Cum să te odihnești la Anul Nou 2019 - anul Porcilor galbeni

Nu este nevoie să demonstrăți nimănui că Anul Nou este o perioadă potrivită pentru a uita temporar munca, relaxați-vă și relaxați-vă. Oamenii, încercând să planifice viitoarea vacanță, sunt interesați de modul în care ne bazăm pe Anul Nou 2019. Acest lucru va fi discutat în articol.

Angajații agențiilor guvernamentale și întreprinderilor se vor odihni de aproape două săptămâni. Ultima zi lucrătoare înainte de sărbătorile de Anul Nou se încadrează în ziua de sâmbătă, 29 decembrie (ziua scurtă de muncă), iar sărbătoarea de Anul Nou se termină pe 8 ianuarie. Gestionarea unor organizații neguvernamentale poate crește sau reduce numărul de weekend-uri.

În următorii 2019, Yellow Earthen Pig, locuitorii țării se vor odihni de la 30 decembrie la 8 ianuarie.

31 decembrie cade luni, deci va fi o sărbătoare oficială, iar compatrioții vor avea ocazia să se gândească unde să sărbătorească Anul Nou.

Anul Nou pentru mulți locuitori din Rusia este cea mai iubită și mult așteptată vacanță. Principalul lucru este că sărbătoarea oficială de Anul Nou în 2019 nu strică starea de spirit. Începând o zi nouă cu un zâmbet, obțineți o cantitate inimaginabilă de emoții pozitive.

În Rusia, în 2019, nu va exista nicio întrerupere sub formă de zile lucrătoare în sărbătorile de Anul Nou, ceea ce nu se poate spune despre țările învecinate. Weekend-ul din 5 și 6 ianuarie a fost amânat pentru 2 și 3 mai.

Alte weekend-uri pentru sărbători: 23-24 februarie, 8-10 martie, 1-5 mai și 9-12 mai, 12 iunie, 2-4 noiembrie.

Fiecare cetățean va fi capabil să planifice o vacanță interesantă și interesantă. Primele zile de vacanță vor fi dedicate sărbătorilor zgomotoase, vizite la rude și prieteni. Pentru a vă distra restul de vacanță, construiți o vacanță bazată pe sporturi active. Vă sfătuiesc să petreceți vacanțele de Anul Nou în orașe rusești mai puțin frumoase decât cele străine.

Datorită sărbătorilor lungi de Anul Nou, oamenii de lucru vor petrece o vacanță de neuitat, se vor duce într-o excursie sau vor călători. În orice caz, va aduce multe beneficii corpului. Ce să spun despre copiii care așteaptă cu nerăbdare pe matinee, dedicați ofensivei de Anul Nou al Porumbului Galben.

Indiferent de activitățile care fac parte din programul de divertisment pentru sărbătorile de Anul Nou, luați parte la ele cu întreaga familie. Numai în acest fel Revelionul va aduce o mulțime de bucurie și o mulțime de fericire.

Vizionați videoclipul: Dar tu cum te odihnești vara la Bazin?! (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu