Ce animal conform horoscopului estic 2019

Mulți sunt îngrijorați de întrebarea - "Care animal va fi anul 2019 conform calendarului estic și ce ar trebui să ne așteptăm de la el în ansamblu?" Calendarul estic sau chinezesc este considerat unul dintre cele mai populare, iar caracteristica sa este un simbol care se schimbă anual. 2019 va fi anul Porcului de Galben galben și ceea ce înseamnă acest lucru se găsește mai jos.

Caracteristicile porcului de lut

Porcul este semnul al doisprezecelea al calendarului chinezesc. Totem animalul poate fi descris ca un hedonist calm care știe multe despre plăceri. Pentru reprezentanții semnului, norocul înoată în mâini. Dar, în același timp, sunt angajați harnici și responsabili, oameni de familie excelenți și prieteni de încredere.

Asta este interesant! Personalitatile celebre care s-au nascut in Anul Porcului sunt: ​​Stephen King, Hillary Clinton, Oliver Cromwell, Thomas Jefferson, Woody Allen, Snoop Dogg, Kendall Jenner, Jules Verne, Edward Munch si Alain Delon.

Pentru persoanele născute în anul Kaban, caracterizat prin valori de familie, abilitatea de a lucra și de analiză, inteligență ridicată. Unele pământuri sunt compensate de reprezentanții acestui semn cu o strategie clară de viață și o viziune largă. Sunt norocoși în chestiuni financiare. Ele sunt energice, au bun gust și înțeleg moda. În plus, reprezentanții mărcii sunt caracterizați de un sentiment de proprietate și de gelozie cu privire la tovarășii vieții.

Descrierea anului în funcție de horoscopul chinezesc

Stăpânul din 2019, Yellow Pig Pig va aduce în viața majorității oamenilor schimbări pozitive și abundență, succes în afaceri financiare și stabilitate în relațiile de familie. Cu toate acestea, nu vă permiteți să vă imersați complet în euforie și să vă slăbiți controlul asupra situației. O perioadă de stabilitate și de bunăstare nu este o perioadă de relaxare, ci o repaos bun pentru a se pregăti pentru schimbări de viață.

În 2019, evitați lăcomia, lenea și extravaganța fără sens. Petreceți bani pe lucruri cu adevărat necesare. Începutul anului este optim pentru organizarea propriei afaceri. De asemenea, trebuie să vă așteptați să crească cariera. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru căsătorie și nașterea copiilor.

2019, conform calendarului chinez, corespunde elementelor Pământului în polaritatea lui Yin. Acest lucru dă toate motivele pentru o prognoză optimistă pentru întregul an, iar schimbările pozitive nu vor fi temporare, dar vor fi fixate mult timp. Aceasta este o perioadă potrivită nu numai pentru a multiplica bunurile materiale, ci și pentru a reflecta asupra patrimoniului spiritual și a carității, pentru a regândi importanța familiei.

FUNCTIONARE INTERESTITA! Culorile favorizate de porcul galben sunt roșii și albe. Folosirea lor în decorațiuni și haine festive va echilibra fluxurile energetice și va atrage noroc.

Calendarul chinezesc: influența soarelui și a lunii asupra ciclurilor de viață

Calendarul zodiacal chinez se bazează pe ciclurile Lunii și ale Soarelui. Spre deosebire de Gregorian, anul în care acesta începe la 1 ianuarie, în calendarul estic, aceasta este o dată flotantă. Data noului an se stabilește pe baza fazelor lunare. Calendarul chinezesc este un sistem complex care ține cont de mișcarea de timp și de energie. Calendarul se bazează pe observațiile despre Soare și Lună și despre influența lor asupra proceselor de viață de bază.

În conformitate cu calendarul zodiac chinez, în fiecare an este asociat cu un anumit animal. Acestea sunt șobolan, taur, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, porc. În același timp, este în puterea unuia dintre elementele: Apa, Pământul, Focul, Arborele sau Metalul în polaritatea lui Yin sau Yang. Asa se formeaza numele - anul calului de foc sau al dragonului din lemn.

Horoscop chinezesc pentru copii născuți în anul de porc

Caracteristicile personale ale băieților și fetelor născute în Anul Porcului sunt inteligență și flegmatică. Ei sunt ascultați de voința părinților lor, corecți și amabili. Ei au un bun simț al umorului și al sociabilității. Un mic reprezentant al semnului vede un lucru pozitiv în toate. Dar o oarecare delicventă ne face să credem că numai intențiile bune sunt motivați de alții.

În copilăria timpurie, copilul porc învață rapid ceea ce vrea părinții săi de la el și de la unghiile lui mai mici obișnuiește să comande. De asemenea, copiii născuți în anul Kaban diferă în responsabilitatea și fiabilitatea lor. În vârstă școlară, ei demonstrează abilitatea de a învăța, de învățare înaltă, perseverență și memorie bună. Ei își pot face temele singure fără supravegherea adulților. Ei lucrează la fel de bine ca o echipă și singuri.

Copiii Porcii sunt prieteni buni și pot deveni lideri în companie. Ei sunt deschisi și încrezători, dar în același timp nu se tem să se apere pentru ei înșiși. Sunt baieti amuzanti si linistiti, parinti iubitori. Este tipic pentru ei să acționeze doar pe ei înșiși pentru eșecurile lor și aceasta poate fi o sursă de tensiune interioară. Pentru a arunca negativul, puteți oferi copilului-porc să joace sport, care se va dovedi a arunca emotiile negative.

