Unde să mergeți și unde să întâlniți noul an 2019 în străinătate

Toată lumea sa gândit să sărbătorească Anul Nou în străinătate. Dar unde să mergem și unde este mai bine să ne întâlnim cu noul 2019? Puteți petrece o vacanță de neuitat și zburați spre locul unde este caldă, există plaje și palmieri. Alternativ, puteți alege o stațiune de schi, puteți întâlni un an într-o cabană lângă șemineu și puteți schia ziua a doua.

Anul Nou 2019 pe mare

Noua 2019 poate fi găsită pe malul mării sub soarele cald. Unde să mergem? Luați în considerare mai multe opțiuni.

Egipt

Cele mai bune locuri pentru vacanța de iarnă sunt Nuweiba, Dahab, Sharm el-Sheikh. Marea Roșie va aprecia temperatura aerului la 24 de grade, apa de obicei se încălzește până la 23 de grade. Locurile diferă în frumusețea pitorească. Începând cu mijlocul lunii decembrie, străzile stațiunilor populare sunt decorate pentru sărbătorile de Anul Nou, se instalează figurile lui Papa Noel - părintele egiptean Frost.

☞ O excursie independentă pentru două săptămâni - de la 50 mii de ruble.

Israel

Oaspeții sunt întâmpinați de orașul Eilat, situat pe coasta Mării Roșii. Apa se incalzeste pana la 21-23 grade, iar temperatura aerului ajunge la 22-23 grade. Puteți merge în deșert, dacă doriți să întâlniți studiile în afara casetei.

☞ Costul unei călătorii în Israel - de la 22 mii pe adult pentru 3-5 zile.

Emiratele Arabe Unite

Alege statiuni Sharjah, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah, Fujairah. Temperatura aerului în timpul zilei va fi de până la 26 de grade. Localnicii organizează o sărbătoare seculară pe 31 decembrie, cu numeroase saluturi care au căzut de două ori în Cartea Recordurilor Guiness.

☞ Prețul unui turneu săptămânal festiv - de la 1.500 dolari pentru două. În cazul rezervării anticipate, acest preț va include cazare, zbor, transfer, mese, asigurare.

Clip video

Iordania

Un loc uimitor de frumos unde vă puteți relaxa ieftin. Una dintre cele mai căutate stațiuni este Aqaba. Alte beneficii includ localnici prietenoși, rate scăzute de criminalitate, atracții pitorești, vreme frumoasă și festivități distractive. Temperatura aerului în timpul zilei este de până la 22 de grade, iar temperatura apei în Marea Roșie este de până la 23 de grade.

☞ Costul turului săptămânal variază de la 1,7 mii de dolari pentru doi adulți, sub rezerva rezervării prealabile.

Goa

Stațiunea principală a Indiei cu vreme frumoasă. Temperatura în timpul zilei este de până la 32 de grade, iar temperatura apei este de până la 28 de grade. Sărbătorirea Anului Nou se desfășoară la scară largă. Pentru o odihnă bună, regiunea de nord este mai potrivită, iar partea de sud este solicitată de turiștii bogați.

☞ Tur pentru două săptămâni - de la o mie de dolari. Cel mai scump element de cheltuieli este zborul.

Sri lanka

Locul este ideal pentru sărbătorile de iarnă - diferența minimă de temperatură zilnică, probabilitatea scăzută de ploi abundente, temperatura aerului 29-32 grade și temperatura apei 26-28 grade. Localnicii sărbătoresc Anul Nou cu turiștii, sărbătorind pe coastă cu programe de artificii și divertisment.

☞ Costul unei repausuri săptămânale pentru doi este de la 1.500 $ atunci când alegi o locuință modestă și de la 2.000 $ dacă vrei să stai într-un hotel de trei stele.

Unde să mergeți pentru vacanța de Crăciun în străinătate

Plecarea în străinătate pentru sărbătorile de Crăciun este un motiv excelent pentru o odihnă bună, pentru a admira colțurile pitorești ale planetei, pentru a vă întâlni cu noi atracții. Există multe locuri de basm, dintre care unele am exprimat mai devreme.

Andorra, Grandvalira

Locul este potrivit pentru iubitorii de activități în aer liber, pentru că aceasta este valea stațiunilor de schi. În satele de munte turiștii sunt oferite hoteluri confortabile unde puteți închiria echipamente pentru schi și snowboarding. Din călătorie au fost aduse, de obicei, bijuterii, măsline umplute, vin, brânză, ulei de măsline, tutun, trabucuri, ceasuri sau electronice.

☞ Costul pentru două - de la 40 de mii de ruble pentru o săptămână.

Cuba, Varadero

Locul este adesea numit paradis. Orașul mic va mulțumi tuturor, iar atracția sa este plaja de 20 de kilometri, care este recunoscută de UNESCO drept una dintre cele mai curate din lume. Pe coasta stabili regulat petreceri zgomotoase. Din călătorie este recomandat să aducă bijuterii de coral, mirodenii, tincturi pe bază de plante, cafea, rom, trabucuri, maceți.

☞ Costul pentru două - de la 50 mii de ruble pentru o săptămână.

Vietnam, Phan Thiet

Aici, sărbătorile de Crăciun vor trece fără atributele obișnuite pentru noi - doar exotice, căldură, linii de coastă curate, delicii în restaurantele locale, ferme de crocodili. Vă puteți multumi familia și prietenii cu tot felul de suveniruri: mărfuri din piele crocodilă, perle, ceai verde, cafea, figuri din lemn și piatră, sos de pește, mătase.

☞ Costul de odihnă pentru două - de la 100 de mii de ruble timp de 8-14 zile.

Clip video

Sfaturi utile

Pentru a sărbători Anul Nou 2019 în străinătate, ascultați sfatul.

  1. Amintiți-vă, prețurile sunt în continuă creștere. Dacă intenționați să vă odihniți în ajunul Anului Nou, rezervați camere de hotel, bilete de avion sau excursii în avans.
  2. Cele mai accesibile opțiuni au fost dezmembrate până în octombrie. Este important să rezervați nu numai o cameră de hotel sau să închiriați un apartament, ci și să alegeți un loc unde să vă întâlniți. Dacă este o cafenea sau un restaurant, rezervați o masă. Se întâmplă astfel încât pur și simplu nu este loc. Acest lucru este valabil mai ales pentru stațiunile populare.
  3. Cu cât este mai aproape de sărbătoare, cu atât este mai mare prețul turului. Dacă doriți să celebrați bine și să nu cheltuiți prea mulți bani, cu câteva luni înainte de călătorie totul ar trebui să fie gata. Restul trebuie să fie luminos și colorat.

Nu uitați să vă uitați la târgurile de Anul Nou, care vă vor mulțumi cu prețuri avantajoase pentru diferite produse.

Lasă Un Comentariu