Horoscopul estival pentru 2019

După o perioadă dificilă plină de evenimente alarmante, în 2019 majoritatea dintre noi vor respira un oftat de ușurare. La urma urmei, anul următor al Porcului Galben va fi favorabil pentru aproape toate semnele calendarului zodiacal chinezesc. Cu toate acestea, la începutul anului se așteaptă o instabilitate, care va fi în curând înlocuită de schimbări pozitive în toate sferele vieții umane.

Horoscop pentru 12 semne ale calendarului estic

Porcul pregătit ca un succes și fericire pentru toate semnele zodiacului în 2019. Anul rău nu va fi pentru nimeni, însă, potrivit horoscopului chinez, darurile generoase sunt distribuite inegal.

Berbec

Berbecul mângâiat de gazda anului 2017 - Cocosul de Foc - nu va fi ignorat de Boar. Anul nou va aduce o mulțime de schimbare și aventură în viața lor de fierbere peste. Energia va bate cheia, atât de mult încât uneori nu mai este timp să se oprească și să se gândească. Și acest lucru este foarte important: este necesar să aveți un obiectiv clar, atunci se va dovedi a nu fi împrăștiat despre tine și pentru a obține rezultate maxime.

Taurul

Un an bun pentru Taur: timpul pentru a colecta roadele muncii lor. Recolta va depinde direct de eforturile depuse în 2018. Universul nu era pregătit pentru Taur: viața va fi măsurată, calmă. Stelele dau sfaturi să nu se răspândească în legătură cu bunăstarea lor: există riscul de a avea o mulțime de oameni invidioși.

Gemenii

Cei născuți sub auspiciile lui Mercur se vor simți confortabil în 2019, cu toate acestea, activitatea ar trebui să fie oarecum redusă. Nu încercați să faceți totul peste tot: Boar nu-i place să se grăbească. Gemenii sunt extrem de importante pentru a acorda prioritate corectă, aruncând toate lucrurile inutile din lista de sarcini. Influența asupra altora va crește: opinia dvs. va fi ascultată mai mult ca niciodată.

cancer

Porcul va trata cancerul cu îngrijire maternă: dă o mulțime de experiențe noi și cunoștințe plăcute. Experientele romantice, călătoriile, prietenii - toate acestea îl vor duce pe Rakov într-un ciclu plin de evenimente, fără a da un minut de răgaz.

Leu

Leos nu va trebui să depună eforturi pentru a fi în centrul atenției. Ei vor fi înconjurați de oameni, dar nu toți vor experimenta doar emoții pozitive. Anul 2019 este o mare șansă de a ocupa o poziție înaltă, Universul însuși împinge Lviv la acest pas.

dev

În general, anul pentru Dev va fi calm: diligența și exactitatea lor vor plăcea gazda din 2019. Singura problemă care va umple fluxul măsurat al vieții este gelozia și temperamentul posibil. Dacă emoțiile negative pot fi stinse, perioada va fi extrem de prosperă.

Previziune video

Balanța

A sosit timpul ca cazurile și planurile să fie lăsate deoparte din cutie: Porcul va ajuta la realizarea celor mai curajoase idei. Anul promite Libra stabilitatea financiară și îmbunătățirea calității vieții. Pentru reprezentanții semnului, care au găsit deja două jumătăți, anul va trece fericit și armonios. Dar, pentru Balanta singuratic, dragostea mare este puțin probabil să se întâlnească anul viitor decât dacă își reduc cererile.

Scorpionul

Scorpionii pasionați vor bea cu gelozie literalmente pentru orice motiv și, mai des, fără ea. Emoțiile îi vor copleși, făcând dificilă concentrarea asupra unor sarcini foarte importante. Recomandarea principală a stelelor - încercați să vă trageți împreună și să nu vărsați energie. Dacă reușiți să vă concentrați, anul promite perspective excelente în domeniul financiar.

Săgetătorul

Arogantul Porc Sagetator a pregătit un mic test: nu există suficientă forță pentru tot, trebuie să faceți o alegere dificilă între familie și carieră. Stelele recomandă să se dezvolte într-un mod profesionist: Cupidonul în 2019 nu va fi foarte favorabil Sagetatorului.

Capricornul

În Capricornii raționali în noul an va câștiga puterea pentru a-și îndeplini dorințele prețuite. Mistretul va trezi romantismul ascuns în spatele a 7 sigilii în acest semn pragmatic, aducând culori noi unor relații stabile și dăruindu-i generos capricornilor cu dragoste. Munca va dispărea în fundal, lăsând mult timp pentru plăcere.