Copiii născuți în Anul Porcului se pot înțelege bine cu toate semnele, cu excepția Snake-ului. Șarpele rece și dominator poate încălca pragul optimist, forțându-l să se îndoiască de abilitățile lor. Părinții atenți nu ar trebui să aleagă femeile care aparțin acestei mărci ca pui de copii sau profesori, pentru a evita conflictele și a reduce stima de sine a copilului lor. De asemenea, este necesar să se monitorizeze îndeaproape dieta copiilor născuți în acest an. Deoarece lăcomia inerentă poate cauza plinătatea.

IMPORTANT! Profesii în care reprezentanții semnului pot reusi în mod semnificativ sunt brokeri, stilisti, antreprenori, anticari, designeri de moda, avocati, cofetari, scriitori, actori.

Horoscop pentru copii pentru 2019

Fiecare părinte este interesat de ceea ce așteaptă copilul în 2019, în funcție de semnul zodiacului.

 • părinți Berbec merită să se acorde mai multă atenție copiilor la începutul anului. Activitatea lor sporită poate aduce probleme, iar controlul asupra lor va fi pierdut de primăvară. Pentru a face acest lucru, petreceți mai mult timp cu copilul, discutați și puneți întrebări, astfel încât bebelușul să vă vadă ca prieten.
 • Taurul de la începutul anului va fi lovit de neliniște și activitate excesivă. Ele arată ingeniozitate și dedicare. Micii tomboi vor fi mulțumiți de succesul în studiile lor, vor fi interesați de jocuri intelectuale și literatură științifică.
 • Aveți părinți gemeni an va fi neobișnuit și memorabil. Un copil va fi mulțumit de sociabilitate, intenție, activitate și dorință de a învăța lucruri noi. Toate acestea vor duce la cunoștințe noi și utile. Probabil unele probleme în școală, așa cum Gemenii tinde să "se înalțe în nori". Părinții ar trebui să ajute copiii să direcționeze energia în direcția corectă.
 • mic cancer la începutul anului se poate răci. O să-l facă obraznic și capricios. Cancerul la adolescență cu apariția căldurii de primăvară va începe să fie interesat în mod activ de sexul opus, prin urmare, vor exista schimbări vizibile în caracterul lor. La sfârșitul anului, racii mici vor fi foarte vulnerabili și sensibili, astfel încât părinții ar trebui să fie mai moi și mai răbdători.
 • tineri lei în 2019 va continua să arate calități de conducere. Părinții nu ar trebui să intervină în copil, pentru a nu strica relația cu el. Forțele părintești ale stelei se recomandă să fie trimise pentru a combate mândria, astfel încât această calitate să nu dăuneze în continuare. Copilul trebuie să învețe să respecte sentimentele și să socotească opiniile altora.
 • Cei mici fecioară în 2019 va fi incredibil de sârguincios și calm. Ei vor petrece timp jucând jocuri și citit cărți. Pentru Virgos, confortul de familie și timpul petrecut cu părinții lor vor ieși pe partea de sus. Cu toate acestea, la copii, sentimentele de prudență și lăcomie pot fi exacerbate, eradicate prin educație.
 • Porcul galben asigură că este mic greutăți va exista o dorință de cunoaștere, nu vor exista probleme cu studiile. Părinții ar trebui să ofere toată asistența posibilă și să nu uitați să lăudați copilul pentru succes. În 2019, Balanta va primi impresii vii și de neuitat, astfel încât părinții ar trebui să fie pregătiți pentru șocuri.
 • Ai un tânăr scorpion în 2019 va exista o șansă de a se prezenta. Părinții ar trebui să explice copilului nevoia de disciplină, respect pentru bătrâni. Acest lucru va face față problemelor de neascultare care decurg din natura complexă a scorpionilor. Există o șansă ca copilul să aibă un hobby. Părinții ar trebui să vă ajute să decideți despre un sport, un dans, un studiu etc.
 • La începutul anului Săgetătorul aveți nevoie de ocazia de a vă arăta aptitudinile, de a vă exprima opinia și, în general, de a fi mai independent. Părinții ar trebui să dea această ocazie. La mijlocul anului, adolescenții Sagetator pot deveni sensibili, agresivi și reticenți, dar o conversație de familie din inimă va rezolva problema.
 • tineri Capricornul la începutul anului va fi surprins că nu dorește să comunice cu colegii săi. El va fi mai interesat de conversațiile și studiile pentru adulți. Părinții sunt recomandați să meargă mai des cu copilul în aer proaspăt și, de asemenea, să meargă într-o excursie, de exemplu, la mare.
 • Cel mai tânăr Vărsătorii în 2019 ei vor fi copii ideali, supuși și afectuosi, aproape toate problemele se vor retrage în fundal. S-ar putea să existe dificultăți în studierea la începutul anului, dar copilul se va descurca singur. Teen Varsatorul se va stradui pentru independenta, se poate conecta cu prieteni rai sau poate obtine obiceiuri proaste. Este necesar să îndrumăm toate forțele să nu piardă încrederea copilului.
 • părinți peșteadolescenții se vor confrunta cu dragostea primului copil. Această perioadă este diferită pentru fiecare copil, deci ar trebui să fiți gata pentru orice. Școlarii vor deveni mai retrași și împrăștiați, ceea ce va duce la o scădere a performanței. Ar trebui să acorde o atenție studiului și să ajute la rezolvarea dificultăților.

Timpul nu este îndepărtat atunci când amanta lui 2019 - Pământul galben se preia. Astrologii prezic că, odată cu sosirea purceiului obraznic, stabilitatea mult așteptată va veni în lume și majoritatea oamenilor vor putea să privească spre viitor cu încredere și optimism. Sper că este adevărat. Și anul care va avea loc sub auspiciile Pământului va fi ținut într-o atmosferă festivă și nu va lăsa pe nimeni dezamăgit.

Vizionați videoclipul: Anul Nou Chinezesc 2019: când începe și se termină (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu