Alegerea celui mai bun cadou pentru soțul meu în New 2019

Alegerea unui cadou pentru soțul iubit nu este o sarcină ușoară, pentru că nu doriți doar să vă bucurați de sufletul vostru, ci și să surprindeți și să impresionați plăcut. Mai ales în ajunul unei vacanțe speciale și magice - Anul Nou 2019. Când alegeți un cadou în ajunul Anului Nou, amintiți-vă că nu vă place nu numai tine, dar trebuie să vă placa și soțul dvs. pentru a fi util și necesar.

Lista de cadouri originale și neobișnuite

Dacă soțul este o persoană greu de surprins cu ceva, darurile banale nu sunt pentru el. Arătați imaginația și ridicați ceva original și nu bătut cu putință.

 1. Dacă soțul are un bun simț al umorului, surprinde-l cu un costum Moș Crăciun. Dar nu simplu, dar cu tonuri intime, constând doar în șiruri roșii, barbă și pălării.
 2. Un cadou mai practic, dar nu mai puțin original va fi un mini-frigider care se încarcă de la USB. O astfel de idee va fi o mântuire de sete în orice moment al anului și nu va lăsa indiferent nici un om.
 3. Papuci luminate sunt, de asemenea, un cadou original original care vă va surprinde cu siguranță.
 4. O altă idee minunată care poate surprinde este căutarea de Anul Nou, care va fi o mare surpriză pentru un soț / soție. Gândiți-vă la sarcini cu indicii care se ascund în apartament, mașina lui, într-un document text pe un laptop. Ca urmare a tuturor sarcinilor, el își va găsi darul mult așteptat sub copac, de exemplu, Ordinul pentru curaj și curaj.

Dezvoltați stereotipurile că procedurile SPA sunt create numai pentru fete. Oferiți soțului dvs. un certificat pentru o excursie la salonul SPA, dați-i o plăcere cerească și o mulțime de impresii. Și pentru ca iubitul să nu fie singuratic, fă-i o companie.

Surprindeți-vă dulcele soț dulce cu un cadou sub forma unui set de scule de ciocolată sau dați o figură ciocolată în formă neobișnuită, de exemplu, sub forma unei mașini sau a unui pistol.

Cadouri ieftine în Anul Nou

Uneori se întâmplă că rămân doar câteva zile înainte de venirea Anului Nou, vă grăbiți să găsiți cel mai bun cadou pentru iubitul dvs. soț, dar după ce treceți prin multe magazine, vă dați seama că opțiunea dorită este pur și simplu că nu sunt suficienți bani. Ce să donezi în acest caz?

Primul lucru care vine în minte este o cravată sau o cămașă? Într-adevăr, de ce nu. Aceasta este o alegere practică, mai ales că soția întotdeauna cunoaște gustul soțului ei, culoarea sa preferată. E greu de ghicit aici.

O opțiune mai ieftină ar fi o cană. Dar pentru a nu arăta destul de banal și trită, inventați-vă propriul design și faceți-l la ordine.

Un alt cadou câștig-câștig este o centură. Nu lasa un designer, ci unul bugetar, dar cu siguranta nu va fi inactiv.

Există multe opțiuni pentru daruri bune și în același timp bugete. Orice suvenir de Anul Nou, o carte bună sau un joc de bord interesant, pentru care vă puteți petrece timpul cu întreaga familie, va fi, de asemenea, potrivit. În orice caz, iubitul va fi recunoscător pentru atenție și îngrijire, iar valorile materiale vor merge în fundal.

Cele mai bune cadouri pentru soțul ei pentru Anul Nou 2019

Se apropie anul 2019, Pătratul Galben de Galză este patronul său, așadar va fi simbolic să cumpărați ceva cu imaginea acestui animal pentru soț. De exemplu, un tricou rece cu imprimare de mistreț sau un prosop de baie cu o față de porc. Chiar și o statuetă obișnuită a unui porc drăguț ar fi potrivită.

Dacă astfel de idei tematice nu sunt la îndemâna lor, există un număr dintre cele mai bune și mai de dorite cadouri ale bărbaților pentru orice portofel:

 1. O sticlă de alcool de elită.
 2. Parfum celebru brand.
 3. Un abonament la sală.
 4. O călătorie în stațiune.
 5. Portofel din piele.
 6. Bilete pentru un meci de fotbal.
 7. Aur sau lanț de argint.
 8. Halat de baie.
 9. Rucsac sau geantă de umăr.
 10. Sticlă nativă pentru coniac sau bere.

Ce cadou pentru soțul ei

Cadouri făcute de mână, umplute cu căldură specială, pentru că sunt îmbrăcate cu iubire și îngrijire.

A susținut că oamenii nu apreciază asemenea lucruri, dar nu este. Un om cu adevărat iubitor vă va aprecia întotdeauna diligența și grija, deci trebuie să oferiți cadouri create cu mâinile tale prietenilor și rudelor.

Există un număr imens de opțiuni pentru crearea de cadouri în jumătate de stilul realizat manual:

 • Dacă soțul este un dinte dulce, soluția perfectă este să coaceți un tort delicios în stilul de Anul Nou. Un astfel de salut dulce nu-l va lăsa indiferent.
 • O persoană mai romantică va dori caseta cu note mici în care descrieți toate evenimentele pline de bucurie care au fost finalizate împreună în acest an.
 • Knit un pulover cald sau eșarfă care vă va încălzi pe cel iubit în zilele de iarnă înghețate.
 • Încercați să creați un salut video original din fotografii de familie comune. Un astfel de dar dulce va topi inima oricărui om.
 • O opțiune bună de cadou va fi o sticlă decorată cu coniac sau whisky în stilul de Anul Nou. De exemplu, folosind tehnica decoupage.
 • Un cadou simbolic va fi un porumbel amuzant simțit cusut cu mâinile sale. Ca o opțiune - faceți o pernă cu broderii frumoase.

Alegerea unui cadou în ajunul Anului Nou pentru sotul tău iubit, să fii ghidat de hobby-urile și interesele lui, de particularitatea lui, de tipul. Arătați niște imaginație și creativitate, dați-vă liber toate talentele.

Un cadou cumpărat sau un cadou realizat manual ar trebui să aducă numai bucurie, fericire și încântare. Ar trebui să fie aleasă și orientată în mod special către soțul / soția dvs. și să nu fie lucrul pe care întreaga familie ar putea să o folosească. Nu întrebați soțul dvs. ce vrea să primească în Anul Nou 2019. Darul ar trebui să fie o surpriză plăcută.

Alege un cadou cu o stare bună, punând maximum de dragoste și îngrijire. Și dați o surpriză, alegeți cuvintele potrivite. Și rețineți că alegerea și livrarea nu sunt o datorie, ci un semn de atenție și iubire!

Lasă Un Comentariu