Vărsătorul

Șeful Vărsătorului este literalmente sfâșiat din abundența de idei și planuri. În mod deosebit bun va fi anul 2019 pentru lucrătorii din domeniul artei sau al științei. Neplăcerea Vărsătorului de a aduce lucrurile la un final victorios în noul an va fi irelevant: Porcul va ajuta semnul aerului în etapa finală a tuturor angajamentelor.

pește

Pestii in 2019 vor fi atat de linistiti incat multi reprezentanti ai marcii, care sunt intr-o relatie lunga, sunt gata sa mearga chiar si pentru tradare. Nu trebuie să faceți acest lucru, este mult mai productiv să lucrați la relații într-o pereche: mergeți într-o călătorie planificată de mult timp, găsiți un hobby comun. Lonely Pisces va găsi cu siguranță o pereche mult așteptată: un nou sentiment va fi luminos și total consumator.

Horoscop pentru animal si anul nasterii pentru anul 2019

2019 pentru toți reprezentanții semnelor orientale după anul nașterii și a animalelor va fi momentul în care vor să petreacă mai mult timp cu familiile lor. Distracția furtunoasă este mai bine să se amâne pentru un alt moment: un porc este un animal domestic, va ajuta la găsirea păcii și a armoniei, încetinește un ritm prea rapid al vieții.

 • pentru Șobolanii 2019 va promite cresterea carierei, independenta financiara si construirea unei familii. În această perioadă, puteți să recuperați toate greșelile pe care le-a făcut Ratul în anul câinelui galben. În 2019, șobolanii vor putea rupe fără durere vechea relație toxică și vor aduce viață nouă.
 • În 2019 taur așteptând o viață mare, când lucrurile vor fi rezolvate de la sine. Acest lucru se aplică sferei profesionale și relațiilor de dragoste. Anul Pigului Pământ Galben va fi un început minunat pentru proiectele noi care dau o rentabilitate financiară serioasă. Este, de asemenea, un moment bun pentru a merge pe o călătorie romantică cu sufletul tău sau pentru a planifica nașterea copiilor.
 • Toate puterile tigru în anul Galben Pământ Pig vor primi hrana pentru energie. Tigrii se vor simți invincibili și gata să cucerească întreaga lume. Ei așteaptă succesul financiar și întâlnirea cu dragoste. Este necesar să alocăm timp unei cariere și unei creșteri profesionale și să nu percepem stabilitatea în sfera financiară ca motiv pentru cheltuieli neplăcute.
 • iepure În 2019, așteptând câteva probleme. Cu toate acestea, toate întrebările vor fi rezolvate cu succes și vor fi motivul creșterii profesionale. Iepuri care nu au creat încă o familie, se recomandă transferul relației de la romanticul sublim către mai grav și gândirea la căsătorie. Pentru a evita problemele de sănătate, iepurii ar trebui să reducă consumul de dulciuri și de carne roșie.
 • dragoni în anul războiului galben, pacea și stabilitatea așteaptă. Ei vor fi plini de energie și de entuziasm. Un val de vitalitate ar trebui folosit pentru a consolida familia și afacerea. 2019 va aduce Dragonilor o mulțime de cheltuieli plăcute și venituri sporite. Dragonii singuri așteaptă trecerea rapidă de la primele date la o relație deplină. Anul viitor pentru Dragoni este o perioadă de bun augur pentru a începe practicarea yoga și meditația.
 • 2019 promisiuni șarpe a măsurat viața fără probleme speciale. Acesta este momentul optim pentru a dezvolta obiceiul de a trata totul cu seninătatea unui filosof. Pe tot parcursul anului, Șarpele nu va abandona încrederea că destinul lor depinde doar de ei. Cu toate acestea, cel mai probabil în anul următor, Șarpele poate să aștepte dezamăgirea într-un partener de dragoste.
 • Oamenii născuți într-un an cai, în 2019 se poate baza ferm asupra succesului în toate problemele. Caii se vor bucura de o muncă fructuoasă într-o echipă coerentă și de proiecte de afaceri de succes. Acesta este un moment bun pentru a vă încerca în sporturi noi și pentru a vă îmbunătăți sănătatea. Stabilitatea financiară va oferi o oportunitate de a trece la consolidarea relațiilor de familie.
 • Reprezentanți ai semnului horoscopului estic capră în 2019 vor primi un număr mare de oportunități. Caprele așteaptă o mulțime de dating și o comunicare interesantă. Munca va necesita o atenție sporită, dar munca grea va fi recompensată cu o creștere semnificativă a salariilor. Anul viitor, Caprele vor deveni mai înțelepte și vor putea lua decizii în cunoștință de cauză. Cuplurile în care unul sau ambii parteneri de capră așteaptă stabilitate.
 • maimuțe În 2019, așteaptă succesul profesional, cu condiția să-și demonstreze abilitățile și potențialul. O relație de familie sau dragoste poate fi un pic de febră. Dar, în cele din urmă, unele scuturări vă vor reîmprospăta simțurile. Maimuțele de anul viitor ar trebui să fie mai atente la sănătatea lor și să acorde prioritate dietei de fructe și legume.
 • pentru cocoș Anul porcului galben este timpul când trebuie să vă concentrați asupra proiectelor începute în 2018. Aceasta este o perioadă favorabilă și pașnică pentru auto-examinare și pregătire pentru 2020. Dacă Petukh reușește să se concentreze pe lucrul la angajamentele profesionale și personale existente, acestea vor avea o creștere fără precedent. Creșterea veniturilor este proiectată, dar nu vă relaxați.
 • câini se așteaptă la o perioadă dinamică și plină de evenimente. În 2019, activitatea reprezentanților mărcii va fi observată de autoritățile superioare. Acesta va fi un motiv pentru a vă deplasa pe scara carieră și a crește salariile, dar controlați mai bine cheltuielile acestora. În acest moment, câinii trebuie să-și asculte instinctele pentru a evita greșelile. 2019 va da o întâlnire fatală, care se va încheia cu o aventură de iubire strălucitoare.
 • Veniți pentru anul porci - Acesta este momentul când vă puteți corecta greșelile, pregătiți-vă pentru viitor și găsiți stabilitate în chestiuni financiare și relații de familie. Astrologii sfătuiesc reprezentanții semnului să învețe noi abilități care să permită să urce scara de carieră. De asemenea, porcii ar trebui să petreacă mai mult timp pe sănătate și să înceapă utilizarea medicamentelor tradiționale pentru a evita problemele viitoare.

