în avans, deoarece în hoteluri low-cost, locul este luat primul. În același timp, aveți grijă de confortul copilului, având în vedere distanța de la locul de sărbătoare.

Republica Cehă

Dacă preferați Europa, atunci Republica Cehă este ideală pentru sărbătorirea sărbătorilor de Anul Nou. Este mai bine să veniți aici înainte de 25 decembrie pentru a vă bucura de sărbătorirea Crăciunului catolic, dar nu aveți timp pentru plictiseală în ajunul Anului Nou.

Cel mai renumit loc din Cehia este Praga, un oraș vechi și frumos. Într-o seară festivă este distractiv aici - puteți participa la spectacole spectaculoase cu jocuri și concursuri, pe care copiii probabil le vor dori, dans, admiră spectacole de foc și focuri de artificii, vizitează piața de Anul Nou și târgul din centrul orașului.

Singapur

Această țară surprinde cu o atmosferă fabuloasă și magică, care este perfectă pentru întâlnirea cu Anul Nou și va face apel la adulți și copii. Vremea este caldă, dar atmosfera de vacanță este simțită mai mult ca niciodată. Prin Anul Nou, orașul este decorat cu sute de copaci de Anul Nou, care strălucesc cu toate culorile curcubeului.

Vizitatorii orașului vor putea viziona emisiuni luminoase de lasere și vor asculta concerte, vor admira sferele luminoase, cărora le vor scrie urări de noroc pentru anul următor și apoi le vor elibera în apele golfului.

Există multe alte locuri uimitoare pentru o odihnă bună. Principalul lucru este să te gândești la locul de reședință al copilului, să ai grijă de confortul lui. Aproape orice hotel modern oferă camere confortabile și servește o sărbătoare a Anului Nou.

Lasă Un Comentariu