Mărci de compatibilitate în 2019 pentru dragoste și prietenie

Cele douăsprezece semne ale calendarului chinez pot fi împărțite în patru triunghiuri, în care compatibilitatea semnelor este deosebit de ridicată. Aceasta este:

 • Șobolan, Dragon, Maimuță.
 • Taur, șarpe, cocos.
 • Tigru, Cal, câine.
 • Iepure, capra, porc.

Reprezentanții animalelor unite în același triunghi de compatibilitate au trăsături de caracter comune, pot crea alianțe fructuoase de familie și de afaceri. Deci, semnele cele mai compatibile cu Porcul sunt Rabbit and Goat. Cel mai necorespunzător partener al porcului este Snake-ul.

Ce să faci pentru a atrage norocul în 2019

Anul următor al Porcului Galben va fi influențat de elementele Pământului și, prin urmare, va exista o lipsă de elemente de Foc și Metal. În acest sens, culorile care simbolizează Focul vor fi fericite - sunt roșii și portocalii, iar Metalul este alb și aur. Aceste culori pot fi folosite pentru îmbrăcăminte, machiaj și bijuterii, precum și pentru decorarea interioară a biroului sau apartamentului. Pentru a armoniza fluxul de energie, puteți adăuga nuanțe care simbolizează elementele Pământului - este ocru, galben și maro.

Porcii au tendința să se bucure de toate bucuriile vieții, în special alimente delicioase. Prin urmare, în 2019 nu trebuie să vă răsfățați de lăcomie, astfel încât să nu afecteze negativ sănătatea și aspectul. Luați timp pentru a controla alimentele, preferând legumele și fructele. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra sănătății și tonusului.

2019 va trece sub semnul bunăstării financiare. Dar acest lucru nu este un motiv pentru a slăbi controlul asupra stării conturilor și a fluxurilor financiare. Un porc va plăti doar cheltuieli rezonabile, în schimb va recompensa o creștere a veniturilor. Aceasta este o perioadă bună pentru tranzacțiile comerciale și proiectele noi.

Toate cele de mai sus conduc la concluzia că toată lumea așteaptă un an de succes și pașnic, în timpul căruia va stăpâni o amantă fericită și corectă - Yellow Pig Pig. Este mai bine să folosești timpul stabilității pentru a-ți consolida pozițiile în viața personală și publică, pentru că, în ciuda naturii bune, Porcul nu-i plac oamenii leneși și personalitățile iresponsabile.

Anul următor îi îndeamnă pe toți să se uite în jur și să întrebe: "Îmi place totul în viață?" Dacă răspunsul este departe de pozitiv, merită să ne gândim la modalitățile care vor ajuta la schimbarea situației. Acordați o atenție deosebită familiei și prietenilor, dați șansa de a vă stinge relațiile, îmbunătățiți și îmbunătățiți casa. Singurul lucru care nu merită schimbat este lucrarea, Boar în acest domeniu nu va contribui la succes. Puteți face numai planuri pentru anul următor, care activează problema carierei.

Vizionați videoclipul: Balanţă IULIE Horoscop estival cu veşti bune - vrăjitoarea Craica (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu